Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Semmiböl kirobbant eröszak, terror.. és az angol hírszer
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház
View previous topic :: View next topic  
Author Message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Egy pár sornyi eszmefuttatás erejéig:

Mint tudjuk, Barack Obama nemrég béke Nobel-díjat kapott. Kétségtelen, hogy lehet valami azokban a feltételezésekben, hogy a Nobel-bizottság egyáltalán nem elítélendö ezen döntéséért, mivel lépésével nagyonis sokat tett a világbékéért: hogyan fognak ezután az amik Barack Obama elnöksége alatt bármilyen fegyveres konfliktust is indítani bármely ország ellen? Egy béke Nobel-díjas már nem indíthat csak úgy háborút senki ellen. Ha a Sátánnak valaki hivatalos certifikációt ad arról, hogy ö az elsö számú Angyal, ezután a Sátán még kevésbé fogja merni mutatni az igazi arcát. Azért a helyzet nem ennyire rózsás, félö ugyanis, hogy ezután arra kényszerülnek az amik, hogy kreáljanak egy újabb szept 11-et. Csakis ilyen ürüggyel lesznek képesek újabb háborúkat indítani! Merthát ugye 2001 szept 11-et is azért kreálták (részletek ebben a topikban fentebb), hogy megszállhassák a stratégiai jelentöségü Afganisztánt, mely szomszédos a többi közt Kínával is (az ujgur területek közel vannak), és hogy aztán késöbb Irakot is megszállhassák a "terror elleni harc" keretében (valójában az olajért mentek). Ha nincs szept 11, ez a lakosság heves ellenzését vonta volna maga után. Afganisztán esetében az sem mellékes (söt, lehet fontosabb mint Kína közelsége), hogy már a Talibán is egy köolaj és földgázvezeték építését tervezte az országon át, mely az északi afgán szomszéd Türkmenisztán felöl szállította volna az orosz és közép-ázsiai olajat a két nagy energiaéhes déli szomszéd, Pakisztán és India felé (ugye már érezni, hogy mennyire stratégiai jelentöségü dologról van szó..) A vezeték megépítését a Talibán azonban egy argentin cégre akarta volna bízni. Pár hónapra rá, nyilván teljesen véletlenül, bekövetkezett szept 11, az amik megszállták az országot, a vezeték megépítését pedig természetesen amerikai cég, az Unocal kapta (melynek mellesleg egyik 'konzultánsa' Hamid Karzai jelenlegi afgán elnök volt)

Csak remélni tudom, hogy az amiknak nincsenek további hódító terveik.. de hát ne legyünk naivak.. Biztató jel, hogy az USAban a lakosság elég jelentös része már tisztában van azzal, hogy szept 11 körül valami büzlik, így egy másik, ehhez hasonló kaliberü, háború indítására és a szabadságjogok további kurtítására ürügyként szolgáló önmerénylet kivitelezése már önmagában is kockázatos lehet, mivel heves tiltakozásokat válthat ki a lakosság körében. Bár igaz, ezeket könnyen el lehet nyomni. Meg aztán, ha felrobbanna valahol mondjuk egy atomtöltet (mert igen, akár ez is várható), az könnyen olyan hangulatot teremthet, hogy a lakosság ismét rábólint bármilyen újabb háborúra a "terror elleni harc" keretében.

Az eszmefuttatás megírására a Molnár F weboldal egyik legújabb cikkének alábbi mondata késztetett:

http://www.hirhatter.com/a_rajongoit.htm

Molnár F. Árpád wrote:
Most az újabb WTC-jükön dolgoznak. Nekünk pedig az a dolgunk, hogy terveikből rájuk nézve csak a WC maradhasson.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Fri Oct 30, 2009 10:43 am    Post subject: Reply with quote

Adalékként az elözö hozzászólásomhoz még egy kis info a wikipédiából, mely segít megérteni a szept 11-i történésekhez vezetö fejleményeket, na és nem kis mértékben árulkodik afelöl is, hogy Oszama bin Laden az amerikaiaknak dolgozott a hidegháború korszaka után is!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Unocal

Quote:
In 1996 Unocal opened an office in Kandahar, Afghanistan, while the Taliban were in the process of taking control of the country


Az Unocal 1996ban irodát nyitott Kandaharban, ez volt az az idö amikor már folyamatban volt a Talibán hatalomátvétele.

Quote:
Unocal seems to have had a deeper role. Intelligence "whistleblower" Julie Sirrs claimed that anti-Taliban leader Ahmad Shah Massoud told her he had "proof that Unocal had provided money that helped the Taliban take Kabul [in 1996]".[9] And French journalist Richard Labeviere said, referring to the later 1990s, "The CIA and Unocal's security forces ... provided military weapons and instructors to several Taleban militia[s]


Az Unocalnak a Talibán hatalomátvételében a véltnél sokkal nagyobb szerepe volt. Julie Sirrs, titkosszolgálatokkal foglalkozó invesztigatív újságíró szerint Ahmad Massoud, a Talibán ellen harcoló Á‰szak Afgán Liga vezére arról árulkodó bizonyítékokat adott át neki, hogy az Unocal pénzelte a Talibánt, hogy az késöbb elfoglalhassa Kabult. Richard Labevieere francia újságíró szerint pedig a CIA és az Unocal fegyveresei fegyverekkel és tanácsokkal láttak el számos Talibán milíciát..

Hm! Illetve semmi meglepö.. ez a szövetség tehát éppúgy müködött továbbra is, mint a hidegháború idején is müködött (cca. 1989-90-ig), amikoris a CIA és az iszlám fundamentalisták közösen harcoltak a szovjetek ellen. Az amik bizonyára azzal számoltak, hogy cserébe a fegyveres támogatásért a Talibán majd teljesen kiszolgálja az üzleti érdekeiket.

Quote:
Unocal rented a house in central Kandahar directly across the street from one of [Osama] bin Laden's new compounds. They did not choose this location deliberately. Most of the decent houses in town straddled the Herat Bazaar Road. Also near was the Pakistani consulate, which housed officers from [the Pakistani military Inter-Services Intelligence, the] ISI.


Az Unocal Kandahár belvárosában bérelt házat, az utca másik felén nem messze Osama bin Laden új föhadiszállásától!! A pakisztáni konzulátus szintúgy közel volt, és közismerten tömve volt a hírhedt pakisztáni titkosszolgálat, az ISI embereivel (már megint az ISI!) Az ISIröl ugye az is közismert, hogy rengeteg benne a kettös angol-pakisztáni ügynök, a pakisztániak szándékosan hagyják magukat eképp ellenörizni az angol titkosszolgálat által (vélhetöen cserébe azért, hogy a Nyugat nem lép fel velük szemben ellenségesen az atomfegyvereik miatt). Akinek tehát az ISIvel van kapcsolata, annak de facto az angol hírszerzéssel is dolga van..

Quote:
The Taleban and Unocal were in negotiations in Texas to discuss arrangements for the gas pipeline from Turkmenistan to Pakistan in 1997 and a deal was struck but later failed


A Talibán és az Unocal 1997-ben tárgyalásokat folytattak Texasban egy Türkmenisztánból Pakisztánba vezetö gázvezeték megépítéséröl. Elöször egyezség született, mely késöbb zátonyra futott..

Quote:
The failure was believed to be because the deal was going to be struck with Bridas, an Argentinian company


Az egyezség felbomlása a Bridas nevü argentin cég számlájára írható, amely vélhetöleg elönyösebb ajánlatot tett a Talibánnak..

Nem sokkal ezután, nyilván teljesen véletlenül:

1. Az argentin gazdaság összeomlott Smile (közismerten az IMF destruktív pénzügyi politikájának köszönhetöen, ugye tudjuk, kik tartják a kezükben az IMF-et.. és most már - azt hiszem - dereng az indíték is, hogy az IMF akkor miért lépett fel olyan ellenségesen az argentinokkal szemben..)

2. Még késöbb pedig bekövetkezett szept 11, amit az amik ürügyként használtak Afganisztán megszállására, az Unocal pedig megkapta a gázvezeték megépítésének jogát (lásd elözö hozzászólást)

A Transz-Afgán vezeték azonban még nincs kész, a Talibán bosszúja miatt késésben van, mely de facto mindmáig ellenöriz bizonyos kulcsfontosságú területeket Dél-Afganisztánban: ugye kezd világossá válni, hogy a NATO és Obama - a hazug igérgetéseik ellenére - miért küld egyre több katonát Afganisztánba.. Obama a választási kampányában azt igérte, hogy a katonák ki lesznek vonva, most viszont arról döntött, hogy még további 40 000 NATO katona lesz Afganisztánba küldve! Az afgán helyzet volt a nemrégi pozsonyi NATO-csúcs egyik témája is.

A wikipédia szerint:
http://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Afghanistan_Pipeline

2008 áprilisi 24-én Türkmenisztán, Pakisztán és India keretmegállapodást írtak alá a Türkmenisztán felöl a transz-afgán vezetéken érkezö földgáz vételéröl.

Jelenleg úgy néz ki, 2014ben indulhatnak meg a földgázszállítások India és Pakisztán felé. De nemcsak India és Pakisztán lesznek a fö vásárlók (ami ugye önmagában is hatalmas energiaigényt jelent), a vezeték egészen az Indiai óceánig fog futni, ahonnan sürített állagban - hajóval - a gáz szállítható lesz a világ bármely pontja felé.

Más: egyre több bizonyíték kerül elö arra is, hogy Oszama a '90es években nemcsak az Unocalt segítette, de a mozgalmát használták az amik zavargások szítására Kína a muzulmán vallású ujgurok lakta területein is (mint tudjuk Kína szomszédos Afganisztánnal). Aztán 2001 szept 11-én ismét nagy segítséget kaptak töle az amik.. a szaúdi nemzetiségü Oszama öshazája titkosszolgálata (és vélhetöen az ISI) segítségével az amik megrendelésére végrehajtotta szept 11-et, amivel de facto elárulta - a Talibánt.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sun Nov 01, 2009 6:45 am    Post subject: Reply with quote

Tisztelt Happy!

Azt írod vitaindítódba, hogy Kína, és India gyengüloben vannak. Ezt én másként látom. Bármilyen információt kapok a távolkeletrol, mind azt mondja nekem, ott a fejlodés egy kis visszaesés után töretlen.

Majd késobb arról írsz, az angolok felhasználják a szélsoségeseket. Ebbe igazat adok neked. Emlékezzünk vissza: 2001 után a repülo tereket úgy akarták volna védeni a terroristáktól, hogy az utazóközönség közé, azok védelmére tankokat vezényeltek. Ez egyértelmuen a lakossági hisztéria fokozását szolgálta. Amit szerintem nem tudtak elérni. Semmiképp se azok védelmét.

Azt is elfogadom hogy a kínai export szállítások megakadályozására erosítették a szomáliai kalózokat. Ez Európának hozhat hasznot, de csak rövidtávon.
Á‰n viszont ezt rendkívül rossz megoldásnak látom. A rohamosan romló európai munkakultúra, és a gazdaságvezetés hibáit adminisztratív intézkedésekkel kompenzálni balga dolog.
Európa a vasfüggöny leomlása idejébe már a hanyatlás jeleit mutatta. Miután Kelet - Európába behatoltak a nyugati cégek, azok azonnal átvették az itteni korrupciós módszereket. Á‰s bekövetkezett az, amire senki se gondolt: a nyugat európai cégek anyaországukba is elkezdték alkalmazni a nálunk megtanultakat.
Gondoljunk bele: A cukorgyárak felrobbantatása nem adminisztratív intézkedés a nyugati termékek érdekébe? Amit az UNIO tilt?
Ha a keleti termékek ellen csak így tudnak védekezni, hogy tudnak akkor a kínai exporttal versenyezni?

Pakisztán - India.
Az Indiai gazdaság erosödése egyértelmuen az angol termékek piacvesztését jelenti. Szerintem angliának ez a legnagyobb problémája. Ebbe Britannia belepusztulhat. Egyedüli lehetoség számukra India és Pakisztán ellentétének fokozása, ezzel e két orszánál a hadiipar elotérbe hozását. Szerintem eddig se vásárolta e két ország a fegyvereket Angliától.

"Barack Obama élete veszélyben forog..."
Valóba, Kenedi meggyilkolása, a Kenedi család ír kapcsolat elgondolkoztató.
2001.09.11.WTC.
A két torony Londonba volt biztosítva. A két torony után ötven milliárd dollárt fizetett ki a Loyd.

E téma indításakor nem tartottam jelentősnek e topicot. De két év elteltével gondolat ébresztőnek találom.
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Dec 27, 2009 10:04 am    Post subject: Reply with quote

Áštoèník z lietadla mal výcvik al-Kájdy. V lietadlách budú nové obmedzenia
http://www.sme.sk/c/5168243/utocnik-z-lietadla-mal-vycvik-al-kajdy-v-lietadlach-budu-nove-obmedzenia.html

Ah, az a fránya "Al-Kaida"

Quote:
Abdul Mutallab vy¹etrovateµom povedal, ¾e podµa plánu mal trhavinu odpáli» tesne pred pristátím, aby spôsobil èo najviac obetí aj na zemi. Áštoèník sa pridal k islamským extrémistom poèas ¹túdií na univerzite v Londýne. Abdul Mutallab je synom bohatého nigérijského obchodníka, ktorý u¾ pred èasom upozornil americké úrady na nábo¾enský extrémizmus svojho syna.


Hol máshol is szervezték volna be mint Londonban..

Á‰s most megin kezdik lejátszani a jól bevált lemezt a kilencvenes évekböl? Elöbb kisebb merényletek, aztán legvégül egy újabb szept 11 Question Vagy pusztán azért csinálták ezt a legújabb merényletet, nehogy valaki elkezdjen "kiabálni", itt lenne már az ideje visszaadni a még 2001 szept 11 után megvont szabadságjogokat, visszavonni a "terror ellenes törvényeket"?

Az is csodálatos, amilyen látványosan megjelent az "Al-Kaida" pár nappal a német választások elött, aztán el is tünt, mihelyt a választások után már nem volt szükség rá..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Thu Dec 31, 2009 9:20 am    Post subject: Reply with quote

http://www.infowars.com/911-was-pretext-for-attacking-afghanistan/

Az infowars.com is tárgyalja, eredetileg viszont a föáramlatú The Times újság dec 27-i számában jelent meg egy kommentár, melynek szerzöje is azt állítja, hogy szep 11 a globalista elit müve volt, hogy aztán a NATO megszállhassa Afganisztánt. Szept 11 teljesen titkosszolgálati munka volt, melyhez Oszama bin Laden valójában csak a nevét adta mint "szimbólum".

Quote:
I call it an illegal invasion, since the basis used to justify this invasion is connected to the biggest scam of the last century — 9/11


Az infowars.com cikk tartalmaz további meghökkentö állításokat is: ugyanazon militáns globalista körök, akik annak idején Afganisztán és Irak megszállását is kiagyalták, most Irán megszállásán és Pakisztán újrakolonizálásán gondolkodnak ebben a számukra stratégia jelentösegü térségben (Kína és Oroszország közelsége..). Állítólag ezzel a készülö hódító háborúval is összefügg a mostani jelentös afganisztáni csapaterösítés, nemcsak az instabil afgán helyzettel (és az épülö gázvezetékkel). Lehet, hogy az afgán helyzet már nem is instabil oly nagy mértékben, ami indokolttá tette volna az ottani NATO csapatok számának megduplázását?

Amikor már a föáramlatú médiában is lejönnek az afganisztáni inváziót illegálisnak nevezö cikkek.. ott már valóban "nem zörög a haraszt, ha... " Kíváncsi vagyok, a vazallus közép-európai médiumok közül (Szlovákiában v. Magyarországon) mikor veszi valamelyik a bátorságot, és kezdi el nyíltan feszegetni ezeket a dolgokat.

Ha az iráni elnök valóban együttmüködik velük (vagyis áruló.. mint ahogy egyes Bilderberg után nyomozó újságírók állítják), Irán meglehetösen könnyü préda lehet, csak a radikálisok (forradalmi gárda és a nem áruló ajatollahok) ellenállását kell majd nekik legyürni. Hasonló a helyzet Pakisztánban is, a kormányzat (és a mindenható titkosszolgálat) ott ráadásul nyíltan nyugatbarát, ha tehát a hadsereg egyes egységei nem lázadnak fel, ott még könnyebben fognak menni a dolgok.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
VukLuxKlanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 794
Location: Nagymegyer - rókalyuk

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 1:22 pm    Post subject: Reply with quote

happy wrote:


Ah, az a fránya "Al-Kaida"

Hol máshol is szervezték volna be mint Londonban..

Á‰s most megin kezdik lejátszani a jól bevált lemezt a kilencvenes évekböl? Elöbb kisebb merényletek, aztán legvégül egy újabb szept 11 Question Vagy pusztán azért csinálták ezt a legújabb merényletet, nehogy valaki elkezdjen "kiabálni", itt lenne már az ideje visszaadni a még 2001 szept 11 után megvont szabadságjogokat, visszavonni a "terror ellenes törvényeket"?...az nem is az MI6 volt hanem a SIS és nem nigériai volt a majdnem robbantó, hanem a Luník IX-ről származott és azért nem robbant a bomba,mert a felét véletlenül feladták Dublinba...meg külonben is az MI6 amióta nyugdíjba küldték James Bondot inkébb saját repülőgépeit és a haverokét robbantja,mert az kéznél van és utazni sem kell...CIAtől tanulták hiszen ők is inkább robbantottak otthon WTC-t repcsivel,mint hogy a poros,koszos közel-keleten kelljen célpontot keresni...
...Happy túl sokat olvasod a Kacsa magazint...
_________________
...a tyúk a mindenség végzete,le róla az összes tollal!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Thu Jan 07, 2010 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

Meglehetösen szánalmas vagy f*szikám.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Fri Jun 25, 2010 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

Ah, ah, a tompított agyú birkanép.. szept 11-nél még az se tünt fel nekik, hogy míg a médiák szerint az ikertornyok állítólag a becsapódások helyén keletkezett irdatlan hö miatt omlottak össze, mert állítólag a hö megolvasztotta az épületeket tartó acélszerkezetet, addig szintén ugyanezen médiák szerint az egyik állítólagos arab "gépeltérítö" útlevelét megtalálták késöbb a romok közt...

Á‰rted? Becsapódik a gép, majd akkora hö keletkezik a becsapódás helyén, hogy az acéloszlop szarrá olvad, viszont az útlevélpapír megmarad (...)

Aztán az se tünt fel a birkáknak, hogy számos túlélö a becsapódás FELETTI emeletekröl is lejött, bátran túljutottak azokon az emeleteken, ahova a gépek becsapódtak, azokon ugyanis egyáltalán NEM VOLT nagy hö... A kerozin ugyanis az épületeken kívül robbant fel hatalmas nagy golyóban, ez a becsapódásos felvételeken is látszik...

Az épületeket tartó acélkonstrukciók NEM a becsapódás helyén olvadtak meg, hanem jóval lentebb, és egyáltalán nem kerozintól, hanem odacsempészett, nanotechnológiásan feljavított szupertermit robbanóanyagtól Laughing

Bruhaha

Az igaz, hogy az angolok is benne voltak szept 11-ben a szaúdiakkal egyetemben, viszont a Mosszadot se szabad kihagyni, söt... Angol királyi család, Izraelt kreáló Rothschild család, szaúdi királyi család .. ez összességében véve egyetlen egy nagy család, egy globalizált megamaffia. Szept 11 esetében a kitervelö szerepében Paul Wolfowitzal, mert Oszama bin London csak ikonkép. A 2005 júl 7-i londoni metrórobbantás is közös MI5-Mosszad munka volt.
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
harlequinJoined: 27 Oct 2014
Posts: 351

PostPosted: Fri Jun 25, 2010 7:39 pm    Post subject: Reply with quote

666 wrote:
médiák szerint az ikertornyok állítólag a becsapódások helyén keletkezett irdatlan hö miatt omlottak össze, mert állítólag a hö megolvasztotta az épületeket tartó acélszerkezetet

ez maximum csak otlet volt az ujsagirok reszerol, kesobb a mediak is, nameg a hivatalos forrasok is gyorsan megcafoltak - nem azert omlott ossze mert megolvadt az acel - ha jol emlekszem.
666 wrote:
A kerozin ugyanis az épületeken kívül robbant fel hatalmas nagy golyóban, ez a becsapódásos felvételeken is látszik...

Ez izgalmasan hangzik, de eleg nehez elkepzelni. Hol tudnek ennek utananezni?

A tobbieknek meg ajanlom ezt az osszeeskuves elmeletkrol: http://www.youtube.com/watch?v=nA97P5D-y7M
Neha nem teljesen korrektek, de a stilusuk marhajo Smile
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Fri Jun 25, 2010 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
nameg a hivatalos forrasok is gyorsan megcafoltak - nem azert omlott ossze mert megolvadt az acel


Dehogynem! A hivatalos jelentés is az acéltartóoszlopok megolvadását tünteti fel mint indokot

Quote:
Ez izgalmasan hangzik, de eleg nehez elkepzelni. Hol tudnek ennek utananezni?


Szinte bármelyik videón, ami a becsapódásról készült.. pláne a második gépnél jól látszik a becsapódásnál az épületen kívül keletkezö hatalmas tüzgolyó, a kerozinrobbanás.

Á‰s hiába gúnyolódsz, az ostobák pusztulnak mindig elöször, bruhaha
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Elgondolkodtatok már birkucik azon, hogy lehet az, hogy még kilenc évvel a szept 11-i merényletek után se került nyilvánosságra egy valamire való felvétel se v. radaradatok arról, hogy mi is csapódott akkor a Pentagon épületébe? Annak ellenére, hogy a Pentagon a világ egyik legjobban védett épülete, kamerák tucatjai filmezik non-stop a környékét, 360 fokban van radarral is monitorozva. Söt, még az épületet védö automatikus légvédelmi rendszer - mely az egyik legtökéletesebb a világon - se aktivizálódott mikor közeledett az a "valami" ... pedig akkorra már az elsö két gép is rég becsapódott New Yorkban..

A Pentagon épületébe egy "American Airlines" személyszállító gépnek kifestett cirkálórakéta csapódott, olyan amilyen ezen a videón látszik 1 perc 27 másodpercnél v. a videó legvégén. A Pentagon légvédelmi rendszere pedig egyszerüen ki lett kapcsolva.

http://www.youtube.com/watch?v=NeLcE0sht-M

A valódi American Airlines gép egy Washington melletti katonai reptéren szállt le, az utasok agyon lettek lövöldözve (és el lettek kremálva).
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Mon Sep 13, 2010 3:39 pm    Post subject: Reply with quote

Van ám még ... mint már írtam, az ikertornyok úgy lettek felrobbantva. Sokan viszont nem értik, hogy tudták ezt elökészíteni feltünés nélkül. Pedig egyszerü. Felsorolok nektek négy egyszerü tényt, amit csak ideig-óráig a helyi new yorki tévék és rádiók közöltek, a nagy globális médiumok és hírügynökségek, amiket a sátánista elit kontrolál, már teljesen elhallgatták a nagyvilág elöl. Az info fent van az interneten is, utána lehet keresni, pl. itt:

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/911security.html?q=911security.html

1. A WTC tornyok biztonságáért felelös céget úgy hívták, hogy Securacom, többségi tulajdonosát pedig Marvin Bushnak, George Bush fiatalabb testvéréröl van szó.

2. 2001 szept 6-ától számítva ez a biztonsági cég kivont az épületböl minden robbanóanyag megtalálására kiképzett kutyát

3. Szept 8 és 9-én (a merényletek elötti hétvége) az épületekben "generál javítás" volt, és teljesen zárva voltak a nyilvánosság elöl

4. Az 50-edik emelettöl felfele ezen "generál javítás" keretében az épületekben ki lett kapcsolva az áram, ami ugye azzal járt, hogy itt semmit se rögzítettek a biztonsági kamerák. Mindenféle "mérnökök" mászkáltak ki-be az épületekbe ezen a hétvégén.

A többit könnyen összerakhatjátok magatok is
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
harlequinJoined: 27 Oct 2014
Posts: 351

PostPosted: Mon Sep 13, 2010 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

666 wrote:
1. A WTC tornyok biztonságáért felelös céget úgy hívták, hogy Securacom, többségi tulajdonosát pedig Marvin Bushnak, George Bush fiatalabb testvéréröl van szó.

Egy-ket info osszegyujtve errol a securacomrol:
http://www.911myths.com/html/stratesec.html
Kicsit mas allitanak, mint amit te, azzal a kulonbseggel, hogy hivatkoznak is kulonbozo (meg a ket torony elotti) irasokra.

Quote:
A hivatalos jelentés is az acéltartóoszlopok megolvadását tünteti fel mint indokot

Erre tudnal egy hivatalos linket kuldeni? nem talalom sehol...
Meg gyanus, hogy az acel olvadaspontja 1500 fok korul van, a repulogep-uzemanyag egesi homerseklete meg 1000 korul.
Problema ott volt, hogy ez a homerseklet mar eleg ahhoz, hogy a vasbeton sztatikai tulajdonsagai megvaltozzanak (teherbiras, ilyesmi), de olvadasrol szo sincs.
Ezert is vagyok kivancsi a hivatalos jelentesedre.
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Mon Sep 13, 2010 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

De hát már írtam, hogy a kerozin az épületeken kívül robbant fel, látszódik a felvételeken, és az emberek át tudtak vergödni azokon az emeleteken, ahol a becsapódás történt, mert nem volt nagy a höség.

Nem akaródzik tudomásul venni?

Az acél, az acél, az nem döl csak úgy össze.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/4262509.stm

Ez a madridi felhökarcoló pl. egy egész napig égett 2005ben, teljesen kiégett, mégse dölt össze. Egy egész nap után kezdtek csak el bizonyos részei leszóródni.

Amit a WTC-nél látott a nép, azt "kontrolált demolíciónak" hívják, tessék csak megnézni egy videót egy öregebb irodaépület ilyesfajta szakszerü felrobbantásáról.. szépen, mint a vaj, belesüpped a földbe pár másodperc alatt.. mint a WTC ..

Á‰s csak olvasgasd a sok titkosszolgálati dezinfot a Bush cége felöl Rolling Eyes
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
jclaytonJoined: 27 Oct 2014
Posts: 759
Location: Marcelháza/Pozsony

PostPosted: Mon Sep 13, 2010 7:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ha megnézed a videót a WTC összeomlásáról meg egy kontrollált demolícióról és megtalálod a különbséget, adok csokit.
_________________
Ezek attól jóval bonyolultabb dolgok, melyeket logikusan (és meggyõzõen) hangzó érvekkel csak úgy alá lehetne támasztani.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group