|
Kukac archívum A www.kukac.sk archívuma
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hawkeye
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
DC-102 wrote: | Ne legyetek rogton eroszakosak. Szerintem nyugodtan legyen barkinek barmilyen nick-je.
Hol van az leirva barmilyen formuszabalyzatban, hogy nem lehet hasznalni a Ladanyi-t mint nick-et?
Ha meg nincs, akkor rogton az elejen egy ilyen erodemonstracioval kezdenetek? :0 |
Az ilyen nickek (Ladanyi, Bugar,...) toroltetnek, amivelis elejet vesszuk a folosleges es ertelmetlen szocsataknak. Kivetelt kepez, ha az "eredeti" szall be ide. Es ezt kerem ne vegyetek erodemonstracionak, csak egyszeruen esszerusegnek.
Hawkeye
p.s. egyebkent kivancsi vagyok, vallalja-e majd valaki kozuluk itt a megmerettetest. |
|
Back to top |
|
 |
huba
Joined: 27 Oct 2014 Posts: 637 Location: Nagymagyarország szép erdei:)
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:09 pm Post subject: |
|
|
Sok sikert a kukacnak, remélem megerősödik legalább annyira, mint a Góbé, amelyet a kukacok építettek ki, miután rájuk zárták a portáljukat.
Egyik fórumnak sem kellene a másik ellen irányulnia!
Kalah, ott is van vita az iskolákról ,identitásról is.
Nem hiszem,hogy józan emberek csak egy fórumhoz lennenek kötve.
A Góbé Portál címe:
http://gobeshop.com/GobeForum/groupcp.php
Jelenleg ez a leglátogatottabb felvidéki közéleti fórum, szégyen, hogy Felvidéken kívül kellett létesíteni!!! |
|
Back to top |
|
 |
huba
Joined: 27 Oct 2014 Posts: 637 Location: Nagymagyarország szép erdei:)
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 8:10 pm Post subject: |
|
|
"egyebkent kivancsi vagyok, vallalja-e majd valaki kozuluk itt a megmerettetest." H.
Ha ide tudtok valakit csábítani úgy érdekesebb lenne.
De előbb a közönség kéne! |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Thu Jun 16, 2005 1:59 pm Post subject: |
|
|
Amennyiben egy csipetnyi toleranciát be tudunk csempészni a fórum oldalaira ,biztos lesz egy-két vagány képviselő aki tiszteletét teszi itt.Leginkább a Kötelesre,meg a Bárdosra gondolok,de az igazi nagyfalat a Lajosunk lenni,beléle szeretnék kimarni egy darabot én is!!  _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|