|
Kukac archívum A www.kukac.sk archívuma
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dalnok
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 4:36 pm Post subject: |
|
|
Mary, Mary, te nem javulsz meg...
Miért nem irsz arrol mit kaptál karácsonyra???
Fogadjunk hogy egy Láádáányi Lajost....  |
|
Back to top |
|
 |
Mata_Hari
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 10:30 am Post subject: |
|
|
Kaptam egy „örökírót” – tudod-e mi fán terem – jól kihegyezettet, hogy továbbra is tudósítsak szülőföldünkről
Nos egy láádáányi Lajos aranyat elfogadnák, de mit csinálnák ladányi lajossal 8O
Ášjévi jókívánság:
minden magyar közösséget mentsen meg az Isten a Lajosoktól, Bogyóktól és a hozzájuk hasonló kiskirályoktól!
De Igricem, a tudósításaim lényegére válaszolj!!!!
A piros szövegrészhez, ahhoz, hogy a ladaanyi & company teljesen lezüllesztette az MKP-t, hogy a legnagyobb és legmagyarabb Nagycétényben a lehetséges 9 helyre csak 3 jelöltet tudott állítani az MKP  |
|
Back to top |
|
 |
Dalnok
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 10:38 am Post subject: |
|
|
Quote: |
Kaptam egy „örökírót” – tudod-e mi fán terem – jól kihegyezettet, hogy továbbra is tudósítsak szülőföldünkről
|
Akkor vigyázz,nehogy beledöfd a monitorba, mert tönkreteszed a gépedet!
Quote: |
Nos egy láádáányi Lajos aranyat elfogadnák, de mit csinálnák ladányi lajossal |
Szerintem tudnál vele mit csinálni.Nem is kellene egy láda,elég lenne egy.Söt,szerintem egyetlen kis darabkája is boldoggá tenne.
Na de most komolyan: A Nagycétényi helyzetet nem ismerem, nem tudom megitélni mennyire okolható ebböl bármelyik MKPs politikus.
Viszont sok minden érdekel nem csak ott, hanem a Zoboralja egyébb falvaiban is, azért tavasszal ellátogatok oda.
Mary, leszel az idegenvezetöm??
Ezt komolyan kérdem. |
|
Back to top |
|
 |
mikulas
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 1:12 pm Post subject: |
|
|
Lehet csatlakozni? |
|
Back to top |
|
 |
Dalnok
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 2:16 pm Post subject: |
|
|
mikulas barátom, igaz hogy szerettem volna Maryval kettesben lenni,de ha megigéred nem állsz az utjába annak hogy meghóditsam, csatlakozhatsz...  |
|
Back to top |
|
 |
mikulas
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 3:51 pm Post subject: |
|
|
Hát ha ennyire önzo vagy ám legyen! Na de mi lesz akkor ha O akar engem elcsábítani? |
|
Back to top |
|
 |
Dalnok
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 6:49 pm Post subject: |
|
|
mikulás barátom,ha igy lenne, alávetem magam a sorsnak...
Elvégre a hölgy joga hogy válasszon...
Á‰n meg amég enyelegtek tanulmányozom a Zoboralját.
Mi más marad nekem...  |
|
Back to top |
|
 |
Mata_Hari
|
Posted: Mon Jan 08, 2007 1:40 pm Post subject: |
|
|
Ne offoljunk
Szoknyapecérek
A témához, ha lehetséges
Mata_Hari wrote: | A bezárt és újra felélesztett fórumokon kemény viták voltak köztem és a lovagokat védő nyitrai LLFunclubosok és LL baráti társaság között.
De mostanra elhallgattak, mi van veletek „igaziak, sorosok és sörösök, csak nem szégyenlitek magatokat Lajko miatt?
Egy hete megcéloztam a mélyen tisztelt társaságot, de síri csönd:
A néhány %-os magyarajkú Vicsápapátin aktívan megjelent az MKP, de szégyenszemre Kálazon az MKP nem állított polgármesterjelöltet, az agyondícsért Ladányi Lajos exparlamenti képviselő, az MKP járási elnöke, az elmúlt 10 év médiasztárja ODAHAZA nem mert indulni!!!
Ezt rakja össze a fröcsögő LLfunclub, a söröző védegylet, Attila, Bigi, Vencel, Hawkeye és a versfaragók, Igric, hazafi, nógrádi.... |
Mata_Hari wrote: | Ma hallottam a nagycétényi önkormányzati választásról, az egyik legnagyobb és legmagyarabb faluban EGYETLEN MKP-s jelölt nem jutott be az önkormányzatba, csakis független képviselők nyertek és a polgármesteri helyre az egyetlen jelölt szintén független volt!!!!
De ami ennél érdekesebb és elgondolkodtató, hogy az MKP-nak nem volt teljes jelöltlistája, a lehető 9 helyre csak 3 jelöltje volt!!!!!!!!!!!!!!
Mellékesen nagycétényi lakos a nyitrai járási politika nagyasszonya, aki minden járási szervezet főállású oszlopos tagja, aki Ladányi menetelésében fontos szerepet játszott!!!
Nos Nagycétényben elegük lett a ladányi mkpból?????????!!!!!!!!!!!! |
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|