|
Kukac archívum A www.kukac.sk archívuma
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hawkeye
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:14 pm Post subject: |
|
|
egyszerű a kérdés: mi fontosabb? az hogy ki a jobb vagy ki a pozsonyi? _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
nogradi
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:44 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Pozsony megye = pozsonyi jaras + szenci jaras |
a tudatlanok kedvéért :
Pozsony megye = pozsonyi jaras + szenci jaras + malackai járás + bazini járás |
|
Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:47 pm Post subject: |
|
|
Hawkeye wrote: | egyszerű a kérdés: mi fontosabb? az hogy ki a jobb vagy ki a pozsonyi? |
Pompas, ezt a kerdest feltetted Solymos Laci baratunknak es Wurster Olivianak is? |
|
Back to top |
|
 |
observer
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:21 pm Post subject: |
|
|
nogradi wrote: | Quote: | Pozsony megye = pozsonyi jaras + szenci jaras |
a tudatlanok kedvéért :
Pozsony megye = pozsonyi jaras + szenci jaras + malackai járás + bazini járás |
Tudvalevo, hogy sem a bazini, sem a malackai jarasban nem mukodik MKP alapszervezet. A megyei politizalas MKP szemponbol valo elemzesenel igy hanyagolhatok.
De hat miert ne kekeckedjunk kicsit, igaz? Ha tobbre nem telik! |
|
Back to top |
|
 |
nogradi
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 3:43 pm Post subject: |
|
|
Quote: | De hat miert ne kekeckedjunk kicsit, igaz? Ha tobbre nem telik! |
...mondja observer.  |
|
Back to top |
|
 |
magor
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
Hé ! Sunyikáim! Ha ilyen kurva okosok vagytok, akkor miért nem nyertetek Dunaszerdahelyen,Párkányban vagy Nagymegyeren.Van úgy, hogy az ember veszít, nem? Azt hiszitek ha a kibaszott képviselői immunitások mögül firkáltok akkor már mi is hülyék vagyunk. A ti munkátok is elég szar, a várban, legalább hallgassatok, ha már máést nem tudtok.vaze. |
|
Back to top |
|
 |
magor
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 8:59 pm Post subject: |
|
|
Azt meg, hogy mi sodorja a szakadék szélére a pozsonyi magyarsá
got, nehogy má te döntsd el, .Lehet ,hogy éppen ez menti meg, hogy végre elválik attól a rakástól aminek a közepén ott ültök majdnem huszan, annyit is értek. |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:29 pm Post subject: |
|
|
Végre egy topic, ahol kompetens vagyok mindenre. Szivesen elbeszélgetek Veled mindenről, ami a témakörhöz tartozik. Elfogadom azt a státuszt is, hogy Te mint anonym, én pedig mint húsvér ember fogok vitázni.
Szóval:
observer wrote: | javaslom vilagitsunk ra Pozsonyra is, ahol a valasztasok
az MKP csufos vereseget hoztak. Az eddigi legrosszabb eredmenyt sikerult elerniuk, mely a szakadek szelere sodorhatja a helyi magyarsagot.
|
Mint ismeretes az MKP koalicioban indult a SMER, HZDS, MKP, SF,SZ
koalicióban. Az MKP nem veszthetett választást, mivel nem volt megmérettetve. A koalició bukott el ..... ezzel kapcsolatban van éeszrevételed?
idézlek Téged
(a bukás) szakadek szelere sodorhatja a helyi magyarsagot.
Miért gondolod? hogyan függnek össze ezek a dolgok. Ugy érzem, hogy ezt csak a hatásvadászatért emlitetted meg.
observer wrote: |
A fovarosi testuletben egyetlen kepviselojeloltjuk sem kerult be, bar eddig 5-en is ott voltak.
|
Mrva Olga, Fedeles, Beke, Agoston, Nagy Vili, és Mede Vencel mint alkotmánybirósági következmény (választási csalás stb)
..tehát 6 an voltunk,.... 6 emkápés, de az SDKUs képviselökkel 29 (koalició) Szóval mi csak 6-an ... a 80 tagú testületben, Visszatérve a megállapitásodhoz ..... és kérdezem; emiatt nem volt szakadék szélén a helyi magyarság az elmlult fázisban? ....
Raadasul az egyes varosreszek kepviseloi testuleteibol is teljesen kivesztek, csak Pozsonypuspokin maradt hirmondonak par szemely.
|
Pozsonypüspökin az MKP nem lépett választási koalicióra senkivel sem a városrészben... Szereztek 9 széket (az MKP)... 14 székkel rendelkezik az SDKU-KDH.... és 8 székkel rendelkezik a SMER-HZDS ..... Ozvald Erzsiket az MKP tamogatta. Á– dönti el, hogy kit javasol alpolgármesternek. Az MKP pedig eldöntheti kivel akar kormányozni Pozsonypüspökin ... szóval történelmi gyözelem ez.. (nem az én érdemem) ....szóval legyünk pontosak.... ismét mintha csak hangulatot szerettél volna kelteni.
Igazi katasztrofa ez, olyan eredmeny, mely parjat ritkitja az egesz orszagban!
Az MKP teljesen kikerult a donteshozatalbol. |
Az MKP soha nem volt döntéshozatali funkcióban önkormányzati szinten. Most sem lesz ..... Kormányzati funkcióban viszont ... ha emlékszel, akkor volt (voltak emkapesek) , de pozsony nevében mindig más tárgyalt az erösen politikai és gazdasági kérdésekben.
A jobboldali szlovak partok 4 eve es a legutobbi meygei valasztasokon is meg hajlandoak voltak az egyuttmukodesre. Mi tortenhetett, hogy ennyire megvaltozott az MKP megitelese?
|
4 éve az SDKU val lépett frigyre az MKP, a polgármester jelöltünk Juraj STern lett .... tehat téves az az információ, amit az ujszo közölt hétfön, hogy Durkovskyt tamogattuk 4 eve. A megyei választásoknál is az SDKU val kötöttünk koaliciót.... szóval mind a két esetben a KDH ellen mentünk.
AZ SDKU -t és a KDH-at összekatalizálta Durkovsky már juliusban (a mostani választásokra) ..... tehát összeállt a nagy páros. Nem kellett a harmadik fél az álompároshoz ..... és ekkor került az MKP kritikus helyzetbe.... Mert ha a másik oldalon megalakul a SMER HZDS SNS koalició, akkor politikai perifériára kerül a szeretett pártom ... A többit már tudod, szóval igy került 9 koaliciós képviselönk a testületbe, amelyböl sajnos egy sem MKP -és.
Csak nem Mede Vencel a problema oka?
|
Ha van probléma ... és ha én vagyok az oka, akkor "továbblépek."
...egy dolgot viszont bevállalok, keményebbnek kellett volna lennem, a vezetés felé ..... már rég fel kellett volna szólitanom néhány kádert a távozásra, mert pozsony megoldásaira a kulcs az országos szinten volt.
Akinek felmutathato eredmenyei a kovetkezok:
- 0 magyar kepviselo a fovarosban
|
Igen, ez baj ...... az okokról még vitázunk..... szerinted miért ez az én eredményem, most már az ismereteid tükrében..
- 0 magyar kepviselo az egyes varosreszekben (kiveve Pozsonypuspoki, ahol hirmondonak meg maradtak nehanyan)
|
A városrészekben a koaliciókat a helyiszervezetek kötik, ennyit tudnod kéne. Egyedül a vereknyei koaliciónál terhelhet felelőség, de ebben az esetben az egyik városi koaliciós partnerünk igénye szerint döntöttünk közösen.
- szenci es nem pozsonyi alispan a megyen
|
Szerintem ez mindegy.... a lényeg nem az, hogy van?
- szenci es nem pozsonyi megyei frakcioelnok
|
Szerintem ez mindegy ....
- szenci es nem pozsonyi jelolt a legelokelobb helyen a parlamenti valasztasi listan (Mede Vencel szemelyes veresege)
|
Mede Vencel személyes veresége, hogy nem a pozsonyi nem jutott be a parlamentbe, hanem a szenci nem jutott be az előkelőbb helyről.... hüleség....
Más izgathatna Téged, ... például az, hogy nem szavazhattunk például A. Nagy helyéről a parlamenti listán. ..ez nem izgat?
- mukodeskeptelen jarasi elnokseg
|
Ezt fejtsd ki, ...
- szethuzas
|
Ezt fejtsd ki, ....
- bizalmatlansag
|
Bennem bizik mindenki...
- nem letezo koalicios potencial
|
Akkor miért voltunk koalicióban....
- negativ megiteles
|
Ha a magadéra gondolsz, akkor ott lehet probléma Nálad is... nem de?!
De mindez nem szamit, hisz ami szamara a legfontosabb, tovabbra is a kezeben van: megyei elnok, es tanacskozasi joggal orszagos elnoksegi tag, azok minden elonyevel egyutt. A hatranyok es a fekete peter pedig marad a tobbiek kezeben.
|
A megyei elnöknek az elnökségben a helye.... Ha az a baj, hogy az én vagyok, akkor erről is szivesen dumálok.....
üdv
vencel |
|
Back to top |
|
 |
observer
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 4:23 pm Post subject: |
|
|
magor wrote: | Azt meg, hogy mi sodorja a szakadék szélére a pozsonyi magyarsá
got, nehogy má te döntsd el, .Lehet ,hogy éppen ez menti meg, hogy végre elválik attól a rakástól aminek a közepén ott ültök majdnem huszan, annyit is értek. |
Koszonom, hazifeladat teljesitve, a munder becsulete megvedve.
Leulhetsz, elegtelen! |
|
Back to top |
|
 |
observer
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 5:13 pm Post subject: |
|
|
vencel wrote: | (a bukás) szakadek szelere sodorhatja a helyi magyarsagot.
Miért gondolod? hogyan függnek össze ezek a dolgok. Ugy érzem, hogy ezt csak a hatásvadászatért emlitetted meg. |
Tevedsz, vagy csak ugy teszel.Az MKP Pozsonyban sehol sincs. Mi ez, ha nem szakadek? Vagy lehet meg lejjebb is csuszni?
vencel wrote: | csak 6-an ... a 80 tagú testületben, emiatt nem volt szakadék szélén a helyi magyarság az elmlult fázisban? .... |
Most pedig 0 a 80 tagu testuletben. Mi a jobb? Akar le is lehet huzni a fovarosi rolot.
vencel wrote: | Pozsonypüspökin az MKP nem lépett választási koalicióra senkivel sem a városrészben... Szereztek 9 széket (az MKP)... 14 székkel rendelkezik az SDKU-KDH.... és 8 székkel rendelkezik a SMER-HZDS ..... Ozvald Erzsiket az MKP tamogatta. Á– dönti el, hogy kit javasol alpolgármesternek. Az MKP pedig eldöntheti kivel akar kormányozni Pozsonypüspökin ... szóval történelmi gyözelem ez.. (nem az én érdemem) ....szóval legyünk pontosak.... ismét mintha csak hangulatot szerettél volna kelteni. |
Igen, legyunk pontosak!A puspoki eredmeny a puspokiek erdeme, es nem a tied. Az hogy maguk indultak, es fuggetlen polgarmesterjeloltet tamogattak, a helyi szervezetuk fuggetlen dontese volt. Orulok, hogy beismerted, hogy nem a te erdemed. Te ugyanis epp ellene voltal, mivel onallosaguk akar veszelyeztethette is a varosi SMER-es koaliciot. Raadasul mindent megtettel, hogy errol meggyozd oket. Jo hogy nem hallgattak rad! Ok legalabb eredmenyt tudnak felmutatni.
vencel wrote: | Az MKP soha nem volt döntéshozatali funkcióban önkormányzati szinten. Most sem lesz ..... Kormányzati funkcióban viszont ... ha emlékszel, akkor volt (voltak emkapesek) , de pozsony nevében mindig más tárgyalt az erösen politikai és gazdasági kérdésekben. |
Maradjunk csak pozsonynal, meg ha tudom, szamodra kellemetlen is.
vencel wrote: | 4 éve az SDKU val lépett frigyre az MKP, a polgármester jelöltünk Juraj STern lett .... tehat téves az az információ, amit az ujszo közölt hétfön, hogy Durkovskyt tamogattuk 4 eve. A megyei választásoknál is az SDKU val kötöttünk koaliciót.... szóval mind a két esetben a KDH ellen mentünk.
AZ SDKU -t és a KDH-at összekatalizálta Durkovsky már juliusban (a mostani választásokra) ..... tehát összeállt a nagy páros. Nem kellett a harmadik fél az álompároshoz ..... és ekkor került az MKP kritikus helyzetbe.... Mert ha a másik oldalon megalakul a SMER HZDS SNS koalició, akkor politikai perifériára kerül a szeretett pártom ... A többit már tudod, szóval igy került 9 koaliciós képviselönk a testületbe, amelyböl sajnos egy sem MKP -és. |
Ne kodositsi, a KDH-t idekeverve. Tudvalevo, hogy a fovarosban az SDKU a mervado jobboldali politikai ero, es ezt te is nagyon jol tudod. Lasd ocsedet, akit fovarosi kepviselove valasztottak az SDKU listajarol, melyhez ezuton is gratula. Az MKP egyszeruen rossz koalicioba tarsult. Az elozmenyek ellenere targyalni kellett volna az SDKU-val, ez a politika. Te viszont ezt elmulasztottad, vagy keptelen voltal ra, ezert alkalmatlan vagy ugy megyei, mint jarasi elnoknek is egyben.
vencel wrote: | Ha van probléma ... és ha én vagyok az oka, akkor "továbblépek." |
Hajra, itt a megfelelo ido ra!
vencel wrote: | ...egy dolgot viszont bevállalok, keményebbnek kellett volna lennem, a vezetés felé ..... már rég fel kellett volna szólitanom néhány kádert a távozásra, mert pozsony megoldásaira a kulcs az országos szinten volt. |
Egyetertunk, ami egyben ujabb kritika feled.
observer wrote: | Akinek felmutathato eredmenyei a kovetkezok:
- 0 magyar kepviselo a fovarosban
vencel wrote: | Igen, ez baj ...... az okokról még vitázunk..... szerinted miért ez az én eredményem, most már az ismereteid tükrében.. |
|
Mert csodot mondtal az SDKU-nal, es ezzel veszelyezteted az MKP jovojet hosszu tavon
vencel wrote: | A városrészekben a koaliciókat a helyiszervezetek kötik, ennyit tudnod kéne. Egyedül a vereknyei koaliciónál terhelhet felelőség, de ebben az esetben az egyik városi koaliciós partnerünk igénye szerint döntöttünk közösen. |
Jarasi elnokkent viszont befolyasolni tudod a kozhangulatot, amit gondolom meg is teszel, igy ez is a Te buktad.
observer wrote: | - szenci es nem pozsonyi alispan a megyen
vencel wrote: | Szerintem ez mindegy.... a lényeg nem az, hogy van? |
|
Gratulalok, a cinizmus netovabbja. Ha ezt tenyleg igy latod, jarasi elnokkent, nincs mit tovabb a helyeden keresned!
observer wrote: | - szenci es nem pozsonyi megyei frakcioelnok
vencel wrote: | Szerintem ez mindegy .... |
|
Nem mondod? Akkor mierte nem pozsonyi?
vencel wrote: | Mede Vencel személyes veresége, hogy nem a pozsonyi nem jutott be a parlamentbe, hanem a szenci nem jutott be az előkelőbb helyről.... hüleség.... |
A lista osszeallitasanal a sajat embered hagyott cserben, es szavazott maskent mint kellett volna, allitva ki ezzel bizonyitvanyt rolad. A szenci jelolt valasztasi eredmenyet felhoznipedig szanalmas es nevetseges erveles. Veresegednek Solymos Laszlo itta meg a levet, aki sokakl tobbre lett volna kepes, ha elokelobb helyen van.
observer wrote: | - mukodeskeptelen jarasi elnokseg
vencel wrote: | Ezt fejtsd ki, ... |
|
Nem szukseges, te is tudod jol.
observer wrote: | - szethuzas
vencel wrote: | Ezt fejtsd ki, .... |
|
Az eddigi tenyek onmagukert beszelnek. Semmilyen csapat nem all mogotted.
observer wrote: | - bizalmatlansag
vencel wrote: | Bennem bizik mindenki... |
|
observer wrote: | - nem letezo koalicios potencial
vencel wrote: | Akkor miért voltunk koalicióban.... |
|
igen, egy eleve bukasra itelt koalicioban, mert mashol nem kellettel. Gratulalok!
observer wrote: | - negativ megiteles
vencel wrote: | Ha a magadéra gondolsz, akkor ott lehet probléma Nálad is... nem de?! |
|
vencel wrote: | A megyei elnöknek az elnökségben a helye.... Ha az a baj, hogy az én vagyok, akkor erről is szivesen dumálok..... |
A problema fo oka maga Mede Vencel. A mostani valasztasok megmutattak, hogy egy jovokepet felmutatnu keptelen, alkalmatlan figura.
Szumma szummarum: tukor, onkritika, balra el!!!
megj. kicsit belenyúltam, mert átláthatatlan volt. Remélem így gondoltad eredetileg. Hawkeye |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Fri Dec 08, 2006 7:50 pm Post subject: |
|
|
Kénytelen vagyok egy kicsit rendezni....és összefoglalni az eddigieket.
1. gondolatsor hatásteremtés
Quote: | Observer:
.. a pozsonyi mkp pozsonyi vesztesége veszélybe sodorhatja a helyi magyarságot. |
Vencel:
.. ez hatásvadászat. 39 éve élek itt, és meg tudom itélni, hogy minek milyen hatása lehet a helyi magyarságra. Ezer és ezer dolog volt a 8 év kormányzása alatt, ahol segiteni lehetett volna pozsonyiakon, de inkább nem pozsonyiakat és szlovákokat preferáltak meleg helyeken a lehetőséghez juttatottak. Fogadnék, hogy Te sem vagy pozsonyi, de olyan helyen ülsz, amellyen pozsonyi biztos jobban megállná a helyét.
Á‰rdekes a helyzet ezen a téren, inkább meleg helyen ülő pozsonykivüliek kérték az utóbbi időben a pozsonyi tagfelvételt (akiket a gazd.politkai elit ültetett meleg helyre - nem kikérve a tagszervezetek véleményét).... miközben egyre nehezebb volt a pozsonyi emkapeseket az emkapeben tartani.
2. gondolatsor Pousonypüspöki
Igen, legyunk pontosak!A puspoki eredmeny a puspokiek erdeme, es nem a tied. Az hogy maguk indultak, es fuggetlen polgarmesterjeloltet tamogattak, a helyi szervezetuk fuggetlen dontese volt. Orulok, hogy beismerted, hogy nem a te erdemed. Te ugyanis epp ellene voltal, mivel onallosaguk akar veszelyeztethette is a varosi SMER-es koaliciot. Raadasul mindent megtettel, hogy errol meggyozd oket. Jo hogy nem hallgattak rad! Ok legalabb eredmenyt tudnak felmutatni. |
Vencel:
Ami biztos volt püspökin, ez a következő; Az SDKU -val nem lépnek koalicióra a városrészben (MKP), és inditanak a püspökiek polgármester jelöltet (Erzsikét)
Az én feladatom az volt, hogy szerezzek esetleg SMER támogatást Erzsikének, tehát ne inditson a SMER önnálóan polgármestertjelöltet...és fogadja el a SMER az MKP által javasolt képviselőjelöltállitási arányokat.
A helyi SMER nem fogadta el sem az egyiket sem a másikat, felsőbb utasitásra sem. Az eredmény már ismeretes....
Itt-ott hallott információkkal akarsz hadakozni velem, miközben helyzetelőnyben vagyok ...... mivel nem mindent kötöttem az orrodra.
3.kérdéskör Az SDKU -val mindenáron
Az elozmenyek ellenere targyalni kellett volna az SDKU-val, ez a politika. Te viszont ezt elmulasztottad, vagy keptelen voltal ra, ezert alkalmatlan vagy ugy megyei, mint jarasi elnoknek is egyben. |
Az tény, hogy az SDKÁš nak elég nagy a szimpátiája errefelé. Ráadásul jobboldali párt a javából. A javából szó szerint értsd.... Á‰n kevésbé lennék kapzsi, de remélem nem ezt érted koaliciós potenciálnak.... ha nem ezt érted, akkor ki vagy nevetve .... ha pedig ezt érted, akkor meg hülyéket beszélsz, és térj a tárgyra.
Szóval, ha hiszed ha nem ..... meg voltak gyözödve az általad istenitett jobboldaliak, hogy az MKP logója hátrányba hozhatja öket.
Tudtad ezt?... kedves ismeretlen?!
4.kérdéskör kerületi és járási elnöki funkció összeférhetetlensége és elszavazása az "én emberemnek"
Hát igen, ebben lehet valami ... de ezt nem oldjuk meg. Á‰n egyszerüen szenci párti is vagyok..... Talán azért, mert éberhardi a feleségem.... Csak vissza ne élj ezzel az információval, mint ahogy a testvérem esetében tetted Te hálátlan.
5. kérdéskör
Quote: | Zárszavad:
A problema fo oka maga Mede Vencel. A mostani valasztasok megmutattak, hogy egy jovokepet felmutatnu keptelen, alkalmatlan figura. |
Zárszavam:
Jövőkép az van. A kerületi elnöknek szavazati joggal az elnökségben a helye, és a párt erőforrásait a párt struktúra épitése érdekében kell felhasználnia, hogy ne ilyen müvilágban élő egyetlenkék okitsák a pozsonyiakat móresre. ... tehát, hogy az emkapé kerületi elnöke mondhassa meg, hogy alkalmas vagy-e Te a helyedre vagy van-e nálad alkalmasabb.... és nem forditva.
üdv
vencel |
|
Back to top |
|
 |
teddybear
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 5:45 pm Post subject: |
|
|
vencel wrote: |
Zárszavam:
Jövőkép az van. A kerületi elnöknek szavazati joggal az elnökségben a helye, és a párt erőforrásait a párt struktúra épitése érdekében kell felhasználnia, hogy ne ilyen müvilágban élő egyetlenkék okitsák a pozsonyiakat móresre. ... tehát, hogy az emkapé kerületi elnöke mondhassa meg, hogy alkalmas vagy-e Te a helyedre vagy van-e nálad alkalmasabb.... és nem forditva.
üdv
vencel |
Es a befott meg akarja enni a nagymamat khiraly! Csakhogy a befott megsavanyodott. |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Sun Dec 10, 2006 6:44 pm Post subject: |
|
|
teddybear wrote: | vencel wrote: |
Zárszavam:
üdv
vencel |
Es a befott meg akarja enni a nagymamat khiraly! Csakhogy a befott megsavanyodott. |
Nekem pedig azt mondták, hogy tehetséges vagy, de rossz társaságba keveredtél.....
üdv
vencel |
|
Back to top |
|
 |
observer
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
A lenyeg a lenyeg:
Mede Vencel egy bukott kommunalis politikussa notte ki magat, aki az elmult 4 evben teljesen leepitette az MKP-t a fovarosban, amely igy a megsemmisules, es a statisztikai hibahatar szelere kerult.
Keruleti elnokkent nem tudott eredmenyt elerni sem a megyen, sem az egyes varosreszekben, sem a fovarosban.
Keptelen volt koaliciora lepni az SDKU-val, mely a pozsonyi magyarsag egyetlen tulelesi eselye.
Ezek utan mennie kell. |
|
Back to top |
|
 |
vencel
|
Posted: Tue Dec 12, 2006 8:07 pm Post subject: |
|
|
Te tulajdonképpen nem is akarsz velem vitázni. Ráakarsz erőltetni az olvasóra egy véleményt. Á‰rveimet mellőzöd a véleménykonfrontációt kerülöd.
Szerintem Te csak engem akarsz ellehetetleniteni, hiszen irod a következőt.
Quote: | Mede Vencel egy bukott kommunalis politikussa notte ki magat, aki az elmult 4 evben teljesen leepitette az MKP-t a fovarosban, amely igy a megsemmisules, es a statisztikai hibahatar szelere kerult. |
Létszámban, teljesitményben, anyagi függetlenségben, kapcsolatrendszerben, országos emkápé belszólásban stb az elmúlt 4 évben növekedtünk..... Miben épültünk lefele? ..... a képviselőszám esetében vedd figyelemben a koaliciós számot. Amig nincs 50 százalékos kiszoritás, és korrekt partner, addig nincs kikelet.
Quote: | Keruleti elnokkent nem tudott eredmenyt elerni sem a megyen, sem az egyes varosreszekben, sem a fovarosban. |
Megyén van alispánunk. Ášgy lett alispánunk, hogy az általad ragizott SDKÁš nem szavazta meg.... Hol mindenhol van még az emkápének alispánja?
Quote: | Keptelen volt koaliciora lepni az SDKU-val, mely a pozsonyi magyarsag egyetlen tulelesi eselye. |
Az SDKÁš szeret engem többedmagammal. Nincs ott baj. Voltak ajánlások, hogy felvesznek egyéneket a listájukra, de a márkanévből nem kérnek. Ezt nem fogadhattuk el..... tovább nem részletezem, mert úgy sem vitáznál érdemben, mivel elegendő infód sincs, hisz nem mindent kötöttem az orrodra..... Téged nem Pozsony érdekel, vagy az emkápé, hanem ..... idézlek:
Quote: | Ezek utan mennie kell |
Mondok mást. Velem nincs baja a pozsonyinak, legyen emkápés vagy sem..... nincs baja az SDKÁšs-nak ...... nincs baja a satöbbinek Velem olyannak van baja, aki a székét félti, és föleg akkor, ha tudja, hogy nem oda való. Ugyehogy élvezed az emkápé által adta lehetőségeket.
Ha bemutatkozol, felajánlom a lemondásomat.
üdv
vencel |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|