Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nagymegyer - a vita
Goto page 1, 2, 3 ... 212, 213, 214  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Nagymegyer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Hawkeye

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 9:06 pm    Post subject: Nagymegyer - a vita Reply with quote

Quote:
Nagymegyeren megméretteti magát a volt polgármester ,aki ellen büntető per folyik. Ennek ellenére nem látom akadályát,hogy fölényesen nyerjen , mivel indul a város utált képviselő nője is! (szándékosan írtam külön)!!

tibor999

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 10:08 pm    Post subject: Reply with quote

Miért van az, hogy a lakosok nem kedvelik (tisztelet a kivételnek) az MKP parlamenti mképviseloit?
Back to top
View user's profile Send private message
Peti

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 6:36 am    Post subject: Reply with quote

tibor999 wrote:
Miért van az, hogy a lakosok nem kedvelik (tisztelet a kivételnek) az MKP parlamenti mképviseloit?

szerintem azert, mert nem jarnak el szavazni. 40%-os reszvetelnel nem csoda, hogy olyan is bekerulhet a parlamentbe, akit a szavazokepes lakossag tobbsege esetleg nem tisztel..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
VukLuxKlan

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

A jelöltek:

Jankó László független
Kórósi Zalán független
Görföl Vilmos független
Lojkoviè Samuel független
Kri¾an Tibor független
Rudický Ladislav független
Décsi Zoltán független
Takács Endre független
Sárközy Klára MKP

8 független és egy mkps képviselő...amíg az mkp Sárközy képviselőnőt fogja jelölni addig soha sem lesz Megyeren mkps polgármester, pedig ő annyi mindent tett Megyerért pl. ... (-ez itt szünetjel-)...és az egyik esélyes a "drága" jelenlegi polgármester Lojkoviè (hiszen Robin Hood is elvette a gazdagoktól a pénzt, de állítólag tovább is adta a szegényebbeknek...bár lehet hogy ő is elintézte 10%-ért hogy a sherwoodi erdő fáit a nothinghami seriff cége vághassa csak, annélkül, hogy a vidám fiúk akadályozták volna a kitermelést) szinte biztos az első két helyezett egyike lesz, mertőnekimárvanbiztosmásisugyaneztcsinálná...ja és állítása szerint a nem jogerős ítéletet egy "jogtalan" bíróság hozta az a speciális...ő jogász őt ilyen minden fajta etikai meg lekiismereti dolgok messziről kerülik és amíg a birkanép jól bégett addig hol a gond...
...na de beszéljenek mások is...
Bigman

PostPosted: Sat Nov 18, 2006 9:45 am    Post subject: Reply with quote

Te Vuk!Nézd meg ezt a listát, hát ki a faxomra szavazzak ,ha nem a Samura!!??? Evil or Very Mad
walkman

PostPosted: Sun Nov 26, 2006 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

Sárközyné meg van sértődve,mert 4 éve nem őt választottátok!Ha harc,akkor harc.Ezért nem segít a városnak,csak a családját futtatja.
Elég szomorú,hogy csak akkor hajlandó segítséget nyújtani a városnak,ha már polgármester lesz.Az MKP-s ígéretekből meg már elege van az embernek.
A parlamenti választásoknál én rájuk adtam le voksomat,hisz magyar vagyok,aztán meg megkapom,hogy nem vagyunk hatalmon,most megisszátok a levét,majd most meglátjátok magyarok!!! Talán én tehetek róla,ők meg "mosom kezeimet"? Miért,ők nem magyarok,vagy ők nem isszák meg a levét???Perszehogy nem.Elüldögélnek a parlamentben,(ha nem éppen a saját kis ügyeiket hajszolják) és az általuk megszavazott megemelt fizetésből és egy kis mellékesből császári szinten megélnek.Hisz jut nekik bőven a mi adónkból.stb.-stb.
Ha egy vállalkozó rosszul dönt,csődbemegy.Ha a képviselők rosszul dönetnek a felelősséget elhárítják az immunitással,illetven nincs is mit hárítgatniuk."Látod így sikerült,kicsit sokba került....MOST AKKOR Á‰RTENEK HOZZÁ ,VAGY NEM?Szerintem nem!

Lojkoviè meg már kiléphetne a közszférából,ügyvédként csodás karriert futhatna be.Akkor nem kellene neki a benzinkútra járnia a provízióért,nyugodtan kiszámlázhatná és átutalhatnák a számlájára.Persze ha valaki igény tartana a szolgálataira.

Milex veletek megyeriek-Euromilk!
Back to top
vencel

PostPosted: Sun Nov 26, 2006 10:37 pm    Post subject: Reply with quote

walkman wrote:
deleted ...A parlamenti választásoknál én rájuk adtam le voksomat,hisz magyar vagyok,aztán .......Ha egy vállalkozó rosszul dönt,csődbemegy.Ha a képviselők rosszul dönetnek a felelősséget elhárítják az immunitással,illetven nincs is mit hárítgatniuk."Látod így sikerült,kicsit sokba került....MOST AKKOR Á‰RTENEK HOZZÁ ,VAGY NEM?Szerintem nem!

Á–szintén?! Szerintem sem.... de serdülőkorban van egy új nemzedék. Nem magamra gondolok, de hasznos lehetek ...és Te is.... és mindenki aki alázattal vállal felelőséget. Á‰n történelmi bakikról tudok, és mindent megteszek, hogy ne legyen dezsavü, ha ismét történelmi lehetőség esne az érdekképviselet kezébe.

u.i. a kukac nem ad ki adatot senkinek. Egyszer ugyan feltörték a rendszsert, de nem rossz szándék vezérelte a hackolót.

üdv
vencel
Back to top
Barat

PostPosted: Mon Nov 27, 2006 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Samu egy szent ember, ellene a vád (politikai harc).
Back to top
walkman

PostPosted: Mon Nov 27, 2006 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

10 % a város köktségvetéséből nem kis összeg ! Ennyiért bizony már szentté is avathatnák,hisz ő csak az éhező családján szeretett volna segíteni.
Rudický Lászlóról eddig csak jókat hallottam.Csak ez a fránya nemzetisége! Talán Õt kellene választanotok ?!
Nekük itt van a Péterkénk és az Ágikánk.Nincs nagy választék.Nálatok meg 1000 emberre jut egy,sőt ha levesszük az ifiket....Egy nagyobb család is elég arra,hogy betoljanak valakit polgármesternek.
Back to top
Barat

PostPosted: Tue Nov 28, 2006 12:07 pm    Post subject: Reply with quote

A szaviad nem tukrozik a tisztanlatast, a Samu egy Samut eltavolito szervezet halojaba setalt bele. Bunos az igaz, de csak azert mert nem ismerte fel idoben.
Ami Rudickyt illeti a megyeriek mer tulleptek a ("Csak ez a fránya nemzetisége") a nemzetisegi kerdesen ill. megyeren nem tema a menzetiseg amit a valsztas is igazolni fog.
1. Samu
2. Rudicky
Back to top
walkman

PostPosted: Tue Nov 28, 2006 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Csak az utolsó félévben,sétálgatott a háló felé,de előtte biztosan nem vétkezett.Csak azért tudták behálózni,mert már telhetetlen volt és már természetes volt neki a sikerdíj.Ha csak azt a 300000-t vette volna át,nem lehetne neki olyan vityillója.
A nemzetiségről meg csak annyit,hogyha Rudický az MKP színeiben indult volna,biztos befutó lenne. Ez lenne a városnak a legjobb!
Back to top
Barat

PostPosted: Wed Nov 29, 2006 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

walkman
Te is megyeri vagy ?
Back to top
eppeszu

PostPosted: Sat Dec 02, 2006 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

www.bumm.sk - folyamatosan friss hirek
Back to top
Bigman

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 7:35 am    Post subject: Reply with quote

Nagymegyeren fölényesen győzött a Samu.és van egy eladó parlamenti képviselőnőnk.Jutányos áron megvehető,csereüzlet is számításba jöhet!!!
Főképp mg melléktermék!! Wink
walkman

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Micsoda újság!
Ha Majský újra indítaná a BMG invest-et az emberek talicskával hordanák a pénzüket,ha 40 %-os kamatot igérne.Mivel megbánta amit tett,s amit tett az nem is gazemberség.
Ez azt jelenti,hogy az emberek naivak,még mindig bedőlnek az igérgetéseknek.Csak egy kis színészi tehetség kell hozzá,meg jó ügyvédek.
A szent ember ismét a polgármesteretek
de miért is?már: "fél,nem mer lopni
összelopta magát,ennyi elég neki
úgyis lecsukják
bántja a lelkiismeret,csak a város érdekeit egyengeti majd
meg vannak a kapcsolatai
nincs jobb alternatíva
stb."
Csak csokorba kötöttem egy-két vélemény,amit a megyeri barátaimtól hallottam.
Ágy persze könnyű választásokat nyerni.Nem is kell semmit igérni,se városfejlesztést,se reformokat.Egyszerűen minek ide program.
Semmi közöm hozzá.Visz´lát´ Megyeren.
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Nagymegyer All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 212, 213, 214  Next
Page 1 of 214

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum