Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A Bilderberg-csoport
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Külföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BigmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1667
Location: Nagymegyer

PostPosted: Sat Apr 04, 2009 6:16 am    Post subject: Reply with quote

Na azt nagyon megköszönném..
_________________
Bár zord a harc,de megéri a világ....
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Apr 05, 2009 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

Itt van, ömlesztve. Vagy három órát szántam az életemböl az összehozására, igazi "killer anyag". Kukacok, tessék emailben is propagálni!

Bevezetés

Obama a Wall Street embere, kizárólag nekik dolgozik. "A"-t mond és "B"-t tesz, teljesen sunyi módon legtöbbször a teljes ellenkezöjét teszi annak, amit állít. Obama a globális elit perfekt "trójai falova", az USAban egyre nagyobb számban élö színesbörüek tökéletes parasztvakítója.

Obama ugyanannak a globális elitnek dolgozik, mint Bush, de még töle is extrémebbül kiszolgálja az érdekeiket. Aktív részese a globális gazdasági és pénzügyi összeomlás TUDATOS elöidzésének. Valójában csak egy figura a sakktáblán, a sakkjátékot mások játszák: a hipergazdagok, a jelenlegi globális elit, melynek célja az "új világrend", a poszt-indusztriális társadalom létrehozása, melyben az anglo-amerikai oligarchia az úr. Vissza szeretnék forgatni a történelem kerekét nagyjából a 19. század második felébe, amikoris szintén nem volt jólét a világban, és az angol gyarmatbirodalom volt az úr.

Bush tönkretette az USA imidzsét, ezért az amerikaiak tömegei a változásra szavaztak. Obamára, a remélt változás megtestesítöjére .. De félö, hogy mihelyt realizálják, hogy egyfajta csalás áldozatai lettek, hogy Obama csak egy hatalmas csali, melyet a globális elit dobott oda számukra, a helyzet robbanásveszélyessé válhat.

Az USA federális kormánya teljesen a Bilderberg csoport hatalmában van. Az egyes tagállamok kormányaira viszont ez nem egészen érvényes. Ágy ha "gátszakadásra" kerülne sor (pl. erösen inflálódni kezd a dollár), fennáll a "veszély", hogy a federáció egyes tagságai önállósodást deklarálnak majd, ami az USA szétseséséhez, és akár polgárháborúhoz vezethet majd.

Az USA gazdasági irányvonalát nem az elnök, hanem a magánkézben levö Federal Reserve szabja meg. A Bilderberg összejöveteleken elfogadott határozatokat kivitelezendö, a Federal Reserve idézte elö a politikájával tudatosan a mostani pénzügyi válságot is. A Federal Reserve egy banki kartell, melyben nemcsak amerikai, hanem európai bankok is jelen vannak. Tagjai titokban találkoznak, és semmilyen elszámolással nem tartoznak sem az elnöknek, sem az USA törvényhozásának, se az amerikai pénzügyminisztériunak Ami azt jelenti, az amerikai népnek semmilyen hatalma sincs országa pénzpolitikájának befolyásolásában! Ezek azok a "fiúk", a Federal Reserve, akik '89ben az USAban törvényesítették a lehetö legképtelenebb pénzügyi derivátumok beveztését is, pl. ingatlanhitelek jövöbeni kamatjaival fedezett értékpapírokat, de vannak ettöl jóval képtelenebb típusú derivátumok is. Ha egy átlagember próbálkozott volna valahol iyennel, valószínüleg pénzügyi csalás miatt rács mögé kerül.

(s mi még csodákszunk, hogy miután Kelet-Európára is ezek a "fiúk" '89 után kiterjesztették a hatalmukat, a térségre is általános gazdasági és erkölcsi leromlás lett jellemzö? Hisz ez az egész úgy müködik mint egy maffia! Méghozzá a legfelsöbb szinteken!)

Az igazi törésvonalak az USAban már nem a "baloldal" (demokraták) és a jobboldal(republikánusok) közt húzodnak, hanem azok közt, akik a Wall Street érdekeit képviselik illetve akik nem. (mint ahogy a LaRouche weboldal is állítja). Amikor gigantikus pénzintézetek léteznek egy országban, amik dollármilliókat képesek áldozni a politikusok kampányára és támogatására, tulajdonképpen törvényszerü, hogy a dolgok idáig fajultak..

Kennedyt is azért gyilkolták meg annak idején, mert meg akarta szüntetni a magánkézben levö Federal Reserve pénzkibocsátásra szóló jogosultságát, s vissza akarta szerezni azt az állam számára úgy, ahogy az a legtöbb országban müködik. Kennedy volt az USA utolsó önálló elnöke, azóta mindegyik csak báb volt. Adva a rendszer "beállítása", ez máshogy nem is lehetett. Az USA féle kapitalizmusban ugyanis mindig a háttérhatalom, a hipergazdag pénzoligarchia a valódi úr, az elnök többnyire csak bábu.

Hogy ez az egész mennyire hasonlít a "mi" szlovákiai pénzügyi cápacsoportjainkra, hatalmi struktúráinkra.. legalább most már tudjuk, hogy miért alakultak nálunk is eféleképpen a dolgok, honnan jött ez az egész. Megszünik ezután az a tévhitünk, hogy a maffiamódszerekkel operáló szlovák pénzügyi cápacsoportok létrejötte szlovák specifikum lenne, s arra is rádöbbenünk, hogy a valódi hatalmi struktúrák nemcsak nálunk néznek ki teljesen másképpen, mint ahogy a média tálalja számunkra, hanem az USAban is. Az USAban is az évtizedek óta a bankárok által birtokolt média ellehetetlenített mindenkit, aki rá akart mutatni arra, hogyan is néznek ki a hatalmi struktúrák valójában, s hogy mennyire kórosak azok. Arra, hogy ott is az oligarchikus háttérhatalom irányít, melynek karmai közt az elnökök is találhatók, s mely ott sem tartozik semmilyen felelöséggel a választóknak.

Jelen világ valódi hatalmi struktúráinak csúcsát a Bilderberg csoport képezi. Azon a 2008 júniusi hétvégén, amikor a Bilderberg csoport Washington mellett ülésezett, mind a két elnökjelöltnek, Hillary Clintonnak és Barack Obamának egyaránt - nyilván teljesen véletlenül - nyoma veszett. Obama kampányrepülöje, melyre ezen hétvégén összecsödítették a sajtó nagyágyúit, mihelyt a nagyágyúk felszálltak rá, becsapódtak az ajtók, és a gép felszállt Obama nélkül, jó messzire elrepítve Washingtontól az "ágyúkat", ami botrányt okozott. A nem beavatottak közül ugyancsak kevesen sejtették, hogy valójában miért is történt mindez, s hogy azon a hétvégén a két elnökjelölt hová is tünt..

A 4-es számú videón érdekes felvételek találhatók arról, amint tüntetök körülvették a Bilderberg találka 2008-as helyszínének szállodáját Washingtonban.

Ez itt:

http://www.youtube.com/watch?v=Gv6GWsRj4HY&feature=PlayList&p=D170BA24A2E7E68A&playnext=1&playnext_from=PL&index=3

Azt azonban nem sikerült nagyon kifürkészni a tüntetöknek, kik ültek a folyamatosan a hotel udvarára be és kiáramló sötétüveges limunizokban. Az egyedüli ily módon identifikált nagyágyú Ben Bernanke, az amerikai jegybank elnöke volt, ö ugyanis nem sötétüveges páncélautóval érkezett.

A 2008 októberi híres hírhedt "bankmentö" akció

Sok kongresszusi képviselöt akkor valóban azzal fenyegettek meg, hogy rendkívüli állapot lesz, ha nem kerül elfogadásra a bankmentö törvény, mint ahogy 2008 öszén a LaRouche oldal is írta. Ezeken a videókon viszont már egy kongresszusi képviselö is ezt nyíltan elismeri!!!

Hivatalosan 700 milliárd dollárt költöttek akkor a bankmentö csomagra, ezt kürtölte szét a sajtó. S honnan ez a szám? Az amerikai pénzügyminisztériumi szóvivö állítása szerint: nem volt semmilyen konkrét adatokra alapozva, a céluk mindössze egy nagy számmal való elörukkolás volt. S a teljes igazság?

Valójában a "bankmentö törvény" szövegéböl - mindössze egy órával a róla szóló szavazás elött - kikerült a 700 milliárdos felsö határ, becslések szerint azóta kb. 10 billió dollárt költöttek ecélra, aminek kb. 30 százaléka külföldi székhelyü nemzetközi bankokhoz került (pl. Deutsche Bank, Societe Generale, Royal bank of Scotland..), melyek szintén csödben voltak(vannak) az amerikai pénzügyi derivátumpiac összeomlása miatt. Obama ennek a törvénynek az elfogadásában kulcsszerepet játszott, a Demokrata Pártban ö volt az egyik "fögyözködö" a képviselök körében. A nyilvánosság máig nem tudja, hogy ebböl a 10 billióból mennyi ment az amerikai adófizetök zsebéböl költségvetési elvonások formájában, feltételezhetöen jelentös része, a többi pedig egyszerüen ki lett nyomtatva! Ami viszont még ettöl is sokkolóbb, az az, hogy a Federal Reserve késöbb ebböl a 10 billióból kölcsönzött vissza 700 milliárdot az amerikai államnak kamatra (tehát az adófizetöknek..), Obama 2009 januárjában bejelentett gazdaságélénkítö csomagjára.. Hogy az effajta húzások is mennyire hasonlítanak a szlovák pénzügyi cápacsoportok húzásaira..

De vegyük nagyító alá még egyszer, egy picit másabb szemszögböl, hogy mi is történt:

1. a nemzetközi bankok felvásárolták a derivátumokat, amivel egymás közt olyan kötelezettségeket vállaltak, amik eleve teljesíthetetlenek voltak, mivel annyi pénzt lehetetlenség lett volna kifizetni, annyi ugyanis a világon nem létezik, ami azok "kamatjaira" elegendö lenne!

2. Ez csödbe sodorta öket, mivel - logikusan - egyik se tudta a másiknak kifizetni ezeket az összegeket("kamatokat"), a nagyságuk miatt ezek teljesen kifizethetetlenek. A bankrendszer tehát összomlóban volt(van is), s a bankok elkezdtek "kiabálni" a kormányok felé, hogy segítsetek!

3. A szintén az ö befolyásuk alá került politikai elit pedig ahelyett, hogy csödeljáráson mosná keresztül öket, az adófizetök zsebéböl horribilis pénzeket ad nekik "bankmentés" ürügyén, holott nagyon jól tudja, hogy ez nem a járható út, mivel annyi pénz nincs még az adófizetöknél se, amennyi kifizetését a bankok egymás közt felvállalták! Ezek az összegek ugyanis messze túltesznek az országok GDP-jén!

A várt végkifejlet tehát: a pénz elszippantyúzása az adófizetöktöl! A szippantyúzás! Még soha nem fordult elö a történelem során, hogy ennyi pénz került volna a bankárokhoz! A Rockefellerek és a hasonszörüek erre a pillanatra vágytak már vagy 100 éve! Minden pénz a globális elithez került, ami miatt most már teljesen felgyorsult a középosztály lebomlása, a fellépö hitelhiány miatt elkezdödött a világgazdaság tönkretevése (a bankok ugye ülnek a pénzen bizalomhiányra hivatkozva), és miután majd pár hónap múlva kiderül, hogy mennyi fedezetlen(kinyomtatott) pénz került a bankokhoz (az említett 10 billió tekintélyes részét is egyszerüen úgy nyomtaták ki a semmiböl), hiperinfláció lép fel, ami aztán megadja a halálos döfést a jelenlegi iparorientált világgazdaságnak.. mindez a Bilderberg csoport célkitüzéseivel összhangban: posztindusztriális társadalom, föld lakosságának csökkentése, középosztály eliminálása..

Á‰s mindez immár Barack Obama vezetö közremüködésével!!!

Az amerikai antiglobalisták szerint az lesz várható, hogy a média és a világelit olyan javaslatokkal áll elö rövidesen, hogy egy világkormány létrehozása lesz az egyedüli kiút ebböl a válságból, abból a válságból, melyet amúgy saját maguk idéztek elö. Ennek elsö lépése: az IMF és a Világbank hatalmának maximális megerösítésére tett javaslatok, amik amúgy már folyamatban is vannak.. Nagy valószínüséggel elöállnak majd azzal is, hogy az Európai Unió mintájára eljött az ideje létrehozni az Amerikai Uniót is.. az addigra elgyengült dollárt pedig egy új pénznemmel, az Ameróval helyettesíteni...

Apropó tözsdei árzuhanások: az elmúlt évtizedben a banki betétekre nevetséges kamatok voltak világszerte, az egyedüli nyereségszerzéssel a tözsdézés kecsegtetett a középosztály számára. Az októberben kezdödött, és mindmáig tartó folyamatos részvényárfolyamösszeomlások valójában a középosztály kifosztását és eliminálását szolgálják a Bilderberg csoport célkitüzéseivel összhangban. Erröl már a "világgazgaságos" topikban én is írtam. Az ugyanis közismert már 2008 ösze óta, hogy a legnagyobbakat a biztos információkkal rendelkezö "nagyok" kaszálják az ezidötöl folyamatosan összomlóban levö részvényárfolyamokon.

Az "Obama csalás" (Obama deception) eddigi jellegzetességei összefoglalva:

1. A "terror ellenes törvények" továbbra is teljes terjedelmükben érvényben vannak, pedig nem ezt igérte a kampányában (ez ott van a videofelvételeken)

2. Guantanamó és a titkos, föleg Kelet-Európában található CIA börtönök bezárására is igéretet tett (szintén ott van a videofelvételeken): ez csak egy kommunikációs trükk volt. A közleményében ugyanis mindössze azt ígérte, hogy megfontolja a bezárásukat, nem kötelezte magát semmire. Ezt azóta is "fontolgatja", és azóta is minden maradt a régiben.

3. A kampánya során megígérte pl. azt is, hogy legkésöbb 6 hónappal a megválasztása után, kivonják az amerikai csapatokat Irakból (ott van a videofelvételeken) Miután elnök lett belöle, a "stílus" változott: hirtelen arról kezdett el beszélni, hogy csak egy részük lesz kivonva, 16 hónapon belül. Két héttel ezelött már azt mondta, megvizsgálja, hogy egy részüket egyáltalán ki lehetne-e vonni, immár 23 hónapon belül..

4. Afganisztánból pedig nemhogy csapatokat vont volna ki, hanem további 30 ezer katonát küld oda, nagyjából megduplázva az ott szolgáló amerikai erök számát..

5. Megtartotta hivatalában Robert Gatest, George Bush védelmi miniszterét.

6. Adminisztrációjának jelentös része korábbi nagyvállalati és nagybanki lobbistákból áll.

7. Kampányútjai során az amerikai munkásoknak megígérte (ott van a videofelvételeken), hogy újratárgyalásra kerül a NAFTA (az észak-amerikai szabadkereskedelmi egyezmény), ami - hasonlóan az EUhoz és hozzánk - tönkretette az USA mezögazdaságát és iparát is a Mexikóból beáramló rengeteg olcsó áru miatt. Ášjraválasztása óta ez ügyben sem történt semmi.

8. Obama az ún. "biztonsági egyeztetéseket" Kanadával és Mexikóval is folytatni kívánja, vagyis azt, amit az elödje, George Bush, elkezdett. Ezek valódi célja az észak amerikai unió letrehozása, a Bilderberg találkozókon elfogadott titkos határozatokkal összhangban.

9. Obama visszahozta a hatalomba azokat az embereket, akik a Clinton érában eliminálták a legiszlatívából az ún. Glass-Steagall törvényt, amelyet a harmincas években az akkori világválság után fogadtak el, és ami törvényileg kettéválasztotta a befektetési bankingot a kereskedelmi bankingtól, egy és ugyanaz a bank tehát mindkettö tevékenységgel egyszerre nem foglalkozhatott. Ez arra volt jó, hogyha egy befektetési bank bajba került, nyugodtan csödeljárás alá lehetett vonni, mivel a megszünése nem veszélyeztette a lakosság széles tömegeinek nyújtott banki szolgáltatásokat, és a bankrendszer müködését se általában. A Glass-Steagall törvény "kiütése" nélkül ezt a mostani válságot nem lehetett volna elöidézni... S találd ki, ki vállalt ebben a Clinton érában történt disznóságra a többi közt oroszlánszerepet: Timothy Geithner, aki jelenleg Obama pénzügyminisztere. A Clinton érában még "csak" az amerikai pénzügyminisztérium egyik vezetö munkatársa volt. 1991-ben egyébként Bill Clinton is részt vett az akkori Bilderberg összejövetelen, akkor még csak mint arkansasi kormányzó. Két évvel késöbb viszont teljesen véletlenül a Demokrata Párt elnökjelöltje, majd az USA elnöke lett.

10. Mint már pár napja én is írtam, az USAban folyamatban van az internáló táborok létrehozása, az elit készülöben van a várható zavargásokra a közelgö infláció miatt - remélhetöleg ez lesz az a pont, ahol - talán - elbuknak. Ez kétségkívül az egész leggyengébb láncszeme. Megtörténhet ugyanis, hogy a szövetségi államok közül páran önállóságot deklarálnak (ök ugyanis nicsenek teljesen a globális elit befolyása alatt), polgárháború is kitörhet, és az USA széteshet. Ha viszont ez nem következik be, a globális elit elött megnyílik az út a reális világhatalom felé. Ezért várható talán már az elkövetkezö hónapokban egy újabb apokaliptikus "Al-Kaida" merénylet is, hogy maximálisra fokozhassák a társadalmi kontrolt, ami által még csírájában sikerülne nekik elfojtani a zavargásokat, az önállósodásra való törekvéseket, vagyis még idöben sikerülne nekik megállítani a lavinát.

11. Megkezdödött az amerikai társadalom militarizálása, várhatóan olyan törvények kerülnek elfogadásra, melyek fegyveres szolgálatra kötelezik a 18-24 év közötti fiatalokat, amire békeidöben az USAban még nem volt példa. Az öregebb férfiak - utólag - szintén ilyen-olyan "federális szolgálatokra" lennének kötelezve (az erre utaló Obama kijelentések ott vannak a videófelvételeken)

S végül egy megjegyzés: Militarizált társadalom, melyet a pénzügyi oligarchia irányít, és melyben szinte kizárólagosan nagyvállalatok léteznek, amik többnyire monopolhelyzetben vannak, és amelyben megszünt létezni a középosztály = Mussolini féle fasizmus, akárcsak a harmincas években.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pitypangJoined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Mon Apr 06, 2009 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ha ez igaz nagyon bonyolult összeesküvésnek tűnik.Egy relatíve kis csoportnak kell teljes egyetértésben félrevezetni több milliárd embert.Szerintem kivitelezhetetlen.De majd meglátjuk.Nem lehet hogy Obamát akarják kompromittálni a republikánusok az ilyen elméletgyártásokkal?

Ha neked lesz igazad,az sok sok embernek okoz csalódást majd.Az esetben akkor itt már tényleg nem lehet hinni senkiben és semmiben.Akkor megérett ez a világ az égésre.
Back to top
View user's profile Send private message
harlequinJoined: 27 Oct 2014
Posts: 351

PostPosted: Mon Apr 06, 2009 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

pitypang wrote:
Ha ez igaz nagyon bonyolult összeesküvésnek tűnik.
Osszeeskuves-elmeletnek (a B.-csoportrol)... ugyanis a Bilderberg csoportrol azon kivul, hogy kik a tagjai, az egvilagon semmit nem tudunk. Persze tippelni lehet, elmeleteket gyartani szinten - sot meg az is lehet hogy ezen elmeletek nagy resze igaz, de ha valami olyan szoveggel talalkoztok amely 100% biztonsaggal allit "tenyeket" roluk, akkor azert ott jo vigyazni...
Back to top
View user's profile Send private message
HawkeyeJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1342
Location: Kukac Howse

PostPosted: Tue Apr 07, 2009 11:51 am    Post subject: Reply with quote

Á–sszeesküvések vannak lesznek. A hatalmasok kártyáiba pedig lehetetlen belelátni.
Munkamódszerük pedig az, hogy vagy lefizetnek vagy eltesznek az útból (mint pl. JFK-t) - és ők döntik el melyik módot választják.
Pl. elég sok (természetesen csak közvetlen) bizonyíték van arra is hogy Sztálin és Roosevelt megegyeztek egy 50 évig tartó hidegháborúban.
_________________
Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
walkmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 665

PostPosted: Tue Apr 07, 2009 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

Egyszer az m2-n adtak egy ún. dokumentum filmet, amely egy orosz -amerikai összeesküvés elméletet feszegetett.Még egy hölgyike is megjelent a történetben, szerelmi bonyodalommal fűszerezve a történetet.Annyira hitelesnek tűnt, tudós kinézetű úriemberek nemzetközi könyvtárakra hivatkozva ,hivatalos dokumentumokat mutogatva állították az igazukat.(már nem emlékszem,hogy mi volt valójában a téma,de összes történelmi ismeretemet összeszedve beleillett a képbe)
A film végén meg kiírták,hogy csak kitaláció volt az egész, a néző ezzel tesztelhette le magát, hogy mennyire befolyásolható-hiszékeny.
A média így tudja befolyásolni az embereket.Be kell vallanom,hogy az utolsó percig hittem nekik,annak ellenére,hogy már a felénél meg voltam döbbenve,hogy még ez is megtörténhetett.
Hinni vagy nem -ez itt a kérdés. A politika is csak a meggyőzésről szól.El kell hitetni a választókkal,hogy én akarok nekik a legjobbat,aztán szabad az út a szabad rabláshoz.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Wed Apr 08, 2009 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Csakhát az a helyzet, hogy ezt az egészet nem lehet 100%ban összeesküvéselméletnek tekinteni, mivel számos állítás mellett bizonyítékok és tények is szólnak. Ott vannak az ami katonák Irakban továbbra is? Igen. Mennek újak Afganisztánba? Mennek. Megfenyegették az amerikai kongresszusi képviselöket élteveszélyesen 2008 októberében a banki mentöcsomag elfogadásával kapcsolatban? Igen, ott van a felvételeken, egy képviselö nyíltan is elismeri. Kikerült az amerikai pénzügyi mentötörvény végsö változatából a 700 milliárdos felsö határ? Igen. A törvény elfogadott változata nyilvános és visszaellenörizhetö. Ott volt Hillary Clinton és Barack Obama a 2008as Bildergberg összejövetelen? Ott volt. Folyamatban van a világgazdaság, ezen belül különösképpen az ipar hihetetlenül erös visszaesése a válság miatt? Igen. Csödben van az USA autóipara? Igen. Hagyja az USA pénzügyminisztere súlyosbodni a válságot látszatmegoldásokkal? Hagyja. Azok ott okos fiúk, a világ legjobb pénzügyi és gazdasági müveltségével rendelkezö tanácsadó testületekkel, mégis hülységeket csinálnak, akkora hülyeségeket, hogy már a laikusok is látják ezt. Miért? Fogyóban a köolaj Kína, India és a harmadik világ többi része által jelentösen megnött fogyasztás miatt? Igen. Ezermillióval növekedik 10 évente a Föld lakossága az utóbbi idöben? Igen. Ki van már találva a hidrogén(víz) meghajtású autó, vagy a 100 kilométer feletti sebességet is elérö elektromos autó, kiválóan müködö prototipusokkal, mégse bír teret kapni valami megmagyarázhatatlan indokból, továbbra is a több mint százéves technológiának számító benzinmotorokat használjuk. Igen.

Estulin se összesküvéselméleteket gyártó fantáziaregényíró, hanem titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkezö invesztigatív újságíró. Megerösített számos itt leírt állítást már korábban a LaRouche weboldal is, melynek számos "jóslata" korábbról már szintén bejött? Igen. Létezik LaRouche féle magántitkosszolgálat? Igen.

Mindenki, aki ennek ellenére arra spekulál, hogy ez az egész kitaláció, az ostoba. Még akinek az se összeesküvésgyanús, ha a nyugati világ legesleghatalmasabb emberei titokban, mindenféle sajtónyilvánosság mellözésével találkozgatnak a Bilderberg összejöveteleken, olyannyira titokban, hogy még jegyzökönyv se készül ezekröl a találkákról, és minden résztvevö teljes titoktartási kötelezettséget vállal, az is ostoba. Mindenki, akinek nem gyanús az, hogy a "hivatalos" média egy ilyen hihetetlenül nagykaliberü eseményröl nem tájékoztat még egy sorban se, és ennek ellenére hisz a "hivatalos" média szabadságában és hitelességében, eleve gyanús viszont neki minden, amit az alternatív média állít, az is egyszerüen hülye.

Valójában egy bonyolult, egyre jobban kirajzolódó mozaik számos részlete van itt leírva, és feltételezésekkel (összesküvés elméletekkel) és viszonylag hitelesnek tekinthetö források (LaRouche) által is megerösített információkkal kiegészítve.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
VukLuxKlanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 794
Location: Nagymegyer - rókalyuk

PostPosted: Wed Apr 08, 2009 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

...divat mostanában az összeesküvés elméletek gyártása + ál dokumentum filmek készítése...mert ha ezek akkora agyak akkor biztos semmi információ nem szivárogna ki róluk...szóval megint csak unatkozott valaki és az internet segítségével össze dobott ezt-azt...
...vannak emberek akik irányítják a világ bizonyos részeit és dolgait, de Hoover óta biztos, hogy soha nem derül fény a kilétükre...
_________________
...a tyúk a mindenség végzete,le róla az összes tollal!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pitypangJoined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Wed Apr 08, 2009 10:59 pm    Post subject: Reply with quote

walkman wrote:
Egyszer az m2-n adtak egy ún. dokumentum filmet, amely egy orosz -amerikai összeesküvés elméletet feszegetett.Még egy hölgyike is megjelent a történetben, szerelmi bonyodalommal fűszerezve a történetet.Annyira hitelesnek tűnt, tudós kinézetű úriemberek nemzetközi könyvtárakra hivatkozva ,hivatalos dokumentumokat mutogatva állították az igazukat.(már nem emlékszem,hogy mi volt valójában a téma,de összes történelmi ismeretemet összeszedve beleillett a képbe)
A film végén meg kiírták,hogy csak kitaláció volt az egész, a néző ezzel tesztelhette le magát, hogy mennyire befolyásolható-hiszékeny.
A média így tudja befolyásolni az embereket.Be kell vallanom,hogy az utolsó percig hittem nekik,annak ellenére,hogy már a felénél meg voltam döbbenve,hogy még ez is megtörténhetett.
Hinni vagy nem -ez itt a kérdés. A politika is csak a meggyőzésről szól.El kell hitetni a választókkal,hogy én akarok nekik a legjobbat,aztán szabad az út a szabad rabláshoz.


Emlékszem én is egy dokumentum filmre.Nikita Hruscsov és Mao Ce-tung közti ellentétre kereste a választ.Lehet hogy egy filmről beszélünk.A kitalált film témája az volt hogy ez a két ember a pályafutását a New York-i alvilágban kezdte.Tényleg sokkoló volt a film és a végén elnézést kértek a szándékos félrevezetésért.Ágy akarták példázni miként lehet dezorientálni és befolyásolni a tisztelt nagyérdeműt.
Back to top
View user's profile Send private message
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Korábban írtam:

Quote:
Az amerikai antiglobalisták szerint az lesz várható, hogy a média és a világelit olyan javaslatokkal áll elö rövidesen, hogy egy világkormány létrehozása lesz az egyedüli kiút ebböl a válságból, abból a válságból, melyet amúgy saját maguk idéztek elö. Ennek elsö lépése: az IMF és a Világbank hatalmának maximális megerösítésére tett javaslatok, amik amúgy már folyamatban is vannak.. Nagy valószínüséggel elöállnak majd azzal is, hogy az Európai Unió mintájára eljött az ideje létrehozni az Amerikai Uniót is.. az addigra elgyengült dollárt pedig egy új pénznemmel, az Ameróval helyettesíteni...


2009 április 15:

Soros György új világpénznem bevezetésére szólított fel az USA dollár helyett!


George Soros calls for a World Currency to replace the Dollar
http://www.youtube.com/watch?v=PEyi4121HsM

Hogy én ezen most miért nem lepödtem meg..

Máris készítik fel a közvéleményt rá.. és nemis Amero, hanem egyenesen egy világpénznem! Bizony nem nagyon sz*roznak.. Ezt elöször a nemzetközi kereskedelemben fogják használni, aztán (és ezen ismét nem fogok meglepödni..) az egyes országok is szép lassan kezdik majd el bevezetni.. Ez a mostani hír amúgy nagyon rossz hír is lehet, ugyanis azt is jelentheti, a dollár (hiper)inflációjának beindulása közelebb lehet mint gondolnánk.

Egyébként aki hozzám hasonló "politikai jóstehetség" szeretne lenni, annak javaslom, olvasgassa a Bilderberg csoportról az interneten található információkat, és nézegesse az antiglobalista videókat a youtube-on (ha tud angolul), na és kevesebbet nézze a föáramlatú médiát.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Sun Apr 19, 2009 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

Hm! Ášgy tünik, Soros nem is volt az elsö a "sorban", aki felhozta a témát a föáramlatú médiában.

http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/5096524/The-G20-moves-the-world-a-step-closer-to-a-global-currency.html

Daily Telegraph wrote:
The G20 moves the world a step closer to a global currency

The world is a step closer to a global currency, backed by a global central bank, running monetary policy for all humanity.


"A G20as csúcstalálkozó egy lépéssel közelebb vitte a világot egy globális pénznemhez, egy globális központi bankhoz, mely az egész emberiség számára fog diktálni egy közös monetáris politikát..."

Ha nem lenne közismert, hogy Ambrose Evans-Pritchard milyen körök szócsövének számít az angol sajtóban, csak mosolyognék. Ágy viszont inkább kezd aggasztó lenni ez az egész bilderberges-globalista örület.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
walkmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 665

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 8:04 am    Post subject: Reply with quote

Kedves Happy!
Nem emlékszem,hogy melyik címszó alatt írtál a világjárványról.
Le a kalapot előtted.Kezdted feszegetni a válságot-bejött,a pénzromlást-bejött,világjárvány....Bejön???.Legalábbis a hírekben már ez a főcím.-szerintem te sem erre gondoltál.
Lenne egy kérésem.Nem írnál arról,hogy walkman megnyerte a fődíjat a lottón!
Ui.:Akkor azonnal adnák is fel!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 9:30 am    Post subject: Reply with quote

Smile

Habár ma inkább sírni lenne kedvem, a fenti mosoly is amolyan eröltetett, nem akartalak elkedvetleníteni. Cool

Járványok kitörésének veszélyéröl a világválságos topikban írtam régebben, bár itt is említhettem volna a Daniel Estulin (a Bilderberg csoportról a könyv szerzöje) videók kapcsán is. Estulin ugyanis a youtubeon található videókon említi, hogy az utóbbi pár évben rendszeres téma volt a Bilderberg csoport összejövetelein a Föld lakosságának a csökkentése, s mint lehetöség szóba jött vírusok mesterséges mutálása is. A mai világban ehhez nem kell több mint egy titkos laboratórium, pár virológus és max 3-4 hét. S egy pár éves járvány kombinálva egy általános gazdasági relomlással, ami szintén erösen folyamatban van... De nem akartam említeni, mert néhány "tág" elméjü és maximálisan "toleráns" indivídum itt minden bizonnyal nekem rontott volna.

Maximálisan kezelhetetlen vírust amúgysem mernének elöállítani, mivel az könnyen az elitet is elpusztítaná. Nem úgy viszont egy kevésbé (de még mindig eléggé..) halálos vírust, mely jobbára ott pusztít, ahol rossz a közegészségügyi és szociális helyzet, ahol nincs elég antivirotikum (pl. Tamiflu), amivel enyhíteni lehet a vírusfertözés tüneteit, hogy az ne legyen halálos. Másszóval a harmadik világban.. Míg Mexikóban már számtalan haláleset történt, addig Európában és az USAban (egyelöre) egy sem. Nagyon optimista azért nem vagyok, halálozás lesz épp elég a fejlett világban is, de a döntö többség a fejlödö világban lesz.

Nem vagyok virológus, de: ebben az új vírusban egyszerre három más vírustörzs genetikai állománya van kombinálva, az emberi influenza A vírusé, a madárinfluenzáé, és az eredeti sertésinfluenzáé (ami csak sertések között terjedt). Vajon mekkora lehet annak a valószínüsége, hogy egy vírus ide mutálódik természetes módon, s pont most.. Ez ugyanúgy lehetett természetes mutáció, mint ahogy laboratóriumi segédlettel létrehozott mutáció is. Sohase fogjuk tudni bebizonyítani, akárcsak az ellenkezöjét se.

S hogy miért "ütött be" ismét ilyen brutálisan a paranoiám? A mostani "járványellenes" intézkedéseket látván..

Jose Manuel Baroso például bejelentette, hogy semmi szükség (!) határzárra Mexikóval, az emberek nyugodtan jöhetnek át Európába odaátról.. másszóval, egyenes úton vagyunk a pokolba... nem értem, miért ez a stratégia: én személy szerint drasztikus határzárat eszközöltem volna Mexikóval, vagy minimum a légiforgalmat Mexikó és a világ többi rész közt hetekre felfüggesztettem volna, hogy sikerüljön lassítani a vírus terjedését, hogy aztán létrehozhassák a világ vezetö virológiai laboratóriumaiban az ellenanyagot, melyet néhány hónapon belül forgalomba hozhatnak. Ágy viszont.. két-három héten belül világjárvány lehet belöle.

Sme krôèik od pandémie, varujú lekári
http://spravy.pravda.sk/sme-krocik-od-pandemie-varuju-lekari-d7r-/sk_svet.asp?c=A090429_103058_sk_svet_p29

Á‰s ennek ellenére!!! (idézet ugyanebböl a cikkböl)

Quote:
Európska únia zatiaµ nevydala odporúèanie necestova» do Mexika


(!!!)

... nem tudok szabadulni a benyomástól, hogy ezek az örültek szándékosan hagyják szétterjedni, abban bízva, hogy míg ök és a fejlettebb országok (jobban) megússzák, mivel ott jobbnak tekinthetö a közegészségügyi helyzet, addig a harmadik világ....... így sikerülne nekik effektíve redukálni a Föld lakosságát. Az "Obama csalás" nevü videón is megjegyzi az egyik antiglobalista: jelen világ fö problémája nem a "szegények és az öket kizsákmányoló gazdagok". Itt ugyanis nem egészen tipikus gazdagokról van szó.. hanem arról, hogy "odafent" jelenleg a legeslegelvetemültebb bünözökböl tevödik össze a globális elit, a rosszak közül is a legrosszabbakból, a szinte bármilyen állatság kivitelezésére hajlamos legrosszabbakból.

Remélem, lesz még egy nürnbergihez hasonló per egyszer, amiután a mostani globális világelit lógni fog, ha most ebböl világjárvány lesz, s a Föld lakosságának x százaléka elpusztul. Ezért a mostani "óvintézkedésekért" valakinek egyszer még felelnie kell!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
happyJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2043

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

Annak ellenére nem szüntették be a légiforgalmat Mexikó és a világ többi része közt, hogy:

http://primar.sme.sk/c/4821230/slovensko-ma-dve-podozrenia-na-nakazu-prasacej-chripky.html

Quote:
Mikrobiológ z Hongkonskej univerzity Yeun Kwok-yung zdôraznil, ¾e aj keï èlovek necíti symptómy ochorenia a nakazil sa, je u¾ potenciálnym prená¹aèom vírusu na ïal¹ích µudí, èo je podµa neho pri leteckej doprave obzvlá¹» nebezpeèné.

Austrálsky vedec oznaèil lietadlo ako "jeden veµký inkubátor", v ktorom sa pozvoµna ¹íri vírus.


A megfertözödött ember még azelött képes javában megfertözni másokat, mielött ö maga is tüneteket produkálna. Ez semmi új, ez számos más fertözö betegség esetében így van. De azt is jelenti egyben, hogy légiúton a vírust bárki behozhatja, mivel nem fog fennakadni a reptéri termokamerán, hacsak nincs belázasodva. Ennek ellenére se az USA, se az EU nem szüntette be a légiforgalmat Mexikóval, és nem jelentett be határzárat Mexikóval!! Minden járványügyi szakember tudja, hogy egy ilyen vírus terjedését csak határzárral lehetne lassítani, ami jelen korunkban értékes idöt jelentene védöoltás elöállítása szempontjából. A Mexikóban rekedt turistákat természetesen haza lehetne hozni, de csak pár hetes karantén után elengedni. Bár ez is így eléggé brutális, viszont félö, hogy ami majd most fog következni, az ettöl százszorta brutálisabb lesz. Hacsaknem persze nem ez volt a cél..... (lásd fentebb)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
NTJoined: 27 Oct 2014
Posts: 581
Location: Félúton

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

Á‰n a moderátor figyelmébe javasolnám, hogy Happy témáit gyorsszűrővel vizsgálja! Azonnal le kell tiltani, ha energiaválságról, felmelegedésről, állat és növényfajok kihalásáról, helyi és globális háborúkról és egyéb elképzelhető szörnyűségről ír. Kiemelten, nagy piros betűkkel írhat viszont a magyar-szlovák foci VB döntőről, az MKP nagy választási győzelméről, a sör árának felére csökkentéséről, a törpeharcsák kipusztulásáról a Vírti tóban... Laughing
_________________
N. T.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Külföld All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 2 of 6

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group