Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A nemzetközi bankkartell pszichoterrorja Orbánék ellen
Goto page 1, 2  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Jan 07, 2012 3:38 pm    Post subject: A nemzetközi bankkartell pszichoterrorja Orbánék ellen Reply with quote

Aki a napokban figyelte a szlovák SME napilapot, ami ezen nemzetközi "birodalmi" bankárkörök legodaadóbb kiszolgálója nálunk (szlovákiai magyar szinten pedig az Ášj Szó), az most láthatta, mire képes a "birodalom", ha sérülnek az érdekei!

Orbán hoz egy alkotmánytörvényt, melyben az áll, hogy ezentúl ö nevezhet ki egy jegybank-alelnököt, s micsoda fura dolgok kezdenek el történni itt is és ott is!

Megszólal személyesen Hillary Clinton, s hirtelen elkezd nagyban aggódni a "demokráciáért" Magyarországon. A Financial Times elkezdi "putyinozni" Orbánt, a Le Monde "hitlerezni", a szlovák SME-ben pedig megszólal Hunèík, aki még a 2006-os zavargásokat, melyeket a háttérhatalmi kiszolgáló Jobbik és a gyurcsányista titkosszolgálat szított, is sikeresen Orbán nyakába varrja a tudatlan szlovák olvasók elött.

http://www.sme.sk/c/6206656/psychiater-o-ficovi-a-orbanovi-hrozi-nam-stret-dvoch-alfa-samcov.html


S ez a sok mocskolódás miért is? Csak azért mert Orbán ezentúl jegybank-alelnököt nevezhet ki Magyarországon, s csökkentheti Simor befolyását, akinek egyébként a napokban kutya kötelessége lett volna beavatkozni a forint érdekében, de mégse tette. Vajon kinek az érdekeit is szolgálhatja? Magyarországét vagy a háttérhatalmi Rothschild kartellét? Mert ugye idáig sajnos az volt a helyzet, hogy a Magyar Nemzeti Bank is a nemzetközi spekulatív töke érdekeit képviselte szinte kizárólagosan a lakosság kárára.

Talán még soha ilyen tisztán nem mutatkozott meg egy európai ország esetében se, mint most Magyarországéban, hogy ki irányíja valójában az európai országok "nemzeti" bankjait, s hogy azok mennyire "függetlenek".

Bár aki idáig is jobban odafigyelt, s belenézett például az új európai központi banki elnök, Mario Draghi életrajzába, az láthatta, hogy ö is a Rothschild érdekeltségü wall streeti óriásbanktól, a Goldman Sachs-tól jött "függetlenkedni" az EKB élére.

Orbán tehát elkezdte csökkenteni a pénzkartell befolyását a Magyar Nemzeti Bankban, s lám, milyen "érdekes" dolgok kezdödtek el a "független médiákban" világszerte! Kész pszichoterror!

Még soha nem volt ilyen jól látható az se, hogy kinek van a tulajdonában ill. a befolyása alatt sok vezetö médium is... Undorító és korrup az egész.

Bár aki olvasta a Gorilla leleplezödokumentumot, az láthatta, mennyire korrupt a "független sajtó" nálunk is.
_________________
http://www.pokolraveluk.com


Last edited by nem_programozhato on Sat Jan 07, 2012 6:46 pm; edited 6 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Jan 07, 2012 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

Ajánlom mindenki figyelmébe az Echo TV január 5-i Háttér-kép c. müsorát:

http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=196&v_id=11478


Bayer Zsolt, Bogár László és Boros Imre igazán nem haboznak a nevükön nevezni a dolgokat!!


Szerintem sem kell megijedni az államcsöddel való riogatástól, valószínüleg blöff az egész, a bankkartell jelenleg nem engedheti meg magának, hogy Magyarország csödbe menjen, mert az még tovább rontaná az amúgy is már csak "három lábon álló" európai bankrendszer helyzetét, s veszélybe sodorhatná az annyira óhajtott Európai Egyesült Államokjuk építgetését is.

Azt viszont megteheti, hogy rászabadítja Orbánékra a médiáit világszerte, ennek vagyunk napjainkban tanúi. Pusztán a SME napilapban vagy 10-15 Orbánt támadó cikk jelent meg az elmúlt 7 napban, néhányat visszakerestem:

Èierna diera na mape
(Fekete lyuk a térképen)

http://komentare.sme.sk/c/6199378/cierna-diera-na-mape.html


Clintonová pí¹e Orbánovi, obáva sa o demokraciu v krajine
http://www.sme.sk/c/6196011/clintonova-pise-orbanovi-obava-sa-o-demokraciu-v-krajine.html


Maïarsko siahlo na svoju centrálnu banku
http://ekonomika.sme.sk/c/6198979/madarsko-siahlo-na-svoju-centralnu-banku.html

Quote:
Parlament, v ktorom má vládny Fidesz vy¹e dvojtretinovú väè¹inu, tak bude rozhodova» o ïal¹ích dvoch èlenoch bankovej rady a aj o viceguvernérovi. Nové právne predpisy tie¾ umo¾òujú fúziu centrálnej banky s finanèným regulátorom. To dáva parlamentu právo odvola» guvernéra.


http://www.sme.sk/c/6203148/orban-je-bez-obav-sankcie-unie-su-v-nedohladne.html

http://www.sme.sk/c/6206656/psychiater-o-ficovi-a-orbanovi-hrozi-nam-stret-dvoch-alfa-samcov.html

http://komentare.sme.sk/c/6203072/fica-treba-zastavit-v-pesti.html

http://www.sme.sk/c/6200115/madarsko-nie-je-od-dnesneho-dna-republika.html

http://komentare.sme.sk/c/6204367/shooty.html
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Sun Jan 08, 2012 10:53 am    Post subject: Reply with quote

Bizony érdekes ez a felfokozott hangulat Orbán körül.

Á‰s ilyen tekintetben köszönöm is, hogy felhoztad a témát.

Aki olvassa Drábik könyveit (gondolom Te igen), az láthatja, hogy a nemzeti bank körüli herce-hurca miért tetszhet valakiknek és miért nem tetszhet másoknak.

Persze az már a másik dolog, hogy amit Drábik leír (a nemzeti bank feletti politikai kontrol visszaállítása) az mennyire lesz tényleg hatásos.
Back to top
View user's profile Send private message
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Sun Jan 08, 2012 8:28 pm    Post subject: Reply with quote

Kamocsai, azt te sem gondolod, hogy az Orbán ellenes nemzetközi hangulat egy csapásra, az elmúlt pár hétben, csak a banktörvény miatt alakult ki? Te nem olvastál újságot az elmúlt másfél évben? A dolog fokozatosan eszkalálódott, a bili most borult ki, de a szar már hónapok óta gyűlt benne. Ugyanaz történik, mint Meèiar alatt Szlovákiában. Először csak fejcsóválás, majd egyik-másik külföldi lapban megjelent enyhébb, majd keményebb bírálatok, rejtett, majd egyre nyíltabb diplomáciai üzengetések, fokozatos elszigetelődés, demarché, mindehonnan érkező ejnye-bejnyék. Egyébként pár hónapja még a Martonyit is a Biller nemtudom milyen csoport tagjaként írtad le.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
beeblebroxJoined: 27 Oct 2014
Posts: 868

PostPosted: Sun Jan 08, 2012 10:33 pm    Post subject: Reply with quote

Janicsár, azt te sem gondolod komolyan, hogy jogos és indokolt az ilyen mértékű hisztériakeltés? Figyelembe véve, hogy sok más ország, ahol sokkal nyomorúságosabb a demokrácia helyzete, még egy ejnye-bejnyét sem kap? Sőt, a legnagyobb hangon bíráló országoknak és intézményeknek is jócskán van mit söpörniük a ház körül?
_________________
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Mon Jan 09, 2012 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

Az, hogy ilyen hisztéria van, az azt jelenti, hogy még nem tűnt el Magyarország teljesen a térképről. Á‰rdekli őket, hogy mi folyik itt, mert még számítunk valamit. Kérdés, hogy meddig.
Ha nem világos, hogy mire gondolok, akkor valami ilyesmire gondolok.
Ha a szomszéd utcában lakó Orsós Vendel veri a feleségét, akkor csak legyintesz, hogy náluk már csak így szokás. De ha a sógornőd egyszer csak megjelenik kék-zöld foltokkal az arcán, hogy az öcséd megverte, akkor megdöbbensz, először el sem akarod hinni. Á“vatosan puhatolódzol az öcsinél, hogy akkor mi van. Kiderül, hogy kirúgták a melóból, pár hónapja iszik. Te megpróbálsz neki segíteni, kölcsönt adsz neki, tanácsot adsz neki, munkát találsz neki, de ő szarik rád, inkább ellopja a családi kasszát, és elautomatázza a kölcsönnel együtt. Azt mondja, hogy az ő dolga, hogy mire költi a pénzét, és, hogy mit csinál az asszonnyal, neked semmi közöd hozzá, az automata holnap kiadja a bónuszt. Lassan megunod a szép szót, elkapod őt a kocsmában, lekeversz neki két pofont, hogy "...térj már észhez, Á–csi!". A végén meg kihívod rá a zsarukat, amikor már a gyerekét kezdi molesztálni.

beeblebrox - te olyan fiatal vagy, hogy nem emlékszel a mecsiar korszakra? Nem ismerős a mindenki hibás, csak nekünk van igazunk szöveg. Nem emlékszem Fico stílusára? Nem értem.
Ha visszajön Fico, és ütni fog minket, pontosan ugyanígy fogja ignorálni a külföld véleményét.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
beeblebroxJoined: 27 Oct 2014
Posts: 868

PostPosted: Mon Jan 09, 2012 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Pontosan emlékszem, hogy mi történt mecsiar korszaka alatt, csak az nem világos, hogy annak mi köze ahhoz, ami jelenleg Magyarországon folyik. Ha egy gyerek kap egy pofont az apjától, mert rosszul viselkedett, az nem ugyanaz, mintha a játszótéren egy idősebb lurkó gyepálja meg azért, mert nem hajlandó a csicskája lenni.

De hogy a történetednél maradjunk, nézzük meg más szemszögből: képzeld el, hogy az öcséd elherdálta, eljátszotta, elitta a családja összes pénzét, felvett egy csomó hitelt egy uzsorástól, aztán egy nap szépen lelépett. Mivel segíteni akartál a sógornődön és a gyerekein, felajánlottad az uzsorásnak, hogy szépen törleszted az adósságot helyettük. Az uzsorás azonban vérszemet kapott és nem volt neki ennyi elég, azt akarta, hogy még több kölcsönt vegyél fel tőle, sőt még azt is meg akarta szabni, hogy milyen módon keresd meg a törlesztésre szánt pénzt. Amikor erre nem voltál hajlandó, a kiterjedt összeköttetései révén rágalmakat és hazugságokat kezdett terjeszteni rólad, pl. hogy vered az öcséd feleségét és a gyerekeit, aláásta a tekintélyedet a munkahelyeden, aljas és sunyi módon ellened fordította a barátaidat és a családodat, sőt az összes szomszédodat is. Közben előkerült az öcséd, aki biztosította az uzsorást, hogy ha eltávolít téged a családja közeléből, akkor a család házát és egyéb ingatlanjait is zálogba teszi nála.

Nos, ilyen olvasata is van ennek a mesének, és számomra bizony ez tűnik reálisabbnak. Fico pedig - ütött minket, ahogy írtad, négy évig a soviniszta SNS-szel együtt, a "külföld" meg csak oda se bagózott. Ez a tény is az én verziómat támasztja alá. Mégpedig, hogy nincs itt valójában szó semmiféle demokráciaféltésről meg egyéb pórnéppel megetethető dajkameséről, hanem kőkemény Á‰RDEKEKRÕL van szó. Nem hiszem, hogy annyira naiv lennél, hogy ez neked ne lenne világos.
_________________
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Tue Jan 10, 2012 7:35 am    Post subject: Reply with quote

beeblebrox wrote:

Nos, ilyen olvasata is van ennek a mesének, és számomra bizony ez tűnik reálisabbnak. Fico pedig - ütött minket, ahogy írtad, négy évig a soviniszta SNS-szel együtt, a "külföld" meg csak oda se bagózott.

Sajnos rosszul emlékszel a Meèiar korszakra. Nem emlékszel a külföldről érkező figyelmeztetésekre, demarchékra, majd a fokozatos elszigetelődésre. Á‰s főleg nem emlékszel az erre adott reakciókra, kormányzati propagandára (ti. hogy a magyarok megtévesztették a nyugatot, stb.), a Kapusta féle szlovák tévére, A Slovenská republika újságra, és sorolhatnám.
Olvasd el csak Miroslav Lajèák, Ján Kubi¹ visszaemlékezéseit, ahol azt írták, hogy érdemi munka nem folyhatott a külügyminisztériumban, mert minden energiájukat elvitte a nyelvtörvény, Ján Slota stb. miatti magyarázkodás. Csak az akkor még a háttérben történt, diplomáciai csatornákon.
Más volt a tekintélye a pörgő gazdasággal rendelkező Szlovákiának, mint a mai, csőd előtt álló Magyarországnak.
Á‰s ez jelenti a legnagyobb veszélyt a számunkra. Orbánnak jelenleg nincs! egyetlenegy szövetségese sem Európában, szavainak értéke egyenlő a nullával, bármit mond, gyanakvással fogadják, hiteltelen. Ha majd tiltakozni fog a magyarellenes szlovák lépések ellen, akkor elég lesz a szlovák diplomatáknak annyit mondani, hogy "ez akar nekünk a szlovák alkotmány megsértéséről papolni, aki sorozatban fogadott el alkotmányellenes törvényeket?
Sorozatos baklovései miatt az egyébként jó ötletei is kudacra vannak itélve. Amit lehetett, elrontott. Mit szólsz a 180 fokos pálfordulásaihoz?
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Tue Jan 10, 2012 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

janicsár
Quote:
Sorozatos baklovései miatt az egyébként jó ötletei is kudacra vannak itélve. Amit lehetett, elrontott. Mit szólsz a 180 fokos pálfordulásaihoz?


Olvasd el a Nyirkai jóslat végét

Quote:

Még hatvan-hetven!

A rátarti úr napszámért kunyerál.

Már mindent elkótyavetyéltek.

Csak alantas szolgálatok maradnak,

égbekiáltó árulások.

Lesznek, kik alattomos ellenséggel

fújnak egy követ.

Bevezetik a hét tevét,

hogy az innen köpködhessen lángot -

a bikát nyergelő asszonyra.

Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is.

A Kost Áldozó

két fia tovább marakodik.

A tevék magyar hajcsárai

Manó bőrét húzzák Krisztus képére,

hogy megtévesszék a népet,

és aranyra válthassák a félhold csillogását.

ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő

fiát segítik,

más magyarok meg a másikat.

Kettészakad a nemzet,

lángra lobban az Ország.

A lángot vér oltja.

Magyar magyart gyilkol,

de a bika hátáról is ide lőnek

a hét teve miatt.

A nép fele elpusztul.

A szomszédok megmozdulnak,

de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is.

A megszeppent maradék

UKKÁ“-t híjja, a BOLDOGASSZONY-t.

A haragosok megbocsátanak egymásnak,

az irigy örül más szerencséjének,

a rátarti nem rázza a rongyot,

a közönyös siet segíteni.

Ekkor a MAGYAROK ISTENE őrül állítja

a zenélő sivatagok tigrisét,

és böcsületes alkuval

visszakerül, ami visszajár.

Ášj kor veszi kezdetét minden égtáj felé,

YOTENGRIT, az őS-TENGEREK ISTENE nevében.

A JÁ“ SZOMSZÁ‰DSÁG TÁ–RVÁ‰NYE győzedelmeskedik.
Back to top
View user's profile Send private message
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Wed Jan 11, 2012 8:59 am    Post subject: Reply with quote

Izé... Irodalomból sosem voltam túl jó, főleg a verselemzés volt a gyenge pontom, sosem értettem, hogy mire gondolt a költő.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Wed Jan 11, 2012 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

állítólag ez a forgatókönyve annak, ami történni fog.

A kulcsszavak:
Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is

Kettészakad a nemzet,

lángra lobban az Ország.

A lángot vér oltja.

Magyar magyart gyilkol,

de a bika hátáról is ide lőnek

A nép fele elpusztul.

A szomszédok megmozdulnak,

és böcsületes alkuval

visszakerül, ami visszajár.

Ášj kor veszi kezdetét minden égtáj felé,

A JÁ“ SZOMSZÁ‰DSÁG TÁ–RVÁ‰NYE győzedelmeskedik.
Back to top
View user's profile Send private message
beeblebroxJoined: 27 Oct 2014
Posts: 868

PostPosted: Thu Jan 12, 2012 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Más volt a tekintélye a pörgő gazdasággal rendelkező Szlovákiának, mint a mai, csőd előtt álló Magyarországnak.


Egyrészt, Magyarország MÁR nem áll csőd előtt. Legalábbis sokkal kevésbé valószínű a csőd, mint a kormányváltáskor. A gazdasági mutatók sem rosszak, a gyrcsányi 10% fölötti hiány most 3% alatti, nőttek a tartalékok, és ha nem számítjuk a spekulációs forintrontást, az államadósság is jelentősen csökkent. Á–sszességében az ország sokkal jobb állapotban van, mint a kormányváltáskor, ez pedig a nemzetközi helyzetet és az állandó támadásokat figyelembe véve szerintem nem kis teljesítmény. Ezért a gazdasági bírálatok NEM jogosak. A demokráciaféltő műrettegések meg még annyira sem, egy olyan országban, ahol szabad választások vannak, a hatályos, akár sarkalatos törvényeket, de még az alkotmányt is 2/3-dal bármikor meg lehet változtatni BÁRKINEK, tehát ezt NEM CSAK a Fidesz teheti meg, hanem bárki, ha megfelelő mandátumot kap rá. Az már csak hab a tortán, hogy a most teljes fronton támadó rettegők Szlovákia esetében a soviniszta Smer-SNS kormánykoalíció ámokfutása alatt teljes kussban voltak, ahogy a magyarországi 2006-os véres tömegoszlatásokkor is. Következésképpen nem marad más lehetőségem, minthogy a teljes pályás letámadást érdeksérelmi reakció számlájára írjam.


Quote:
Mit szólsz a 180 fokos pálfordulásaihoz?


Tény, hogy nem azt csinálják, amit a kampányban mondtak, de vegyük figyelembe, hogy a nemzetközi helyzet alapvetően megváltozott azóta, elmélyült a válság, emiatt visszaesett a fogyasztás. Ilyen környezetben pedig az lenne őrültség, ha csakazértis, az ígéretükhöz híven megpróbálják végigvinni a fogyasztás növekedésén alapuló gazdaságélénkítést. Az IMF-fel vagy Simorral történt "pálfordulásait" pedig nyilván a kényszer szülte.
_________________
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Thu Jan 12, 2012 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

beeblebrox wrote:

Tény, hogy nem azt csinálják, amit a kampányban mondtak, de vegyük figyelembe, hogy a nemzetközi helyzet alapvetően megváltozott azóta, elmélyült a válság, emiatt visszaesett a fogyasztás.

Volt azért még pár pálfordulás: Antall József szidalmazásától az istenítéséig, a trianoni megemlékezéről való kivonulás, liberális-konzervatív, a kettős állampolgárság ellenzése - megszavazása, nem lépünk koalícióra Torgyánnal..., az államadóság eleresztésével, kölcsönből felpörgetjük a gazdaságot - harcolunk az adósság ellen,
egy évre leállítjuk a pénz átutalását a manyupokba, aki a manyupban marad, az kiírja magát az állami nyugdíjból (ezzel a legtöbb embert kikergették a manyup-ból), most megint kapnak nyugdíjat, ne vegyék figyelembe, amit a kampányban mondok...
Soha nem lehet tudni, hogy amit ma a Fidesz mond, úgy lesz-e holnap. Erről csak a klasszikus idézet jut az eszembe: "hazudtunk, reggel, hazudtunk délben, hazudtunk este".
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
beeblebroxJoined: 27 Oct 2014
Posts: 868

PostPosted: Fri Jan 13, 2012 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

Na és ehhez a pálforduláshoz mit szólsz?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wAHv3UnXvmM
_________________
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Mon Jan 16, 2012 7:25 am    Post subject: Reply with quote

Egy darab 35 év alatt.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group