|
Kukac archívum A www.kukac.sk archívuma
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bigman
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 5:31 am Post subject: |
|
|
Azt hittem az 5 nap míg nem leszek,elég lesz túllépni a lajoson,de látom reménytelen........ _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Mata_Hari
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 12:09 pm Post subject: |
|
|
Bigman wrote: | Azt hittem az 5 nap míg nem leszek,elég lesz túllépni a lajoson,de látom reménytelen........ |
Bigman,
nem átlépni kell a "megélhetési magyarokon", hanem rájuk lépni, eltaposni a gazembereket! |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 1:51 pm Post subject: |
|
|
Mata_Hari wrote: | Bigman wrote: | Azt hittem az 5 nap míg nem leszek,elég lesz túllépni a lajoson,de látom reménytelen........ |
Bigman,
nem átlépni kell a "megélhetési magyarokon", hanem rájuk lépni, eltaposni a gazembereket! |
Tiszta szívből kívánom,hogy így legyen!! _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Mata_Hari
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 5:26 am Post subject: |
|
|
Bigman wrote: | Mata_Hari wrote: | Bigman wrote: | Azt hittem az 5 nap míg nem leszek,elég lesz túllépni a lajoson,de látom reménytelen........ |
Bigman,
Tiszta szívből kívánom,hogy így legyen!! |
így már más  |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Tue Aug 30, 2005 8:09 am Post subject: |
|
|
Csak aztán a közeli választásokon sem elfelejteni,mit tettek 7 év alatt a ganék!!!! _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
haho7
Joined: 27 Oct 2014 Posts: 326 Location: EU Hon Dél-Fölvidék
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 10:28 am Post subject: Mindhárom jó! |
|
|
Mindhárom fórumon részt veszek, így szép az élet igazán!... |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 7:31 am Post subject: Re: Mindhárom jó! |
|
|
haho7 wrote: | Mindhárom fórumon részt veszek, így szép az élet igazán!... |
Ez a hozzáállás tetszik. _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
Vendég
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 8:19 am Post subject: |
|
|
Vencel, te voltál a pionírvezetô?
kivagyok |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 6:47 am Post subject: |
|
|
Vendég wrote: | Vencel, te voltál a pionírvezetô?
kivagyok |
hol? mikor?
udv
vencel |
|
Back to top |
|
 |
Vendég
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
http://felvidekforum.com/viewtopic.php?p=9046#9046
enfant terrible wrote: | Az FKt pontosan azok szorongatták, gyötörték pszichikailag a legkitartóbban, akikkel most te, Vencel és a Bigi egy társaságba keveredtetek.. Aranka, Vivien meg a klónok ugyanis mind-mind Ladányi "virtuális emberei" voltak. Ášgyhogy- már ne haragudj - de az én szememben eléggé bizarrul hat, ha pont te vagy az, aki itt a régi kukac megszünése miatt a régi kukacok közül bárkinek is szemrehányásokat teszel! Mi lenne, ha elöször a saját házad táján söpörnél? |
Ez van, és nem értem, minek nézik a fórumozókat hawkeyeék?
Vencel írta a Kukacon:
Elmondok valamit, de ne hagyd meg magadnak....... Tudhatod, hogy a lezüllesztett felvidéken olcsó préda az "értelmiségi"....Nyilt levelek topicot azzal inditottuk, hogy 90 értelmiségi itt ott beleszól a politikába...... de a lényeg az, hogy csak itt ott. ..... Te pedig mint választó (egy jókora választó) hagyod magadat etetni ...... Õk etetnek, Te meg eszed ..... Elhitetik Veled, hogy LL bűnös ...Elhitetik Veled, hogy DM szemét ....... Elhitetik Veled, hogy az MKP romlott. Ha medrében tartanád a topicokat , sok dologra fény derülhetne ezen a felvidéki független fórumportálon.
Most már le nem vakarhatjátok magatokról, hogy az MKP kiszolgálói vagytok.
Nem hitegetés kérdése, hanem ez van, Ladányi egy gazember, Duray sem kulonb, hiszen ezt a sz.rt o ultette a parlamentbe, az MKP pedig a magyarság szeméttelepe!!! |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
Idefigyelj Vendég. Mivel az előző hozzástólást (Az FKt pontosan...kezdetűt) egy másik fórumon nekem címezte ET, már ott kértem, írja le, milyen konkrét okból kellene a saját házam táján söprögetnem. Már ott és akkor sem jött semmilyen konkrét vád. Ezért nem értem, miért kezded ugyanazt itt is. Attól, hogy valamit több helyen leírtok, még nem lesz automatikusan igaz. Bárhogy is szeretnéd.
Vendég wrote: | minek nézik a fórumozókat hawkeyeék? |
esete válogatja. téged pl. alaptalanul vádaskodónak. _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
huba
Joined: 27 Oct 2014 Posts: 637 Location: Nagymagyarország szép erdei:)
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
Ha még röfögünk is hozzá, akkor még primitívebb lesz a társalgás...
Lehet, hogy akkor mégtöbb úgymond politikus fog bekapcsolódni. |
|
Back to top |
|
 |
Mata_Hari
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:05 am Post subject: |
|
|
Ide figyelj Hawkeye, ne etesd a fórumozókat, még talán happy, hackie és az újoncok elhiszik Ladányi ártatlanságát, de a régebbiek tudjuk, milyen gazember LL és a fanklubos béresei – a felvidékfórumon van néhány ladányis seggnyaló hozzászólás, ez elmond valamit a főnökről is! |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:40 am Post subject: |
|
|
Mata_Hari wrote: | Ide figyelj Hawkeye, ne etesd a fórumozókat, még talán happy, hackie és az újoncok elhiszik Ladányi ártatlanságát, de a régebbiek tudjuk, milyen gazember LL és a fanklubos béresei – a felvidékfórumon van néhány ladányis seggnyaló hozzászólás, ez elmond valamit a főnökről is! |
Ahhoz, hogy Ladányi ártatlan vagy nem, nem tudok érdemben hozzászólni, ezért ilyet nem is tettem. Többek között azért, mert most találkoztam vele (Nagymegyeren) életemben először, ami kevés egy ember megítéléséhez. Viszont hajlandó volt eljönni és megvitatni másokkal a nézeteit. Ez viszont értelmes emberre vall.
Ami pedig téged illet, magyarázd el légyszi, kit etettem és mikor? Ha lehet konkrétan. Ha esetleg nem tudnál a személyem ellen konkrétumokat felhozni, kérlek, a jövőben kímélj az alaptalan vádaskodásaidtól. _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
Mata_Hari
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
Mi az etetés Hawkeye barátom?
Ez a magyarázkodásod, és a fórumok bezárásánál is védelmezed a bűnöst, vikinggel szállsz vitába, mikor vikingnek teljes mértékben igaza van a bezárásokkal kapcsolatban!
Á‰s ezt minek nevezzem?
„Viszont hajlandó volt eljönni és megvitatni másokkal a nézeteit. Ez viszont értelmes emberre vall.“
Ez nálam nem értelmes emberre, hanem egy sunyi alakra vall, mivel nem mer válaszolni a „Nyílt levélre“! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|