Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Komárom - a vita
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Választások >> 2006: Á–nkormányzati választások
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guru

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ez egy csúszómászóra jellemző írás. Köpönyegforgatónak tűnik a szerzője, hiszen, mint láttam, a párt jelöltje...
Back to top
View user's profile Send private message
abraka

PostPosted: Fri Nov 17, 2006 7:51 pm    Post subject: Reply with quote

Sajna nagyon igazad van, én személyesen ismerem K.B. , méltó a párthoz, felkértem személyesen ,hogy támogassa az autonómiát fiatal létére, hisz ez főleg őket érinti, a válasza az volt erre ő néki nincsen ideje utópiákra, rá sajnos az a mondás nem érvényes, hogy "Jobb értelmes harcban vesztesnek lenni, mint értelmetlenben győztesnek", hát igen az autonómia az ilyesmi, legalább is egyenlőre az. Habocska: nem is komáromi származású és nem is abban a körzetben indul ahol lakik, ez még nem lenne baj, vannak ennél érdekesebb dolgok is, de erről inkább nem írnák, nem szeretnék az ő MKP-és szintjére lesüllyedni, bár okravalót adott bőven, kár pedig okos srác, csak talán rosszak a tanácsadói , remélem megjavul és csak fiatalkori virtusról van szó.
abraka

PostPosted: Sat Nov 18, 2006 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Idézet a Commora Aula honlapról:

Quote:
MKP-és tolkshow komáromi módra

Ami manapság Komáromban zajlik, az a hazugság és a képmutatás csontszáraz egyvelege. A hatalomba törekvők igazságai, hősies cselekedetei, dunnavastagságó hazugságaival tálalva butítják a komáromi polgárok információéhínségét. Korunk filozófusa által alkotott szállóige mondatja belőlem: “Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek.” A komáromi polgár szeme kristyályvíz-tiszta, ezért ők látják és hallani vélik a valós igazság szavát. Figaró után kiáltanak, eret kéne vágni a politikusainkon.
Többségük az MKP szineiben tündökölve vakpali vakpali mimdent lát, mindent tud elv szerint csörtet a hatalomba a korlátlan lehetőségek bársonyos fotelkájába, hogy majd többségük csorvas himpellér módjára meglopjon és becsapjon minket.
“Mindenki, aki néz, de nem lát, vak; Mindenki aki lát, de hallgat, duplán vak; csak azok látók, akik másoknak fényt visznek.” Te komáromi melyik vagy, hallgatsz, mert bátortalanságot duplavakságba akar kényszeríteni, vagy már látod a fényt, ami neked is és családodnak is elhozza a megváltás igazszavát. Kezedet, s akaratodat gondjaid és politikusaink korrupt cselekedetei béklyóba zárják, de lelkiismereted igazsága a hazugságok felett győzedelmeskedhet, csak annyit tegyél a jóért, hogy a suttogásod messzebb halljék, a rossz kiabálásánál.
Az MKP fennköltsége szennytől, erkölcsi zülléstől és a hatalom mérgétől visszhangzik, ezt halljuk mi is komáromiak, de mégis inkább a betyárt akarjuk pandúrnak. Ellazsnakolni kéne őket, nem pedig a hatalomba segíteni. B.J.

http://shp.hu/hpc/hpc_member_3g.php?azonosito=commorakozigaz&oldalkod=1163845117
Attila

PostPosted: Sat Nov 18, 2006 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

ez szép volt kedves Abraka. sokaknak fájnak ám ezek a dolgok. legalábbis azok közül, akik nem csak a nyamvadt pecsenyéjüket szeretnék sütögetni, hanem a városért is tenni szeretnének
Back to top
chilli

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 8:28 am    Post subject: Reply with quote

Kedves Abraka, én is személyesen ismerem K.B. ezért megkérdeztem arról, hogy "felkértem személyesen ,hogy támogassa az autonómiát fiatal létére, hisz ez főleg őket érinti, a válasza az volt erre ő néki nincsen ideje utópiákra," és az elmondása szerint ez nem teljesen így volt. nem kivánok pálcát törni senki felett, csak úgy gondolm a teljesség kedvéért ezt le kellett írnom.
Back to top
abraka

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 10:05 am    Post subject: Reply with quote

Kedves Chilli

- a bummos oldalon megkértem indítsanak az autonómiával kapcsolatban egy topikot megis tették, a neve: "autonómia, reális cél vagy utópia" ezt a nevet kapta, pár nap után kitörölték, miután tiltakoztam, újból visszatették,
- a polgár szerkesztőt megkértem foglalkozhatnának egy kicsit többet az autonómiával, erre a bumm nevében azt üzente erre nekik nincsen idejük, ha nem tévedek K.B. ott a főszerkesztő,
- személyesen megkértem, hogy üljünk le és beszélgessünk el autonómiaügyben, konfrontáljuk személyesen a nézeteinket, belegyezett, azóta is várom, hát igen terminust már nem adott meg, tudod nálam ezt úgy hívják nem akarásnak nyögés a vége, nagyon messze lakunk egymástól talán ez lehet az ok.

A Te igazságodat nem ismerem, csak annyit írtál, hogy ő mást mondott, vagy talán ezt mondta, amit írtam. Tudod az igazság szava néha tele van gramatikai hibákkal, de azért az igazság marad. A jószándékú embert a tartalom érdekli elsődlegesen, hibáinkra általában az ellenségeink figyelmeztetnek leghamarabb, ebből a bummon keresztül még Bercustol is kaptam kioktatást bőven. Még ez se lenne baj, ha valaki mindezt az igazszó érdekében teszi, mert nem lehet mindig megválasztani az eszközöket azok néha adva vannak és az ember mindig a valóságos énje sugallatára cselekszik. Különben jó srác megismétlen, lehet hogy jót akar, de nem mindig a legrövidebb út a legigazságosabb is, aki erre az útra akar lépni akarattal és nagyon sok bátorsággal felvértezve próbálkozzon.
abraka

PostPosted: Sun Nov 19, 2006 10:15 am    Post subject: Reply with quote

Kedves Attila

Természetesen tisztelet a kivétenek, ismered a közmondást "Akinek ....

, de ki az a kivétel, a politika küzdőterén azt bizonygatni, mondani kell, meggyőzően. Pl. hozzám még egy politikus, egy jelölt se csöngetett be, hogy én ezt így akarom, így képzelem el, akkor hogyan és kit akarnak meggyőzni, vagy elég a pénz azzal mindenkit, mindent meg lehet kapni.....
nogradi

PostPosted: Wed Nov 29, 2006 3:21 pm    Post subject: Reply with quote

tényleg az "ellenség" kifejezést használta a BT (?), ha igen akkor egy borzalmas okor. arról nem is beszélve hogy épp fordítva sulhet el a dolog.

http://www.sme.sk/c/3026134/Primator-Komarna-varuje-ze-suboj-madarskych-kandidatov-nahrava-nepriatelovi.html
Back to top
Janicsar

PostPosted: Wed Nov 29, 2006 3:36 pm    Post subject: Reply with quote

Ez így tényleg durván hangzik, de lehet, hogy csak ellenfelet mondott.
Janicsar

PostPosted: Wed Nov 29, 2006 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Ez itt a reklám helye, van fórum is:

http://www.basti2006.sk/
nogradi

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 7:32 am    Post subject: Reply with quote

atfutottam a fórumot...van ott egy állítólagos kozvéleménykutatás, amit állítolag a Focus csinált 1000 fos mintán.

eszerint BT 28,8 %, AM 28,1 %, CsM 6%, MHL 5%, PI 4%.

átszámolva 100%-ra, kijon a 60/40 M-Sz arány
Back to top
john

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 8:32 am    Post subject: Reply with quote

Ha jól tudom a focusos dolog tényleg megtörtént. Egy kisvárosban 1000 fős minta pedig több, mint reprezentatív. Ágy ha a marek nyer - mivel az eredmény statisztikai hibahatáron belül van - a helyi mkp-t, meg csintalant is a dunába kell zavarni. Meg egyébként is. Furán hangzik, de egyedül a bastiban bízhat a helyi magyarság, az mkp egész egyszerűen áruló, a marek szekerét tolja.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Peti

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 9:41 am    Post subject: Reply with quote

Minek csinaltattak volna Focusos felmerest, ha nem hozzak nyilvanossagra? Csak hogy a neten legyezgessenek vele? Szerintem bloff az a felmeres.
Back to top
john

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Nem kell ahhoz bennfentesnek lenni, hogy megtudd, készült ilyen felmérés. az alig 40000 emberből minden negyvenediket megkérdeztek. Ha komáromi vagy biztosan akad egy-két ismerősöd, akinél csörgött a telefon. Nekem akad jópár. Á‰s máshonnét is hallottam, nemcsak a bastifórumból.
Azért nem hozták nyilvánosságra, mert a törvényi határidő után készült, ha jól tudom 1héttel a kampánycsend előtt szabad utoljára nyilvánosságra hozni. Arra jó, hogy tárgyalási alapul szolgált az esetleges visszalépésekhez - azt beszélik, voltak ilyenek, csak nem vezettek eredményre. A választások után pedig majd valaki a felmérés alapján mondhatja: ugye nekem volt igazam, ha összefogtunk volna, nem a marek nyer... Szóval az mkp helyében mindent megtennék bt győzelméért - bár már késő - bár akkor is fejek fognak hullani, de talán olcsóbban megússzák.
Back to top
Attila

PostPosted: Thu Nov 30, 2006 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

John, megbuggyantál?????
Az én ismeretségi körömben nem csörgött senkinél sem a telefon, hogy közvéleményt kutatnának. Csupán, amikor basti géphangja szólt.
Jelzem, hogy az helyi mkp-nek van saját jelöltje.
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Választások >> 2006: Á–nkormányzati választások All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 4 of 6

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum