Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Sok minden (c)zajlik azon a ranchon..
Goto page 1, 2  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 12:07 pm    Post subject: Sok minden (c)zajlik azon a ranchon.. Reply with quote

Ezt inkább kiváncsiságból, na meg "pletykavágyból" nyitottam, semminthogy különösebben tartalommal tudnám feltölteni - ezt tegyék meg helyettem a tölem jobban informáltak Wink Plííz!

Mert jól értem?

1. Az MKP hivatalosan Radicovát támogatja
2. De! Az MKP közeli Czajlik (Czajlik Katalin apja) "nem hivatalosan" Gasparovicot látja vendégül a kampányidöszak kezdetén a ranchán, aminek ugye az az informális üzenete, hogy "szlovákiai magyarok, szavazzatok örá, ne Radicovára!"
3. A rancson Gasparoviccal egyidöben természetesen ott van az MKP vezérkar is, Csákyt beleértve.
4. Mindez ráadásul annál a Czajlik familinál, akinek egyik föszerkesztöhelyettes hölgytagja mindig olyan elöszeretettel "osztja ki" Csákyt az újszóban.

Ezek a ranchok mindig olyan sok meglepetést tartogatnak.... vagy egyszerüen csak rosszul játszana a színház? Smile

Kezdem érteni továbbá azt is, hogy miért nem hajlandóak a szlovák jobboldali pártok továbbra sem kibékülni az MKPval a lisszaboni szerzödés megszavazása által elkövetett MKPs "árulás" óta...

http://www.parameter.sk/rovat/paravelemeny/2008/08/03/politikusok-meg-locitrom

parameter.sk wrote:
Dunatőkésen ejtőzött, vagyis kampányolt vasárnap délután Ivan Ga¹paroviè, a szlovák államfő. Mégpedig Czajlik Jenő, helybeli tótumfaktum (tűzoltó tábornok, expolgármester, ló-és rancstulajdonos, környezetvédelmi lobbista, haver, elődaloló és –tapsoló meg amit akartok) magánrancsán, vagy ahogy tetszik, „ranchán”.
Ha valakinek még nem esett volna le, a Tőkési Kupért folyó díjugrató, szóval, lóverseny szolgáltatta az ürügyet, hogy a saját bevallása szerint szociálisan, de leginkább nemzetien gondolkodó (azanyja!) köztársasági elnök tiszteletét tegye a csallóközi magyarok között.

A „kampányolás”, mint kifejezés pedig azért a legtalálóbb a látogatás kapcsán, mert Tőkési Kupa minden évben van (talán azóta lett politikusok által frekventált esemény, hogy a Magyar Koalíció Pártja miniszteriális millák vidékre történő lecsorgatásával fejleszthette a vidék legügyesebbjeit…), ám Ga¹paroviè ez idáig rá sem rántott. Most viszont, hogy lassan, de biztosan elrajtol a 2009-ben esedékes államfő-választási kampány, mindjárt „lóversenyezhetnéke” támadt neki. Jóllehet, ugye, az államfőválasztás azért legalább annyiban hasonlít egy lóversenyre, mint az igazi citrom a lócitromra…

Mindegy, nemzeti gondolkodása dacára gyakorolta a gesztust Ivánunk, nem kell itt csomót keresni ezen a kákán is… Arra is fölösleges csomót kötni, hogy a „fenséggel” együtt kacsingathattak a látens szavazókra egyéb politikusok is. Mint például az MKP fejesei. No és, akkor mi van, kérdezhetnők okkal-joggal. Mi lenne? A politikus már csak egy ilyen emberfajta és kész. Ha pedig valakinek ez nem tetszik, legfeljebb lovakra fogad és nem a lószarra…


Last edited by happy on Wed Aug 06, 2008 12:35 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zoltanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 581

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

Talán itt a ritka pillanat, mikor egyetértünk. De azért pár megjegyzés:

1. Czajlik Katalin nem Czajlik Jenő leánya, de közeli rokona

2. Az öreg Czajlik már kinyalt minden segget Szlovákiában, de még Ga¹paroviè nem volt meg neki

3. Nem vagyok meggyőződve, hogy Csáky tudott Ga¹paroviè megjelenéséről. Ugyanis a botcsinálta tűzoltó tábornoktól kitelik minden. Az is, hogy titokban tartotta Csáky és Ga¹paroviè előtt is a vendégek névsorát
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

No épp ezért nyitottam ezt, hogy mire a végére jutunk, valamivel tisztábban lássak(unk). Márminthogy kiderítsük, ki keverte a kártyákat valójában... hogy vajon tudatosan kampányolt-e Csáky Gasparovic mellett a Czajlik ranchon, avagy Csákyt Czajlikék ismét lépre csalták? Jaj ne... Mertha még egyszer alaposan végiggondolom az eseményeket, és visszagondolok arra is, hogy milyen ügyesen kib*szott Csákyval az újságíróasszony pár hónapja, amikoris megjelent az a Csákyt erösen lejárató interview az ujszoban, amit állítólag Csáky nem is autorizált, és Czajlik állítólag utólag változtatott meg benne sok-sok mindent Csáky tudta nélkül és annak rovására, már hajlok afele, hogy Csákyt Czajlikék ismét csöbe húzták.... Laughing Barak meg persze azért jelentette meg a fenti hírt a parameter.sk-n, hogy még nagyobb legyen a kár... ???

Más vélemények, infok?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zoltanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 581

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Czajlikot van szerencsé(tlensége)m ismerni személyesen. Esetleg, ha valaki személyesen beszél vele, hagyja őt beszélni, és ne mondjon neki semmit, mert esetleg szavait más kanálisokon teljesen más fényben hallja vissza. Pédául önkéntes tűzoltó "tábornokként" mindenhol azt terjesztette egy időben, hogy az ő nyomására váltották le a szerdahelyi profi tűzoltók igazgatóját. Annyi köze volt az egészhez, mint a lovaknak a ranchán.
Tehát szerintem Czajlik újra eljátszotta a kis játékát, és két embert húzott csőbe. Csákyt és Ga¹parovièot. A pofáján nem sok bőr van, így nem hiszem, hogy vörösödött, amikor a két lóvátett politikust egy asztal mellé ültette. Ga¹paroviènak hiányzott a legkevésbé, hogy Csákyval nézzen egy lovas versenyt. Csákyra ez úgyszintén igaz. Tehát Czajlik belekezdhet újra valamibe, mert mikor majd a kisajtókat kell kinyitnia, elég csak elmesélni a ranchon történteket. Arra is képes, hogy mikor már Ga¹paroviè rég elfelejtette ezt a hétvégét, ő még mindíg fennhangon mesélje, hogy hogyan jár be hozzá.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Thu Sep 04, 2008 10:22 am    Post subject: Reply with quote

http://www.parameter.sk/rovat/belfold/2008/09/04/az-sdku-kdh-csendes-egyuttmukodesre-gyanakszik-az-mkp-koalicio-kozott

Quote:
Az SDKÁš és a KDH csendes együttműködésre gyanakszik az MKP és a koalíció között

A KDH elnöke, Pavol Hru¹ovský elmondta, hogy pártja, és a legerősebb ellenzéki párt, az SDKÁš-DS gyanakszik egy, az MKP és a kormánykoalíció közt működő csendes kollaborációra.

"Nem hívtuk meg az MKP-t, mivel léteznek olyan okok, amelyek miatt tartunk attól, hogy az együttműködésünk szabályos lenne." - jelentette ki Hru¹ovský a két ellenzéki párt mai tárgyalása után. A két pártban a Közbeszerzési Hivatal néhány, többek között a vámtenderről szóló döntése ébresztett gyanakvást. Mindkét párt szeretne asztalhoz ülni az MKP elnökével, Csáky Pállal. Hru¹ovský hozzátette, hogy nem örülnének, ha bebizonyosodna a gyanújuk.


Nah, Zolika, ezen hír tükrében a gyanúm ismét kezd visszeterelödni oda, amit a bevezetö hozzászólásomban is írtam...

Quote:
Kezdem érteni továbbá azt is, hogy miért nem hajlandóak a szlovák jobboldali pártok továbbra sem kibékülni az MKPval a lisszaboni szerzödés megszavazása által elkövetett MKPs "árulás" óta...


Van egy állítás, mely szerint a politikában semmi sem történik véletlenül, és mindennek, tünjön az bármilyen megmagyarázhatatlannak és érthetetlennek is elsö látásra, pontosan meghatározható oka van...

Egyáltalán nem hiszem ezek után, hogy Csáky ne tudta volna elöre, hogy Gasparovic is ott lesz a Czajlik rancson... meg az is példátlan, ahogy Fico tegnap Légen sportpályát adott át, kimondottan "MKP felségterületen" népszerüsítette magát, ami által de facto bemerészkedett az "oroszlánbarlangba"... és az MKP még csak nem is hördült fel?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
templomosJoined: 27 Oct 2014
Posts: 350

PostPosted: Thu Sep 04, 2008 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Abban egyetértek veled, hogy a politikában nincsenek véletlenek. Ennek ellenére próbáljuk meg kicsit kibelezni az adott problémát. A problémának két vetülete van. Egy általános, és egy aktuál politikai. Tehát.

1. Általános politikai vetület.
Jelenleg Szlovákiában egy nemzetállam kiépítése folyik a nemzetállam minden atribútumával. Az ordas nacionalizmus jelen van úgy kormányoldalon, mint az ellenzékin. A cél mindkét oldalon ugyanaz. Kiszorítani az MKP-t a politika perifériájára és megfosztani az itteni magyarságot a parlamenti szintű politikai képviselettől. A magyarsággal elhitetni, hogy az MKP nem képviseli őket, és elbizonytalanítani őket. A veszély ott van, hogy nem "vadásznak" az MKP választóira. Nem kell nekik. Az kell, hogy ne menjenek el szavazni. Tehát a magyarság ne vegyen részt a szlovák politika alakításában. Azonban a magát demokratikusnak tartó szlovák ellenzéknek külföldön is el kell adni azt, ami Szlovákiában nagyon könnyen megy. Na már most, hol is kell ezt eladni? Abban az európai néppártban, amelyiknek az alelnökét úgy hívják, hogy Orbán Viktor. Ez az Orbán Viktor, míg Gyurcsány otthon fől a saját levében, külföldön készíti elő hatalomra lépését. A fogadtatása jobb lesz, mint Dzurindának vagy Hru¹ovskýnak. Tehát azt kell előadni, hogy nekik nincs semmi bajuk a magyarokkal, de hát a magyarok lepaktáltak a kormány oldallal, így nem lehet velük ellenzékileg együtt dolgozni.

2. Aktuál politikai vetület:

A két szlovák ellenzéki párt elhatározta, hogy Harabínvadászatra indul. Az MKP-t erről nem értesítették. A logika azt kívánja, hogy az MKP képviselői tartózkodnak a szavazástól, mivel ez az ügy velük nem lett konzultálva. Na ezt megelőzték az ellenzéki nacionalisták. Ugyanis, ha most az MKP tartózkodik, akkor ez csak az lehet, hogy lepaktált a kormány oldallal. Mikor ezt írom, nem tudom, hogy a szavazás milyen eredménnyel ért véget.

Tehát az MKP-nak szembe kell nézni azzal a helyzettel, hogy jelenleg az erőtlen ellenzék a rajtuk ütött sebekkel próbálja sajátjait gyógyítani.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Sep 21, 2008 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Merre van Zolika? Pár hete még napirenden tálalta gyöngyszemeit a kukacon, de amióta kiteregetett itt bizonyos szennyest Czajlikékra, fura módon teljesen elhallgatott... Csak nemhogy az ujjaira koppintottak Czajlikék? Laughing Szegény Zolika........
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zoltanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 581

PostPosted: Sun Sep 21, 2008 10:01 am    Post subject: Reply with quote

Meghat az aggódásod. Nem koppintottak rám a czajlikék, mert szerintem ezt a fórumot nem is olvassák. Az ok, hogy miért nem járok ide, az Te vagy. Ugyanis ennek a portálnak már rég Happy blognak kéne lenni. Csak nézd végig hányan irnak ide rajtad kivü. Nem sokan. Akik meg irnak, azokra rászabaditod a hozzád hasonló görény zombijaidat. Tehát ez a problémám, és nem Czajlikék. Más normális portálon, ha olvasol ilyet, megtalálsz. További jó munkát!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Sep 21, 2008 10:17 am    Post subject: Reply with quote

Azért én kiváncsi lennék továbbra is a valódi okokra is...... de ügyes, kreatív hazugság, amit fentebb kitaláltál.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
egyvalakiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 7

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

Happy mokamester, te komolyan egy hulye vagy! Amennyi szamarsagot kepes vagy osszehordani ezeken a forumokon, az eleg durva. Zoltankanak igaza van, ezt a forumot mar regen happyblognak kene nevezni... Vagy pedig egy un. agent provokater vagy, akit a kukac azert rakott ide, hogy eljenek a forumok es vki folyton csinalja a "kozbeszedet" a zoldsegeivel.
Egy ideig bosszantoak a hulyesegeid, egy ido utan viszont mar inkabb csak mokasak (azt meg kell hagyni, hogy stilusosan valaszottad a nicknevedet). Te egyszeruen keptelen vagy elfogadni, hogy a dolgok ugy tortennek, ahogy, te minden mogott ket tucat alantas magyarsag- es vilagronto rosszfiut es egy csokornyi osszeeskuvest keresel.
Kivancsi lennek, hogyha otthon kieg az egyik lampad villanykorteje, akkor azt hogyan interpretalod? Biztos a zsidok/amerikaiak/arabok/mittudjamkik altak emogott, akik Vilagin/Hernadin/Dzurindan/akarkin keresztul igy meg ugy kicsinaltattak vkit/vmit, ami miatt neked kipukkadt otthon az egod, nem? Vagy kifelejtettem egy lancszemet?
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

Hötty-hötty
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
czuczorJoined: 27 Oct 2014
Posts: 885

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

egyvalaki wrote:
Happy mokamester, te komolyan egy hulye vagy! Amennyi szamarsagot kepes vagy osszehordani ezeken a forumokon, az eleg durva. Zoltankanak igaza van, ezt a forumot mar regen happyblognak kene nevezni... Vagy pedig egy un. agent provokater vagy, akit a kukac azert rakott ide, hogy eljenek a forumok es vki folyton csinalja a "kozbeszedet" a zoldsegeivel.
Egy ideig bosszantoak a hulyesegeid, egy ido utan viszont mar inkabb csak mokasak (azt meg kell hagyni, hogy stilusosan valaszottad a nicknevedet). Te egyszeruen keptelen vagy elfogadni, hogy a dolgok ugy tortennek, ahogy, te minden mogott ket tucat alantas magyarsag- es vilagronto rosszfiut es egy csokornyi osszeeskuvest keresel.
Kivancsi lennek, hogyha otthon kieg az egyik lampad villanykorteje, akkor azt hogyan interpretalod? Biztos a zsidok/amerikaiak/arabok/mittudjamkik altak emogott, akik Vilagin/Hernadin/Dzurindan/akarkin keresztul igy meg ugy kicsinaltattak vkit/vmit, ami miatt neked kipukkadt otthon az egod, nem? Vagy kifelejtettem egy lancszemet?

úgy-úgy!!!! Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Hogy mik nem jönnek elö, a czuczorka! Ahelyett, hogy itt járatod a pofád megyeri marha, inkább bocsánatot kérhettél volna, amiért szivattál annak idején a "pénzügyi válságos" topikban. Mert ökörkém, végülis úgy lett minden, ahogy ott akkor leírtam. Tudod?

De azt hiszem, kár lenne több idöt vesztegetni rád is, meg egyvalakira is!

Rohadj meg!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
czuczorJoined: 27 Oct 2014
Posts: 885

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

[quote="happy"]Hogy mik nem jönnek elö, a czuczorka!

Á‰s még mi minden(-ki) jonne elo, ha te eltunnél?! Ho-hóóó! Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
zoltanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 581

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 7:26 am    Post subject: Reply with quote

happy wrote:
Hogy mik nem jönnek elö, a czuczorka! Ahelyett, hogy itt járatod a pofád megyeri marha, inkább bocsánatot kérhettél volna, amiért szivattál annak idején a "pénzügyi válságos" topikban. Mert ökörkém, végülis úgy lett minden, ahogy ott akkor leírtam. Tudod?

De azt hiszem, kár lenne több idöt vesztegetni rád is, meg egyvalakira is!

Rohadj meg!!


Itt a válasz tőled, hogy miért nem járok ide fórumozni. A hangnemre figyelj, ahogy irsz! Abraka családi dolgaiban gátlástalanul furkálsz két nick alatt is. Azonban ha valaki csak egy picit is személyeskedik feléd, akkor azonnal támadsz, és fröcskölsz. Az én számlámra egy külön topicot is nyitottál. Jópofáskodásnak vettem, de aztán rájöttem, hogy kihasználva a moderálás teljes hiányát a portálon, személyes sértegetésre akarod használni. Erre nem vagyok vevő. Na most már fröcsöghetsz újra. De ha élvezni akarsz, akkor csináld úgy, mint a férfiak teszik. Nővel, egy romantikus estén, vagy egy kupi mélyén. A lehetőségeid szerint.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group