Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A Híd mint a SMER ötödik hadoszlopa?!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Mon Jan 18, 2010 8:31 pm    Post subject: Remelem nem fog megtortenni... Reply with quote

Remelem, az sosem tortenik meg, hogy negy evig nem lesz kepviseletunk!!!
Mar nem proballak meggyozni Titeket, szerintem naivak vagytok, ha azt hiszitek tobb jo szarmazna belole, mint rossz.
De egy olyanban benne lennek, hogy mondjuk, ha masfel evig nem lenne kepviseletunk, de aztan elorehozott valasztasok lennenek es visszaalna, legalabb, letszamban, a mostani allapot Az tuti jo lecke lenne mindenki szamara. Es letszamot mondtam, nem osszetetelt...
De ugye meg nalatok is naivabb lennek, ha ilyesmiben biznek...
Back to top
View user's profile Send private message
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Mon Jan 18, 2010 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

mikulas wrote:
Na várjunk csak Lehel! A kiskövesdi repülotér ügyében inkább Pali a ludas mint Béla! Kétszer járt ott meggyozni a parasztokat, hogy adják el a földjüket! A mai napig nincs tisztázva, hogy mi is történt! Pali volt a miniszterelnökhelyetes ha jól emlékszem, ebben a minoségében nem tett semmit a nemzetközi fórumokon az itt élo magyarságért, sot rossz szemmel pislogott azokra akik mertek valamit kezdeményezni (belgiumi magyar loby), stréber módon, és erre még büszke is, besegítette szlovákiát az EU-ba minden ellenszolgáltatás nélkül. Persze Béla áldásával, tehát a számmisztika szerint : 6x3+1 és 4x5-1! Mondom, új párt kell! Ez nem vált be. Béla meg menjen nyugdíjba az öregotthonába!


Senki sem tokeletes! es en mar azt sokszor elmondtam, hogy nem a Pali a legjobb fonok, de sokkal inkabb ot latom ott szivesen, mint Belat, vagy mondjuk Berenyit! ..de ez csak az en velemenyem es senki mas neveben nem beszelek! Az uj parttal, semmit sem ernenk el. Es amugy is, ez olyan kicsinyes es poszt-szoci... Ha nehezebb idoszak jon, akkor mindjart egy uj part kell! Nem fiatalitas, nem! Nem! Fejlodesrol szo sem lehet! Kell egy uj part! 10 ev utan meg egy ujabb...es igy tovabb... Embarassed Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
feriJoined: 27 Oct 2014
Posts: 5

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 8:26 pm    Post subject: a most támogatói Reply with quote

http://korkep.sk/uploads/zoznam-darcov_most-hid.png

Kiemelném Krajnákot, aki főiskolás kora óta közismert magyargyűlöletéről - személyesen dicsekedett évfolyamtársainak magyar nyelvű kirakatok betöréséről.
De folyt bűnügyi vizsgálat is egy haláleset miatt Kassán, amely a téhányi vasúti alagútban történt. Véletlenül Krajnák is az alagútban tartózkodott, no meg a vonat, no meg a halott (akkor már).
Persze misztifikálva dolgot már a neve is szélsőséget jelent. Ze hej Lacikám?
Back to top
View user's profile Send private message
lehelJoined: 27 Oct 2014
Posts: 49

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

A Vilagit meg mindig nem tuntettek fel a listan!
Ja, megvan! O nem darca, hanem a tulaj. Bocs, en voltam a hulye....
Amugy biztos, hogy ugyan az a Krajnak ez a listan szereplo? Nagyon megvaltozott hat!?
Back to top
View user's profile Send private message
mikulasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 532

PostPosted: Wed Jan 20, 2010 6:59 am    Post subject: Reply with quote

Te Lehel! Szóval azt, hogy mkp kicsalta, ellopta a földet a kiskövesdi parsztoktól és becsapta oket annyival intézed el, hogy "Senki sem tokeletes!" , na hát ezért kell egy új párt!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
magorJoined: 27 Oct 2014
Posts: 128

PostPosted: Thu Jan 21, 2010 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Igencsak fel kavarhatná a politikai állóvizet, ha a kiskovesdi reptér ügyét valaki kicsit leporolná keleten. Mondjuk Jakab Elemelér end company. Csakhát az elenérnek sem érdeke Bélucit besárolzni. Szóval van eklég sár mindkét vezető fején. Nem érdemelnek egy jó szót sem. Á‰n a Zúj szó helyett auzonban belenyűúlnék a témába.
Back to top
View user's profile Send private message
feriJoined: 27 Oct 2014
Posts: 5

PostPosted: Thu Jan 21, 2010 9:18 pm    Post subject: Reply with quote

Kamarás - Krajnák - (Filo) vállakozói hármas (kettes) egyik oszlopos tagja .....
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Fri Jan 22, 2010 8:44 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Te Lehel! Szóval azt, hogy mkp kicsalta, ellopta a földet a kiskövesdi parsztoktól és becsapta oket annyival intézed el, hogy "Senki sem tokeletes!" , na hát ezért kell egy új párt!!!!


aki egykori mkp-s annak minden meg van bocsátva ? vagy az új párt a holdról jon le ?

ps. gondolom nem azon a foldon robotolva keresték a napi betevojuket.
Back to top
View user's profile Send private message
AttilaJoined: 27 Oct 2014
Posts: 810

PostPosted: Sat Jan 23, 2010 1:48 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.felvidek.ma/index.php?option=com_content&task=view&id=19817&Itemid=1

Az egyházaknál is kampányol MOST a Híd
A Híd fontosnak tartja a kapcsolattartást a katolikus egyházzal – olvasható a Most-Híd honlapján. Ennek szellemében a katolikus Nádszegen tett látogatást Bugár Béla és Bastrnák Tibor január 20-án. Az alábbiakban a nádszegi találkozóról, valamint Petheő Attilának, a Most-Híd képviselőinek keresztényi hozzáállásáról olvashatnak.


Bugár Béla pártelnök katolikus papokkal találkozott, akiknek ismertette a Híd programjának egyházpolitikai vonatkozású részeit. A találkozón a Most-Híd képviselői, valamint a meghívott katolikus papok az új szlovákiai párt honlapján közzétett beszámoló szerint megvitatták, hogy a párt mely területeken, illetve hogyan tudna segíteni a katolikus egyháznak. Bugár szerint a hitoktatás megtartása az iskolákban rendkívül fontos. A Híd elnöke biztosította tárgyalópartnereit, hogy pártja számára elfogadhatatlan az abortusz vagy az orvosi segítséggel végrehajtott eutanázia, valamint az egyneműek házassága sem része a párt programjának. A pártelnök elmondta: a Híd nem nézi jó szemmel az egyházi ingatlanok után fizetendő adókról szóló törvényt. Ezen, amint erre lehetősége lesz, változtatni akar a Híd – jelentette ki a Most-Híd párt elnöke, Bugár Béla.

Nádszeg polgármestere Juhos Ferenc egyébként szintén a Most-Híd tagja, korábban az MKP színeiben politizált, így a találkozóra remek alkalom nyílt a színtiszta katolikus mátyusföldi településen.

Á‰rdekes hozzászólás olvasható Pethő Attilától, aki internetes naplójában így ír az eseményről: „...Bélus és Tibi templombajárók hírében állnak...ha kell nekik onnan valami. Jelen esetben szavazatok. Az álszentek, akik ... azt gondolják, hogy az emberek hülyék. Azt gondolják, hogy nem érezzük, hogy mennyire bántó lehet Tibi egyes közeli munkatársai számára az, hogy a homoszexuálisok utolsó mentsvárát, a házasság szent kötelékét akarja elvenni tőlük. Fogadok, hogy a bejegyzett párkapcsolatot nem ellenzik a kis mélyenvallásosak. Mert ugye, ez már több lenne a soknál, kis antiszivárványisták.
Azt gondolják ezek, hogy nem emlékszünk arra, mikor a renitens komáromi katolikus plébániának nem akarta a fijjú elengedni az ingatlanadót, sőt azt hiszik, hogy arra sem emlékszik senki, hogy hónapokon keresztül akadályozta a katolikus plébánia projektjének ügymenetét a kis "mostom-kezeimet". Meg járt ám a szovjet gyártmányú rádió nevét viselő nacionalista főpapnál is néhányszor Tibuci. Próbálta meggyőzni felebarátját arról, hogy csapja már el ezt a mellette kampányolni nem hajlandó plebánost Komáromból. Igen-igen, mint jó haverját, megkérte erre a kis szentéletű, az egykori stb-s ügynök főpapot.
Különben nagyon szimpatikus lett számomra a most ezzel a húzásával. Várom a húsvéti misét, hogy melyikük celebrálja majd. Na, ez túlzás volt...inkább melyikük áll be ministránsnak.
Az viszont tuti, hogy a volt stb-s főszerkesztésében megjelenő lap beszámol majd arról, hogy ezek Canossa helyett egyelőre csak Nádszegen voltak.
Azt hiszem eljön az ideje annak, fijjuk, hogy vezeklő ruhában legalább három napig álljatok majd a felvidéki magyarság bástyájának tövében bocsánatunkért esedezve.”

Á–sszegezve elmondhatjuk, hogy a közelgő választási időszakban a Most-Híd párt minden lehetőséget megragad majd, hogy programját eljuttassa a felvidéki magyarok felé. Szép ígéreteket tesz majd a katolikus és bizonyára más vallási felekezethez tartozó papok és hívek felé is, hogy a tolerancia jegyében támogassák őket a közelgő parlamenti választásokon. Az egyházak általában nem politizálnak, de híveik figyelmét minden esetben felhívják állampolgári kötelességeik teljesítésére, a választás jogára. Áštmutatóként pedig a templomokban szót ejtenek azokról az értékekről, amelyeket az Egyház fontosnak tart és azok védelmére szólítja fel híveit. A pártok programjaikban általában szeretik kihangsúlyozni az Egyháznak fontos szociális, kulturális és társadalmi értékek sokaságát, hogy ezáltal is közelebb kerüljenek szavazóikhoz.

Szlovákiában a szlovák pártok közül a Kereszténydemokrata Mozgalom, a Szlovák Kereszténydemokrata Unió – Demokrata Párt, a Szlovák Nemzeti Párt szereti kihangsúlyozni keresztényi mivoltát, míg az egyetlen magyar párt ,a Magyar Koalíció Pártja, amelynek tagsága erősen konzervatív és keresztény-keresztyén felekezetű, szintén vállalja a vallásos világnézetet politikájában is.Felvidék Ma
Back to top
View user's profile Send private message
bgJoined: 27 Oct 2014
Posts: 226
Location: Kolon

PostPosted: Sat Jan 23, 2010 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

mennyivel különb Csáky és az MKP egyházügyekben?
Áme:

MKP: a katolikus egyház semmit nem tett a magyar hívők érdekében

http://www.bumm.sk/37440/mkp-a-katolikus-egyhaz-semmit-nem-tett-a-magyar-hivok-erdekeben.html

Csáky Pál egy év után ismét előállt követelésével, de milyen eredménye volt a tavalyi követelésének?
Á‰s milyen lépéseket tett ezalatt az egy év alatt Csáky és az MKP?!

Tavaly megyei választások voltak, idén parlamenti választások lesznek, tehát csakis ez áll a magyar katolikus érdekvédelem mögött, a szavazók vásárlása, de inkább megtévesztése hangzatos szólamokkal!
Sajnos, az egyházat illetve a magyar katolikusokat is politikai célra használják, és nem csak a legfelsőbb vezetés, hanem faluhelyeken is!

Két link a véleményemmel:
http://www.zoboralja.sk/index.php?t=&p=&xp=&MId=&Lev=&Ind=16&MId=&P=index,hu,&Ind=566
http://www.zoboralja.sk/index.php?t=&p=&xp=&MId=&Lev=&Ind=16&MId=&P=index,hu,&Ind=701
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Sat Jan 23, 2010 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.bumm.sk/37983/a-hid-szerint-csaky-egyre-inkabb-a-jobbikra-kezd-hasonlitani.html
Béla, ekkora öngólt már régen rúgtál. Tudom, hogy a mököpöben van egy rakás Jobbik szimpatizáns, de ez a stílus rendkívül kontraproduktív. Ha valami szimpatikus volt bennetek, akkor az az volt, hogy eddig az ilyen stílusú nyilatkozatoktól tartózkodtatok, ez Csáky (vagy a szlovák pártok) stílusa volt. Ha a SaS-os koalícióról szóló hírek hallatán egy pillanatig úgy is éreztem, hogy szimpatikus ötlet, most sikerült mindent elbasznotok. Pedig a Jobbikot a magyar nemzet szégyenének tartom.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
HabakukkoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Sun Jan 24, 2010 8:02 am    Post subject: Reply with quote

Janicsár, Janicsár ezt azért nem kellett volna! Te tényleg Janicsár vagy?
Back to top
View user's profile Send private message
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Mon Jan 25, 2010 8:54 am    Post subject: Reply with quote

Valami rosszat mondtam?
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
HabakukkoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Tue Jan 26, 2010 9:18 am    Post subject: Reply with quote

Miért kell szégyenleni magunkat a Jobbik miatt?
Back to top
View user's profile Send private message
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Tue Jan 26, 2010 11:47 am    Post subject: Reply with quote

Idáig büszke voltam rá, hogy a magyar parlamentben nincsenek olyan idióták, mint az SNS, ami azt jelentette, hogy a magyar emberek túlnyomó többsége nem vevő a szélsőségekre. Ez sajnos mára már megváltozott, és veled együtt már magyarok százezreinek agyát mosták át zsidózással, cigányozással, multizással. Szánalmasak, láthattuk Morvai Krisztina hogy égeti a nemzetet Brüsszelben, teljesítménye kínosabb volt, mint amiket a frigid Malíková-Belousová szokott produkálni a szlovák parlamentben. Vagy amit az a másik seggfej mondott: zárjuk ki Szlovákiát az únióból. Ja, húzzunk fel ismét vasfüggönyt a magyar-szlovák határon, úgy megvédenék a szerencsétlen felvidéki magyarokat a szlovákoktól, hogy ezentúl csak vízummal utazhatnának Magyarországra. Á‰s a szánalmas gárdisták gyülekezete, a kiöregedett munkásőrökkel, bőrfejűkkel, akik katonásdit játszanak.
Tetszett neked, amikor a Pospolitos» Komáromban masírozott? Mert nekem nem! Fel voltam háborodva, és ugyanígy felháborít, ha a magyar oldalon látok hasonló alakulatokat.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 5 of 7

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group