Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A gorillát maga a Penta hozta nyilvánosságra

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Tue Feb 14, 2012 8:15 pm    Post subject: A gorillát maga a Penta hozta nyilvánosságra Reply with quote

Tulajdonképpen egészen világossá válik, ha mélyebben belegondolunk, kinek is akartak vele ártani! Nos, a fö konkurenciájuknak...

1. Robert Ficonak - aki pár héttel a gorilla nyilvánosságra hozatala elött leállíttatta az egészségügyi kórházprivatizációt azzal, hogy a parlament ezt a Fico párt segítségével megszavazta - a Pentának ezzel hihetetlen kárai keletkeztek!!!

2. A Most-Hídnak, vagyis a Bugár-Világi vonalnak, amely már a Dzurinda kormányok idején is a Penta fö konkurenciája volt. Ezért van az, hogy "a magyaroknak" különösen nagy figyelem van szentelve a Gorillában, söt, még egy külön "magyar gorilla" is megjelent az interneten.

A felvidék.ma lefordította magyarra is:

http://www.felvidek.ma/nezopont/publicisztika/32042-a-gorilla-ugy-magyar-vonatkozasai

(félreértés ne essék: Béluciék szerintem is ezt megérdemelték)

3. Dzurindának és Miklo¹nak, akik az utóbbi idöben titokban szövetkeztek Ficoval. A Radièová kormányt ez a Fico-Dzurinda szövetség buktatta meg, amivel mind Fico mind Dzurinda a Penta "fekete listájára" került. Dzurinda és Miklos mindig is a Radièová-vonal fö konkurense volt az SDKU-n belül. Az eurósánc megszavazása körüli patthelyzetben Fico felajánlotta Dzurindának, hogy a SMER segíti megszavazni az eurósáncot, cserébe Radièová és kormánya "kilövéséért", és a pentás privatizáció leállításáért. Ez meg is történt.

A Radièová kormány alatt a Pentának szabad keze volt, lásd pl: http://marekblaha.blog.sme.sk/c/270510/Rok-Penty-vo-vlade-55-miliona-rukojemnikov.html

Ez a Radièová kormány bukásával mind füstbe ment.

S hogy senkinek se tünjön fel, hogy a gorilla lényegében csakis a Penta ellenségeinek árt, nyilvánosságra hoztak információkat a néhai ANO pártról is (Malchárek), az egykori fö bábfiguráikról, akiknek ez már édes mindegy, mivel már nem részei a nagypolitikának.

Hogy átmentse a hatalmát és befolyását, s megszabaduljon a jelenlegi jobboldaltól, mely már túl önálló, s nem mindig a Penta érdekei szerint jár el, s hogy rontson Fico választási eredményén is, a Penta átállt a "világforradalmi" erök mögé, akik az észak-afrikai "forradalmak" és az Occupy mozgalom mögött állnak. Ezzel tulajdonképpen szembe került a "99% párttal" is, mely az Occupy mozgalom helyi szlovákiai "projektje" lett volna, s mely mögött Ivan Weiss milliárdos áll.

Jelen pillanatban kompromittálni próbálják a "99% pártot" is (bár ezt sem bánom, ezek is szélhámosok!) , a SME például nyilvánosságra hozta, hogy a szlovák "99% párt" mögött valójában Obama eröi állnak:

Na kampani 99% robí aj Obamov tím
http://volby.sme.sk/c/6244147/na-kampani-99-robi-aj-obamov-tim.html

De azt már nem, hogy a nemzetközi Occupy mozgalom és az Anonymus "hackercsoport" mögött is Embarassed

A SAS párt eredetileg szintén "Penta érdekeltség" volt, de az "eurósánc" nem megszavazása óta túl önállóvá vált, a Penta irányába is, így azóta szintén minden sz*rsággal támadják (lásd pl. a "sasanka" ügyet)

Vigyázat! A Penta legújabb titkos projektje több jel szerint is a Matoviè párt.. A Ficohoz közel álló Pravda napilap erröl nemrég elég érdekes cikket hozott le:

http://spravy.pravda.sk/hrib-robi-politiku-mal-by-sa-vzdat-relacie-vo-verejnopravnej-televizii-1ms-/sk_domace.asp?c=A120213_192221_sk_domace_p60

Quote:
Podozrenie vzbudzuje fakt, ¾e sa na príprave programu a výbere kandidátov Obyèajných µudí podieµal aj ©pirko. Ten sa z vedenia Penty stiahol a¾ v decembri 2010. V spise Gorila, ktorý je na internete, sa jeho meno objavuje v èasti, kde sa hovorí o zámere Penty pripravi» vznik novej politickej strany. "Nik sa nesmie dozvedie», ¾e Penta vlastní celú stranu. Politické veci má v Penta Group na starosti Jozef ©pirko (Ha¹èák je cez ekonomické), ktorý to bude koordinova». ©pirko sa s novým predsedom a mana¾érom strany bude stretáva» maximálne raz mesaène, aby sa neprevalilo prepojenie na Pentu," uvádza sa v spise Gorila, ktorý mal údajne uniknú» z prostredia SIS.


Á‰rdekes volt látni azt is, amikor Lip¹ic, a belügyminiszter, hogy kicsit elkezdjen kampányolgatni a pártja számára, elkezdte azt eljátszani, hogy komolyan gondolja a Gorilla kinyomozását.. és a Gorilla ellenes tüntetések vezetöi közt is jelen voltak az emberei:

Brat jedného z organizátorov protestu Gorila pracuje u Lip¹ica
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/domace/brat-jedneho-z-organizatorov-protestu-gorila-pracuje-u-lipsica.html

A Pentának ez az "önálló magatartás" valószínüleg nem tetszhetett, mert pár napon belül megjelent egy Lip¹icet kompromittáló weboldal:

http://lipsic.net/

A kanadai újságíró Tom Nicholson, a SME napilap humoristája (bohóca) Samo Trnka, és a többi tüntetési szónok mind az Occupy mozgalomnak és a Pentának dolgoznak.

Á‰n így látom a dolgokat, ilyen infoim vannak, javítson ki, aki másképp látja.

Ja és az a balhé Tom Nicholson könyve körül, hogy a Penta bíróságilag megtiltotta neki a kiadását:

http://ujszo.com/rss/2012/02/03/a-birosag-is-a-penta-mellett-nem-engedik-kiadni-a-konyvet-a-gorilla-ugyrol

Quote:
A bíróság előzetes intézkedésként azt is elrendelte, hogy a könyv írójának, Tom Nicholson tényfeltáró újságírónak az abban foglaltak mindennemű nyilvánosságra hozatalától és terjesztésétől tartózkodnia kell


Ez provokáció, mübalhé volt, és egyáltalán nem véletlen, hogy febr. 3-án pénteken jelent meg a címlapokon, a Gorilla elleni tüntetés napján. Azzal a célzattal, hogy felmérgesítsék vele a tömeget... a gorillát akkorra már tízezrek olvasták, ergo ezt a könyvet már semmi értelme sem volt betiltani (viszont remek reklám volt neki!)

A Rasto Pi¹ko humorista körüli ügy is alighanem mübalhé volt a tömeg hergelésére, ez is "teljesen véletlenül" a következö gorilla ellenes tüntetés elött, febr 10-én pénteken volt címlapsztori:

Gorilu stopli aj Pi¹kovi!
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/gorilu-stopli-aj-piskovi.html


_________________
http://www.pokolraveluk.com


Last edited by nem_programozhato on Sun Feb 19, 2012 10:59 am; edited 9 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Tue Feb 14, 2012 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

A Matoviè párt jelöltlistája körüli dolgok, ez:

http://ujszo.com/online/kozelet/2012/02/07/matovic-nem-szetesik-hanem-megtisztul-a-jeloltlistank

Quote:
Az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek jelöltlistája nem szétesik, hanem megtisztul - reagált a párt vezetője, Igor Matoviè arra, hogy kedden 24 jelölt - az OKS és a KDS 10-10 tagja és további négy személy - visszalépett a jelöltségtől.
...
Matoviè ugyanis felszólitotta a KDS-elnök Vladimír Palkót és Peter Zajacot, z OKS vezetőjét, hogy vessék magukat alá detektoros hazugságvizsgálatnak. Ezzel azt akarta tisztázni, hogy a két politikus a múltban fogadott-e el kenőpénzt. Mindketten elutasítottak ezt, mire Matoviè felszólította őket, hogy vagy távozzanak a két párt jelöltjei, vagy ő maga törli őket a listáról.


Ez egyrészt leszámolás volt a jelenlegi jobboldallal, másrészt pedig egy fura gerillamarketing része, melyröl Matoviè egyik kirúgott képviselöjelöltje felettébb érdekes dolgokat írt a blogjába:

http://branik.blog.sme.sk/c/289640/Ako-som-sa-infiltroval-medzi-Obycajnych-ludi-aby-som-im-poskodil.html

Quote:
Áštok na vlastnú kandidátku nebol nepremysleným amatérskym jednaním, ale súèas»ou kampane, ktorá má vyvola» obraz "dobrých" a "zlých" a tak èoraz viac pri»ahova» záujem nerozhodných volièov.Netu¹il som, ¾e táto taktika raz bude pou¾itá aj na mòa.
...
U¾ vèera si pozorní èitatelia mohli v¹imnú», ¾e Igor údajne oèakáva bli¾¹ie neurèenú druhú vlnu odchodov z kandidátky aj tesne pred voµbami. Neviem, èi to kandidáti zaregistrovali a správne vyhodnotili. Ide o premyslenú prípravu verejnosti na odhalenie ïal¹ieho vnútorného nepriateµa v krátkom èase pred termínom volieb, v ktorom sa konkrétne osoby u¾ nestihnú úèinne bráni» pred obvineniami. Tu mi u¾ chýbajú konkrétne informácie, vzhµadom na doteraj¹í priebeh v¹ak predpokladám, ¾e pôjde o µudí, s ktorými som si bol blízky a ktoré napriek váhaniu zatiaµ neodi¹li. E¹te to nevedia, alebo tomu e¹te stále neveria, ale budú odídení rovnako, ako ja.


Matoviè háttérhatalmis... és nem riad vissza semmitöl
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Thu Mar 01, 2012 11:53 am    Post subject: Reply with quote

Lehet, hogy ezt az ügyet fogják felhasználni arra, hogy újból elörehozott választások legyenek? Az összes "új erönek" (s a Pentának) ez az érdeke, a "világforradalmároknak", Matoviènak, Lip¹icéknek, de még maguknak Weisséknek a 99%-ban is.

V¹etky podpisy pre 99 %, ktoré polícia kontrolovala, boli falo¹né
(A 99 % párt idáig kontrolált összes összegyüjtött aláírása hamis)

http://spravy.pravda.sk/vsetky-podpisy-pre-99-ktore-policia-kontrolovala-boli-falosne-puz-/sk-volby.asp?c=A120229_145433_sk_domace_p58

A mostani választásokat nem állítja meg, viszont jópár hónap vagy 1-2 év huzavona után a bíróságokon, a legvégén, olyan ítélet születhet, hogy meg kell ismételni a választásokat. Mindez akkorra idözítve, amikorra a Fico párt jelenlegi 40%-os népszerüsége várhatóan lecsökken az új pártok javára.


Somogyi Szilárd: Készülni kell a következő előrehozott választásokra
http://korkep.sk/cikkek/politika/2012/02/18/8350-somogyi-szilard-keszulni-kell-kovetkezo-elorehozott-valasztasokra

Quote:
Mi az, ami hiányozni fog Á–nnek az elmúlt 18 parlamentben eltöltött hónapból?

Ášgy látom, hogy most egy átmeneti időszak következik. Készülni kell a következő előrehozott választásokra.

Azt tanácsolja az embereknek, hogy március 10-én ne menjenek el választani. Egy szlovákiai magyar politikustól ez mennyire felelős hozzáállás?

Á‰n nem vagyok szlovákiai magyar politikus. Arra itt van a két magyar párt. Bár igaz, hogy nagyon sok teret adtak arra, hogy magam is megnyilvánuljak kisebbségi kérdésekben. Ahogy mondtam, a következő előrehozott választásokra kell koncentrálni, mivel addigra megerősödnek az új pártok. Most érthetjük csak meg, miért volt annyira sürgős minél előbbi dátumra tenni a mostani választásokat.

_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Mar 03, 2012 10:36 am    Post subject: Reply with quote

http://komentare.sme.sk/c/6281992/mucive-volby.html

Quote:
Ak trpíte muèivými pochybnos»ami o tom, èo urobi» v deò volieb, tak na obzore sa vám èrtá nádej celé voµby e¹te mô¾u by» zru¹ené. Znie to ako extrém, ale ¹kandál s falo¹nými podpismi na hárkoch 99 percent sa tak pokojne mô¾e skonèi».


http://volby.sme.sk/c/6283866/na-99-percent-posielaju-lipsica.html

Quote:
„Ak sa ukázalo, ¾e sa robí s màtvymi du¹ami, Gogoµ by sa pote¹il, tak to je nieèo, èo tu e¹te na slovenskej politickej scéne nebolo,“ hovorí predseda Smeru Robert Fico.

Lip¹icovi z KDH aj Ášstrednej volebnej komisii dal Fico èas do piatka zauja» stanovisko, èo sa bude dia», ak 99 percent po preverení registraèných hárkov nebude ma» dos» podpisov na vznik strany. Hranica je desa»tisíc.

Ministerstvo je povinné kona» tak, aby nebola spochybnená legitimita a priebeh volieb,“ odkazuje ministerka spravodlivosti a podpredsedníèka SDKÁš Lucia ®itòanská.


Megbánja még a Fico-Dzurinda szövetség, hogy idö elött megbuktatta a Radicsné kormányt, és vele együtt a Penta hatalmas bizniszeinek is keresztbe tett... Az eurosáncot megszavazhatták volna közösen, anélkül, hogy összekötötték volna az eurósáncos szavazást a kormány felöli bizalmi szavazással, s így nem megbuktatták volna meg a Radicsné kormányt. De hát Fico feltétele az volt, hogy meg kell buktatni... Dzurinda és Miklos, Radicsné fö ellenségei az SDKUn belül, pedig készségesen belementek...

A jelenlegi helyzet:

Az SDKU preferenciáit már 5 százalék alatt mérik a gorilla miatt, a leendö Fico kormányt meg megeshet, hogy idö elött meg fogják buktatni a választások eredményének érvénytelenítésével.

A Penta, mint fö háttérhatalmi szerv, sok mindenre képes...

Személy szerint nekem édes mindegy, ki nyer vagy veszt, képtelen vagyok már beállni bárki mögé is, csak mint szemlélö figyelem az eseményeket.

Még az is elképzelhetö, hogy az adóhivalok körüli helyzet is mesterségesen lett felfokozva, hogy a Fico kormányt pokoli állapotok várják a közigazgatásban, amikor hivatalba lép:

http://spravy.pravda.sk/kontrola-dani-zlyhava-pojde-niekto-za-mreze-few-/sk_ekonomika.asp?c=A120302_190343_sk_ekonomika_p58

Quote:
Kolaps, ktorý u¾ dva mesiace otriasa daòovými úradmi, obmedzuje aj daòové kontroly. Situácia tak mô¾e vyústi» do veµkých ¹kôd.
...
Poslanec za KDH Anton Marcinèin hovorí, ¾e ide o sabotá¾, aká na Slovensku v posledných rokoch nemá obdobu. Naznaèuje, ¾e bude treba vyvodi» trestnoprávnu zodpovednos».


Fico: tizenegy nappal a választások elött az állam totális szétesésben van

Fico: Jedenás» dní pred voµbami je ¹tát v totálnom rozklade
http://www.aktuality.sk/clanok/202253/fico-jedenast-dni-pred-volbami-je-stat-v-totalnom-rozklade/

A 2006-os választások közeledtével is eléggé vad volt a helyzet, amikor a Penta szétrobbantotta az ANO pártot, még Pavol Rusko pártelnököt is figyelmeztetésként térden lövette, nehogy a Slovenské elektrárne privatizálása elött az ANO megbuktassa a Dzurinda kormányt. Bár akkor azért messze nem volt olyan vad a helyzet, mint most.

Izgalmas idöszak elé nézünk.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Fri Sep 21, 2012 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Idöközben erröl is kiderült egy nagyon "érdekes" dolog. Mégpedig Sulíkról.

Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az eurósánc (nem a mostani tartós, hanem még az azelötti) el lesz fogadva ha bukik a kormány, ha nem, Sulík állítólag 20 millió EUR kenöpénzt fogadott el a SMER érdekkörébe tartozó Vladimír Poóréktól azért, hogy "elvhü" (Rolling Eyes) maradjon, s ne szavazza meg az eurósáncot, ami ugye aztán automatikusan a Radièné kormány bukásával járt, s a SMER gazdasági lobbiját engedte a vályúhoz. Ezért volt aztán az a sok sajtótámadás Sulíkék ellen a sajtóban, ami mögött föleg a Penta állt.

09.08.2010: Sulík i¹iel na výlet Poórovym lietadlom Premier
http://www.topky.sk/cl/10/777871/Sulik-isiel-na-vylet-Poorovym-lietadlom-Premier

Ášgyhogy a SMER és a SAS között az ellentét nem olyan mély, s attól is félni, Sulík euroval ellenessége nem annyira öszinte... Elvégre is ö volt az egyik kulcsfigura abban, hogy a SMER érdekkör ismét a vályúhoz került!
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Wed Oct 24, 2012 7:28 am    Post subject: Reply with quote

Alojz Hlina: valakik a szociálisan rászorultak rétegeiböl "magánhadsereget" igyekeznek létrehozni Szlovákiában

http://www.sme.sk/c/6578388/sis-zverejnila-prvy-raz-od-roku-2005-spravu-o-svojej-cinnosti.html

Quote:
Správa bola podµa podpredsedu branno-bezpeènostného výboru Alojza Hlinu nedostatoèná.
...
Podµa neho si niekto zo sociálne odkázaných robí súkromnú armádu odhodlanú na v¹etko, èo je jedna z èinností, ktoré by SIS mala sledova» a o èom nebola v správe ani zmienka.


Az egyik szervezo weboldala:

http://www.jangaso.sk/


Nov. 17-en lesz valami?

http://1711.sk/index.php/15-1-celonarodne-stretnutie-obcanov-slovenska

Quote:

NÁROD POVSTAÒ – NE®IJE©, ®IVORé!!!

1. celonárodné stretnutie obèanov SlovenskaVá¾ení obèania,

vzhµadom na extrémnu vá¾nos» situácie, pozývame v¹etkých bez výnimky na spoloèné celoslovenské stretnutie, ktorého zmyslom je da» hlavy dohromady v otázke ukonèenia systematického a cieµavedomého drancovania na¹ej krajiny a zbedaèovania na¹ich µudí. Situácia je natoµko alarmujúca , ¾e u¾ nie je èas na zatváranie si oèí pred pravdou, na vytesòovanie nepríjemnej reality èi odsúvanie problémov „na neskôr“. Preto ak Vám nie je µahostajná budúcnos» Slovenska, va¹a budúcnos» èi budúcnos» va¹ich detí, prekonajte apatiu, strach a pesimizmus a prispejte k tomu, aby sme tento útlak a „experimenty“ na slu¹ných a poctivých µuïoch zastavili.


KEDY: od 3. novembra 9:30 do 4. novembra 17:00

- cestujúci zïaleka mô¾u prís» u¾ v piatok 2.11 od 18:00KDE: Kultúrny dom Kalná nad Hronom www.kalna.eu

Hneï vedµa autobusovej stanice, vlaková stanica je vzdialená 150m. V objekte je WI-FI Internet.


KTO POZÝVA: ©tefan Potocký, Filip Rázga, Ján Ga¹o, Ján Filipèa

- profily organizátorov stretnutia nájdete na konci pozvánky
...

_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group