Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Dunaszerdahely - a vita
Goto page 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Választások >> 2006: Á–nkormányzati választások
View previous topic :: View next topic  
Author Message
magor

PostPosted: Thu Nov 02, 2006 8:33 am    Post subject: Reply with quote

Egy dunaszerdahelyi barátom hívott fel szerdán, aki mellesleg Komáromba jár egyetemre, hogy dunaszerdahelyet ellepték az *** liberélisok által támogatott Antal *** mocskolódó plakátjai. Ferl van háborodva mert úgy tudja küzel kézmillió koronát dobnak ki azért, hogy lejárassák Pázmány Pétert. A nagy piros plakátokon az áll, hogy ELÁ‰G VOLT a kátyúkból, a DAC tönkretételéből stb. Döbbenetes, hogy erre van pénz, és ez mind azért, mert az MKP szerdahelyen nem volt hajlandó indítani a listáján a *** görbeorrú Barak Bálintkát, meg Rigó Konrádot, Antal Ágikával egyetemben. De ami a legszomorúbb és ez is a városházáról lett kiszivárogtatva, ahol a barátom apja képviselő, hogy a balliberális ***vezérletű újszó még fizetett hirdetésként sem volt hajlandó lehozni az 56-os emlékmű átadásáról szóló híreket,meghívót.Hát én is azt mondom most már, hogy tényleg ELÁ‰G VOLT a ballibeláris mocsokból, a hazugságokból, a flretájékoztatásból és az elhallgatásokból. Itt is manipulálják a közvélemnényt mint MO-gon és a kezükben tartják a médiát. Õk határozzák meg, kiből csinálnak médiasztárt és kit tesznek tönkre. Meddig lehet ezt tűrni!!!. Ocsmány piszkos banda. Remélem, egyszer elnyerik méltó büntetésóket a Jó Istentől, mert a kezünket nem piszkítanám be egyetlen nyálas emberüükkel sem, mert még összeszednék valami fertőszést a sok ***tól akiktől hemzseg a közélet.

censored.hawkeye
Back to top
View user's profile Send private message
teddybear

PostPosted: Thu Nov 02, 2006 9:19 am    Post subject: Reply with quote

inkabb torolve.
Back to top
happy

PostPosted: Thu Nov 02, 2006 11:54 am    Post subject: Reply with quote

Hmm, valamiért Oszi bácsi nagyon szeretne beleszólni a szerdahelyi történésekbe... Miután a nagypolitikában pofára esett (azáltal, hogy az MKP kimaradt a kormányból), ez még "érthetö" is.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Hawkeye

PostPosted: Thu Nov 02, 2006 7:46 pm    Post subject: Dunaszerdahely - a vita Reply with quote

úgy hallottam, érdekes bilboardok jelentek meg Dunaszerdahelyen. Aki tud, tegyen fel egy képet róluk.
Köszi
Bigman

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 9:08 am    Post subject: Reply with quote

happy wrote:
Hmm, valamiért Oszi bácsi nagyon szeretne beleszólni a szerdahelyi történésekbe... Miután a nagypolitikában pofára esett (azáltal, hogy az MKP kimaradt a kormányból), ez még "érthetö" is.

Áœzletileg nem is rossz ám beleszóni a szerdahelyi történésekbe!!! Wink
happy

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 9:55 am    Post subject: Reply with quote

Tudom, azért van, hogy bizonyos szempontból "megértem", Világi miért akarja az emberét mindenáron a polgármesteri székbe ültetni.
Back to top
Dalnok

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

A csallóközi ember imája:

Uram,Atyám,
védj meg minket
minden rossztól,
tüzkártol,
vizkártol,
Világi Oszkártol...
Back to top
vencel

PostPosted: Mon Nov 06, 2006 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

Valóban igaz, amit hallani ? ..... Teddy, alpolgármesteri széket akartak számodra...vagy akartál számodra? Mivel másodkézből van az info, gondoltam felvetem a témát..

üdv
vencel
Back to top
teddybear

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 10:16 am    Post subject: Reply with quote

vencel wrote:
Valóban igaz, amit hallani ? ..... Teddy, alpolgármesteri széket akartak számodra...vagy akartál számodra? Mivel másodkézből van az info, gondoltam felvetem a témát..

üdv
vencel

Lassan mar kutyafaxszan vitezkotes is leszek... Smile)) Cafolom az infod, hulyeseg!Istibizi!!!!
Back to top
vencel

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

teddybear wrote:
vencel wrote:

üdv
vencel

Lassan mar kutyafaxszan vitezkotes is leszek... Smile)) Cafolom az infod, hulyeseg!Istibizi!!!!

ok ok.

üdv
vencel
Back to top
daredebil

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

A következő hozzászólások az MKP topicban voltak, de az önkormányzati választásokat érintik, szal bátorodom bemásolni (kicsit ugyan a vége elkalandozik):

magor wrote:

Egy MKP-hoz igen közeli forrásból tudom, aki Bélánkhoz is igen közel van innen tőlünk azt mondta, hogy az oszkárék valami *** Antal Ágota nevű noszolyójányt akarnak betetetni a Dunaszerdahelyi polgármesteri székbe.Ez a kicsi p....m már megfordult egy-két ágyban, úgyhogy nagy eséje van arranézve, hogy alaposan elkúrja. Az O..i meg nem szűkm(f)arkú, közel száz bilboardra adott megrendelést. Hát kicsit drágán fizeti meg a kúrást, de ha van miből , akkor nem baj. Állitólag a drága Nérónk startolóspicsás fia fogja a reklámanyagokat csinálni neki. Nem furcsa. Az MKP kampánypénzéből felhizlalja magát, hogy aztán az MKP jelöltje ellen dolgozhasson. Az ismerősöm mondta, hogy Pázmány is kikelt ez ellen, hogy az ilyenek többet ne kapjanak megbizást az MKP kampányának szervezésében. Nos nemtudom, hogy Bélucinakebbe van-e egyáltalán beleszólása. Szerintem már régen nem ő modja meg, hogy ki legyen a kampánystáb. előre fijúk!!!!

daredebil wrote:

Kedves Magor, egyes részleteiben pontosítanám információidat:

1. Antal Ágota nem újkeletű embere Világosinak, hanem annak idején (a 2002-es önkormányzati választások után) Barak Lászlóval egyetemben lett kizárva a az MKP-ból. A kizárás okai: Ad1) az önkormányzati választásokon Hunèík Péter független polgármesterjelöltet támogatták a Városunkért polgári társulás színeiben, és AÁ független jelöltként indult az MKP ellenében. Ad2) Alkotánybírósági beadvánnyal éltek (AÁ és BL) a választások eredménye ellen, miszerint Pázmány Péter a megválasztott polgármester választási csalással győzött (Az Alkotmánybíróság elutasította a beadványt bizonytékok hiányában - magyarán állításukat a választási csalásokról nem tudták érdemlegesen alátámasztani. Ja, az AB-n a CVD ügyvédi iroda képviselte őket - csak így margóra.)

2. Azt nem tudom kinek az ágyában fordult meg AÁ és nem is az én posztom tudni ezt, ám az tény, hogy BL-lel együtt mindig is keményen támadták az MKP dunaszerdahelyi alapszervezetét és önkormányzatát, elsősorban a TÁ‰MA c. rendszrtelenül terjesztett (kijött vagy 4 szám, ha emlékezetem nem csal), a Városunkért p.t. által kiadott újságon (ha lehet újságnak nevezni) keresztül. Itt érdekes megemlíteni, hogy a TÁ‰MÁ-ban olyan emberkék írtak a városi politika, Pázmány Péter, a helyi MKP, stb. ellen mint: Barak László koszorús költőnk, Barak Bálint (az i-Step alkalmazottja, az MKP kampányainak egyik fő szervezője), Rigó Konrád (a Brainsum, s.r.o. társtulajdonosa - ez a cég készítette az MKP honlapját, a www.fakat.sk oldalt (aminek az árát az a "mocsokpiszoknépellenség" Vencel még mindig nem volt képes megnézni nekem, grrr), az i-Step honlapját, a Villa Rosa honlapját (Világosi kocsmája), az RRA Ister honlapját (Világosi RRA-ja, ennek a története is megér egy misét), a Csallóköz honlapját, a NAP kiadó honlapját - hogy szó ne érje a ház elejét, a Brainsum amúgy szépen dolgozik (és rohadt drágán) meg aztán a megrendelői kör be is hajta a számlát), stb. Szóval csupa csupa olyan ember, akik a mai napig az MKP-ból élnek vagy abból hogy ismernek embereket akik az MKP-ból élnek.

3. AÁ polgármesterjelöltnek a Városunkért p.t. részéről olyan mint Jimi a South Park-ban: B terv.Nem találtak jobb jelöltet. Huncík nem vállata el, Csala (egy dunaszerdahelyi orvos, 2002-ben a Városunkárt p.t. támogatásával indult) nem vállata el, de más nevek is felmerültek köreikben, pl. Mészáros Lajos alkotmánybíróé (bár ez utóbbiban nem vagok biztos, lehet hogy csak pletyka). Szal nem csoda hogy durva kampánnyal készülnek, már epedve várom a TÁ‰MA következő számát is, ahol BL tollából és értesüléseiből megtudom, mennyi pénzt nyúltak le Dunaszerdahely költségvetéséből a városatyák. Különben meg azt erősen kétlem, hogy Világosi pénzéből egy fillér is menne kampányra, majd megtámogatja őket a Slovnaft vagy a CEF "podpora národnostnej kultúry" címen - szóval ha benzint tankolsz jusson eszedbe, hogy AÁ támogatod,

4. Pázmány Péter az MKP legutóbbi OT-ján lépett fel ez ügyben, rámutatva arra a tényre, amit Te is említettél.

Na, kb. ennyi. Ja, és én akkor is a Pázmányra fogok szavazni, még akor is ha AÁ-nak csiliómiliótrilió plakátja lesz Dunaszerdahelyen.

magor wrote:

Á–rülök, hogy velem ellentétben ilyen jólinformált vagy. szerdahelyi ügyekről, hát biztosan megérne egy misét, hogy ezt valaki kipakolja a sajtóba, csak az a kérdés ,hogy melyikbe. A Nyallóközbe, vagy a Csú Szóba, vagy esetleg Barak megirhatná egy kötetbe,mondjuk Megkúrtam Ágikát a slusszkulccsal cimen.Vagy Bálintka megirhatná, hogyan *** el a becsületem a MÁ–KÁ–PÁ–-nél,mint reklámf..sz.Egyik jobb,mint a másik.De hát majd lopnak még egy kis pénzt,majd megkérik az a.kicsit, hogy fogadjon el ugyan már egy-két milkót vagy mit. Te ha hiszed ha nem, ezek itt ülnek vazeg a háttérben és kukkolják, mi újság a pártban. Innen többet megtudhatnak,mint bárhonnan, mert az aparatcsikok hallgatnak ,mint a bárányok.

desperátó wrote:

Kisbarakk tervezte az MKP kampányát? Mindig is sejtettem, hogy valaki a kukacról, mert a kampányjelszavak kukacosak voltak. Jól érted. Például: "Ne beszólj, hanem beleszólj!" A vége aztán az lett, hogy 50 000-en nem szóltak se be, se bele, hanem leszarták. Aztán ott volt az a rózsaszín Barkas. Azt is a kisöreg pingáltatta olyanra? Jaj! Á‰s jól érted, ezt is.

A Duka bajusz, mint killer kampányelem és a branding szerves része, meg persze ki lett felejtve. Pedig a vén tyukok, meg a parasztbácsik még mindig arra izgulnak.. Más lehetöség híján, ha már az Árpi bácsi egyszer Brüsszelben van, nem lehetett volna esetleg az öreg Barak szakállát levágni, s helyette Duka-bajuszt pödörtetni a fizimiskáján? Aztán így mutogatnia az öreget a bilbordokon. Ágy mégiscsak valószínübb, hogy a kampány sikeresebb lett volna! Pláne ha még a bilbordra felkerül a Szent Korona is (nem a szlovák korona, mondom, mert ha ezek azt hallják, hogy "Szent Korona", mindig a szlovák korona jut az eszükbe), persze tudom, akkor meg a szlovákok balhéztak volna.

Szóval, kampányt csinálni tudni kell, mert modern korunk átka a fogyó marhacsorda, s ámítani is egyre nehezebb.

Last edited by daredebil on Tue Nov 07, 2006 1:13 pm; edited 1 time in total
Back to top
daredebil

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Különben meg ezt ma olvastam:

http://www.felvidek.ma/modules.php?name=News&file=article&sid=5925

Á‰n amúgy úgy hallottam, hogy VO jelöltjei közt volt Végh Dani is, a FNM volt alelnöke. Meg merem koczkáztatni, hogy inkább ő volt kiszemelve alpolgárnak.
Back to top
teddybear

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

daredebil wrote:
Különben meg ezt ma olvastam:

http://www.felvidek.ma/modules.php?name=News&file=article&sid=5925

Á‰n amúgy úgy hallottam, hogy VO jelöltjei közt volt Végh Dani is, a FNM volt alelnöke. Meg merem koczkáztatni, hogy inkább ő volt kiszemelve alpolgárnak.

Mondtam, hogy leszek en meg kutyafaxszan vitezkotes is, a beidezett cikkben epp a Varosunkert polgari tarsulas elnoke vagyok Smile))))))))))))))))
Baromsag Smile Meg lehet nezni barhol! Smile
Back to top
daredebil

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

Izé, akkor probalj meg olvasni:

"A megbeszéléseken Világi javasolta, hogy az MKP vegye fel listájára a Városunkért Polgári Társulás elnökét, Barak Bálintot, Rigó Konrádot és még további néhány személyt."

Ez felsorolás, így kell értelmezni:
"...vegye fel listájára:
1. Városunkért Polgári Társulás elnökét (azaz AÁ-t), és
2. Barak Bálintot, és
3. Rigó Konrádot valamint
4. még további néhány személyt.

Szerintem érthető, ha a magyar nyelv szabályai szerint olvasod. Ja és még valami, hol van az a bárhol, ahol meg lehet nézni a baromságot?
Back to top
teddybear

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

daredebil wrote:
Izé, akkor probalj meg olvasni:

"A megbeszéléseken Világi javasolta, hogy az MKP vegye fel listájára a Városunkért Polgári Társulás elnökét, Barak Bálintot, Rigó Konrádot és még további néhány személyt."

Ez felsorolás, így kell értelmezni:
"...vegye fel listájára:
1. Városunkért Polgári Társulás elnökét (azaz AÁ-t), és
2. Barak Bálintot, és
3. Rigó Konrádot valamint
4. még további néhány személyt.

Szerintem érthető, ha a magyar nyelv szabályai szerint olvasod. Ja és még valami, hol van az a bárhol, ahol meg lehet nézni a baromságot?

AHol a p. tarsulasokat be kell jegyezni...
Baratom, a fogalmazas minimum felreertheto, Tehat, ize, tanuljon meg irni az, aki irta, en olvasni eleg jol tudok!
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Választások >> 2006: Á–nkormányzati választások All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Next
Page 1 of 16

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum