View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
orbit
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 11:35 pm Post subject: |
|
|
amúgy nemtom hogy vagytok vele, de nekem valahogy maga az oldal színe nem illik a fóruméhoz, ami jó; azaz sztem változtatni kéne, vagy lehetne a profliban valami választási lehetőség; meg ez: is elég tré... |
|
Back to top |
|
 |
harlequin
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 7:27 am Post subject: |
|
|
orbit wrote: | amúgy nemtom hogy vagytok vele, de nekem valahogy maga az oldal színe nem illik a fóruméhoz, ami jó; azaz sztem változtatni kéne, vagy lehetne a profliban valami választási lehetőség; meg ez:is elég tré... |
szerintem meg az oldal igy kellemesen atlathato, mig a php-nukehoz talahato skinek tobbsege nem az.
Most egyszeru, atlathato, gyorsan betoltodik.... nem kell tuldizajnolni :o)
kulonosebben a logo sem zavar... esetleg lehetne egy "tervezzunk logot a kukac.sk-nak" versenyt inditani :o) |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
Akkor ezennel meghirdetem a lógókukac,khm..khm.. ,elnézést Kukac Logo versenyt!!!
A nyertes pályázó gyönyörködhet a munkájában!!! _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
orbit wrote: | amúgy nemtom hogy vagytok vele, de nekem valahogy maga az oldal színe nem illik a fóruméhoz, ami jó; azaz sztem változtatni kéne, vagy lehetne a profliban valami választási lehetőség; meg ez: (logo) is elég tré... |
édes kis cukormentes, ne kritizálj. Küldj be logo-tervet. Ha tetszeni fog az emberkéknek, váltunk.
Ha meg más szín kell, küld el a nuke 7.7hez azt a dizájncsomagot, amelyik tetszik. mindent megoldunk. De ne várd, hogy mindenkit egyenként körülugráljak. Erre sajnos nincs időm. _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 5:04 am Post subject: |
|
|
Gyula,a dolog úgy működik, hogy mindenki javasolhat valamit ,megvitatjuk és döntünk,de nem ugrálunk!!!  _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
Bigman wrote: | Gyula,a dolog úgy működik, hogy mindenki javasolhat valamit ,megvitatjuk és döntünk,de nem ugrálunk!!!  |
amit en varok : javaslat >> megvitatas (szavazas) >> valtas.
en szemely szerint az elso 2be nem szolok bele, csak a vegen elvegzem a cseret. tehat a labda nalatok (! mindenkinel !) _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
Hackie
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 10:12 pm Post subject: óhóhóhó |
|
|
Tehát én úgy gondoltam, hogy készítek pár logót, lehet hogy ezek se vmi szuperak, de egy éjjelem ráment, mire megcsináltam (ez ne folyásoljon be senkit ) Nem tudom ismeriketk-e a progit, 3DSMax-szal modelleztem, és hát ennyire sikerült, ha valakinek tetszenek az ilyen munkáim, akkor szólhat nekem...a 3 képet feltöltöttem ide a Galériába de ki is linkeltem, katt rá és lessétek meg
http://www.kukac.sk/modules/coppermine/albums/userpics/10045/Kukacsk2.jpg
http://www.kukac.sk/modules/coppermine/albums/userpics/10045/normal_Kukacsk.jpg
http://www.kukac.sk/modules/coppermine/albums/userpics/10045/normal_Kuk%40csk.jpg _________________ A sün egy rettentõ lusta állat, csak akkor hajlandó repülni ha belérúgok!
Elõkardom rántomat, lenyakom a vágodat és kivéren a buggy |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:47 am Post subject: Re: óhóhóhó |
|
|
Hat nekem egyik sem nyerte el a tetszesemet, de ha valasztani kell, akkor a masodik, de az "a" helyett itt is lehetne @, mint a harmadikban.
Nekem speciel a mostani logo nagyon tetszik. |
|
Back to top |
|
 |
harlequin
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 6:51 am Post subject: |
|
|
igen, talan a masodik... de szerintem jonnek majd meg szebb logok is... :) |
|
Back to top |
|
 |
VukLuxKlan
Joined: 27 Oct 2014 Posts: 794 Location: Nagymegyer - rókalyuk
|
|
Back to top |
|
 |
Hackie
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 7:53 am Post subject: |
|
|
majd még kiötlünk vmit, de szerintem sincs gáz a mostani logóval  _________________ A sün egy rettentõ lusta állat, csak akkor hajlandó repülni ha belérúgok!
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
egy problemat latok. minden logo mas-mas alapszinhez illene... _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
harlequin
|
|
Back to top |
|
 |
Hackie
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
Hát ez nagyon aranyos, nekem tetszik  _________________ A sün egy rettentõ lusta állat, csak akkor hajlandó repülni ha belérúgok!
|
Back to top |
|
 |
e1
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
mertem kicsi továbbfejleszteni...
 |