|
Kukac archívum A www.kukac.sk archívuma
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rodnas2
|
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Wed Apr 11, 2012 5:29 am Post subject: |
|
|
Ášt a fúziós erőmű felé.
A fiataloknak megjegyezném, ha vizsgán előhozakodnak az általam leírtakkal, valószínűleg úgy rúgják ki őket, hogy soha nem lesz kedvük oda visszamenni.
A mágneses tér egy négy dimenziós hullám mozgás, amely a mi három dimenziós világunkból állandó erővonalakként érzékelhetünk. |
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Fri Jul 06, 2012 9:43 am Post subject: |
|
|
Kaptam, közzé teszem.
Kép:
http://www.gatheringspot.net/news-article/general-discussion/yikes-remote-controlled-mosquito-sized-flying-spy-drone-photo
-----------------------
Ez egy szúnyog? NEM! A legújabb rovar DRONE hadi fejlesztés. Már gyártják! Nagy távolságból irányítható. Kamerával, mikrofonnal van felszerelve. Le tud szállni, DNS mintát venni egy szúnyogcsípés érzetével. Vagy képes micro RFID nyomkövetőt a bőröd alá juttatni. Haza is viheted magadon és be is repülhet otthonodba. Ezek a fejlesztések gőzerővel folynak és már bevetésre kerülnek hétköznapokban. |
|
Back to top |
|
 |
AlomUtas
|
Posted: Fri Sep 07, 2012 3:46 pm Post subject: |
|
|
Rodnas2!
Ez nagyon érdekes téma, és egyetértek.
Ezzel kapcsolatban egy érdekes dolgot találtam egy másik fórumon. Lehet, hogy számodra is érdekes lesz.
Quote: | Idézet:
Áœdv!
A következő levélre bukkantam az interneten.:
“A Keshe Igazgatójának levele / Világbéke meghívó a kormányoknak
A Keshe Igazgatójának nyílt levele
Az alábbi szöveg a kormányaitok vezetőinek küldött hivatalos meghívás másolata, amit a belgiumi követségeken keresztül közvetítünk.
Ezek az emailek a következő két hétben fogják elhagyni az Alapítványt és továbbítva lesznek Belgiumban minden követségre.
Közzétesszük az ország nevét és email címét, hogy figyelemmel kísérhessétek kormányotok válaszát.
Mostantól rajtatok áll, hogy megértessétek hazátokkal ennek a technológiának a hatásait.
Ez az esemény nem nyitott a nyilvánosság számára.
Kizárólag a kormányok meghívott képviselői vehetnek részt. A külvilág számára semmi sem lesz látható. Légy szíves hagyjátok a vendégeket, hogy békésen részt vehessenek.
Itt megtaláljátok az információt a 2012. szeptember 6-án tartandó második Nemzetközi Előadásról:
http://www.keshefoundation.org/en/introduction/the-kf-center/123-events/312-the-second-international-presentation
A világbéke meghívás és technológia közzététele
Miután a Keshe Alapítvány találkozott a világ nagyköveteivel 2012. április 21-én, most meghívónk a világ nemzeteinek szól nagyköveteik és vezetőik által, akik egy gyűlésre hivatalosak 2012. szeptember 6-án a Keshe Alapítványi Központban Ninovében, Belgiumban (vagy bármely más helyszínen, amit a nemzetek választanak).
Ahogy nagyra becsült vezetőitek is tudják, minden ország képviselőit meghívtuk technológiánk első bemutatójára 2012.április 21-én. Néhány nemzet nagykövete részt vett ezen a találkozón, míg mások úgy döntöttek, hogy figyelmen kívül hagyják meghívásunkat más nemzetek nyomásának engedve; úgy döntöttek, hogy nem jelennek meg vagy visszakoznak az utolsó pillanatban.
Ezzel a második meghívóval közvetlenül és egyértelműen felkérjük nemzetetek vezetőit szakképzett személyek kiválasztására, akik részt vehetnek az Alapítványnál a közelgő találkozón szeptember 6-án, hogy képviseljék kormányukat.
Ennek a meghívásnak és találkozónak az indokai a következők:
1. 2012. szeptember 21-én a Keshe Alapítvány nyilvánosságra hozza az első fázisát annak az űrtechnológiának, és a gravitációs és mágneses (Magravs) rendszereknek, amit kifejlesztett, egyidejűleg minden tudós számára a világon, gyártási és sokszorozási céllal.Ettől kezdve a nemzetközi határok elvesztik jelentőségüket. Ez azért van, mert amint az első légiközlekedési rendszer kiépítésre kerül és a nyilvánosság számára is elérhetővé válik, az utazási idő Teherántól New York-ig maximum körülbelül 10 perc lesz.
Az új légiközlekedési rendszerek lehetővé fogják tenni minden ember számára, hogy ugyanazt az utazási távolságot ugyanannyi idő alatt tegye meg a bolygó bármely pontjáról minimális költséggel. A jármű nem lesz érzékelhető jelenlegi radartechnológiával.
2. Az energiakrízis egy szempillantás alatt megoldódik, és amint a technológiát a gyakorlatban bevezetik, üres kézzel távoznak majd az energiaellátást felügyelő nagyhatalmak, és rajtuk keresztül a jelenlegi pénzügyi szervezetek is.
3. A világ vízhiánya napirendre kerül és meg is oldódik, amikor bemutatásra kerül ez a technológia a nyilvánosság előtt nem sokkal azután, hogy elérhetővé tesszük az energia- és űrtechnológiánkat.
Hogyan sikerült ezt elérnünk?
Az utóbbi hat évben felhasználtuk a nemzetközi szabadalmi rendszert, hogy megbizonyosodjunk róla, minden nemzet és nagy tudós rendelkezik szabadalmaink másolatával. (Kérlek nézzétek meg a letöltések számát az európai szabadalmi és nemzetközi szervereken.)
Ily módon megakadályoztunk minden személyt vagy csoportot, hogy visszatartsa ezt a technológiát, és most már a legtöbb nemzet rendelkezik az energia generálásával, egészségügyi rendszerekkel és űrutazással kapcsolatos szabadalmainkkal.
Emiatt minden korábbi módszert megkerültünk, amikkel eddig visszatarthatták a nemzetközi fejlődést, és most már minden nemzetnek megvan ugyanaz a lehetősége, hogy együtt dolgozzon, és hogy ez a technológia biztonságban fejlődjön.
Technológiánk legfőbb célja, hogy minden kormánynak a rendelkezésére álljon, hogy minden polgárát segíthesse. Az általunk kifejlesztett rendszereknek köszönhetően minden nemzet annyi energiához, vízhez és élelemhez juthat hozzá, amennyire csak szüksége van, továbbá meglehetősen alacsony áron férhetnek hozzá új egészségügyi és közlekedési megoldásokhoz.
A Keshe Alapítvány alapszabályának megfelelően az Alapítvány és technológiái a világ népeinek birtokában van. A szabadalmak a bolygón élő minden egyén tulajdonában vannak, és nem követelheti egyetlen személy, szervezet vagy nemzet sem a sajátjának. Ez azt jelenti, hogy minden ebből a technológiából származó jövedelem azt a nemzetet illeti, amelyik felhasználta azt.
2012. szeptember 6-án ki fogjuk adni a meghívott országok listáját, és a teljes email címét azoknak, akik meghívást kapnak,
így a ti dolgotok lesz, hogy mint egy kormány, eldöntsétek nemzetetek mely tagjai fognak részt venni a találkozón.
Mire ez az email megérkezik a követségetekre, az Alapítvány fórumán és honlapján egy másolat már fel lesz róla töltve, hogy polgáraitok tisztában legyenek a nektek címzett ajánlatról. Ezután a ti dolgotok lesz, hogy válaszotokat ismertessétek velük és
az Alapítvánnyal, hogy ezután összegyűjthessük a kijelölt küldöttek neveit és tudassuk tisztségviselőitekkel, hogy hol és mikor találkozzunk.
Ezt a találkozót követően a 2012. szeptember 21-ei előadás lesz az első lépés a Keshe Alapítvány oktatási programjában, amin keresztül megosztja és világszerte az emberek kezébe adja tudását. Amint ezek a technológiák és előnyeik ismertté válnak a
lakosság körében, minden nemzet vezetőinek el kell döntenie, hogyan szeretnék ezeket bevezetni a közjó érdekében.
Ekkor majd két választási lehetőség lesz: vagy együtt dolgozunk, hogy megfelelő hozzáállással minden ember életét jobbá tegyük a Földön, vagy bevándorlók tízezrei fognak a közeljövőben beözönleni a fejlett nemzetek városaiba.
Felkészültünk rá, hogy bármilyen környezetben bemutassuk képviselőiteknek a technológiát, hogy felfoghassák annak hatásait és a változásokat, amiket eredményezhet.
Mostantól megbizonyosodhatunk róla, hogy se gyermek, se felnőtt nem fog szomjan vagy éhen halni, és hogy egy nemzet sem fog megtámadni egy másikat, mivel az új technológia felhasználása a hadiparban olyan szörnyű pusztításra képes, hogy nem
lesz más választásunk, mint hogy elfogadjuk annak tényét, hogy az erőforrásokért vívott harc már a múlté.
Eddig nem volt semmi baj a nemzeti kincsek védelmével, azonban most a Föld kisebb régióinak vezetőiként a ti feladatotok, hogy a bolygó erőforrásait elérhetővé tegyétek és megosszátok, és hogy technológiánk segítségével mindenki alapvető igényeit kielégítsétek, legyen szó energiáról, vízről, ételről vagy egészségügyről.
Keshe Alapítvány nem tesz különbséget bőrszín, nemzetiség, vallás vagy politikai nézetek alapján, ezért a felkérésünk minden kormány számára szól, hogy jelöljenek ki egy tudósokból álló csoportot, akik majd saját szemükkel nézhetik meg technológiáinkat.
Ezután eldönthetik, hogy használni fogják-e vagy sem. Ha figyelmen kívül hagyjátok ezt a meghívást, a népeteknek hamarosan nem lesz más választása, minthogy kövesse olyan nemzetek példáját, akik a technológiák fejlesztése mellett döntöttek.
Azért hívjuk nemzeteteket, hogy világszintű együttműködést kezdeményezzünk amilyen hamar csak lehet, mert amint ezek a rendszerek működésbe lépnek, az országainkat szétválasztó határvonalak elvesztik jelentőségüket.
Megteremtettük a változás lehetőségét az emberiség számára, és a következő hónapokban ezt meg is valósítjuk. A közeljövőben az emberek rá fognak ébredni, hogy azért vagyunk itt, hogy egymást szolgáljuk, nem pedig ezért, hogy csak minket szolgáljanak, mivel minden erőforrás elérhető lesz azonos időben, azonos mértékben mindenki számára.
M T Keshe
Stichting a Keshe Alapítvány alapítója és igazgatója”
Eddig a levél.
Á‰s még néhány link.
Az első a keshe weblapja.:
http://www.keshefoundation.org/en/
Egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=UWg3WNMqMpc
Egy-két kapcsolódó link:
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=264
http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=263
Akit érdekel, még találni fog a dologról videókat, cikkeket. |
|
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Tue Oct 09, 2012 4:47 am Post subject: |
|
|
Idézet:
"Számítások alapján bizonyítható, hogy a világegyetem párhuzamos verziókra való felosztódása során elágazó struktúrák keletkeznek, amelyek magyarázhatják a kvantummechanikai eredmények valószínű jellegét. Egyszóval, mi a rengeteg párhuzamos univerzum egyikében, de nem az egyetlen univerzumban élünk – állítják a tudósok."
forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2012_10_08/90600024/ |
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Mon Nov 05, 2012 11:47 am Post subject: |
|
|
A termoelemek más szemmel.
Ha össze hegesztenek két különböző fémet, a két fém között melegítés hatására feszültség különbség keletkezik.
A fémek jól vezetik a hőmérsékletet. Az érdekes a dologban az, hogy ennek ellenére kevés "hőmérséklet" fér el bennük. ( Lásd: fajhő.)
Ášgy látom, a kristály lapkák között a "melegnek" szabad útja van, annak ellenére, hogy a lapkák közti csatornákba kevés " meleg" fér el.
Két különböző fém két különböző kristály rácsot jelent.
Á‰n a hőmérsékletet anyagnak látom. Melynek tömege lehet, de súlya nincs. (Nem hat rá a gravitáció.)
Az elektron a térben hatással van az anyagnak tekintett "melegre". Az a meleg az én általam korában megfogalmazott éter, vagy valószínűleg a mások által megfogalmazott "sötét anyag".
A kristályrácsban tovább haladó "meleg" mechanikai hatással van az elektronokra. Két különböző kristály rács esetén a meleg anyaga másként hat az elektronokra. Amely elektron nyomás különbséget, feszültséget eredményez. Ami megindíthatja az elektron áramlást.
Sajnos laboratórium kellene ahhoz, hogy megállapítsuk hogy a hővezetést mennyire befolyásolja a termoelemben folyó áram. Mert ha az "éter" hatással van az elektronra, annak fordítva is igaznak kell lenni.
A baj itt az, hogy nagyon kicsi a keletkező villamos áram.
Szerintem zárt áramkör esetén (igaz egészen minimális mértékben) más hőmérsékletet kell mérni a a termoelem kapcsán, mint nyitott áramkör esetén. |
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Tue Nov 06, 2012 6:17 am Post subject: |
|
|
FÁ‰G konvektor piezo
Lásd: http://www.szerelvenywebshop.hu/feg-konvektor-piezo-t120228
Amikor kezembe vettem ezt a gázkészülék gyújtót, nem akartam hinni a szememnek.
Ami emlékezetem alapján kb. egy 4mm átmérőjű, 10mm hosszú kvarc anyagból készített henger.
Ami ha jól vizsgáltam, tökéletes szigetelő anyag.
Ha azt megütik, az ütés irányának megfelelően előre irányba kiesnek belőle elektronok. Szerintem ezer volt körüli feszültséget, és látványra relatív teljesítményt produkálva.
Ha jól emlékszem, az ütés iránynak megfelelő vége a negatív, a másik vége a pozitív oldal. Ami logikus.
Azt mondja a szakirodalom, hogy ha egy vezetőt felgyorsítunk (a kristály lapok közti elektron felhővel együtt) és ütköztetjük, (hirtelen lelassítjuk) az elektron felhő a tehetetlenségénél fogva előre mozdul, ami mérhető feszültséget eredményez.
Nem tudom elhinni, hogy a kvarc hengerben lévő elektron felhőnek akkora tehetetlensége volna. Az elektron felhőnek szinte nincs tömege! Ágy fából vaskarika!
Tömeg nélkül könnyen meg kellene állnia, nem szabadna energiát adnia!
- Akkor honnan van a keletkezett relatív nagy energia?
A válaszban én a sötét anyagot jelölöm meg. Aminek jelentős tömege van, és aminek nincs súlya. Ami a térből részben kiszorítja az elektronokat. Az ütés megmozdítja a kvarc kristályt, majd mikor az megáll, a benne lévő sötét anyag, vagyis az éter tömegétől fogva tovább halad, ami meglöki az elektronokat.
Ágy indukálva nagy feszültséget. |
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Sat Feb 09, 2013 7:50 am Post subject: |
|
|
Emlékeztető.
1970- körül a tudós világ azt mondta, 2010-ben már Magyarországon is duruzsolni fognak a fúziós erőművek.
-------------------------------
Az indukció, a mágnesesség szinte kiabál a negyedik dimenzió után.
Egy két dimenziós világban, amelyet egy sík lap képvisel vegyünk egy kör alakú "testet". Amennyiben a két dimenziós "test" alá egy hasonló "testet" benyomunk, a két dimenziós világ számára az eltűnik, és azt mondhatjuk az eredeti test energia állapota megemelkedett.
Ez ahhoz hasonló, mint amikor egy atommal energiát közölnek, és a Bohr -féle atommodell alapján azt mondják, az elektronok pályát váltanak. Miközben energiát sugároznak. Majd mikor a külső hatás megszűnik, vissza áll az eredeti állapot, és újból energiát ad le az atom.
Nagy a gyanúm, ez másként van. Az elektron külső energia hatására pályát módosít a negyedik dimenzió felé.
A körülöttünk lévő világot én anyagi természetűnek tartom. Minden mögött anyag van. A térerő egy adott anyag tulajdonságának megnyilvánulása. A hőmérséklet is anyag.
Meglehet, az őket rendszerben, egységben tartó erő is csak anyagáramlás.
Ha számunkra nem megfogható az anyag, az attól még létezhet!
A világot alkotó anyagok diffúzióra törekednek. Ez adja a világunk működéséhez az energiát.
A tudósok elhallgattak a fúziós atomerőművekkel kapcsolatban. Attól félek, feladták. Valóban, a mai fizikai világszemléletünkkel lehetetlen annak felhasználása. Fogalmam nincs, mi a fúziós erőművekről való lemondás oka.
Ez ügyben síri csend van.
Lehet, hogy a tudós világ rájött arra, hogy a napban szabályozott a fúzió? Nem merik Einsteint kikezdeni?
- Csak találgatni tudok.
Á‰n úgy sejtem, a fúziós erőmű elindítása csak paradigma váltás kérdése. Szerintem a napban lévő szabályozott fúziót az emberiség még nem tudja lemásolni. Hanem ha a fúzió során keletkezett hőmérsékletet a negyedik dimenzión keresztül tudnánk felhasználni, az emberiség új energia után pótlást kapna.
Sajnos, még azt a megállapításomat sem tudom igazolni, hogy a napban lévő fúzió szabályozott-e? Mert erről semmi info sehol.
A nap ennek ellenére nagyon egyenletesen működik.
- Nem gyanús? |
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Sat Feb 16, 2013 5:41 am Post subject: |
|
|
A sötét anyag.
Á‰n mit nevezek sötét anyagnak? Azt az anyagot, amely számunkra nem létezik. Vagy legalábbis nem akarjuk észrevenni. Gyanítom, számtalan fajta anyag áll a sötét anyag mögött.
Ezek az anyagok, és a mi világunk anyagai hatással vannak egymásra. Igyekeznek egymás terét egyenletesen kitölteni. Mert minden anyag a fizikai feltételeknek megfelelően diffúzióra törekszik.
Ami természetesen tulajdonságtól, és időtől függő.
Mint a hőmérséklet.
Két anyag össze kapcsolódása esetén (égés) a hőmérséklet anyaga egy része kiszorul az addig rendelkezésére álló térből.
A magfúzió.
Két atommag külön, külön kétszer több "hőmérséklet" anyagot tud "diffundálni". Egyesüléskor az egyik atom hőmérséklet anyaga egyszerűen kiszorul a térből.
A baj ott van, hogy az alapvető fizikai jelenségeket végig gondolva helyet követel egy olyan anyag, amely a számunkra nemlétező "negyedik dimenzió terét is kitölti.
Minden fizikai elemnek más más jellemzője, és hatása van a többi elemre.
Nézzük az éter, és elektron kapcsolatát.
Szerintem az éter az az anyag, amely kitölti mind a négy dimenziót. Miközben kiszorítja, megosztja helyét az elektronnal. Tehát a kettő hatással van egymásra. Az elektron viszont csak villamos vezetőben mozoghat.
Ha egy félhullám hosszúságú vezetőben elektronokat mozgatunk nagy tömegben ide - oda, amely leng, mint a hinta, megmozgatja az étert a tömegben mozgó elektron. Csakhogy amíg az elektron a vezető végénél vissza verődik, mert nem tud kilépni, a megmozdított éter a vezető végén kilép. Ez egy félperiódus után a vezető másik végénél következik be.
Ágy "szakadhatnak" le a rádió hullámok az antennáról.
Á‰n tanulatlan ember vagyok, tehát nem kötnek a paradigmák. Minden esetre, ha az általam leírtak eljutnak véletlen egy jó térszemlélettel rendelkező fizikus palántához, óvatosan bánjon a dolgokkal, mert kitörhetik a nyakát.
A fizikában minden mindennel összefügg. A rádió hullámoknak kapcsolata van még a mechanikával is. A kapcsolatot a sötét anyag adja.
Nem kellene megelégedni azzal, hogy a gravitáció az tömegvonzás, és viszont. Az, hogy fel tudjuk azt használni, számolunk vele, még nem jelenti azt, hogy tudjuk mi az.
Az emberiségnek halvány gőze nincs róla! |
|
Back to top |
|
 |
rodnas2
|
Posted: Sat Feb 16, 2013 6:18 am Post subject: |
|
|
A diffúzió
Még a hatvanas évek végén a munkahelyemen találkoztam a diffúziós vákum szivattyúval.
Nem akartam elhinni, hogy egy ilyen egyszerű szerkezet képes vákumot javítani.
A hetvenes évek elején a tudós világ a -273fok megközelítésén dolgozott. Beszámolók voltak, hogy már csak néhány tized fok hiányzik az abszolút hőfok eléréséig.
Akkor rég, az egyik újságban találkoztam annak a szerkezetnek a rajzával, amelyikkel legjobban megközelítették a -273fokot.
Az pedig hasonlított egy diffúziós vákum szivattyúra.
Utólag bánhatom, hogy nem fedeztem fel akkor annak a rajznak a jelentőségét.
Az a rajz eltűnt a múlt ködében. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|