Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Mennyire echte a Jobbik
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rossztermeszetu



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 23

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 11:22 am    Post subject: Mennyire echte a Jobbik Reply with quote

Nem szeretnék máris következtetéseket levonni, kezdem inkább pár, sajnos meglehetösen baljóslatú tartalmú hírforrás idézésével:

http://www.felvidek.ma/index.php?option=com_content&task=view&id=14081&Itemid=1

Megjelent: 2009 május

Quote:
A levél a radikális jobboldal térnyerését a Fidesz táborának megosztási céljával magyarázza és Gyurcsánynak tulajdonítja. A titkosszolgálatok a szerző szerint "nyakig benne vannak" több mozgalomban. – Miért nehéz "lenyomni" "a jobboldalt sikeresen megosztó, nagyjából 30 milliós éves költségvetéssel operáló, a kormányt hivatalból, a Fideszt leginkább utasításra gyűlölő, meglepően jól tájékozott, "mi mindent megteszünk, hogy bezárjuk" fedőnevű Kurucinfót? – teszi fel a költői kérdést, hozzátéve: "Feri, tudom, hogyan zajlik a kapcsolattartás a radikális jobboldal jó néhány prominensével, hogy a Gárda vezetésének kulcsembere évekig együttműködött a Katonai Biztonsági Hivatallal. Tudom, ahogy Te is meg a Gyuri is tudja.


Bár ez csak annyira biztos mint amennyire egy pletyka biztos lehet, de az ember fülébe bolhát ültet.

Aztán:

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=517049

Megjelent: 2009. július 11.

Quote:
A Magyar Gárda mozgalom újraalakulását jelentette be Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója, választmányi elnöke szombat délután a fővárosi Szabadság téren tartott nagygyűlésen, majd a Magyar Gárda Egyesület alapító tagjainak egyenruhát adott át.

A mozgalomhoz csatlakozott, és a helyszínen egyenruhát öltött Für Lajos volt honvédelmi miniszter, aki a XX. századi történelem és a magyarság legnagyobb csodájának nevezte a Magyar Gárda mozgalom létrejöttét.


Ho-ho-hó, álljunk csak meg, álljunk csak meg. Kicsoda csatlakozott most hivatalosan is a Gárdához, és mutatkozott ismét együtt a Jobbik elnökével? Für "OLajos" Lajos?! Az Antall kormány néhai zürös hadügyminisztere? Na ö aztán annyira lázadó mint ahogy én vagyok katalán..

Aztán eszembe jut, erröl a Für-Vona kapcsolatról már én olvastam valahol, ennek a meglehetösen fura de valahol mégis szimpatikus, és kétségkívül nem a Rossz oldalán álló alaknak a weboldalán:

http://www.hirhatter.com/hosok_robbantottak.htm

Quote:
a Molnár F. Árpád honnan tud ennyi mindent, biztos azért, mert ügynöki hazaáruló, s miközben a volt katonai kémfőnök miniszter, Echelon-titkosító Für Lajost tolták le az ostoba nép torkán, aki immáron harmadszorra hitette el a lakossággal - ezúttal Vona Gáborral párban lehazudva a csillagokat az égről(!) -, hogy rendszerváltó, Vona csürhéi példátlan támadásokat indítva ellenünk, totális betiltásokat és utcai, tettleges megtorló akciókat követelve, az Emberiséget közvetlen végveszélybe vetett Echelon-technológiák általunk történt feltárásával szemben is példátlan háborút indítottak.


A cikk keltezése 2009 április, vagyis még azelött, mielött Für hivatalosan belépett volna a Gárdába. Bár igaz, Für már a kezdetektöl fogva látható volt a Gárda 'környékén'. Ez az alak viszont mintha olyan dolgokról tudna, amiket mi még csak nem is sejtünk.. Á– is szinte non-stop a magyar katonai titkosszolgálatokat emlegeti, a szoros kapcsolatukat a Gárdával és a Jobbikkal.. és ki tudja miért, de nagyon nem kedveli Vonát, Morvayt és a kuruc.infót.

Aztán még eszembe jut Csurka Istán EP választások elötti 'jajveszékelése' is, melyben egyenesen nagy átverésröl beszél, hogy mennyi balek fog szavazni ismét egy hamis pártra, mely mögött valójában a mostani elit és a bankárbanda áll, hogy a sors ismétli önmagát. Aztán még hozzátette azt is, miért nem szavaznak a balekok inkább a Viktorra... mert állítólag ö az 'igazi'. Na persze, engem meg Cicciolinának hívnak. De mégis, mi van, ha az elsö rész, az valóban igaz, az igaz része ennek a féligazságnak?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
VukLuxKlan



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 794
Location: Nagymegyer - rókalyuk

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

...ne már Happy már mindenki az mszpnek dolgozik???...még a magyar gárda is???...az egyik jobbik, mint a másik...
_________________
...a tyúk a mindenség végzete,le róla az összes tollal!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happy



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

Csak aztán nehogy meglepödj.. a dolognak nagyonis megvan a maga rideg logikája. Vagy tán az összes Echelon rendszer Nagymegyerre lenne irányítva..? Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Haereticus



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 42

PostPosted: Thu Aug 27, 2009 5:10 pm    Post subject: Re: Mennyire echte a Jobbik Reply with quote

rossztermeszetu wrote:
De mégis, mi van, ha az elsö rész, az valóban igaz, az igaz része ennek a féligazságnak?


Csurkának nyilván megvannak a tapasztalatai a Jobbikkal. A pénzügyekhez is kiválóan ért Pista bácsi...
Csakhogy az a Jobbik nem EZ a Jobbik - Kovács Dávid nem egyenlő Vona Gáborral. Márpedig utóbbi személye garancia arra, hogy Csurka elmebeteg víziói ne váljanak valóra.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rossztermeszetu



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 23

PostPosted: Sat Aug 29, 2009 12:06 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Csakhogy az a Jobbik nem EZ a Jobbik - Kovács Dávid nem egyenlő Vona Gáborral. Márpedig utóbbi személye garancia .....


Rolling Eyes


Ezt okvetlen nézze meg mindenki!!!!

Te is!!! Meg Vukluxklán is!! Személyre szóló üzenetek is vannak benne mindkettötök számára!!!!

http://www.hirhatter.com/vona_gabor_kurucinfo_harcter.htm

A legledöbbentöbb számomra az, hogy bizonyos dolgokról, amikröl "kukacos" éveim alatt tudomást szereztem, nekem is épp ilyen infoim vannak mint Á–neki... De ez csak a videón elhangzott anyag cca. 25%-át teszi ki. A maradék 75%-tól így értelemszerüen a frász kerülget, ugyanis semmi okom sincs feltételezni, hogy az se lenne igaz!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Haereticus



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 42

PostPosted: Sat Aug 29, 2009 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="rossztermeszetu"]Ezt okvetlen nézze meg mindenki!!!!/quote]

Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem, amint időm engedi megnézem. Elöljáróban annyit - s minden hasonló filmhez, kommentárhoz, véleményhez - hogy a személyes ismeretséget, de méginkább a "célszemély" közeli barátainak, munkatársainak stb ismeretségét előbbre tartom a megismerésben, mint bármi mást... S ha mégis tévedek, akkor legfeljebb a saját emberismeretemben csalódhatok, de mégsem mások szemei által próbálok látni...
Ettől még természetesen minden érdekel, úgyhogy még egyszer kösz!
_________________
Minél többet tudsz meg az emberekrõl, csak annál jobban utálod majd õket (K. Vonnegut)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bendegúz



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1296

PostPosted: Sun Aug 30, 2009 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Á‰n rászántam egy órát az életemből, hogy megnézzem ezt az izét. Rosszul tettem. Ez a gyerek egy pszichiáternek évekre való elfoglaltságot biztosítana, mire kianalizálná.
Narcisztikus, küldetéstudatos, önértékelési zavarokkal küzdő vallási tébolyult.

Ášgy állítja be "információit", mintha azok soha, sehol másutt nem szereplő újdonságok lennének, noha a titkosszolgálatoknak a rendszerváltásban és a fiatal magyar demokrácia zűrös ügyeiben való érintettsége közismert.

Egy óra hosszat tartó folyamatos gyalázkodás egy nyugdíjazott(?) titkosügynöktől, akit állítása szerint az egész világon üldöznek a pancser titkosszolgálatok, de kinyírni nem bírják! Ez egy vicc. Ennél már csak az a nagyobb geg, hogy ő a "hős, a legnagyobb magyar". Nagyon beteg a fazon.
Back to top
View user's profile Send private message
rossztermeszetu



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 23

PostPosted: Sun Aug 30, 2009 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

Kár, hogy nem tetszett a videó Bendegúz, pedig igazán érdekes dolgok vannak rajta... pl. hogy a rendkívül jól tájékozott, lázadó kuruc.info bár sok, "rendszerellenes" anyagot hoz le, arra viszont kínosan ügyel, hogy államtitkok még csak véletlenül se jelenhessenek meg rajta.. vajon miért ügyel egy lázadó oldal arra, hogy ne szivárogtasson ki a Zellensége valódi titkaiból semmit..? Á‰s miért fedezi a magyar titkosszolgálatok lakosság elleni módszereit?

A 2010es választásokon szerintem rövidesen akkora átverés tanúi leszünk Magyarországon, amihez még Meciar és Slota '90es évekbeni szlovák nemzeti átverése is csak kismiska volt! Á‰s a dolog megállíthatatlanak tünik..

De mi itt Szlovákiában, kik annak idején figyelemmel kísértük a Szlovák Nemzeti Párt "evolúcióját", már ismerjük a trükköket...

Ez a téma kétségkívül "kukacos"... még visszatérek rá..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bendegúz



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1296

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 10:40 am    Post subject: Reply with quote

rossztermeszetu wrote:
Kár, hogy nem tetszett a videó Bendegúz, pedig igazán érdekes dolgok vannak rajta... pl. hogy a rendkívül jól tájékozott, lázadó kuruc.info bár sok, "rendszerellenes" anyagot hoz le, arra viszont kínosan ügyel, hogy államtitkok még csak véletlenül se jelenhessenek meg rajta.. vajon miért ügyel egy lázadó oldal arra, hogy ne szivárogtasson ki a Zellensége valódi titkaiból semmit..? Á‰s miért fedezi a magyar titkosszolgálatok lakosság elleni módszereit?


Akkor ez például micsoda itt?

http://kuruc.info/r/6/45838/
Back to top
View user's profile Send private message
Habakukko



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

Szerintem nem beteg, hanem egy jól megfizetett provokátor. Á‰s teljesen menetrendszerűen jelent meg fél évvel a választások előtt. Õ meglepetésképp: pontosan az akinek mondja magát! Ebben csak az a szomorú, hogy Magyarországon a kampánynak mindig van ilyen dimenziója. Sokszor volt már ilyen "kiszivárogtatás" ami tartalmaz egy teljesen aljas hátulról mellbe támadást. Ha jól megfigyelitek csak pocskondiáz szinte nullszintű tényszerűséggel, tehát a tényekről nem tudunk meg semmit, csak az ő hozzáállásáról. /Egyébként 20 percnél nem bírtam tovább.../
Back to top
View user's profile Send private message
Habakukko



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

Bendegúz wrote:
rossztermeszetu wrote:
Kár, hogy nem tetszett a videó Bendegúz, pedig igazán érdekes dolgok vannak rajta... pl. hogy a rendkívül jól tájékozott, lázadó kuruc.info bár sok, "rendszerellenes" anyagot hoz le, arra viszont kínosan ügyel, hogy államtitkok még csak véletlenül se jelenhessenek meg rajta.. vajon miért ügyel egy lázadó oldal arra, hogy ne szivárogtasson ki a Zellensége valódi titkaiból semmit..? Á‰s miért fedezi a magyar titkosszolgálatok lakosság elleni módszereit?


Akkor ez például micsoda itt?

http://kuruc.info/r/6/45838/


Ehhez gratulálok Bendegúz! Azt hiszem óriási horderejű dolog! Talán be kéne másolni ide az egész írást! Nehogy elvesszen!
Back to top
View user's profile Send private message
Haereticus



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 42

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 8:54 am    Post subject: Reply with quote

Bendegúz wrote:
Á‰n rászántam egy órát az életemből, hogy megnézzem ezt az izét. Rosszul tettem. Ez a gyerek egy pszichiáternek évekre való elfoglaltságot biztosítana, mire kianalizálná.
Narcisztikus, küldetéstudatos, önértékelési zavarokkal küzdő vallási tébolyult.


Na, akkor megtakarítottál ezzel egy órát az életemből... Smile Az ilyen betegektől hülyét tudok kapni...
_________________
Minél többet tudsz meg az emberekrõl, csak annál jobban utálod majd õket (K. Vonnegut)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rossztermeszetu



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 23

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 12:41 pm    Post subject: Reply with quote

Á‰n meg töled pöcsike. A picit kevesebb több lenne belöled.

Quote:
Á‰s teljesen menetrendszerűen jelent meg fél évvel a választások előtt


Habakuki meg legalább vehette volna a fáradságot és megnézi, mikor jelent meg ez az alak az interneten valójában...

Bendegúz wrote:
Akkor ez például micsoda itt?

http://kuruc.info/r/6/45838/


Titkosszolgálati dezinformációs anyag.

Ott van: a papirokon nincs se fejléc, se pecsét, se semmi, úgy van minden simán összeszerkesztve Microsoft Word-ben Rolling Eyes Méghogy a magyar titkosok röviden a merényletsorozat elött megszüntették a gyanúsítottak megfigyelését Rolling Eyes Mondjuk úgy: behunyták felette a szemüket. Pontosan mindenröl tudtak, ez az egész, aug 29-én a kuruc.info-n megjelent anyag szerintem nem másra szolgál, mint hogy valahogy tisztára mossák magukat a közvélemény szemében, azt a látszatot keltve, hogy a magyar titkosszolgálatok hanyagság v. professzionalitás hiánya ( Smile ) miatt nem detektálták a dolgot, ami szerintem egy kapitális szamárság.

Quote:
Kiss István szoros ellenőrzését ezt követően az NBH Hajdú-Bihar megyei Kirendeltsége 2008. május 12-én lezárta. A romagyilkosság sorozat 2008 július 21-én, Tanrabodon elkezdődött.


... és hogy állítólag még az x-edik romagyilkosság után se újították fel

Laughing Laughing Laughing (Hofi szavaival élve: etessétek inkább anyátokat)

Látván ezt az anyagot egyébként egyre inkább hajlandó vagyok elhinni azt is, hogy valóban nem a magyarok, hanem az orosz, esetleg a szlovák titkosszolgálat áll a gyilkosságok mögött, a magyarok "csak" falaztak nekik, mivel a magyar kormánynak is jól jött a figyelemelterelés a "cigány kártya" kijátszásával, s most ezt próbálják elködösíteni.

Azzal is marha nagyot mondtak, hogy a korábban Koszovóban szolgáló egyik gyanúsított a Katonai Biztonsági Hivatal ügynöke volt, azt keretezik be az irományban pirossal Rolling Eyes Apám, nem tudom megfigyelted-e, a hejcei légiszerencsétlenség szlovák katonai áldozatainak gyásszertartásán is már ott volt a Szlovák Katonai Hírszerzöhivatal koszorúja.... mivel szinte nyílt titok, hogy a nemzetközi erökben szolgáló katonák jelentös része országa katonai titkosszolgálatának is szolgál. Ez már nincs is nagyon titkolva.

Ez az egész iromány nemkisrészt gyerekes, nemhiába nincs rajta se pecsét, se fejléc.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Haereticus



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 42

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

rossztermeszetu wrote:
Á‰n meg töled pöcsike. A picit kevesebb több lenne belöled.


Belőled pedig barátocskám a nulla lenne a pontosan elegendő. A "betegeket" ugyanis nem rád értettem, ha ez nem esett volna le.
_________________
Minél többet tudsz meg az emberekrõl, csak annál jobban utálod majd õket (K. Vonnegut)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bendegúz



Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1296

PostPosted: Wed Sep 02, 2009 9:51 am    Post subject: Reply with quote

rossztermeszetu wrote:


Látván ezt az anyagot egyébként egyre inkább hajlandó vagyok elhinni azt is, hogy valóban nem a magyarok, hanem az orosz, esetleg a szlovák titkosszolgálat áll a gyilkosságok mögött, a magyarok "csak" falaztak nekik, mivel a magyar kormánynak is jól jött a figyelemelterelés a "cigány kártya" kijátszásával, s most ezt próbálják elködösíteni.


Látod, ezt minden további nélkül elhiszem. De erre a lehetőségre nem a videóban látott önhitt slemil információi hívták fel a figyelmemet. Tőle függetlenül is sejthetőek a dolgok.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 1 of 7

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group