View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bigman
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 3:31 pm Post subject: Mede Vencel |
|
|
AKTUÁLIS!!!
Rendkívül aktuális hírem van a fórumozók számára: Mede Vencel a hétvégét Á“báston tölti,ami azt jelenti,hogy nem lesz internet közelben.Ez azért jó ,mert így a sajátos replikáival nem ijeszti a kukacok ébredező tagjait,akiket én a valójában jó szándékáról szeretnék meggyőzni!Sajnos ezidáig ebben a legnagyobb ellenségem pont Õ volt.Bízva a háromnapos fogadott hallgatásában,mégegyszer szeretném ha józanul elgondolkodnátok azon,hogy a Kukac fejleményei valójában "positive" módon alakulnak!
Nem a magam nézetét akarom rátok erőltetni,csak Ti magatok gondoljátok végig az egészet!!
Mi itt szívélyesen várunk benneteket!!
Tarcsi Imre _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
szi
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 10:00 am Post subject: |
|
|
Lássuk a med(v)ét....  |
|
Back to top |
|
 |
PanTen
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 12:33 pm Post subject: |
|
|
Azt hiszem, az nem lehet kérdés, hogy szükség van-e a kukac portálra. Á‰n ugyan nem Szlovákiában élek, de azt tudom, hogy olyan barátságos, kultúrált portált, mint a kukac.sk volt - és remélem újra lesz - nagyon ritkán talál az ember a megszámlálhatatlan internetes oldal között. Ezért hát az a kérésem, hogy ismét töltsük meg mielőbb az oldalt tartalommal, érdekes hírekkel, rovatokkal, hogy a kukac portál ismét a régi legyen.
Baráti üdvözlettel
Papp László |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
Kedves Mindenki!
Mede Vencel vagyok, többek között a MKP megyei elnöke. Kezdeményezője vagyok, a kukac fórum újrainditásának.
Az előzményeket ismerjük. A kukac1 volt tulajdonosa és adminisztratora "nyomás" alá került, és ezért volt kénytelen a fórumát (mindenki fórumát) megszüntetnie.
Biztos vagyok benne, hogy a kukac2 erre a sorsra nem jutt.
...hogy az éterben újra fogható a kukac.. köszönhetjük:
Kiats Gyula admin
Tarcsi Imre moderator
es a mindenki altal Tisztelt FK-nak (tanácsok)
Akkor beszéljük meg....
üdv Mede Vencel |
|
Back to top |
|
 |
PanTen
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
Akkor tehát nincs más hátra, mint előre!  |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
A "régi" Kukac nagyon kedvelt és látogatott oldala volt a "fotogaléria"!A képek alá találó és zrikáló feliratokat lehetett írni.
Valami ehhez hasonlót tegyetek már ide!! _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Vendég
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 7:21 am Post subject: |
|
|
Bigman wrote: | A 'régi' Kukac nagyon kedvelt és látogatott oldala volt a 'fotogaléria'!A képek alá találó és zrikáló feliratokat lehetett írni.
Valami ehhez hasonlót tegyetek már ide!! |
Gyula megigerte, hogy a regi kukac egyre tobb funkcioja lesz visszaalitva..
udv
Vencel |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Elsőként a Lajos képéhez ragaszkodom,az nagy sláger volt!!!  _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
jacques
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
Mizé lajos?  |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
jacques wrote: | Mizé lajos?  |
Hát a Ladányi Lajos.De mint látom e névvel valaki beregisztrált ide.A kurva életbe most engem szopattok,vagy tényleg Õfelsége tette itt tiszteletét?
Ha ő az ,miért nem a parlamenti címével jelent meg ,vagy már szégyenli azt az országszégyene gyülekezetet??? _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
Bigman wrote: |
Hát a Ladányi Lajos.De mint látom e névvel valaki beregisztrált ide.A kurva életbe most engem szopattok,vagy tényleg Õfelsége tette itt tiszteletét?
Ha ő az ,miért nem a parlamenti címével jelent meg ,vagy már szégyenli azt az országszégyene gyülekezetet??? |
Ha igaz, akkor fénykép helyett itt van eredetiben. Holnap remelem sikerul megerositeni.
udv
vencel |
|
Back to top |
|
 |
Vendég
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
Mi ez itt sztár-paráde?  |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:27 am Post subject: |
|
|
Bizonyára emlékeztek arra mikor az újszófosó fórumán bejelentkezett a "bugárbéla", én hülye, mivel nekem vörös posztó e név, ráugortam ,mint az állat,jókat veszekedtem vele,mire kiderült, hogy csak valami mókás kedvű "nettenor" szórakozott e "kedves" névvel!
Á‰ppen ezért most a "ladanyi"-t óvatosabban kéne kezelni,míg ki nem derül valóban a Zoboralja üdvöskéje,a kálazi aszonyok szemefénye ,a NAGYÕ látogatott el közénk!!!
Aki biztosat tud ,haladéktalanul jelezze a moderátornak, hogy indulhasson a dömper!!!!  _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Attila
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 7:49 am Post subject: |
|
|
Vencel! Jó ötlet volt újraindítani a kukacot. Gratula! |
|
Back to top |
|
 |
DC-102
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 9:14 am Post subject: |
|
|
MIvel ez a tema mar nem a Vencelrol szol, hanem minden egyebrol, talan meg kellene valtoztarni a topicot, nem ?
Vagy akkor kigyomlalni. Azt meg minek. |
|
Back to top |
|
 |
|