Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Aktuális világpolitikai témák - sátánista cenzúra né
Goto page 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Külföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Thu Jul 15, 2010 9:33 pm    Post subject: Aktuális világpolitikai témák - sátánista cenzúra né Reply with quote

Halihó birkucik, úgy döntöttem, topikot nyitok, nekiállok fecsegni!.. Amiröl írni fogok, ne keressétek a nemzetközi hírügynökségi jelentésekben, AP v. Reuters, azokat a luciferiánus bankárelit uralja. Mint a Federal Reservet. Róluk itt még sok szó lesz. A háttérben sok minden zajlik, de a hírügynökségek érthetö módon csak "ezt meg azt" hoznak le tüneti szinten, a háttérfolyamatok feltárása nélkül. S a dolgok bizony valójában egyáltalán nem úgy müködnek mint ahogy a médiákból látszik.

Ugye nem hallottatok még arról birkucik, milyen ádáz folyamatok folynak a luciferiánus bankárelit és más, progresszívabb v. szintén luciferánus karrierista hatalmi csoportok között? Á‰s hogy bizonyos csoportok egy teljesen új, újból aranyalapú pénzügyi rendszer létrehozása érdekében dolgoznak.

Az USA a csöd szélén van, ami miatt a háttérben ádáz, nagyon durva hatalmi csatározások folynak, mivel a tüz mindenkit kezd perzselni.

Június végén még úgy tünt, hogy Obamát és luciferiánus sátánista "tartótisztjeit" végre sikerül elküldeni melegebb vidékre mint annak idején Nixont. Sok új elnökjelölt volt/van. Igaz, nem mind lenne fönyeremény. A Bush/Clinton frakció az egyik. Bill Clinton annak idején az idösebb Bush felfedezettje volt, a két család közt továbbra is nagyszerü a kapcsolat. Republikánus vagy demokrata, ne feledje senki, az az USAban csak puszta illúziókeltés. Szóval a Bush család most Hillaryt nyomja a háttérböl. Ášgy volt, hogy Biden alelnök "megbetegszik", majd lemond, Obamát pedig vagy lepuffantják (mint az idösebb Bush annak idején próbálta Reagant is), vagy elöhúzzák rá az "ászt", vagyishogy nem az USAben született, és valójában illegálisan az USA elnöke. Aztán ott van a frakció Petraeus tábornok mögött, neki szintén elnöki ambíciói vannak, egyfajta ceaserista katonai kormányzást valósíthatna meg. A harmadik a Ron Paul frakció, neki szintén jó támogatottsága van a katonáknál.

Az Obama frakció teljesen a Federal Reserve és a Wall Street bábja. Minap elfogadtak egy teljesen fogatlan pénzügyi "reformcsomagot", na és felülkerekedtek a többi frakción, voltak vesztegetések, zsarolások és életveszélyes fenyegetések egyaránt. Az igazi aggodalom jelen pillanatban az, mennyi kriminális tettet visz még végbe az Obama frakció, mielött katapultálva lesz. Egyelöre tart a patthelyzet. Augusztusban állítólag ismét titokban összejön valami csoport ellenük, kimondottan a Federal Reservet uraló kriminális szindikátus ellen, mivel az USA egyre akcelerálódó mértékkel tart a pöcegödör felé, a Szindikátus pénzpolitikája miatt.

A másik frontvonal az izreali-iráni háborúra való készülödés. Itt sem semmi se az mint aminek látszik a médiákból. Valójában a Federal Reserve mögött álló sátánista erök törekednek arra, hogy Izrael és Irán kölcsönösen tönkretegyék egymást, és igen, globális konfliktus csiholása van készülöben!! A Pentagonon belül viszont van egy befolyásos katonai csoport, akik tudják, mi a sátánisták terve, s lehetöségeik szerint mindent megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák. Magyarán: a katonák tisztában vannak a készülö pusztítás mértékével, és igen, egyfajta lázadás van a Pentagonban. De ami szintén biztató: a Rothschild média (Reuters, AP) híreivel szemben Izraelben egyáltalán nem lelkesednek ezért a konfliktusért. Bibi Netanjahu már korábban rájött, hogy Izraelt pusztítandó csalinak próbálják használni, és szintén akadékoskodik. A július 6-i Bibi-Obama találkozón Obama kétségbeesetten próbált megszervezni egy izraeli támadást Irán ellen, hogy aztán az USAt is belekeverje, jelenleg itt tartunk. Az amerikai anyahajók továbbra is Irán partjainál vannak. Támadásra készen. Az igazi keménykalapos nem Netanjahu hanem Obama.

Az eredeti terv amúgy az volt, hogy a globális konfliktus Á‰szak és Dél Korea között robban ki, de Á‰szak Korea észbe kapott, és nem reagált a sérelem miatt katonai erövel a dél-koreai hadihajó elsüllyesztése miatt, amit valójában az amerikaiak süllyesztettek el, és ráfogták Á‰szak Kóreára, majd mindent megtettek, hogy kiprovokáljanak egy katonai konfliktust a komcsikból.

Nagyon, de nagyon veszélyes idöket élünk birkucik. A vágóhidak bármelyik nap beindulhatnak, s ez a helyzet az elkövetkezö hónapokban se fog változni.
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>


Last edited by 666 on Sat Apr 14, 2012 7:16 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Tue Jul 20, 2010 9:23 pm    Post subject: Reply with quote

A legújabb nyúsz birkucik az, hogy Obama meg fogja várni, míg beüt a nagy pénzügyi és gazdasági összeomlás - jelenleg úgy néz ki, szeptember vége felé vagy picit hamarabb - ezután lesz Irán megtámadva. A kongresszusi választások novemberben lesznek, emiatt az idözítés. Eredetileg június végén kellett volna támadni Izraelnek, de meghiúsult az izraeli politikusok és a Pentagon ellenállása miatt. Átkozott gyáva féreg katonák és zsidók. A nyugati médiákban szaporodni fog a dobpergés, hogy kellöen pszichikailag kondicionáltak legyetek birkucik, mire támadni kell. Végülis ezt akartátok, nem? Háború, csaták, összeomlás, dobpergés, vérontás. Imádjátok a születésnapokat és a csatamezöket. Ne bégessetek, ha nem így lenne, nem irtottatok volna ki százmilliókat egymás közül a 20. században. Volt egyszer egy francia, kit késöbb nagyban ignorált a történelem, egy Jean Jaures nevü antimilitarista politikus, aki röviddel az elsö világháború elött rájött, mire készül az arisztokrácia és a sátánista szabadkömüvesség, s mindent elkövetett az akkori baloldali Munkásmozgalmak keretein belül azért, hogy békés ellenállást tanusítsatok birkucik Európa szerte, hogy ne engedelmeskedjetek a behívóparancsoknak. Lett belöle valami is? Dehogy, söt, magát Jaurest is a sátánisták meggyilkolták nagyjából Ferenc Ferdinánd megölésével egyidöben, ti meg birkucik vihogva vonultatok a csatamezökre és nyiszáltátok egymás torkát halomra. Ezek vagytok ti: sz*r és f*s, háborúkban pedig vér.

No de eltértem a témától. Másik friss hír:

Ausztrália minap új miniszterelnököt kapott, egy nöt, Julia Gillard a kedveske neve. Ášgy hírlett, a sydnei Alfa Páholy régebben nöi bérgyilkosokat szokott alkalmazni, mivel a leghatékonyabb és legpontosabb bérgyilkosok igenis mind nök. Ezek aztán sokszor nagy karriert futottak be a hierarchiában. Az ausztrál és ázsiai hierarchiát - az Alfa Páholyon keresztül - egészen idáig most is egy nö irányította, akiröl úgy hírlett, hogy civil foglalkozásában mára nagyon magas rangú föderális politikus. Sátánista fedöneve pedig az volt, hogy a "Bestia".

Ášj pletyka az is, hogy miután pár hónap múlva kitör a világban a pénzügyi összeomlás miatt a káosz, olyan, mely évszázadokként is csak egyszer tör ki, a sátánisták komolyan fontolgatják, hogy útjára engedik az idáig egyik legeszementebbnek számító tervüket: a mesterséges UFO inváziót! Elöször én is holtra röhögtem magamat, mikor hallottam róla, annyira abszurd, vagy tulajdonképpen nem is annyira... Az antigravitációs és holografikus technológiák már mind mind mesteri szinten vannak, csak épp jórészt eltitkolva, pl. UFO holográfiákat kivetíteni az égre a müholdakról vagy UFOs elrablásokat színlelni nem nagy kunszt, hogy aztán ti birkucik halálra rémüljetek, és remegjetek a már amúgy is nagy káoszban, és veszélyeztetve érezzétek magatokat mint fajt egy jóval fejletebb faj elöl, na és aztán azonnal tálalva is lesz a megoldás: az emberiségnek egyesíteni kell minden erejét, mivel a gonosz felsöbbrendü faj elöl csakis egy globalista világkormány lesz képes megvédeni az emberiséget........

Szerintem még ezt is be fogjátok venni, pesze hogy beeeeee

Belegondolva, mennyi csodálatos találmányt titkosított a Pentagon az elmúlt évtizedekben "nemzetbiztonsági érdekre" hivatkozva, nem is lesz olyan nagy kunszt egy "fejletebb faj" érkezését színlelni az égböl. Apropó, belegondoltatok már birkucik, miféle technológia lehet az interkontinentális ballisztikus rakétákba építve, hogy üzemanyagtartályok nélkül képesek elrepülni sok ezer kilométert? Ha nem lennétek olyan sz*r és f*s mint amik vagytok, írnátok a petíciókat, hogy az autóitokba is ilyet akartok, mert akkor elég lenne öthavonta egyszer tankolni fillérekért. Viszont ti mivel foglalkoztok ehelyett? Sólyom László lovasszobros vágtatásával, meg hasonlókkal. Vagy az se jutott még eszetekbe, birkucik, hogy lehet az, hogy az amerikai "lopakodó" harci repülögépek(F-117 és B2) valójában újratankolás nélkül képesek körberepülni a Földet? Ášgy, hogy valamiféle antigravitációs technológia is beléjük lett építve. A Pentagon vagy 8000 nagyszerü találmányt titkosított az elmúlt évtizedekben, amik ha megszünnének titkosnak lenni, évek alatt eliminálni lehetne az egész bolygón a szegénységet, és új fejlettségi szintre lehetne emelni az emberiséget. Ti viszont ignoránsan és arrogánsan azt hiszitek, hogy mindent tudtok mindenröl, hogy a médiáitok müsorain túl nincs is világ és élet, holott csak sz*r és f*s vagytok, mert elfogadtok mindent, amit elétek dobnak, a sátánista Illuminátus elit olyannyira a sötétben és akkora szellemi valamint anyagi nyomorban tart benneteket most a 21. században is, mint anno a katolikus egyház tette a jobbágytömegekkel a középkori idökben.
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
VukLuxKlanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 794
Location: Nagymegyer - rókalyuk

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 12:58 pm    Post subject: Reply with quote

...Viking te olyan jól informált vagy gondolom te is néha eggyütt "teázol" Putyinnal...de le ne lődd nekem Obamát még december előtt,mert karácsonyra 2 hadosztáj G.I.Joet kért Afganisztánba az a Karzai...valamelyik este is együtt ittunk (teát) Mohameddel és ő mondt, hogy nem lesz megtámadva Irán...
...vissza sírjuk mi még a Dörmögő Dömötört...
...vigyázni kell néha a gombákkal is mert nem mindíg tudod tőle, hogy mit teszel és mit írsz le...
_________________
...a tyúk a mindenség végzete,le róla az &ouml;sszes tollal!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pitypangJoined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Fri Jul 23, 2010 4:14 am    Post subject: Reply with quote

Heppencs!Már oly sokszor mondtam,beleérhetne már az ujjad a bilibe!
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Fri Jul 30, 2010 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Halihó, halihó. Ášjság most nincs sok, csak benéztem. Látom, a birkák fórumszerte bégetnek, nem hisznek el semmit, amit írok. Világos, nem akarnak a vágóhídra menni. Pedig: nincs menekvés! A sátánista terv lényegében MÁR sikerült, csak az utolsó, legdrámaibb felvonás van hátra. Az „endgame“.......

VukLuxKlan wrote:
666 wrote:
Bill Clinton annak idején az idösebb Bush felfedezettje volt, a két család közt továbbra is nagyszerü a kapcsolat. Republikánus vagy demokrata, ne feledje senki, az az USAban csak puszta illúziókeltés. Szóval a Bush család most Hillaryt nyomja a háttérböl. Ášgy volt, hogy Biden alelnök "megbetegszik", majd lemond, Obamát pedig vagy lepuffantják (mint az idösebb Bush annak idején próbálta Reagant is), vagy elöhúzzák rá az "ászt", vagyishogy nem az USAben született, és valójában illegálisan az USA elnöke.

...
de le ne lődd nekem Obamát még december előtt,mert karácsonyra 2 hadosztáj G.I.Joet kért Afganisztánba az a Karzai...


Ehhez egy megjegyzés: a föáramlatú média épp a minap hozta a hírt, még a TV2 és RTL Klub is, hogy Obama – bevallottan politikai okokból – nem volt hajlandó résztvenni a Clinton lány esküvöjén. Ha még ez se ütött szöget a fejedbe, akkor már csak a vágóhídon a hentes fog.

Háború lessssz... amikor a dollár és a kínai jüan egyaránt elértéktelenedik, akkor lesz. Amikor a birkák jelenlegi ignoranciáját felváltja a pánikszerü rettegés, akkor fog a dollár elértéktelenedni.

A harmadik világháborút kishíján már Dick Cheney akkori alelnök 2007ben kirobbantotta, ha a Pentagon és az a hülye Brzezinski nem akadályozza meg. Brzezinski azt hitte, Iránban is tud a CIA rendszert váltani mint korábban Lengyelországban vagy Csehszlovákiában. Aztán mi lett a vége? Az, hogy 2009 elején az iráni csatlósainkat az ajatollahok lefejezték, egészen pontosan felakaszttatták. Az iráni sátánista ellenzéki mozgalom pedig azóta a porban leledzik. Pedig ha akkor 2007ben az ostoba barom katonák nem blokkolják azt a B52est hat atomrakétával a fedélzetén, amit Cheney parancsára „kötöttek el“ a Minot légitámaszpontról a Pentagon vezérkarának tudomása nélkül, minden mennyire másképp alakult volna! A Közel-Keleten mint esö után a gombák megjelentek volna az atomfelhök, és folyt volna vér, patakokban......

Az esetet a Pentagon vezetése aztán ki is próbálta szivárogtatni a médiáknak.

Csakhogy a föáramlatú médiáitok birkucik (ugye tudjátok, kinek az ellenörzése alatt állnak..) anno úgy állították be nektek mint „katonai mühibát“ az estet, azt hozták le , hogy azok az atomrakéták csak „véletlenül“ kerültek annak a B52-esnek a szárnyai alá úgy, hogy szinte az összes katonai belsö szabály meg lett szegve.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6980204.stm

BBC wrote:
The US Air Force has launched an investigation after a B-52 bomber flew across the US last week mistakenly loaded with nuclear-armed missiles.


Á‰s ti, agyatlan bunkócik, fel se figyeltetek a tálalt mese abszurdságára, hanem simán bevettétek! Méghogy „tévedésböl“ rakták fel a B52-esre az éles atomrakétákat a Minot légibázison Á‰szak-Dakotában... Eszetekbe se jutott, hogy olyan rendkívül drákói és bonyolult belsö szabályzatsorozatot, mint ami a stratégiai atomeakéták kezelésére vonatkozik, nem lehet csak úgy megszegni anélkül, hogy arra ne figyeljen fel valaki! Az atomrakéták csakis a Minot légitámaszpont személyzetének tudomásával kerülhettek a repülö szárnya alá....

Nem is csoda, hogy ezen emeberek soraiban késöbb csúcsára hágott a halálozás..! Helyi sajtójelentések szerint:

http://redactednews.blogspot.com/2010/07/did-military-stop-cheney-from.html

Todd Blue örvezetö családlátogatás közben halt meg, még csak azt se közölték hogyan......

Adam Barrs közlegény és Stephen Garret örvezetö autóbalesetben

Weston Kissel – a B52-es egyik pilótája – motorkerékpárbalesetben

Thomas L.Tinsley generálist lelötték

Jonathan Bayless századost késöbb szintén holtan találták, szintén nem közölték, hogyan halt meg

Ágy jár mindeki, aki nem tartja a száját és fecseg......
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>


Last edited by 666 on Fri Jul 30, 2010 5:26 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Fri Jul 30, 2010 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

666!

En nem vagyok olyan jol informalt, mint Te. De engedtessek meg azert egy eszrevetel.

Quote:
Háború lessssz... amikor a dollár és a kínai jüan egyaránt elértéktelenedik, akkor lesz. Amikor a birkák jelenlegi ignoranciáját felváltja a pánikszerü rettegés, akkor fog a dollár elértéktelenedni.


Technikai es fundamentalis szempontbol is per pillanat a dollarerosodes mellett szol tobb erv, ami azt jelenti, hogy mig a dollar erosodik, addig a haboru kitoresenek az eselye kicsi (legalabbis ha jol ertettelek meg).
Kesobb persze nagy valoszinuseggel igazad lesz/lehet. De egyelore a dollargyengules mellett szol kevesebb erv.
Back to top
View user's profile Send private message
magyarallampolgarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 120
Location: Magyarország

PostPosted: Fri Jul 30, 2010 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

AlomUtas wrote:
666!

En nem vagyok olyan jol informalt, mint Te. De engedtessek meg azert egy eszrevetel.

Quote:
Háború lessssz... amikor a dollár és a kínai jüan egyaránt elértéktelenedik, akkor lesz. Amikor a birkák jelenlegi ignoranciáját felváltja a pánikszerü rettegés, akkor fog a dollár elértéktelenedni.


Technikai es fundamentalis szempontbol is per pillanat a dollarerosodes mellett szol tobb erv, ami azt jelenti, hogy mig a dollar erosodik, addig a haboru kitoresenek az eselye kicsi (legalabbis ha jol ertettelek meg).
Kesobb persze nagy valoszinuseggel igazad lesz/lehet. De egyelore a dollargyengules mellett szol kevesebb erv.


Hogy tudsz érdeminek látszó vitába szállni, elmebajos világvége jóslataival?
Ez s az ehhez hasonlók nem vitatémák, hanem szellemi trutyi.
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Fri Jul 30, 2010 9:37 pm    Post subject: Reply with quote

Kedves magyarallampolgar!

Nem szallok vitaba vele, mert lenyegeben igaza van. A kor amit elunk es ami majd jon, nem lesz egy kellemes idoszak. Konfliktusokkal terhes lesz.

En csak abban szallok vitaba vele, hogy teljesen mas alapbol indulok ki, mint o. O materialista megkozelitesbol nezi a dolgokat, ezert bar eleg jol raerez a vegeredmenyre, nem latja az odavezeto utat eleg tisztan, mert a materializmus nem nyujt magyarazatokat erre. Az en megkozelitesem mashonnan indul ugyan, de hasonlo vegkifejletre jut, bar en az utat tisztabban latom, mert a filozofia, amit kovetek, az utat is lattatja.

Ezert hiszem azt, hogy teved az utban (nem a vegeredmenyben).
Back to top
View user's profile Send private message
magyarallampolgarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 120
Location: Magyarország

PostPosted: Tue Aug 03, 2010 1:44 pm    Post subject: Reply with quote

Kedves ÁlomUtas!

Lényegében mindegy vitának nevezzük e értelmetlen hozzászólás váltásotokat.
Ezt írod: "A kor amit elunk es ami majd jon, nem lesz egy kellemes idoszak. Konfliktusokkal terhes lesz. "

Ezt nem lehet mindenkire személyre szabottan általánosítani. A földön az élet mindég is zűrzavaros volt, már évmilliárdokkal az ember előtt is. Jégkorszak stb. váltották egymást, millió állat és növény faj pusztúlt ki az idők folyamán, pedig akkor még az Ember messze sehol nem volt.

Minek mi lesz a végeredménye??? Kinek , mi lesz a végeredménye???
Hogy mi lesz , előre akkor sem lehet biztosat állítani, ha már voltak a történelemben hasonló helyzetek , és azok eredményét tekintjük.

Biztosíthatlak, hogy sokaknak az a kezdet ami neked a vég! (Avagy elméleteid alapján : lesznek akiknek éppen kellemes időszak kezdődik, konfliktusoktól mentes!)

Okos ember más kárán tanul, s ha feláll egy olyan helyzet amire tudunk hasonló megtörtént példát, korrigálhatjuk a következmények bekövetkeztét, ezért nem lehet előre megmondani miből mi lesz, mert legközelebb nem az lesz belőle ami először lett...

Miféle "végeredményről" beszélsz?? Kire, mire vonatkozik?? Hogyan általánosíthatsz mindenkire és mindenre??
Véleményem szerint csak nagyon buta emberek indulnak ki mindenhol, mindég, minden helyzetben kizárólag önmagukból! Tájékoztatlak, hogy rajtad kívül közel hat milliárd ember él a földön, akik ha nem azt gondolják igaznak amit te, attól még ugyanolyan emberek. Ez a vélemény szabadság a demokráciában.

Materialista?? Ahogyan te szét választod a matériát a szellemitől, az már természetellenes és értelmetlen.

"Végkifejlet"?? A Nap nevű csillag idővel vörös óriássá válik, és magába szippantja a bólygóit. Majd összeomlik fehértörpe csillaggá,mely soha többé nem bocsájt ki magából életet teremtő fénysugarakat.
Tudod, melyik az a Nap nevű csillag??
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Tue Aug 03, 2010 3:04 pm    Post subject: Reply with quote

Egy dolgot ignorálsz nyanya: az emberiség a második világháború után jutott el arra a fejlettségi szintre, hogy háború által képes elpusztítani nemcsak önmagát de a bolygót is. Ez hatalmas különbséget jelent a korábbi történelmi korszakokkal szemben. Már akár 50 atomtöltet felrobbantása is nukleáris telet okoz, az atomrobbanások okozta, a felsö légrétegekbe került iszonyatos rádioaktív pormennyiség évekre lehüti, elborítja és megbetegíti az élövilágot és az egész bolygót

Amúgy meg vitatkozz az Álomutassal a saját csevegötopikjában te vén p*csa, ne fecsegd itt szét a blogot - már tavasszal ki kellett volna a fajtádat irtani

S hogy mondjak valami aktuáåisakat is:

1. A fö hatalmi reprezentánsok Washingtonban továbbra is Soros György, Bush, Brzezinski, Frank Carlucci és James Baker.

Ugye tudjátok birkucik, hogy az Euro elleni tavaszi támadásokat is Soros szervezte pár iszonyatosan nagyhatalmú, illuminati tulajdonú "hedge fonddal"?

2. Az Obama ellenes terv újból éledezik, bár nem biztos, hogy sikerülni fog, mindenesetre ne lepödjön meg senki, ha Biden alelnök netán összel "megbetegedne" agytumorban, majd Hillary átvenné a helyét, aztán meg menesztenék Obamát is a biszex orientáltsága és az idegen születése miatt, mert ugye csak amerikai születéssel lehet bárki is amerikai elnök. A vicces persze az, hogy maga Hillary is leszboszi, aki még a kislányokat se veti meg, Clinton annak idején nemhiába "furulyáztatott" sorozatban minden közelébe került növel

A bennfentesek - tartva a kialakuló helyzettöl - szabadulnak a dolláraiktól fejvesztetten, mindegy hogy mit, csak dollár ne legyen a birtokukban

Dick Cheney is nagyon fura dolgokat müvel már régebb óta, tavasszal állítólag bement egy helyi "Bank of America" fiókba és egy billió (egymilliószor egymillió) dollár értékü kötvényt próbált pénzre váltani. Az alkalmazottak kirúgták

Legújabban pedig igyekszik az összes lehetséges mexikói pesót felvásárolni a pénzpiacon, szószerint az összeset

3. Aztán ott van a "Wikileaks" story. A Wikileaks egy CIA projekt, szó sincs ellenállókról.. Most azért szivárogtatnak ki ezt-azt a Talibánról, hogy az egészet a "nyuszira" fogják: a pakisztáni kormányra akarnak hárítani mindent

4. A Kínában nemrég megjelent "UFOk" pedig - amik micsoda véletlen kínai olajlétesítményekben is kárt tettek - valójában titkos amerikai légi eszközök. Szándékosan használtam a "légieszköz" szót a repülögép helyett. Az utolsó titkos szuperrepülögép az SR-71 volt, a késöbbi szupertitkos utódai inkább már UFOnak nevezhetök.

5. A KGB nemrég szándékosan szivárogtatta ki - minden bizonnyal megelözö szándékkal - hogy valami készül Japánban, egy tömegpusztító fegyverekkel végrehajtott false-flag müvelet, amit aztán majd Á‰szak-Koreára fognak. Nem tudni, lesz-e belöle valami, mindenestre augusztus 6-án, a hirosimai atomtámadás évfordulóján, nem lesz egész biztonságos Tokióban sütkérezni. Ha bekövetkezne, és késöbb az amerikaiak megtámadnák Á‰szak-Kóreát, az már a harmadik világháború lesz. Á‰szak-Korea ugyanis - a tévhittel ellentétben - támadás esetén nem Szöulra vagyis a déli vérrokonára fog lesúlytani, hanem az interkontinentális (atom)rakétáival az amerikai kontinensre. A sátánisták másra se várnak

A többit majd legközelebb
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
harlequinJoined: 27 Oct 2014
Posts: 351

PostPosted: Tue Aug 03, 2010 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Vagy az se jutott még eszetekbe, birkucik, hogy lehet az, hogy az amerikai "lopakodó" harci repülögépek(F-117 és B2) valójában újratankolás nélkül képesek körberepülni a Földet? Ášgy, hogy valamiféle antigravitációs technológia is beléjük lett építve.

Te jó ég! Most jutott az eszembe, hogy 99-ben a szerbek lelőttek egy F-117-est. Most akkor már nekik is van antigravitációs technológiájuk? Vagy nem sikerült kiszerelniük?
Back to top
View user's profile Send private message
walkmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 665

PostPosted: Wed Aug 04, 2010 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Olyan nyúlra nem lövünk, ami visszalő!
Azt az amerikaiak nagyon jól tudják, hogy kivel lehet ujjat húzni.Elküldik az ellenőröket, megvizsgálni a felkészültséget, aztán ha nem találnak semmit, rájuk lehet fogni, hogy mégis lehet ott valami.Aztán jöhet a csapás!Csak olyan ellenfelet választanak, aki őket nem fenyegeti.Különben mi értelme lenne? A jólétüket szeretnék növelni és nem fordítva.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
magyarallampolgarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 120
Location: Magyarország

PostPosted: Fri Aug 06, 2010 6:13 am    Post subject: Reply with quote

Válasz erre:
2010. Augusztus 3. Kedd, 16:04

Ez a szólásszabadság kellemetlen mellékhatása, egy szükséges rossz, a vélemények salakja: mikor "okoskák" hetet-hvat összehordanak, másik hozzájuk hasonló okoskák, mint te 666 pedig el is hiszik sőt tovább terjesztik mintha igaz lenne.
Ezt a zagyvalékot pl. melyik bulvár lap fórumán találtad:
"...az emberiség a második világháború után jutott el arra a fejlettségi szintre, hogy háború által képes elpusztítani nemcsak önmagát de a bolygót is...."

Ki az az "emberiség"? Talán te vagy? Ezután következik, hogy az "emberiség" képes Föld bolygót teremteni ? Te csak mondva csinálsz dolgokat. Ha majd személy szerint te képes leszel ilyenekre, mint a föld pusztítása vagy teremtése, akkor szajkózzad,
Tanácsolom, hogy addig is szólj hozzá egyes szám első személyben, mert csak a nagyon buta emberek beszélnek és írnak mások nevében is.
Ne mindég magadból induljál ki. Ki mondta neked, hogy ha te képes vagy elpusztítani akár a bólygót is, akkor mindenki más is úgy tenne??

Tájékozódj hitelesebb forrásokból! Pl. http://magyarsors.hu/index.php?Itemid=95&catid=25:koernyezetuenk&id=3470:uveghazhatas-apokalipszis&option=com_content&view=article


"A méreteket csak egyszerű példákkal illusztrálva: vannak villámok, amelyek energiája az egész USA elektromos fogyasztásának egy évi (!) energiája! Ilyen nagy energiájú villám ugyan viszonylag ritka, de azért érdemes belegondolni, hogy a Földön másodpercenként (!) 11 villám keletkezik!-

A Saint Helens vulkán kitörése kb. 10 000 hirosimai atombombának felelt meg. (A szennyezőanyag kibocsátás - többek között - sok millió köbméter kén- és széndioxidot jelentett.)

Egy példa arra, hogy a természet tudja a fizikát: 1990-es években maga Clinton elnök olvassa fel a Kyoto-i értekezleten: . az óceánok 60cm-t fognak emelkedni . az óceániai szigetvilág nagy része mint - pl. Maldiv szigetek, - víz alá kerül. Na, több sem kellett az arra illetékes Nemzetközi Oceonográfiai Bizottság elnökének és ellátogattak, hogy mérésekkel is meggyőződjenek a változásokról. Azt találták,: hogy nem hogy 60 cm-t nem emelkedett, hanem 30cm CSÁ–KKENT a tengerszintje! A tévedést %-ban ki sem számolnám.
.
Á“zon lyuk (pl. spray-k hatása a „globális felmelegedés”-re) A felmelegedéshez semmi köze! Az ózon, az oxigén speciális molekula formája (2 atom helyett 3 atomból áll). Rendkívül agresszív, mérgező anyag, mivel oxidáló hajlandósága- az instabil állapota miatt - jóval erősebb a normál oxigénnél. Egyébként NEM ÁœVEGHÁZHATÁSÁš gáz!Ugyanígy az oxigén, a nitrogén és a nemes gázok SEM ÁœVEGHÁZ hatású gázok! A felmelegedéshez max. annyi köze van, hogy a spray-ből kiáramló nemesgáz (pl. freon) jelentős hőt VON el a környezetétől. (kb. ált. isk. 6.osztálya) Aki nem hiszi, könnyen meggyőződhet pl. öngyújtó töltésekor, milyen hideg lesz az öngyújtó a gáz térfogat növekedés (kiáramlás) hatására. (ugyanezen az elven működnek pl. a sport közvetítésekben látott „fagyasztó” spray-k)""
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Tue Aug 17, 2010 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ismét itt vagyok, halihó, halihó. Bár tudom, hogy már nagyon utáltok... nnna de ki nem szarja le.

Múltkor említettem, hogy Dick Cheney amerikai ex-alelnök a „lovain“ keresztül az összes lehetséges mexikói pesót igyekszik felvásárolni a pénzpiacokon, szószerint az összeset. Azóta kezd körvonalazódni ezen fura lépésének a logikája is. A Federal Reserve hatalmának megdöntésére készülö erök ugyanis az Amero bevezetésére készülnek az észak-amerikai kontinensen(Kanada, USA, Mexikó), mely nemesfém fedezetü lesz, és az új pénzügyi rendszer alapját fogja képezni. Személyes nézetem szerint ez nem lesz olyan egyszerü, így ezeket a híreket sem lehet teljesen „köbe vésettnek“ tekinteni. Látványos, hirtelen rendszerváltás az USAban aligha lesz, az polgárháborúval végzödhetne. Ez az Amero ötlet is eredetileg a globalisták agyából pattant ki, és mintegy jól szemlélteti a jelenlegi helyzet zavarát és káoszát. Az új erök gyözelmének egyik fontos mozzanata Obama idö elötti leváltása lesz – mármint ha valóban lesz!

Kína továbbra is azt szeretné, ha a világban külföldiek kezében levö „nemzetközi dollárok“ aranyfedezettel ellátott hongkongi dollárra lennének konvertálva - kristálytiszta nagyhatalmi szándék, aligha lesz belöle valami.

Rengeteg lókupeckedés zajlik per pillanat a hipergazdag olasz illuminati családokkal is, mint a Medici és Borgias, de legföképp a Vatikánnal. A Vatikánt továbbra is a Sátán uralja, birkucik, mind a pápa mind a Vatikán számos frakciója a Federal Reserve szekerét tolják. Tán még nem tünt fel, miért van a pápa olyan nagy csendben? A Vatikán óriási vagyona miatt, mely a válság miatt szintén veszélyben van. Sok évszázados vagyonok vannak jelen pillanatban veszélyben. A Vatikán mindig is csak a saját hatalmával és vagyonával törödött, birkucik, ez most sincs különben. Ti meg persze csak imádkozzatok, fohászkodjatok továbbra is ahhoz a kétezer éve halott zsidó gyerekhez, minden bizonnyal meg fog segíteni titeket. Imádkozzatok, térdepeljetek le, hajtsátok le a fejeteket. A véráldozást gyakorló sátánisták imádják, ha ilyen pozícióban találnak titeket!

Nagyon erös elörejelzések vannak azt illetöeen is, hogy az Euro nem fog sokáig túlélni jelen formájában, mivel a dél-európai országok elöbb-utóbb kénytelenek lesznek kilépni, hogy aztán devalválhassák a valutáikat – csakis így maradhatnak a jövöben legalább valamennyire versenyképesek a többi európai állammal. Olaszország például azt tervezi, az új olasz valuta rögvest 30 százalékkal lesz devalválva. A szétesés ellenére Európában nem fog teljes veszélybe kerülni az illumunatik hatalma, az öreg kontinensen nincsenek olyan erök, melyek a teljes megdöntésükre törekednének.

Ha viszont a világban minden marad a régiben, nos, akkor már készülhettek is birkucik az Antikrisztus eljövetelére! Á‰s az environmentalizmusra, a természet eröforrásainak maximális kimélésére. Hamarabb itt lesz mint gondolnátok...... A sátánista environmentalizmus egyik fö eleme a Föld lakosságának eröteljes csökkentése, legjobb egyenest 90 százalékkal 20 éven belül. A környezetszennyezés, üvegházhatás, túlzott széndioxidkibocsátás stb okozói ugyanis ti vagytok, birkucik, s higgyétek el, a problémának most az abszolút eredöje lesz kezelve! II. Erzsébet férje, Fülöp herceg – nagyon prominens sátánista – egyszer a nyilvánosság elött arról viccelödött, hogyha létezik reinkarnáció, akkor ö mint pusztító vírus szeretne reinkarnálódni, hogy megszüntethesse a bolygó túlnépesedését, és azt újból zölddé tegye. A viccelödések mögött sokszor van hátsó gondolat is, ugye tudjátok? A többit – vagyis a jövötöket - könnyen elképzelhetitek

Még jelentkezem!

Addig is legyetek jók, nézzétek a modern fösodratú médiákat, nézzétek Josibarátot, a Barátok köztet, mélyedjetek bele üres, jelentéktelen politikai témákba, engedjétek a sátánisták bankjainak, hogy fejjenek titeket. Dolgozzatok egyre többet és egyre keményebben, egyre kevesebbért, egyre kevesebbért, és még attól is kevesebbért.

Á‰s imádkozzatok!

666
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Wed Aug 18, 2010 6:25 am    Post subject: Reply with quote

OK. Imadkozom a lelked udveert.

Talan Neked se vallna karodra. Tudod, minden valoszinuseggel nem termeszetes halallal fogsz Te sem meghalni, ahogy helyesen elorejosolod a jovo kialatasait.

Es ha majd ott fogsz allni a hoherod szine elott, talan eszedbe fog jutni, hogy azert nincs szamodra kegyelem, mert eljatszottad azt nagy felfuvalkodottsagodban.

Szoval bunos lelek, ne kisertsd tovabb a sorsodat.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Külföld All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Next
Page 1 of 29

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group