Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Miröl terelik a politikusok a magyar üggyel a figyelmet?
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 11:18 am    Post subject: Miröl terelik a politikusok a magyar üggyel a figyelmet? Reply with quote

Legyen már ebböl elég... a sok magyarkodásból meg hasonlókból... az egész kukac, a haladó és lázadó szellemiségü kukac.sk lassan másról se szól mint kocsmai magyarkodásról.. Nem gondoljátok, hogy egyesek épp ezt szerették volna elérni, hogy kösse le maximálisan a figyelmeteket, és ne figyeljetek oda az igazán fontos dolgokra? Hogy épp a manipulációjuk áldozatává váltatok... Olvastam már olyan egyenesen idiótába átmenö nézeteket is, melyek szerint idáig nem, de most már biztos az MKPra szavaz, mert most tesz a magyarságért....... de hogyan is? Ellenzékböl, futballmeccseken, fokozva a gyilkos hangulatokat? Szegény hülye... amig 8 évig kormányon voltak, addig nem tettek érte semmit, se a szociális helyzete javulásáért, vagy hogy törvényileg intézményesítettek volna sok-sok mident, ami létkérdés a szlovákiai magyarság számára. Helyette inkább megalkudtak, és föleg olyan minisztériumokat vettek át, ahol a legjobban dölt nekik (és holdudvarjuknak) a lé, neki átlagpolgárként viszont ebböl vajmi haszna lett... ez nem tünt fel neki?

De tulajdonképpen a lényeg most nem ezen van. Mi ez a hirtelen kipattant nagy-nagy nemzetiségi ügy? Miröl terelik vele a figyelmet?

A recept amolyan "gyurcsányos", a szélsöjobbot használják fel a helyzet kiélezésére, de mégis miért folyamodtak ilyen eszközökhöz? Olyan nagy a baj valamivel, de mivel is?

A topikhoz csatoltam szavazást, lehetséges variánsokat lásd ott. Amennyiben természetesen mást tartasz valószínünek, úgy fejtsd ki a nézeted alább.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
BigmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1667
Location: Nagymegyer

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Szerintem a viszonylagos gazdasági "jólét",ami Szlovákiát jellemzi,legalábbis a környező országokhoz képest,annyira elbizakodottá tette a koalíciós pártokat,(benne az eszeneszt)hogy most kenyértörésre szeretnék vinni a dolgot nemzetiségi téren.Ehhez mint próbakő nagyon megfelelt a szerdahelyi meccs!!!A java most következik,jaj csak ne legyen igazam?!!!! Exclamation
_________________
Bár zord a harc,de megéri a világ....
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Á‰n a szavazás elsö v. a második lehetöségét tartom valószínünek. Az autóipar - amelyre a szlovák gazdaság egészségtelenül nagy méretekben orienálódott - egyre katasztrofálisabb helyzetbe kerül világszerte a gyorsan fokozódó gazdasági válság miatt (enni ugye ilyenkor is kell, de új autó vásárlása bizonytalan idökben várhat)

Hogy ne kelljen példáért messzire mennem a szülöfalumtól..

http://ujszo.com/online/regio/2008/11/08/all-a-munka-a-gutai-kabelgyarban

Quote:
Áll a munka a gútai kábelgyárban

Gúta| Hétfő óta nincs termelés a gútai Kromberg & Schubert kábelgyárban, üzemi szabadságot rendeltek el. Kobida Mária, a KOVO vasas szakszervezet helyi alapszervezetének képviselőke közölte, a várhatóan hétfőig tartó leállás oka, hogy a német BMW-nél - amelynek a gútai gyár a beszállítója - ugyancsak áll a termelés.

A Kromberg & Schubert alkalmazottainak száma megközelíti az 1900-at. Az üzem a német Kromberg & Schubert GmbH & Co. KG konszern részét képező osztrák Kromberg & Schubert Austria GmbH & Co. KG tualjdonában van.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
beeblebroxJoined: 27 Oct 2014
Posts: 868

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Az egész föleg Csáky hatalmi ambícióit szolgálja, hogy ringben maradhasson


Még a végén kiderül, hogy Csáky nem ad pénzt a magyar iskoláknak, az ő emberei verték meg Malina Hedviget, ő áll a takönyvbotrány mögött, ő írja Slota válogatott gyalázkodásait és ő verette meg a drukkereket...
Nóóóórmális? Surprised
Ha valamit tényleg el akarnak érni a helyzet fokozásával, az szerintem éppen Csáky távozása. De még ezt sem tartom valószínűnek.
Szerintem a felvidéki magyarság asszimilációjának meggyorsítása a valódi cél. Á‰s a felvidéki magyarság többsége amilyen birka népség, szerintem nem is lesz nehéz dolguk.
_________________
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
VukLuxKlanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 794
Location: Nagymegyer - rókalyuk

PostPosted: Mon Nov 10, 2008 5:58 pm    Post subject: Reply with quote

...csak is a problémákat takargatják, mert lassan elő jön az a dolog, hogy a kapott "jólétet" fenn is kell tartani és tenni is kell érte...
...mert itt megint csak a munkás fizet rá, mert az autógyárak sírnak egy kettőt és kapnak állami segítséget meg adó kedvezményt vagy pedig magyarázkodás nélkül el viszik a gyárat egy "olcsóbb" országba...
_________________
...a tyúk a mindenség végzete,le róla az összes tollal!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Csáky a bűnbak????!!!!
Valakinek kell lenni, de az nem Csáky!!!!!!

Zerdahelen megfélemlítő verés volt, Lukasenko is megirigyelhetné, ahogy a hatalom elbánt a hőzöngő kisebbséggel!!!!! Mert már túl sokat hangoskodtunk, Benes dekrétumok, autonómia, nem tetszenek a tankönyvek, valami elqrvult statust emlegetünk, ezért a hatalomnak meg kellett mutatni , hogy ki az úr Slotakiában!!!!!
Ennyi!!!!!
Á‰s a hatás, Kassára már egyetlen köménymagos nemzetvédő nem kísérte a DACot, egészen 24 drukkere volt a DACnak!!!!!! Na mi van köménymagosok, a jedik jól rátok ijesztettek, csak sajnos a DAC drukkereknek is elszállt a bátorságuk!!!!
Mi ebből a tanulság????!!!!
A DACot hagyjátok a csallóközieknek, ti pedig mo-i köménymagosok maradjatok a borsodiligánál, ott hősködjetek!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
AttilaJoined: 27 Oct 2014
Posts: 810

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

Az első résszel egyetértek.
Az általad leírtak második fele, kedves Gábor sajnos tájékozatlanságodról tanúskodik.
Back to top
View user's profile Send private message
BendegúzJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1296

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Csatlakozom Attilához.
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Attila wrote:
Az első résszel egyetértek.
Az általad leírtak második fele, kedves Gábor sajnos tájékozatlanságodról tanúskodik.

Kedves Attila, a Gáborozásod nem zavar, csak félrevezeti a fórumozókat, mint Téged Lajko barátod kilétemmel kapcsolatban!!!!!!

S kérlek vezess ki tájékozatlanságomból!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
kisangyalJoined: 27 Oct 2014
Posts: 34

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 11:20 am    Post subject: Reply with quote

Minden mögött keresd a politikusokat...

Kezdjük 2006nál, az öszödi beszéd événél, mely egyben a magyar megszorítócsomagok kezdöéve is.. micsoda véletlen egybeesés.. Sohase tudtam igazán elképzelni, hogy egy olyan rafinált (kígyó) politikus mint Gyurcsány valaha is elkövetne akkora hibát, hogy olyan nyíltan beszéljen dolgokról annyi ember elött mint azt tette Á–szödön. Olyan beszédet egy tapasztalt politikus legfeljebb egy lehallgatásbiztos helyiségben tart a bizalmijainak. "Á–szödi titok" tehát szerintem nincs, azt a beszédet Gyurcsányék szándékosan "szivárogtatták" ki: a beszéd nyilvánosságra kerülése ugyanis szárnyakat adott a magyar szélsöjobbnak, melynek elöretörése és akciói aztán kiválóan terelték az emberek figyelmét az igazán fontos dolgokról (ezen esetben a megszorításokról és a rablóprivatizációról).

S most vegyük nagyító alá a magyar szélsöjobbot is.. A világ szinte minden országában a szélsöséges(v. ellenséges) szervezeteket a titkosszolgálatok szigorúan monitorozzák. Sok bennük tehát a "tégla" v. spicli v. nevezd ahogy akarod. Közismert tény, hogy a hidegháború idöszakában az Amerikai Kommunista Párt vezetöségének is a 90%-a FBI kémelhárító v. CIA ügynök volt . Ez aztán azt eredményezte, hogy a "párt" politikáját de facto az amerikai titkosszolgálatok stratégái alakították. Á‰s most térjünk vissza a magyar szélsöjobbhoz: mi van, ha a szervezeteiben a spiclik aránya már rég elérte a "kritikus tömeget" (pláne az irányító pozícióban levöknél...) , és a magyar szélsöjobb akcióit és politikáját is már de facto rég a magyar titkosok alakítják.. egy kommunista múltú országban, ahol az ügynökösködés anno "nemzeti sport" volt, ennek duplán megvannak a hagyományai és feltételei.. Nem lehetett pl. nem észre venni, hogy a TV "ostrománál" 2006ban, amikor igazán kezdett beradikalizálódni a tömeg, a nagy "szélsöjobbos" Toroczkai Lászlónak az egyik rendör odaadta a hangosbeszélöjét, s az (Toroczkai) elkezdte a "forradalmat" hüteni ... úgybezony, a "szélsöjobbos" Toroczkai... Vajon kinek a pártján állhatott? Vagy hogy lehet az, hogy még mindig nem oszlatták fel a nyíltan masírozó "kulturális egyesületet", a Magyar Gárdát.. hogy megalakuló összejövetelét a gárda egyenesen a Sándor Palota mellett tartotta... Vajon mert-e masírozni pl. a Slovenská Pospolitost valaha is a szlovák elnöki palota mellett, még annak ellenére is, hogy a szlovák "nemzetiek" a kormányban vannak? Ugye, hogy nem. Magyarországon viszont a gárda igen... A magyar szélsöjobb akciói sok esetben furák, mintha sok lenne ezen közegben a titok...

S most elérkeztünk 2008 októberéhez, amikoris Magyarország arra kényszerült, hogy egy botrányosan magas, 25 milliárd dolláros hitelért nyújtsa kétségbeesetten a kezét, ami további, még az idáigiaktól is drasztikusabb (anti)szociális megszorítóintézkedéseket von majd maga után, az IMF ugyanis minél gyorsabban vissza fogja követelni a pénzét. Ha most nem veszik fel ezt a pénzt, a magyar állampapírpiac (a költségvetési deficiteket a magyarok rendszerint kötvénykibocsájtásokkal fedezik) s vele együtt a forint is összeomlik, s Magyarország Izland sorsára jut nagyon rövid idön belül. A összeg valóban botrányos, hisz még a Magyarországtól jóval nagyobb Ukrajna is kevesebbet, 15 milliárd dollárt kapott. Hozzáteszem, erröl a helyzetröl nemcsak a mostani kormány tehet, a nyugati hitelekböl való élés még valamikor a '70es években a Kádár-korszakban kezdödött Magyarországon. Valójában tehát az összes magyar kormány a hetvenes évek elejétöl számítva - kommunista és rendszerváltó egyaránt - felelös a pár hete kialakult kritikus pénzügyi helyzetért. Az már szinte másodlagos, hogy a hitelszerzödésben volt-e titkos záradék vagy sem. Magyarország a pénzügyi válság miatt hatalmas kelepcébe került, és a válság félig-meddig rákényszerítette az idáig szinte tökéllyel hazudozó magyar politikai elitet annak elismerésére, hogy a király bizony valójában meztelen... S ilyen helyzetben bizony nincs mese, valamivel terelni kell az emberek figyelmét a kritikus helyzetröl.

Micsoda véletlen, Dunaszerdahelyen hatalmas magyarellenes provokáció történik röviddel a hitel felvevése után. Jól gondolod: mi van, ha a magyar szélsöjobbot a magyar titkosok küldték oda, hogy "müveljenek ki" valamit. Szerdahelyen ott volt Budaházy "föprovokálómester" is, s ahol ö megjelenik... a készülö akcióról természetesen a szlovák titkosok is tudomást szereztek, s a szlovák belügy úgy döntött, megfélemlítö és megelözö céllal "katonai jellegü" csapást mér a szélsöségesekre, s nem várja meg, míg azok támadnak. Tudták, hogy ez botrányt okozhat, de hát politikai síkon a helyzet fokozása az egyre súlyosbodó gazdasági válság tükrében a szlovák félnek is megfelelt. Az akció aztán picit "túl jóra" is sikerült, a rendörök ugyanis túl brutálisak voltak. De hát ki törödik ezzel.. a lényeg az, hogy a politikusok a céljukat elérték, magyar és szlovák oldalon egyaránt. Smer, MSZP, de még a nacionalista vezetésü MKP is egyaránt...
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

Á‰rtem, Kalinákék megegyeztek Csákyékkal hogy szóljanak Budaházynak szervezze meg a köménymagosok Zerdaheli jelenését és most ott tartunk, hogy a média azt sem tudja kiről írjon!!!!!!!

Csáky-Simon
Csáky-Mede
Hrubík-Hamerlík........????!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
kisangyalJoined: 27 Oct 2014
Posts: 34

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 10:24 am    Post subject: Reply with quote

Hullanak a maszkok...

Duray asszisztense szokatlanul indulatosan reagál az ex-MPPs értelmiségi nyilatkozatra, melyben az ex-MPPsek megbékélésre szólítanak fel.

( http://www.parameter.sk/rovat/belfold/2008/11/13/szlovakiai-magyar-ertelmisegiek-nyilatkozata-szlovak%E2%80%93magyar-viszonyrol )

Oriskó wrote:
"Megint jőnek, kopogtatnak..." Csaknem harminc magyar értelmiségi - annak nevezik magukat, ám legyen - adott ki tegnap egy nyilatkozatot a jelenlegi szlovák-magyar viszonnyal összefüggésben. Áœdvözlik, hogy tárgyalni fognak Szlovákia és Magyarország vezető politikusai, lojalitásukat fejezik ki a Szlovák Köztársaság iránt, lojalitást várnak a szlovákoktól.
...
A mostani társaság egy része még korábban, 1992-ben is megszólalt. Akkor - a Független Magyar Kezdeményezés politikusaiként - a Csehszlovák Köztársaság iránti lojalitásukat hangsúlyozták, ellenezték a szlovákok önrendelkezési törekvését, azaz, a szuverén szlovák állam megalakulását - amely iránt most lojalitásukat nyilvánították ki.

Ha ilyen rugalmasan viszonyulnak a történések alakulásához, talán van remény arra is, hogy egyszer a magyar nemzethez való lojalitásukat is kinyilvánítják.


Ez az utolsó mondat durva.

http://www.felvidek.ma/index.php?option=com_content&task=view&id=9050&Itemid=1

Az ex-MPP-sek szemlátomást beleköptek Csáky és csapata egyre veszélyesebb etnikai uszítójátékába.

Az Oriskó reagálás hangulatát látva ezután teljesen biztosra veszem, hogy a jelenlegi nacionalista vezetésü MKP nyakig benne van a kártyajátékban.

De Csáky a szintén uszító Gyurcsány szekerét is tolja ezen esetben. Emlékszel még, milyen jól megértette egymást eme két kiváló ember pár hónapja egy pozsonyi találkozón..?

Hogyan? Hogy "Gyurcsány is uszít", ez szerinted non-szensz..? Hogy ez meglepett? Á‰rtlek.. de most vedd a fáradságot, és olvasd el a hozzászólásomat kettövel fentebb.

PS: egyébként meg, épp most emailoztam, és csatlakoztam a nyilatkozathoz - annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy ez nem sokat számít, akárcsak azzal, hogy a nyilatkozat evidensen politikai játék részét is képezi, s kezdeményezöi közül egyik sem kisangyal (mert az én vagyok.. Wink ). A nyilatkozat jelen helyzetben mérhetö pozitívumai ugyanis mindezeken túltesznek.
Back to top
View user's profile Send private message
fekeJoined: 27 Oct 2014
Posts: 70

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 2:31 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
uszító Gyurcsány

ne haragudj kisangyal, de ezt terjeszteni fogom Magyarországon. Ennél jobb viccet a héten még nem hallottam. + Beteszem a cseh nagyközönség számára készülő magyar viccgyűjteménybe. Persze csak ha megengeded. Á‰s a szerző megjelölésével. Feltéve, ha nem zavar Téged ( vagy valamelyik elvbarátodat az elvtelenségben ) , hogy szlovákiai magyar létedre a vicced egy jelző nélküli magyar viccgyűjteménybe kerül.
Quote:
Á‰s most térjünk vissza a magyar szélsöjobbhoz: mi van, ha a szervezeteiben a spiclik aránya már rég elérte a "kritikus tömeget" (pláne az irányító pozícióban levöknél...) , és a magyar szélsöjobb akcióit és politikáját is már de facto rég a magyar titkosok alakítják.. egy kommunista múltú országban, ahol az ügynökösködés anno "nemzeti sport" volt, ennek duplán megvannak a hagyományai és feltételei.. Nem lehetett pl. nem észre venni, hogy a TV "ostrománál" 2006ban, amikor igazán kezdett beradikalizálódni a tömeg, a nagy "szélsöjobbos" Toroczkai Lászlónak az egyik rendör odaadta a hangosbeszélöjét, s az (Toroczkai) elkezdte a "forradalmat" hüteni ... úgybezony, a "szélsöjobbos" Toroczkai... Vajon kinek a pártján állhatott? Vagy hogy lehet az, hogy még mindig nem oszlatták fel a nyíltan masírozó "kulturális egyesületet", a Magyar Gárdát.. hogy megalakuló összejövetelét a gárda egyenesen a Sándor Palota mellett tartotta... Vajon mert-e masírozni pl. a Slovenská Pospolitost valaha is a szlovák elnöki palota mellett, még annak ellenére is, hogy a szlovák "nemzetiek" a kormányban vannak? Ugye, hogy nem. Magyarországon viszont a gárda igen... A magyar szélsöjobb akciói sok esetben furák, mintha sok lenne ezen közegben a titok...

Kisangyal, feltaláltad a melegvizet. Gratulálok !
Quote:
tisztában vagyok vele, hogy ez nem sokat számít, akárcsak azzal, hogy a nyilatkozat evidensen politikai játék részét is képezi, s kezdeményezöi közül egyik sem kisangyal (mert az én vagyok.. Kacsintó )
Ha közéjük álltál, már Te sem vagy kisangyal. Már nagyapám megmondta, hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Bocsánatot kérek, de én iderakom a 30(?) szlovákiai magyar névsorát. ( A kérdőjel azért van, ha valaki utólag rádöbbenne, hogy a nevét ismeretlen tettes "odacsempészte" az aláírók közé, mint 2002-ben ) Á‰s nem szeretném, ha ez a névsor is ugyanúgy eltűnne minden internetes portálról, mint a 2002-es. Tehát :
Quote:
Aláírók: Barak László költő, Csala Lajos kardiológus, Czajlik Katalin újságíró, Grendel Lajos, író, Hodossy Gyula költő, Horváth Zoltán kórházigazgató, Hunèík Péter pszichiáter, etnopszichológus, L. Juhász Ilona etnológus, Juhász R. József költő, performansz művész, Konkoly László informatikus, László Béla egyetemi tanár, Cs. Liszka Györgyi szerkesztő, Liszka József etnológus, Mészáros András egyetemi tanár, Mészárosné Lampl Zsuzsanna szociológus, Miklósi Péter publicista, Molnár Norbert újságíró, Nagy Myrtil etnológus, Á–llös László politológus, Petőcz Kálmán volt nagykövet, politológus, Popély Árpád történész, Simon Attila történész, Szabómihály Gizella nyelvész, Szigeti László kiadóigazgató, Tóth Károly igazgató, Török Tamás nyelvész, Vadkerty Katalin történész, Végh László szociológus
Te Barak, nem lett volna jobb megoldás olvasói levélként lehozni ezt is ? Ott kevésbé ellenőrizhető az aláíró, ne adj' Isten a helyszín, ahonnan a levelet küldték. Miután a szlovákiai magyar jelzőt már kisajátítottátok Magatoknak, mi, jelző nélküli kevésbé lojális magyarok teljesen megzavarodtunk ettől az új móditól. Az illem úgy kívánja, hogy hallgassuk meg a másik felet is :
Quote:
A mostani társaság egy része még korábban, 1992-ben is megszólalt. Akkor - a Független Magyar Kezdeményezés politikusaiként - a Csehszlovák Köztársaság iránti lojalitásukat hangsúlyozták, ellenezték a szlovákok önrendelkezési törekvését, azaz, a szuverén szlovák állam megalakulását - amely iránt most lojalitásukat nyilvánították ki.

Ha ilyen rugalmasan viszonyulnak a történések alakulásához, talán van remény arra is, hogy egyszer a magyar nemzethez való lojalitásukat is kinyilvánítják.

- Felvidék ma, Oriskó Norbert -
Végezetül álljon itt egykori kollégám vélemény az egyik aláíróról : " Volt az már minden, még talán tulipános láda is, csak egy nem volt még : akasztott ember "
Back to top
View user's profile Send private message
kisangyalJoined: 27 Oct 2014
Posts: 34

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

feke wrote:
Quote:
tisztában vagyok vele, hogy ez nem sokat számít, akárcsak azzal, hogy a nyilatkozat evidensen politikai játék részét is képezi, s kezdeményezöi közül egyik sem kisangyal (mert az én vagyok.. Kacsintó )

Ha közéjük álltál, már Te sem vagy kisangyal. Már nagyapám megmondta, hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.


Hát akkor megesznek. A tüzzel játszó koszos nacionalisták mindenesetre a disznóktól is jobban büzlenek, kedves fekália.
Back to top
View user's profile Send private message
templomosJoined: 27 Oct 2014
Posts: 350

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

A talpnyaló Orisko véleményével szemben inkább azoké érdekel, akik nem pénzért nyalnak. A "harmincak" leírt véleményével egyetértek.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group