Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Mennyire echte a Jobbik
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház
View previous topic :: View next topic  
Author Message
beeblebroxJoined: 27 Oct 2014
Posts: 868

PostPosted: Wed Apr 28, 2010 11:06 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
„Vona a Hírszerzőnek azt mondta, ők sem adnának választójogot a határon túli magyaroknak” – lehet olvasni immáron a világhálón is a meglepő kitételt. Ha a PC-közeli hírszájt nem blöfföl, a Jobbik elnöke komoly hátraarcot rendezett le. A Jobbik programja, ahogy Vona korábbi nyilatkozatai ugyanis arról tanúskodnak, hogy „valamiféle szavazati jogot” biztosítanának a határon túli honfitársaknak. Ez a körvonalazódó elképzelések szerint – a Vona által kitűzött választási győzelem esetén, persze – olyasmit jelentett volna például, hogy „a Kárpát-medencei és az emigrációban élő magyarságnak áttelepülés nélkül megadjuk a magyar állampolgárságot, és a leendő kétkamarás parlamentben biztosítjuk a döntéshozatalban való részvétel lehetőségét”. (Radikális változás, 56. oldal) Egy figyelemre méltóan érces ellentétre azonban éppen a kuruc.info hívta fel a figyelmet nemrégiben. Szegedi Csanád a Duna TV-n megrendezett sokpárti vitaműsorban szó szerint azt mondta, hogy „teljes állampolgárságot, szavazati joggal rendelkező állampolgárságot” adnának „az elszakított területen élőknek”. Ami azért éles ellentétben áll az akcióból visszatáncoló Vona-féle friss kijelentéssel.

_________________
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
jclaytonJoined: 27 Oct 2014
Posts: 759
Location: Marcelháza/Pozsony

PostPosted: Wed Apr 28, 2010 12:24 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
„a Kárpát-medencei és az emigrációban élő magyarságnak áttelepülés nélkül megadjuk a magyar állampolgárságot, és a leendő kétkamarás parlamentben biztosítjuk a döntéshozatalban való részvétel lehetőségét”


Valamiről lemaradtam?
_________________
Ezek attól jóval bonyolultabb dolgok, melyeket logikusan (és meggyõzõen) hangzó érvekkel csak úgy alá lehetne támasztani.
Back to top
View user's profile Send private message
VukLuxKlanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 794
Location: Nagymegyer - rókalyuk

PostPosted: Thu May 13, 2010 11:48 am    Post subject: Reply with quote

...a jobbik vezérei a nyugdíjukat betonozzák be a miép - már ami maradt belőle azaz Csurka főhadvezér - meg kékül a jobbik sikerétől és ha mindenben igaza is lenne a jobbikkal szemben akkor is csak az irigység tűnik ki belőle...
_________________
...a tyúk a mindenség végzete,le róla az összes tollal!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Sep 04, 2010 10:49 am    Post subject: Reply with quote

(négy hónappal késöbb)

Nos, eltelt a Jobbik parlamentbe jutása óta pár hónap (több mint száz nap..), és még valahogy mindig nem látom azt a razanciát, amit egy ilyen párttól elvárna az ember!

Annak idején sokan nekem támadtak, mert kétségbe vontam a Jobbik hitelességét, mert az igazán kényes témákhoz nem nyúlt hozzá, és igazán kényes dolgokat máig nem hoz nyilvánosságra..

Tegnap pl. meghallgatták a magyar parlamentben Gergényi Pétert a 2006-os tömegoszlatásokkal kapcsolatban.

http://kuruc.info/r/37/65325/

Valahogy hiányoltam, hogy egy jobbikos se tette fel neki a kérdést:

Mit kerestek izraeli alakulatok (idegen nyelven beszélö magyar rendörök Rolling Eyes ) 2006ban Budapesten a tüntetések leverésekor?

Pedig ott volt még Morvai Krisztina is..

"Totális kontrollt csak úgy tudunk elérni, ha ellenzéki vezetöknek beöltöztetett ügynökeink révén mi kontroláljuk az ellenzéket is"

/szabadkömüves-illuminati bölcselet/


Apropó, Morvai Krisztina nagyon "törödött" velünk szlovákiai magyarokkal is a választások elött, gyalog járt át még Komáromba is a hídon koszorúzni, azóta viszont nagy a csend, csak a választási kampányban kelletünk neki (?)

A kuruc.infoval - bár kormányváltás volt - mégse tudott Orbán se mit kezdeni: nem volt rá hatalma? Mégiscsak igaz lehet, hogy a kuruc.infot a háttérböl a CIA magyar tagozata futtatja Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
magyarallampolgarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 120
Location: Magyarország

PostPosted: Sun Sep 05, 2010 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

nem_programozhato wrote:


Apropó, Morvai Krisztina nagyon "törödött" velünk szlovákiai magyarokkal is a választások elött, gyalog járt át még Komáromba is a hídon koszorúzni, azóta viszont nagy a csend, csak a választási kampányban kelletünk neki (?)

A kuruc.infoval - bár kormányváltás volt - mégse tudott Orbán se mit kezdeni: nem volt rá hatalma? Mégiscsak igaz lehet, hogy a kuruc.infot a háttérböl a CIA magyar tagozata futtatja Embarassed


A morvai kriszta a ribancok mintapéldánya. Egy ilyen pénzért bármire kapható enyhén szólva ledér dekoratívvá változtatható nőnek látszó majomra volt szüksége a jobbiknak hogy mértéktelenül ízléstelen és tisztességtelen módon hamar ismerté tegyék magukat.
(Akarom mondani, botrány csinálásokkkal váltak hírhedté s nem Normális úton, miszerint Emberek valami ténylegesen s lényegében is jót hasznosat tesznek.)

Az Orbán azért annyira nem hülye az én véleményem szerint, nagy ívben tojik a kurucz infóra mint általában mindenki.
Ne magadból induljál ki, nem mindenki akarja totálisan megsemmisíteni ami nem tetszik neki! Szerintem egyszerűen átnéz rajtuk!
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 4:59 pm    Post subject: Reply with quote

Emlékeztek még birkucik Rózsa-Flores és zsoldosbandájának bolíviai meggyilkolásásra? Annyi minden elhangzott már az üggyel kapcsolatban.. csak épp a „nagy nemzetközi képet“ nem rakta össze még senki. Bár a „nagy kép“ az összes részletével és szövevényével együtt senki elött se ismert - azt csak az ügy háttérfigurái ismerik – most meg lesz nevezve valaki, akire azt fogjátok mondani, örá aztán egyáltalán nem gondoltatok volna! Pedig ö volt az, ö volt a megrendelöje a bolíviai elnök meggyilkolásának. Azt azért gondolom már eddig is sejtettétek, hogy egy nagyon befolyásos illuminati (háttér)figuráról lehet szó.

A sztorit azért írom ide, hogy ezzel is szemléltessem, a magyar „szélsöjobb“ valójában több mint jó kapcsolatokat ápol a nyugati illuminati körökkel és titkosszolgálatokkal, köztük a CIA legundorítóbb, szakadár frakcióival is. Lényegében amit Molnár F Árpád ír a Jobbikról a weboldalán, az valószínüleg mind igaz, és csak gratulálni lehet neki, amiért ezt elmondja.

A bolívíai elnök meggyilkolásának indítékát is minden bizonnyal sokan sejtettétek: az országban müködö nagy multinacionális cégek államosítására készült.

Az egyik ilyen legbefolyásosabb és leghatalmasabb társaságot Royal Dutch Shellnek hívják, melynek a holland királyi család az egyik förészvényese. A holland királyi család a lehetö legszorosabb kapcsolatokat ápolja a Rockefellerekkel és a többi amerikai és európai hipergazdag családdal is. Ezek a családok képezik az ún. „angol-holland pénzügyi oligarchiát“ ( http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=790&p=34606#34606
), és ök a szervezöi az éves Bilderberg összejöveteleknek is.

Rózsa Floresék megbízójának neve: Beatrix holland királynö

A megbízott végrehajtó: a CIA egyik szakadár frakciója, mely szinte kizárólag ezen hipergazdag illuminati családoknal szolgál.

Mint ahogy a Times Online cikke is írja:
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/ireland/article6169658.ece

Quote:
MICHAEL DWYER, the Tipperary man shot dead in Bolivia, worked in security on the Shell Corrib project with a Hungarian associate of the main target of the Bolivian police attack.
It now seems likely that Tibor Revesz, 32, who worked with Dwyer for Integrated Risk Management Services (IRMS), a security company that protects Shell’s gas project in Mayo, is the link between the Tipperary man and Eduardo Rozsa Flores.
I-RMS refused to answer queries but issued a statement confirming that Dwyer worked for them up to October 20 last year.
Before he travelled to Bolivia, Flores said he was going to the Santa Cruz region to form a militia to protect the region against the central government.


Michael Dwyer, Rózsa Flores csoportjának ír tagja a Shell „Integrált Rizikókezelési Szolgáltatások“ (egyszóval biztonsági) osztályának munkatársa volt Révész Tiborral együtt.

A Shell védelmét világszerte valójában a CIAnak ezen (mára) szakadár frakciója látja el, mely biztonsági osztály leple alatt müködik, és de facto már csak a Shell tulajdonosainak hajlandó engedelmeskedni. A CIAs Révész volt az, aki ismerte Rózsa Florest is, annak gazdag titkosszolgálati múltjával és meglehetösen egyedi életpályájával együtt.

Sokan nem értik, miért bízta volna a CIA a bolíviai elnök megölését ilyen martalóc zsoldosbandára mint Rózsa-Flores a székely „diákjaival“ együtt. Hát ezért: mert egyáltalán nem a „hivatalos“ CIA állt mögötte, hanem ez a Royal Dutch Shellhez kötödö frakció.

A dolog úgy kezdödött, hogy Obamát a CIA megkörnyékezte, és megkérdezte, mit szólna hozzá, ha a bolíviai elnököt likvidálnák. Szegény Obama.. csakis rossz döntést hozhatott. Ha nemet mond, azzal a „kenyéradó gazdáit“ haragítja magára, ha meg igent, azzal szinte az összes dél-amerikai államot, melyek szinte azonnal szövetkeztek volna akár az ördöggel is (Kínával, Iránnal és Oroszországgal mindenképpen) az USA ellen. Á‰pp a dél-amerikai országok trinidadi összejövetele elött állunk, melyre hivatalos volt Obama is. Obama döntésének pontos geopolitikai okait nem tudni, azt viszont igen, hogy nemet mondott a CIAnak a merényletre.

Á‰s ekkor indult be a „szikrázás“: a CIA ezen szakadár frakciója ennek ellenére mégis beindította az akciót a bolíviai elnök meggyilkolására, Rózsa-Flores a Székely Légión keresztül további bandatagokat toborzott, majd elutaztak Bolívíába stb. stb.

Amikor Obama megtudta, hogy mi folyik, és hogy nem tud parancsolni a CIA ezen frakciójának, egyszerüen „felvette a telefont“, és elmondta Moralesnek, hogy merényletet készítenek ellene. Szinte a biztos haláltól mentette meg. Egy-két héttel ezután likvidálták Rózsa-Floreséket Bolíviában.

S ezután indult be még jobban a „szikrázás“: immár magát Obamát akarták ezek a körök eltenni láb alól, amit viszont az Obamához hü erök, valószínüleg az NSA lehallgatóakciója által, azonnal megtudtak, és azonnal küldtek is egy "figyelmeztetést" Beatrixnak.. Az Obamához hü erök válaszlépése volt ez a holland királynö ellen megkísérelt „figyelmeztetö“ merénylet.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/netherlands/5250768/Dutch-queen-escapes-as-driver-crashes-into-crowd-killing-four.html

Egy Fekete Suzuki Swift próbált nekirohanni a holland királynöt szállító nyitott autóbusznak egy rendezvényen, megölve 4 embert, további 20-at pedig megsebesítve a tömegben.

Á‰s itt ér véget az egész sztori azzal, hogy mindkét fél ezután visszafogta magát.
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 5:13 pm    Post subject: Reply with quote

Ezt se egy Novák Elöd rajongó készítette_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group