View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sajtkukac
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 9:05 pm Post subject: |
|
|
szamomra csak a tulipanok jonnek be bajnoknak, de az is csak ismeretseg miatt inkabb gyozzon a foci!!birok sasoljatok!
argentina koesese maradona miatt nem zavar  |
|
Back to top |
|
 |
Attila
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 7:26 am Post subject: |
|
|
Á‰n az 1986-os VB óta szeretem a német válogatottat.
Szövetségeseink harcban állnak, úgyhogy hajrá Németország! |
|
Back to top |
|
 |
aupe
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 8:02 am Post subject: |
|
|
Attila wrote: | Á‰n az 1986-os VB óta szeretem a német válogatottat.
Szövetségeseink harcban állnak, úgyhogy hajrá Németország! |
miért pont a '86-os VB óta, csináltak akkor valami kiemelkedőt, mármint a döntőig eljutottak...egyébként szerintem a Hollandok nagyon megérdemelnének egy VB címet volt már két elvesztett döntőjük (igaz nekünk is) és mindig ott vannak a toppon.... |
|
Back to top |
|
 |
Attila
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 8:48 am Post subject: |
|
|
1986-ban kint voltunk mi is a VB-n. Azóta sajnos nem. Sajnos Nyilasi nem volt kint, de Détári, Esterházy nagy kedvenceim voltak.
Kölyökként tetszett a német válogatott játéka. Olyan nevek, mint Rudi Völler, Littbarski, Brehme, Matthaus, stb. Emlékeztek rájuk?? Utána pedig folyamatosan nekik drukkolok. Egyébként is szeretem a német (és az angoloknál főképpen alacsonyabb osztályú) focit. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 6:56 am Post subject: |
|
|
Az apám öt éves koromban belémnevelte, hogy a németeket "nem szeressük!", és azóta is többször elmondta, hogy hogy sírtak a rádió előtt az elveszített VB döntő után. Persze azért tetszik, amit csinálnak, de ma is inkább a spanyoloknak fogok drukkolni. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
aupe
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 7:25 am Post subject: |
|
|
Janicsar wrote: | de ma is inkább a spanyoloknak fogok drukkolni. | én ma inkább a Hollandoknak, de holnap kizárólag a spanyoloknak szurkolok, '86-ból csak egy meccsre emlékszem kristálytisztán Magyar:Szovjetre, apám egész nap ezer fokon égett ott nézte az egész család és valami hihetetlen csalódottság lett úrrá rajtunk...  |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
Ja, tényleg, ma a Hollandok játszanak, ha jól játszanak majd, akkor nekik drukkolok, amúgy URG.
Nekem az első VB emlékeim 82-ből vannak, Maradona kiállítása, és ahogy keresztet vet, valamint Cernatinsky gólja, ja és a majdnem síró Mészöly Kálmán, ahogy lemond.
A Magyar-Szovjetre mi is már napok óta készültünk, aztán jött a "katasztófa", ahogy Vitray mondta a közvetítésben a hatodik gól után. Ha Belanovék nem hatot rúgnak, hanem csak kettőt, akkor a továbbjutás is meg lehetett volna, mert akkor még a legjobb harmadikok is továbbmehettek. Ágy viszont gólaránnyal Uruguay ment tovább (ha emlékeim nem csalnak) _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 12:00 pm Post subject: |
|
|
1. örülök hogy Brazília és Argentína röpült. Utálom őket amióta a fantasztikus technikai tudásukat eltakarja a a műhaldoklásuk meg a siránkozásuk minden esetben ha 1 méterre megközelíti őket az ellenfél. Miközben többnyire ők az alattomosan szabálytalankodók.
2. A Spanyolok megint sz.r játékkal na meg lesgóllal mentek tovább, nem érdemlik meg a döntőt. Á‰rdekes hogy senki nem vette észre.
Ugyanis:
Quote: | Lehet olyan helyzet, amikor a csatár bár a védők mögött tartózkodik, egyáltalán nem avatkozik játékba (nincs lehetősége), és a védekező csapat játékát sem zavarja. Ezt nevezzük tétlen lesnek, de ettől még szabályos a támadás. Ha egy játékos tétlen lesen van, és miután egyik társa rálövi a kapura a labdát, majd a kipattanóhoz hozzáér, azonnal érvényesül a lesszabály. |
Mindenesetre a spanyolok nem érdemlik meg a döntőt
A Holland-Német 3:1 szép döntő lesz. _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 12:45 pm Post subject: |
|
|
Német- Holland 3:2 _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 1:28 pm Post subject: |
|
|
Uruguay-Németország 1:3
No, ez nem jött össze. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Last edited by Janicsar on Wed Jul 07, 2010 10:38 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
nogradi
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 10:36 am Post subject: |
|
|
Quote: | Mindenesetre a spanyolok nem érdemlik meg a döntőt |
akkor én biztos más 1/8 meg 1/4 döntőt láttam, ahol a spanyolok végigtámadták a meccset a 8 emberrel védekező portugál meg paraguai csapat ellen... |
|
Back to top |
|
 |
Hawkeye
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 11:01 am Post subject: |
|
|
A portugálok ellen nem láttam őket de Paraguay ellen nem mutattak semmit. A játékuk csak nagyon-nagyon halvány árnyéka a hírnevüknek.
Szerintem a németek simán verik őket.... bár lehet hogy megint rúgnak 2 lesgólt meg 1 tizenegyest....és akkor csak 4:3-ra kapnak ki.  _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el. |
|
Back to top |
|
 |
nogradi
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 11:45 am Post subject: |
|
|
hát nem tudom, még mindig tűrhetőbb a félméteres les mint a félméteres meg nem adott gól... a 11-es ugyanolyan volt mint a paraguai. az hogy fél méterre beléptek a 16-ba ez elrúgása előtt azt kb. annyira befolyásolja mint hogy 3 vuvuzelával több van a lelátón. a megismételt 11 után megint szabálytalankodtak a paraguaiak.
a hollandok megérdemlik a döntőt mégha visszafogottabban is játszanak mint azelőtt...a németek nem érdemelnek semmit, a 3 címukből 2 érdemtelen. |
|
Back to top |
|
 |
Bigman
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 4:44 pm Post subject: |
|
|
nogradi wrote: | hát nem tudom, még mindig tűrhetőbb a félméteres les mint a félméteres meg nem adott gól... a 11-es ugyanolyan volt mint a paraguai. az hogy fél méterre beléptek a 16-ba ez elrúgása előtt azt kb. annyira befolyásolja mint hogy 3 vuvuzelával több van a lelátón. a megismételt 11 után megint szabálytalankodtak a paraguaiak.
a hollandok megérdemlik a döntőt mégha visszafogottabban is játszanak mint azelőtt...a németek nem érdemelnek semmit, a 3 címukből 2 érdemtelen. |
A VB címet nem érdemből osztják,azt a németek egyszerűen megnyerik!!!  _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ.... |
|
Back to top |
|
 |
sajtkukac
|
Posted: Wed Jul 07, 2010 9:11 pm Post subject: |
|
|
bigi ez sem jott be
hajra hollandia!!!ha ok gyoznek elmondhatjuk szlovakiat a vilagbajnok kuldte haza  |
|
Back to top |
|
 |
|