Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Terrorista akciók és ami mögöttük van
Goto page Previous  1, 2
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Külföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat May 28, 2011 10:13 am    Post subject: Reply with quote

Pát hete nagy dérrel-dúrral közölték a globális médiumok a hírt, hogy abban a bizonyos megrohamozott házban Pakisztánban valóban bin Laden lett megölve, merthogy a ház tele volt olyan videókkal, melyeket a "terrorista vezér" korábban magáról készített:

http://abcnews.go.com/Blotter/osama-bin-laden-home-videos-released-pentagon/story?id=13552384

http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/07/pentagon-osama-bin-laden-videos

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-13323060

Nos, voltak akik alaposabban megnézték az egyik videót, s mindjárt lett is pár kérdésük:

1. A közismerten balkezes bin Laden miért a jobb kezében tartja a távírányítót?

2. Miért használ szögletesdugójú (és villájú) 110 voltos amerikai konektort bin Laden, amikor ezek Pakisztánban nincsenek használatban?3. A szatelitberendezés mintha egy al-tipusa lenne az amerikai hadsereg által Afganisztánban használt Hughes HX-eknek ( http://www.bentley-walker.com/military/afghanistan )De a lényeg az, hogy ez a tévét nézö atyuska az amerikaiak szerint minden kétséget kizárólag bin Laden.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Jul 02, 2011 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

Korábban itt foglalkoztunk azzal, mi is volt ez a fura, "másodszori" bin Laden "halál" és mübalhé Pakisztánban.

Quote:
A jövöben nagyon sok feszültség várható Pakisztán és az USA viszonyában, mivel mint kiderült, bin Láden kényelmesen, gond nélkül élt a pakisztáni fövárohoz közel. ... ez egy nagyon nagy ütés Pakisztánnak, ami az ország hitelességét illeti."


Idövel kitisztult a kép.

Obama Pakisztán bekebelezésére készült! Emiatt lett megduplázva jó egy évvel ezelött az amerikai csapatok létszáma Afganisztánban is.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=59:obamahmadinedzsad-haborus-mesterkedeseialmodozasai&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Quote:
Oszama bin Laden „megölésének“ az volt a rejtett célja, hogy az USA megvádolhassa Pakisztánt, hogy az „támogatja a terrorizmust“, mivel, idézem: „a pakisztáni titkosszolgálat az ország területén rejtegette bin Ladent“. Ez aztán fokozatosan ürügyül szolgált volna egy Pakisztán elleni katonai akcióra.

Amikor a pakisztáni vezetés rádöbbent, hogy mi készül, azonnal Kínához fordult segítségért, amit meg is kapott:

Reuters, 2011. május 17:

http://www.reuters.com/article/2011/05/17/us-china-pakistan-idUSTRE74G0KT20110517

„A pakisztáni miniszterelnök, Yusuf Raza Gilani's, Kínába utazott, hogy a kínai vezetéshez forduljon segítségért, miután Oszama bin Laden megölése után az ország viszonya kiélezödött az Egyesült Államokkal.“

Á‰s a „nagy titok“, amit csak extrémül kevés újság írt meg nyugaton, az egyik kivétel a The Statesman nevü angol lap volt:


The Statesman, 2011. május 19:

http://www.thestatesman.net/index.php?option=com_content&view=article&id=370105&catid=35

China “warned in unequivocal terms that any attack on Pakistan would be construed as an attack on China;.
...
The Chinese leadership was “extremely forthcoming in assuring its unprecedented support to Pakistan for its national cause and security


"A kínai vezetés a lehetö legegyértelmübb módon figyelmeztette az USA-t, hogy egy Pakisztán elleni amerikai támadást a saját területe elleni támadásnak fog tekinteni.
...
A kínai vezetés lépése precedens nélküli, az teljes támogatásáról biztosította a pakisztáni vezetést."


Egyelöre tehát kudarcot vallottak. Azt viszont kétlem, hogy a mesterkedést fel fogják adni Ázsiában.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
HawkeyeJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1342
Location: Kukac Howse

PostPosted: Wed Jul 06, 2011 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

élő közvetítés Osama Bin Ladin elleni támadásről - és meggyilkolásáról


_________________
Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sun Mar 11, 2012 7:05 am    Post subject: Reply with quote

Krasznahorka büszke vára..

Szlovákia nyugati szempontból fontos helyen van. Földrajzilag, és politikai szempontból is. Szlovákia meg tudja akadályozni a kelet-európai államoknak az együttműködését.

Kigyulladt, és leégett a vár. Akkor, amikor választások zajlottak Szlovákiában. Március tizenötödike előtt. Akkor, amikor kétezer lengyel készülődik, hogy Magyarországra jöjjön szimpátia tüntetésre. Ha a kelet-európai államok össze fognának, nyugat nem tudná romba dönteni e térséget.

Azt hiszi valaki, hogy a nyugati politikusokat érdekli Szlovákia sorsa? Ugyan már! A benesi dekrétumok is azért születtek meg, hogy Szovjetunióból bármit el tudjanak rendezni, az Ášnióban meg azért maradtak meg, hogy az Ášnió ki tudja játszani egymással szemben a kis országokat.
Nekem meggyőződésem, hogy a dekrétumok azért születtek meg, hogy az oroszok a magyarországi belpolitikát irányítani tudják.

Vajon miért adták az 1945-ben győztes kisgazdák az akkor két legfontosabb tárcát a kommunistáknak? Bizony azért hogy meghajlásukkal segítsenek a határon túli magyarságnak. Valójában nem segítettek nekik, mert aztán jött a kitelepítés, a lakosság csere. Amikor aztán 1948-ban hatalomra jutottak a kommunisták, a határon túli magyarsággal szembeni atrocitások abba maradtak. Az egyik unió helyett most jött egy másik unió. Nem változott semmi. Ha egy ország nem azt csinálja, mint amit a nagyok mondanak, ugyanaz történik, mint régen.

Meglehet, a hatalomra kerülő Ficot nem tartják eléggé keménynek, ezért adtak egy kis érzelmi alapot a jövő eseményeinek.
A nyugati gazdaság elitjének már távoznia kellett volna. Nyugat folyamatosan veszti el piacait. Már csak a nyakunkon élősködhetnek. Ha kelet-Európa összefogna, megvédené magát, a nyugati gazdaság agonizálásának azonnal vége lenne. A nyugati gazdasági, politikai elitnek át kell adnia a helyét egy másik feltörekvő rétegnek. Ášgy látom, ennek a folyamatnak a megakadályozására szemelték ki Ficot.

Kigyulladt Krasznahorka vára. Az bizony úgy gyulladt ki, ahogy kigyulladt az esztergomi bazilika kupolája annak a napnak az éjszakáján, amikor magyar földbe helyezték Horthy Miklós hamvait.

Ne áltassuk magunkat hazugsággal. Elég, ha a hazudozók hazudnak.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Külföld All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group