|
Kukac archívum A www.kukac.sk archívuma
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sajtkukac
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 9:25 am Post subject: |
|
|
fiuk ti valami nagy nagy osszeeskuves elmeletet probaltok kitalalni, felfedezni, sejteni minden mogott ami BBvel vagy a Hiddal kapcsolatos....
ahelyett hogy orulnetek annak hogy 4 ev utan megint magyar emberek vannak a kormanyban, miniszteriumokban es majd mas kozigazgatasi posztokon is keresitek a csomot a kakan
az hogy nem vagyok paranoias nem jelenti azt nem kovet valaki 8O
itt BBnek kell majd elszamolnia ha valamelyik nominans rosszat tesz, ezt o is tudja ...
czuczi a remhirre pl. „A Híd egy olyan tákolmány, amelynek az egyik oldalára felhajtják a megtévesztett magyarokat, hogy azokból a másik oldalon szerencsétlen, asszimilált emberek jöjjenek le. Nemzeti szempontból ez vágóhíd, nem kérünk belőle!” – hangoztatta Csáky 8O
hogy az elveszett szavazatokrol ne beszeljunk......
A Most nem lesz tagja a kormánynak. Fantazmagóriákkal úriembereknemfoglalkoznak - ittt 2x is tevedett az ex elnok ur mivel o nem uriember.
fel a fejjel fiuk ha tuleltuk az mkp sikeres utolso 4 evet nemzetstrategaval es nyomkeresovel, akkor csak tuleljuk ezt az atkozott 4evet a Hiddal is
na szep napos munkahetet  |
|
Back to top |
|
 |
czuczor
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 6:11 pm Post subject: |
|
|
Hát már megint megjelent a főködösítő. Ki gyárt itt összeesküvéselméleteket?! Bendegúz barátunk az egyik vezető gazdasági lap kommentátorát idézte. Hogy hiteles e forrás, vagy nem ki-ki döntse el maga. A magadfajták általában asszerint itélnek, hogy amit írnak, az kedvező e számukra, vagy kedvezőtlen. Ha az mkp-ról írnák ezt, ementálféreg maga tette volna fel ide.
A rémhíres beszólásodat nem tudom értelmezni?! Megint csak a ködösítés kategóriába tudom betenni. Á‰n azt vettem észre, hogy megvádoltad Jclaytont rémhírterjesztéssel. Hogy keveredett ebbe bele a csp?!
Bár ahogy ismerlek, ezt a szart is megpróbálod visszalapátolni a lóba.  |
|
Back to top |
|
 |
jclayton
Joined: 27 Oct 2014 Posts: 759 Location: Marcelháza/Pozsony
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 7:04 pm Post subject: |
|
|
Ne pörgessétek túl a dolgot, nem vádolt meg engem senki semmivel. Másrészt az bizony nagyon jó lenne, ha mind a két oldal a tényeknél tudna maradni, úgy látom, az bizony igen nehezen megy. _________________ Ezek attól jóval bonyolultabb dolgok, melyeket logikusan (és meggyõzõen) hangzó érvekkel csak úgy alá lehetne támasztani. |
|
Back to top |
|
 |
sajtkukac
|
Posted: Mon Jul 19, 2010 7:44 pm Post subject: |
|
|
jc valami torvenybe utkozot sejtetett a hid jeloltek magan kampanyanak kapcsan erre a CSP altal terjesztett remhirre kerdeztem ra az nem torvenybe utkozo-e ennyi...
tehat meg egyszer minden mogott valami nagy nagy titokzatos dolgos kerestek, ha van a nyulnak sapkaja nem jo ha nincs jaj neki!!!
osszeeskuves elmeletre itt van nem programozhato
bende az ordogot is idezne ha csaka sanda gyanut terelne BBre...
eredmenyes erdekkepviseletet az eredmenyek alapjan lehet ertekelni nem a munka elkezdese elott....
a politika nem fekete feher es az ujsagirok is csak emberek...neha tevednek mint en is, de neha megrendelesre irnak le valamit vagy neha azert mert el kell adni a lapot...  |
|
Back to top |
|
 |
Bendegúz
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 8:32 am Post subject: |
|
|
Sőt! Á‰n magam vagyok az ördög. Hogy az ördögbe ne lennék az, mikor nem szeretem Bugár Bélát... Ilyesmire csak nagyon gonosz alakok képesek.
Komolyra fordítva a szót: korántsem rémhírekről van itt szó.
Gyurovszky, a Híd egyik alapítója fogalmazott meg éles kritikát saját pártjával szemben, majd ki is lépett abból, Hríb, a jónevű szlovák publicista, aki a választások előtt az Ášj Szó vezércikkében biztatott a Híd támogatására, csalódottságának adott hangot Bugár vezetési stílusa miatt, a Trend gazdasági elemzése pedig céginformációs tényanyaggal alátámasztott vádirat a Híd ellen.
Egyik sem elfogult csákysta.
Azért idézem őket, mert megerősítik saját véleményem: a Híd egy üzleti vállalkozás. Magyar érdekképviselethez köze nincsen. |
|
Back to top |
|
 |
sajtkukac
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 8:29 pm Post subject: |
|
|
belzebub tevedsz gyurovszky mint rossz feleseg kiteregette a szennyest ezert ha BB helyeben lennek kapna a fejere tolem, parton belul kell oldani a vitakat mint minden part elnoksege oldana...
de valahogy csak parttag maradt(sajnos) es beallt a sorba mivel talan elmagyaraztak neki amit mint regi biciklisnek tudnia kellene sertodessel nem old meg semmit csak a partnak art lasd a hirtelen irasodat kisordog
milyen szerinted az igazi magyar erdekkepviselet ird meg matyohizeses bajszos basszusozo magyaremberek gyulekezete kellene oda, amig itt magyar baka bakancsa nem tapossa felvideket adddig nyugalom nem lesz cimu kiseloadasban??? probaltam szarkasztikus lenni nem kell a jelzok miatt felkapni a vizet
21 szazad politozalasa nem errol szol...
senki nem tud annyit tenni ertunk mint paran igerik, lasd az arvizkarosuktaknak igert 50 millat...ki is volt az??
a kormany felalt a miniszterek meglennenek de az aparatust az utolso pozicioig meg csak oldjak es maris katasztrofat kialtasz?
ido kell nekik bizonyitsanak vagy amiben te mar most biztos vagy megbukjanak.utana hasadat simogatva jo erzessel hatradolhetsz es mondhatos EN megmondtam...ha nekem ez kell
en szemely szerint leszarom ki lesz a kornyezetvedelmi miniszter es honnan jott, de ha nem javit az arvizvedelmi rendszeren vagy simon nem jon elo belathato idon belul az arvikarosult termofoldek, delvideken is, revitalizaciojaval valamint chmel ur nem hasznalja BB altal alalapatolt kompetenciakat es koltsegvetest a kissebsegi iskolak megsegitesere...hogy tovabb ne irjam a sort.
akkor elgondolkozok azon milyen edrekkepviselet a hid, de addig csak karogasnak es rosszhiszemu becsmerlesnek tartom amit leirtal, ez olyan ollos lacis aki partatlan politologuskent tetszelek mkp parttagkent... |
|
Back to top |
|
 |
feri
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 8:59 pm Post subject: üzleti vállalkozás ... |
|
|
bendegúz álláspontját tudom igazolni, 3 és fél évig dolgoztam a híd legerősebb támogatójának különféle kft-iben és most is üzleti kapcsolatban vagyok velük ... sokmindent tudnak, csak éppen a magyar érdekképviseletben nem nagyon járatosak, bár ha van kereslet "magyarérdekre" azt is el tudják adni ... |
|
Back to top |
|
 |
czuczor
|
Posted: Tue Jul 20, 2010 9:01 pm Post subject: |
|
|
sajtkukac wrote: | ...
eredmenyes erdekkepviseletet az eredmenyek alapjan lehet ertekelni nem a munka elkezdese elott....
|
Mondtam, hogy megpróbálja visszalapátolni a sz.rt a lóba.
Te féreg! MKDM, MKP, Most. Csak emlékeztetni szeretnélek, hogy ez mind BB volt. Húsz éve mosolyog a többségiekre és húsz éve romlik a magyarság helyzete. Ne papolj itt nekem munka kezdetéről!
Ami meg Gyurovszkyt illeti... Neked qrva rövid és szelektív az emlékezeted. Pont azt veted a szemére, amit például az általad istenített bb tett úgy egy évvel ezelőtt. Megsértődött és ...a többit már tudjátok.  |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 9:29 am Post subject: |
|
|
A Matica Slovenská tiszteletbeli alelnöke a Most-Híd listáján! 8O
Na, ehhez mit szóltok? _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 11:30 am Post subject: |
|
|
Ášgy látszik Csákyt nem zavarja. Engem viszont nagyon. Ášgy látszik, hogy azt a márciusi hétvégét inkább valamelyik sípályán fogom tölteni. Megint a kisebbik rosszt kellene választani? Abból elegem van. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 12:26 pm Post subject: |
|
|
Az is egy megoldás. Fico köszöni a szavazatodat...  _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Wed Nov 09, 2011 3:07 pm Post subject: |
|
|
Persze, aztán mindig elmegyek, így sikerült szavaznom Ga¹parovièra is  _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|