Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

MKP a szlovákiai magyarság szeméttelepe
Goto page 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 4:52 am    Post subject: MKP a szlovákiai magyarság szeméttelepe Reply with quote

Elnézést a tisztességes többségtől, de Ti vagytok a bűnösök, hogy „megélhetési magyar szélhámosok” uralkodnak felettünk!!!
Az MKP-nak 7 éves kormányzása alatt, ha a szlovákiai magyarság érdekeit képviseli, mint ahogy hirdetik, már többször ki kellett volna lépni a koalícióból!!!
Olyan törvények elfogadásánál segédkezett, melyek keményen lesújtottak ránk, vagy passzív szemlélője volt a többségi szlovákság magyarellenes törvényeinek megszavazásánál.
Nyelvtörvény, földtörvény, közigazgatási reform-területrendezés, ezek mind mi ellenünk lettek elfogadva, de az MKP megmagyarázta, hogy miért jó ez nekünk!
Az elmúlt hetekben kialakult válságban már úgy nézett ki, hogy az MKP „megembereli” magát, és véget vet a prostituált politikusok támogatásával fenntartott kormányzásnak, de megint csalódnom kellett, és ezzel csak Ficonak az igazát erősítik, és sokan csalódtak, a szlovákok sem értik az MKP visszatáncolását.
Ki az a 10000 MKP-s, aki ilyen magyarellenes politikát támogat?
Ezek többsége milyen „meggyőződésből” támogatja a pártot, anyagi juttatások ellenében, felügyeleti bizottsági tagokként, megyei képviselők és más anyagi juttatással járó funkciók, falusi, járási, területi, megyei MKP kiskirályok vagy más szervezetek funkciósai és a családtagjaik, baráti társaságok?!
Nem találni az MKP tagságában, országos elnökségében és tanácsában egyetlen gerinces személyt, aki talpára áll, és kimondja a véleményét az MKP elvtelen politizálásáról!!!
A napokban volt az MKP országos tanácsának ülése, de minden a régi, a sajtó nem sokat árul el, miről döntenek a mi megélhetési magyarjaink.
A fórumozók között vannak MKP-sok, de mintha ezek sem tudnának semmit, vagy titoktartási fogadalmat írtak alá a PÁRTnak?
Mecsiar HZDS-e és az MKP!
Emlékezzünk Mecsiarra, kormányzási időszakára, mennyi magyarellenes dolgot követtek el, de voltak sokkal rosszabb esetek, emberrablás, gyilkosság, de az MKP partnerként kezeli a véreskezű HZDS-t, mára semmi problémája nincs velük (Mecsiaron kívül) és nyugodt szívvel lennének egy kormányban velük, mint ha semmi sem történt volna!
Krajcsi, aki Mecsiar belügyminisztere volt, az ortodox mecsiarista Kolesár és Dzsupa, és még néhány köpönyegforgató prostituált ingyenélő, akik segítenek a kormánynak és az MKP megélhetési politikusainak túlélni a kormányválságot!
Gondolom, ha Fico felkéri az MKP-t a következő kormányalakításnál, igent mondanak, mert a megélhetési magyarok védeni fogják jól tejelő funkcióikat az állami apparátusban stb.
Az MKP politizálásából fakadó szkizofréniának vagyunk tanúi - itt a fórumon is!
Az MKP visszatáncolását azzal magyarázza, hogy nem akarja szétverni a koalíciót, nem akarja destabilizálni a parlamentet!
Még milyen válságnak kell lenni, hogy az MKP felfogja, hogy Krajcsifélékkel nem lehet és NEM SZABAD kormányozni?
Semmivel nem lenne rosszabb helyzet, ha kiírnák az előrehozott választásokat, mint ami a megvásárolt képviselőkkel megy majd végbe, mert semmi olyan földrengető törvényt nem fogadnak el a következő időszakban, ami nagyobb mértékben megváltoztatná a közéletet, a kormány bizonyos kozmetikázásokat szeretne végrehajtani, a reformok kihatását „kompenzálni” választási csaliként, csak nem biztos, hogy a mézesmadzag politizálásba belemegy az ellenzék és a prostituáltak.
Mennyibe kerülnek majd a prostituáltak a költségvetés elfogadásánál???
De az MKP nem szkizofrén, nagyon is tudatosan vezeti félre a szlovákiai magyarságot, tudatlanságban tart bennünket, mivel a médiák semmi kivetnivalót nem látnak az MKP becstelen politizálásában!
Ficoval riogatnak, de miről van szó?
Fico leállítaná a stratégiai üzemek privatizálását, jobban mondva a gazdaságosan működőket, melyek nem kis profitot hoznak az államnak, ebben nem látok semmi kivetnivalót, de talán jobban fél a kormány a már privatizált szerződések nyilvánosságra hozásától, mert nevetséges, hogy magáncégekkel kötött szerződéseket államtitokként kezelik!
Az autóiparra alapozni a nemzetstratégiát sem vall valami ésszerűnek, és hogy ezeket a cégeket mennyiben támogatja az állam, egyáltalán megtérül-e ez, vagy csak a nyugati multik szedik meg magukat?!
Tehát szkizofrénia minden szinten!
Tegnap végignéztem a Markízán a „Testre szabva-Na telo” vitát a HZDS-s Veteskával, Bélán barátjával.
A nézetei már régóta egy értelmes politikusra vallanak, aki őszintén, tisztességgel az állam és a választók érdekeit „szeretné képviselni”: miniszteri posztokra, gazdasági vezetői funkciókba szakembereket. A jelenlegi politikát mocskosnak és undorítónak tartja, szerinte meg kell tisztítani! De nem hiszi, hogy Mecsiarnak köze van a két HZDS-s képviselő átlépésénél, valamilyen sötét erők irányítják szerinte a politikát!
A nézetei elfogadhatóak, csak ő is egy a politikusok közül, s aki Mecsiarért tűzbe tenné a kezét, az ilyen egyéneknél nem árt vigyázni!
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Tegnap nekem is volt idöm, s a "hajómon Wifit használva" letöltöttem a Markíza egyik múltheti híradóját az internetröl. Mindenféle fejtörés v. tartósabb mérlegelés nélkül, látva a malacfejü tündöklését a HZDS sajtóértekezletén szinte azonnal az a benyomásom támadt, hogy a kormánykoalíció most már Mecsiár gatyamadzagján függ (a két HZDS honatya felöl született titkos Mecsiar-Dzurinda döntés óta) A malacfejü ugyanis akkor szok hasonló magatartást tanúsítani, ha ringben érzi magát: állandóan vigyorgott, energikus volt, s képtelenebbnél képtelenebb hülyeségekkel "szórakoztatta" a sajtó képviselöit (például hogy állítólag már kifizette a villájára felvett 41 milliós kölcsönt meg hasonlók).
Legutóbb közvetlen az elnökválasztás elöestéjén láttam ilyennek. Akkor szerencsére a választók pofára ejtették. Na de most? Most minden ötöle függ ! Az elörehozott választások lesöprése az MKP asztaláról tehát "remek" döntés volt (ugye kedves Barak úr).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
BigmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1667
Location: Nagymegyer

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 11:49 am    Post subject: Reply with quote

Ez a hülye már megint korábban pofázott ,mint kellett volna,hisz ha a képviselőbörze után kivár pár hetet nehezebb lett volna beazonosítani a két ügylet összetartozását!
Vagy meg nagyon is jól időzített,hisz tudta a mikimajom most sarokba van szorítva és nem mer pofázni.
_________________
Bár zord a harc,de megéri a világ....
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 4:16 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Tegnap végignéztem a Markízán a „Testre szabva-Na telo” vitát a HZDS-s Veteskával, Bélán barátjával.
A nézetei már régóta egy értelmes politikusra vallanak, aki őszintén, tisztességgel az állam és a választók érdekeit „szeretné képviselni”: miniszteri posztokra, gazdasági vezetői funkciókba szakembereket. A jelenlegi politikát mocskosnak és undorítónak tartja, szerinte meg kell tisztítani! De nem hiszi, hogy Mecsiarnak köze van a két HZDS-s képviselő átlépésénél, valamilyen sötét erők irányítják szerinte a politikát!


Ha ezt "egy új arc" mondja azt mondom...talán. Na de Veteska....na ne...Nagyon vékony jégen táncol, csak azért nem kuldték el mert tobb nyilvános huségeskut tett muftinak. szakemberek...láttuk 95-98 kozott...akkor inkább adják el...

Állítólag a hzds már nem fogja blokkolni a parlamentet...ilyen nyilt tolakodást a kormányba már rég nem láttam.

Konnyen lehet hogy a mérleg nyelve az Mkp meg a Kdh lesz. Hrusovsky nyiltan elutasította Meciart, BB-t háromszor ( Exclamation Exclamation Exclamation ) kérdezték meg a múlt héten és csak akkor nyogte ki hogy "nem Exclamation Question "

Quote:
mára semmi problémája nincs velük (Mecsiaron kívül)


annyit azért megjegyzek, hogy meciar=hzds, ezt Veteska is szazszor elmondta.
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2395962

Vagy nagyon naiv, vagy kirakatfigura.
Back to top
View user's profile Send private message
HawkeyeJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1342
Location: Kukac Howse

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 7:38 pm    Post subject: Reply with quote

nogradi wrote:
Vagy nagyon naiv, vagy kirakatfigura.

sok-sok naiv emberkét etet meg a hazug szövegével. Meg kell hagyni, a nagyfőnök jól leosztotta a házatáján a lapokat. A legtöbbet ő hozza ki a mai helyzetből.
Mit gondol a nép? Szegény Vladkót megcsalták, elárulták. De az igaz hívek tudják, hogy ő milyen nagy ember és mellette állnak a végsőkig.
Hiszen a család adósságait is már kifizette keserves munkával keresett pénzéből a kedves neje. Tehát ő megint maszületett bárányka, amilyen mindig is volt.
Hát nem megható?
_________________
Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Fri Sep 30, 2005 1:36 pm    Post subject: Reply with quote

Barátaim,
az MKP nem Mecsiar miatt a szl. magyarság szeméttelepe, hanem az akolpolitizálás miatt, amiatt, hogy az olyan értelmes személyek, mint néhányan vagytok, abban reménykedtek, hogy az MKP megújulhat, ha Ti továbbra is párttagok maradtok- nemhogy ellene fordulnátok a megélhetési magyarok általi politizálásnak, felszólalnátok az MKP fórumokon, a helyi, járási, megyei elnökségeken és konferenciákon, és az országos elnökségen, tanácson, közgyűlésen, még akkor is, ha csak egyedül lennétek, aki kritikusan illeti a pártot, vállalva ezzel a pártból való kiebrudalást!!!
Valószínű, hogy vagy nincs mersz bennetek, mert nagyon halkan mondjátok ki a nemteszésteket“, és így a politbüro le sem sz.rja a párttagok véleményét, a választókról nem is szólva!
Nézzük az utolsó gaztettüket, mely ugyan a lakosságot nem érinti életbevágóan, de rámutat a kettősmércés politizálásra: ha egy törvény nem érinti a képviselőket , akkor semmi problémájuk nincs az elfogadásával (pl. féllábúnak nincs elismerve a rokkantsági nyugdíj-nem tudom, azóta felülbírálták-e döntésüket?).
A parlament elfogadta az önkormányzatok gazdálkodásának az NKÁš általi központi ellenőrzését, de nem egyezett bele, hogy a számvevőszék a politikai pártok gazdálkodását is ellenőrizze!!!!!!!!!!
Lip¹ic a közigazgatási reformmal indokolja a törvénymódosítást: a sok átruházott hatáskörrel rengeteg pénz is került az önkormányzatokhoz, ezért erősíteni kell a külső ellenőrzést.
Csakhogy a pártoknál is rengeteg pénz van, az önkormányzatok többsége örülne, ha annyi pénzzel rendelkezne, mint pl. az MKP, de ezeket nem szabad ellenőrízni, csakis ők ellenőrízhetnek másokat!
Back to top
View user's profile Send private message
hazafiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 270

PostPosted: Thu Oct 13, 2005 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

Szerintem nem igez, hogy mindenki hallgat a pártban, csak nagyon kevesen mernek birálni. Á‰n idén már háromszor voltam etikei bizottság előőt, most legutóbb már javasolták, hogy zárjanak ki a pártból, mert valakinak nagyon az útjába állok, vagy a karrierjét nem tudja csúcsrajáratni. Ne vegyéál mindenkit egy akolba.
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Fri Oct 14, 2005 5:43 am    Post subject: Reply with quote

hazafi wrote:
Szerintem nem igez, hogy mindenki hallgat a pártban, csak nagyon kevesen mernek birálni. Á‰n idén már háromszor voltam etikei bizottság előőt, most legutóbb már javasolták, hogy zárjanak ki a pártból, mert valakinak nagyon az útjába állok, vagy a karrierjét nem tudja csúcsrajáratni. Ne vegyéál mindenkit egy akolba.

Eszem ágában sincs mindenkit a birkák közé sorolni, csak nem értem, hogy mitől fél a tisztességes többség, másképp „mit félt“ a TT, ha nem meri kinyitni a száját, ha egy maréknyi gazember terelget benneteket???
PS:
Minthogy mostanában átolvastam az újszós nyitrai topicokat, ott olvastam, hogy a koloni 48 taglétszámú MKP-t anélkül szüntette meg az etikai bizottság, hogy meghallgatták volna őket!
Te mit tudsz erről a kollektív büntetésről?
Ášjra itt van: miért kellett megszüntetni a koloni MKPt
http://www.felvidekforum.com/viewtopic.php?t=640
Back to top
View user's profile Send private message
hazafiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 270

PostPosted: Fri Oct 14, 2005 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Beleolvastam a koloni alapszervezet megszűnését felvázoló cikkekbe és véleményekbe. Annak idején , amikor nekem is voltak nayg balhéim a vezetéssel egy interjú miatt felhivott engem a koloni alapszervezet elnöke, és beszámolt erről a dologról, azt hiszem elnök volt, de nem biztos,már elég régen volt és elég zaklatottak voltak nekem is a napjaim, mindenki támadott, csak néhány barátom állt mellettem. Emlékszem megjelentem az MKP székházavatóján, úgy kerültek mint a leprás kutyát, de végül is nem tudtak megtörni. Tudnék mesélni én is sok mindent , hogyan próbálják manipulálni az alapszervezeteket, de fölösleges, mert sokkal fontosabb dolgok vannak, mint ezzel tölteni a szabadidőmet.
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Tue Oct 18, 2005 9:54 am    Post subject: Reply with quote

Hát nem jópofa döntés!

Presne 29 zariadení sociálnych slu¾ieb sa poslanci (SMK v nitrianskom samosprávnom kraji) rozhodli na 30 rokov za jednu korunu roène prenaja» neziskovým organizáciám, ktoré si krátko predtým sami zalo¾ili.

Teljes cikk: http://spravy.pravda.sk/sk_domace.asp?r=sk_domace&c=A051017_191413_sk_domace_p02

Pontosan úgy maffioznak mint a HZDS '98ban! Erröl bezzeg nem írt a föideoógus Barak sem az új szóban, pusztán a HZDS nacionalista támadásának minösítette az ügyet a minap - az MKP tisztességes képviselöivel szemben...

Egy újabb aranybánya!

Mertha ezt sikerül nekik realizálni, akkor:

- mint fönökök ezen non-profit szervezetekben - gyakorlatilag harminc évre anyagilag bebiztosítják magukat

- az idös emeberek nyugdíjaikra is könnyen rátehetik a kezüket (ill. már meg is próbálták tenni, olvasd cikk)

- vagy akár az idösek vagyonára is, stb. stb.

Ne feledje senki, itt könnyen kihasználható, idös beteg emberekröl van szó, akik most egy rakás pénz és hataloméhes cápa "gondozása" alá kerültek.

Nekem ettöl a legújabb MKPs "bulitól" hánynom kell.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Tue Oct 18, 2005 2:02 pm    Post subject: Reply with quote

Na ugye, hogy egy szeméttelep az MKP?!
Back to top
View user's profile Send private message
BigmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1667
Location: Nagymegyer

PostPosted: Sat Oct 22, 2005 9:49 am    Post subject: Reply with quote

Mata_Hari wrote:
Na ugye, hogy egy szeméttelep az MKP?!


Pont ezért tette fel Vencel az mkp-s belépési kérvényt!Gyűjti a szemételhordókat.Kukára fel!!! Wink Wink Wink
_________________
Bár zord a harc,de megéri a világ....
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 9:34 am    Post subject: Reply with quote

Nem elég a sok szar az istállóban, már itt is a mocsokban kotorsz. Fuj!

PS: ha tényleg te, Vencel és hazafi fogjátok képzeni az MKP reformszárnyát, (bár hazafi még mímelni látszik valami kis önzetlenséget), akkor inkább - pusztán recesszióból - azt javasolnám mindenkinek, hogyha az ismét megalakul, szavazzon a Független Erotikus Kezdeményezésre.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vencelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1487
Location: Pozsony

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 11:03 am    Post subject: Reply with quote

A körmondatodat leegyszerüsitve sem értettem:

"Ha Vencel a reformer, akkor szavazzunk a Független Erotikus Kezdeményezésre."

Van benne egy feltevés amelynek ha eleget van téve, akkor mindenkinek szavaznia kéne a FEK-re.

..lendülj a mondatnak mégegyszer, vagy javasolni fogom az OFF LOGIC letrehozasat.

üdv
vencel
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Next
Page 1 of 32

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group