Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A vég kezdete
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abrakaJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1956

PostPosted: Tue Jun 09, 2009 1:44 pm    Post subject: Reply with quote

templomos wrote:
Osztódással szaporodunk? Van egy MKP. Lesz egy Híd, meg egy homályos magyar párt. Abraka pártot nem úgy szoktak alapítani, hogy gyertek el, azután majd lesz valami. "Az elnököt én javaslom". Milyen jogon?


A mi programunk egyszerű és átlátható lesz, eddig is az volt. Már a MaRe idejéből. Nélkülünk majd sem az MKP, sem a HÁD nem fog tudni bejutni a parlamentbe. Ezt már most el lehet könyvelni.
Quote:
Az elnököt én javaslom
csak annyit mindjárt az elején le akarok tisztázni, hogy én sohasem fogom vállalni az elnöki pozíciót, én a célokért akarok küzdeni, nem pedig mint Bugár és Csáky a funkciókért.
Kimaradt az "is" szócska, természtesen majd a jövendőbeli tagság dönti el. Gondolom egy szavazattal én is javaslatot tehetek és hozzászólhatok. ennyi sem több, sem kevesebb.
Templomos inkább a programokról beszéljünk, próbáljuk meg konfrontáltatni, amiről nemrég a hídosok is beszéltek, egy semmitmondó populista programjuk lesz. Az MKP-nak meg mi van semmi. Nekünk négysoros, de egyértelmű. Szerintem egy érdekképviseletnek átláthatónak kell lennie, csakis azt szabad mondaniuk, amit csinálni is fognak, három párt esetében, csak az lehet a sikeres, aki bátran és erkölcsös politizálással fogja a magyar érdekeket képviselni.

Nézd most kezdünk a szervezkedésbe, kivártuk, hogy Bugár bejelentse, hogy Õ az aki szétveri az emkápét, mi azért jövünk majd létre, hogy a magyar képviselet továbbra is megmaradjon. Ehhez erkölcsös politikusok kellenek, fiatal vér, agilis tenniakarók és a kezdetektől garantáljuk a szavazatokért cserébe az átláthatóságot is. Nem hazudozásból akarunk egy magyar pártot felépíteni, hanem az igaz szó segítségével. Mindent a megmaradásunkért, mindent a felvidéki magyarságért. Szlovák-magyar megbékélést, jogegyenlőséget és önrendelkezést a jól működő európai (EÁš-s) példákból kiindulva.
_________________
www.commorakozigaz.shp.hu
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nehezfiuJoined: 27 Oct 2014
Posts: 120

PostPosted: Tue Jun 09, 2009 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

Ez itt az MKP és/vagy a Híd végéröl szól, neked és a többi SISes sárkánytojásnak szerintem már két hete vége lett.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
slimuJoined: 27 Oct 2014
Posts: 5

PostPosted: Tue Jun 09, 2009 11:22 pm    Post subject: Reply with quote

Jol kezdenek a HIDasok:
"Ak vznikne nová strana, bude aktívna nielen v ju¾ných èastiach Slovenska. Nemyslím si, ¾e by na¹i volièi mali z toho chaos, naopak, budú si ma» mo¾nos» vybra» z dvoch mo¾ností. Okrem toho by to mohlo aktivizova» na¹ich volièov, keby videli, ¾e na èele tej strany by bol pán Bugár. Ten je pre nich na rozdiel od pánov Duraya alebo Csákyho záruka kvality... Aj posledný vodièský ¹kandál P. Csákyho, ktorý si údajne nev¹imol tabuµu s prikázanou rýchlos»ou 50 km/hod., len dokumentuje, ¾e pokiaµ ná¹ predseda celý èas bojuje za dvojjazyèné tabule a nejaké formy autonómie, nemá èas v¹íma» si reálny ¾ivot a aké problémy trápia na¹ich volièov," myslí si starosta Veµkých Ra¹koviec a zároveò krajský poslanec E. Jakab."

http://korzar.sme.sk/c/4860907/e-jakab-pre-volicov-smk-je-zarukou-bugar.html

Ha jol ertem a ketnyelvu tablakat sem tartja fontosnak Bugar Bela komaja. 2002-2006 azert jo volt a hulye magyarok szavazata, hogy havi par szazezerert kepviselje "erdekuket" kulonbozo allami cegek felugyelo tanacsaiban. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
VigilantJoined: 27 Oct 2014
Posts: 178

PostPosted: Wed Jun 10, 2009 6:36 pm    Post subject: Reply with quote

Hogy most mire jó egy híd

1. csavargók és kiebrudált kalandorok cuccolhatnak alá,
2. láíthatatlanul elvégezheted alatta kis és nagy dolgaid,
3. ha netán valaki a Duna túloldalára küld bennünket átmasírozhatunk rajta
_________________
Jó ember vagyok, nem haragszom arra, akit megbántottam.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Wed Jun 10, 2009 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Szlovák-magyar megbékélést, jogegyenlőséget és önrendelkezést a jól működő európai (EÁš-s) példákból kiindulva


Haha EU-s peldak...
Mert a szlovak politikusok oly EU standardot kepviselnek, hogy Ukrainai kollegaik nemesebbek... A HID csak penzcsinalas... Bugar adosa Vilaginak, hat Belank megprobalja a lehetetlent... Jaj, de meg mennyire, hogy semmi koze sincs a magyarsag erdekeihez, meg a megbekeleshez, meg a tobbi suletlenseghez... most mar csak az kene, hogy Simon osszevesszen Bugarral es o is alapitson egy partot!!!

Jaj nekunk, ha nem jut be az MKP a parlamentbe es meg rosszabb, ha netan a MAFFIA-HID jut be... Bugar, total eljatszottad a becsuletedet, senki sem fog bizni mar benned es egyszer majd kiderul az igazsag...imadkozz, hogy mar ne elj mire ez megtortenik, mert a nep napokig kinoz majd, ha megis dobog meg a szived az iteletkor. Somorjai penzehes seggfej, gusztustalan fereg vagy!!! semmi tobb!!!
Back to top
View user's profile Send private message
walkmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 665

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

Simon pártja neve lehetne TERAZ. magyarul MOST.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DalnokJoined: 27 Oct 2014
Posts: 688

PostPosted: Thu Jun 11, 2009 6:10 pm    Post subject: Reply with quote

Ilen szép levelet kaptam.

Közkincsé teszem.
Megalakult a Bugár -vágóHíd

Ez a parlamenti milliókból átmentett műintézmény a gyaur magyarok kinyírására lesz rendeltetve a titkosszolgálat, dszlotajanófalvai brindzagyár és a robotfickós hizlalda megrendelésére. Jelentős esemény lesz ez a felvidéki jámbor balekok számára, akiknek bébépundingos álmaikban sem jutott még eszükbe az, hogy átverhetik őket. Egy simonyi zsoldos kapitány fogja felszolgálni az ürücombot és az ürüléket a palira és janira vett gyalogmagyar honpolgároknak, miközben amanagymeteorológus fog jóslatot rebegni a villanyfényes
nagymagyar éjszakákról. Lesz még jakabelű kelemér zaftos borgőzben felszolgálva komasógor rostélyos kapcabetyárral megspékelve, és száraz mederben levencelt fekáliás kripli parmezánnal. A VágóHídi Gazfickó Egyesület köcsögzenekara a buznyafalvi trotyósok kórusával közösen alakít egyveleget a koncerten, amit
a szellemileg sérült árvák és ügyefogyottak javára akarnak szolgáltatni a választási kompánia keretében.
Béna Béla ezután eljátszhatja a az ihaj-csuhaj-dehülyevagyok egyveleget, amiért a hegyilegények annyira odavannak rogyásig., mint a makarugilaki behemót sihederek ganajtúró vigadalma is.
A bugibugi VágóHíd Most és Mindgörénnyé eseménydús trágyadombi parádé megtekinthető a wéwécépontyklozet honlapon rogyásig. Sok sintért a belelépéshez !
Kimongya Tódor
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sat Jun 13, 2009 11:05 am    Post subject: Reply with quote

Dag Danis szerint Bugár pártja még csak egy buborék.

http://nazory.pravda.sk/bugarov-most-je-zatial-len-bublina-dr9-/sk-nkom.asp?c=A090613_100539_sk-nkom_p12

Ha egyszer mint szlovák-magyar párt lett beharangozva, akkor vajon miért nem hallani még mindig semmit afelöl, hogy akár egy szlovák "nagyágyú" is készülne a párt vezetöségébe? Már a bemutatkozó sajtótájékoztatón is ott kellett volna köztük ülni egy szlovák politikusnak! Jah, mert Bugár és Simon minden hatalmat magának akar, elvégreis ezért váltak ki az MKPból is..

Csak így tovább fiúk

Quote:
Dag Dani¹: Bugárov Most je zatiaµ len bublina

Bugárova nová strana vyzerá tý¾deò po ohlásení akosi èudne. Od nedele sa o nej hovorí ako o "veµkom a celkom novom projekte", postavenom pre Maïarov a Slovákov. Len¾e... Slovenských politikov v òom nevidno. A tých maïarských je podstatne menej, ako sa oèakávalo.

Pôvodné predstavy o novej strane boli pritom celkom iné. Odvá¾nej¹ie. A¾ prehnane... Zsolt Simon sníval (dos» naivne) o veµkej silnej strane s neuveriteµne pestrým obsadením: Bugár, Simon, Radièová, Bútora, Lip¹ic... Tento uletený scenár mal pracovný názov SMS - slovensko-maïarská strana. Bol taký strelený, ¾e stroskotal hneï v zárodku. Bugár, Radièová a Lip¹ic mali spoloèné len jedno. Stretávali sa vo volebnom tíme Ivety Radièovej - pred prezidentskými voµbami. Niektorí novinári, podnikatelia a politickí dobrodruhovia pri pohµade na túto "skupinku" neodolali poku¹eniu a zaèali si kresli» hlúposti. Celkom nereálne. Lip¹ic, akokoµvek nespokojný, ostáva verný KDH. Pre Radièovú je tie¾ perspektívnej¹ie hra» druhé husle v SDKÁš ako tretie v akejsi maïarskej strane.

O nieèo reálnej¹ie predstavy mal nakoniec Béla Bugár - rozhodujúca postava "nového projektu". Zakladá maïarskú men¹inovú stranu, ktorú chce formálne a symbolicky otvori» aj pre Slovákov. V skutoènosti v¹ak bude mieri» na SMK. A dobýja» jej volièov. Bude to maïarská strana, pripravená vytvori» s SMK predvolebnú koalíciu. Aby neprepadol jediný maïarský hlas.

Bugár má v boji s Csákym tri výhody: je najpopulárnej¹í maïarský politik, má jasnú podporu men¹inových médií a je prijateµný pre väè¹inu slovenských strán. Napriek tomu v¹ak jeho Most ostáva veµkou, umelo nafukovanou bublinou. S objemným obalom a prázdnym jadrom.

Pre úspech potrebuje buï rozhodujúcu podporu tradièných volièov SMK, ktorú vôbec nemá istú. Alebo veµkorysý súhlas Csákyho (a Duraya) s vytvorením predvolebnej koalície. Èo tie¾ nemá isté... Po odchode bugárovcov sa v SMK e¹te viac posilní tvrdá nacionalistická línia. Csáky a Duray na prípadné Bugárove ponuky vôbec nemusia prikývnu». Ani za cenu hrubých strát. V Moste mô¾u vidie» - v súlade s orbánovskou nacionalistickou logikou - zradcov národa. Ktorých treba pokori», obetova», odreza». Tento tvrdo nacionalistický typ myslenia v SMK nie je väè¹inový. Onedlho v¹ak mô¾e by» veµmi silný. Silnej¹í ako Csáky...

Optimálne by bolo, keby bola Durayova SMK závislá od "umierneného projektu" Bugára. Zatiaµ to v¹ak vyzerá presne naopak.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
templomosJoined: 27 Oct 2014
Posts: 350

PostPosted: Sat Jun 13, 2009 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

A felvidék ma ezt írja:

Bugár Béla június 10-én azt nyilatkozta a médiáknak: „A pártalapításról az OT ülése után kezdtünk komolyan gondolkodni”. Az új magyar párt www. hid-most.sk nevű honlapját azonban már május 12-én valaki beregisztráltatta! Ezek után felvetődhet a kérdés: időhúzás és színjáték volt csupán a szakadárok részéről a tárgyalássorozat? A honlap doménje 2010. május 12-ig van befizetve (ellenőrizni lehet a www.sk-nic.sk oldalon). A rozsnyói OT május 16-án volt, és ezt követték még további egyeztetések. A honlap doménjének a regisztrációja egy évre szól, tehát azt már 2009. május 12-én bejegyeztették! Vagyis, amikor a magyar egységről folytak a tárgyalások, már nem csak az volt valakik számára ismert, hogy lesz új magyar párt, hanem már a nevéről is döntés született!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DalnokJoined: 27 Oct 2014
Posts: 688

PostPosted: Sat Jun 13, 2009 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

Ezt meg az Uj Szo hozzászólások közt találtam.

Nem semmi!!!

A hazafibol lett arulo tortenete
igassagos matyas | 2009. június 13. szombat 08:04
A hazafiból lett áruló története

Hol volt, hol nem volt, Szlana ország területén akadt három vármegye, melynek lakói más nyelvet beszéltek, mint a többié.
Ezen három vármegye ispánjai Bálint Bulcsú, Derék Márton és A. Neves Levente főuraikkal úgy döntöttek, egyesítik erőiket és létrehoznak egy közös vármegyét, hogy a nagy ország többi vármegyéje ne taposhassa el őket. Az új vármegyének a Megmaradás Közös Pecsétje nevet adták és vezetőjéül Bálint Bulcsút választották.
Bálint Bulcsúra mindenki csodálattal és elégedettséggel felnézett. A közös vármegye évekig jól működött,de egyszer aztán eljött az idő, amikor o főurak rádöbbentek, hogy Bálint Bulcsú másokkal is szövetkezett, hasznot várva eme kapcsolatoktól. Ezután érthetően a vármegye főurai az addigi ispánjukat lecserélték ezzel bizalmat szavazva az egyik neves főúrnak, Csarnoky Péternek. Ágy békét remélvén tovább működött a Megmaradás Közös Pecsétje vármegye.
Ám sajnos Bulcsú és néhány társa nem akarta elfogadni az új helyzetet, hisz ezzel vége szakadt a teljhatalomnak és a tollasodásnak. Ezen okok miatt áskálódásba kezdve , lépten-nyomon akadályokat gördítettek Csarnoky Péter elé. Meglepetésükre viszont a vármegye főurai, látván Bulcsú és társai rossz szándékát, kiálltak Csarnoky mellett és fegyelemre intették a viszályt szítókat.
Ágy történt az, hogy Bulcsú válaszút elé került: vagy megbékél az új helyzettel és bár kevesebb anyagi haszonnal, de megmarad hazafinak, vagy minél több főurat magával csábít és új vármegyét alapít, ahol ö lesz a főispán. Bár Bulcsú tudatában állt annak, hogy a második eshetőség gyengíti a már évek óta működő Megmaradás Közös Pecsétje vármegyét és őt árulóvá teszi, mégis ezt az utat választotta. Megalapította csatlósaival (Géza Gergellyel, Sándor Zsigmonddal, A. Neves Leventével és Besnyő Tassal) a Hód vármegyét, amelyet újra kénye-kedve szerint igazgathat, és amely várja a Szlana területén lévő bármely vármegye főurainak csatlakozását, annak a Szlanának a vármegyéiből, amely miatt hajdanán félelmükben egyesítették a három vármegyét.
Hát, így vált egy megbecsült hazafiból megvetett áruló pártfogó főuraival együtt, akik saját céljaikat fontosabbnak tartva hátatfordítottak a Megmaradás Közös Pecsétjénak.

A Megmaradás Közös Pecsétje (MKP) vármegye krónikása

P.S.: A Hód vármegyét egy HåD-on keresztül vezető úton lehet csak megközelíteni, ám vigyázni kell, mivel a HåD igen csak rozz ant állapotban van. Könnyen megtörténhet, hogy a gyanútlan és jóhiszemű emberek alatt beszakad, s ők az örvénylő és állnok VILÁGI nevezetű folyóba zuhanva lelik végzetüket.

válasz
Back to top
View user's profile Send private message
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Sun Jun 14, 2009 12:45 am    Post subject: Reply with quote

hat ez tokeletes!!!
Back to top
View user's profile Send private message
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Sun Jun 14, 2009 1:01 am    Post subject: Reply with quote

templomos wrote:
A felvidék ma ezt írja:

Bugár Béla június 10-én azt nyilatkozta a médiáknak: „A pártalapításról az OT ülése után kezdtünk komolyan gondolkodni”. Az új magyar párt www. hid-most.sk nevű honlapját azonban már május 12-én valaki beregisztráltatta! Ezek után felvetődhet a kérdés: időhúzás és színjáték volt csupán a szakadárok részéről a tárgyalássorozat? A honlap doménje 2010. május 12-ig van befizetve (ellenőrizni lehet a www.sk-nic.sk oldalon). A rozsnyói OT május 16-án volt, és ezt követték még további egyeztetések. A honlap doménjének a regisztrációja egy évre szól, tehát azt már 2009. május 12-én bejegyeztették! Vagyis, amikor a magyar egységről folytak a tárgyalások, már nem csak az volt valakik számára ismert, hogy lesz új magyar párt, hanem már a nevéről is döntés született!


En tudok ennel jobbat:
Majus 16-an a Kossuth radio kb. delutan 2-kor bejelentette, hogy Bugarek kileptek az MKP-bol... es ugye akkor meg nem leptek ki!!!
Hat valaki nagyon kiosztotta a parancsot mindenkinek, csak a sakkfigurak eletre kelltek es maskent alakult a jatszma, persze csak ideiglenesen!
Azt hiszem Vilag(i)os ez mindenkinek-Egy hatalmas tili-toli szinjatek tanui lehettunk. Oszkar mar reg elore lerendezett mindent!!! Micsoda szervezes - de az igassag mindennel erosebb!!!
Back to top
View user's profile Send private message
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Sun Jun 14, 2009 1:08 am    Post subject: Reply with quote

walkman wrote:
Simon pártja neve lehetne TERAZ. magyarul MOST.


Idea
Szerintem ezt mar fontolora is vette!!! Laughing
Roppant csabito Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
DalnokJoined: 27 Oct 2014
Posts: 688

PostPosted: Sun Jun 14, 2009 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Van egy kérdés, amire a helyes válasz:

Nem, nem, soha!!!

De Bugárék más választ találtak:


Igen! Most !!!
Back to top
View user's profile Send private message
DalnokJoined: 27 Oct 2014
Posts: 688

PostPosted: Mon Jun 15, 2009 7:15 am    Post subject: Reply with quote

http://hidverok.blog.hu/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group