Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nyitra és vidéke
Goto page 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Fri Aug 19, 2005 7:28 am    Post subject: Nyitra és vidéke Reply with quote

Hawkeye wrote:
Mata_Hari wrote:
Hawkeye beismerte, hogy nem ismeri Zoboralja belső ügyeit, de mégis védelmébe veszi Paulist, mert Bógyi herceg "jó magyar".

Ezt nagyon elnézted. Kivel kevertél össze?

Mata_Hari wrote:
Hawkeye,
lehetséges, elnézést, de biztosan közületek, újonc fórumozók közül mondott ilyen véleményt, talán hazafi számára jó magyar a zoboralji herceg.
Bigman biztosan nem írta, bár tavalyhoz képest nagyon megváltozott, meglehet, hogy Lajcsi király és Bógyi herceg sztereóban legyintette meg?

hazafi wrote:
Kedves Mata Hari! Á‰n voltam aki a védelmébe vette Boldizsárt, vállalom, meg is hurcolhatsz érte. lehet, hogy nem látok annyira a dolgok mögé mint Te, de nem baj ha nem mindenkinek ugyanaz a véleménye, attól még mindenkim lehet a mag módján akár jó ember is. Á‰n csak azt irhatom amit tudok. Keresd vissza valamelyik témakörben le9rtam ,hogy Boldizsár a házát tette jelzálogba, hogy elkezdje a kollégium épitését. Ha ez szerinted nemzetellenes, hát a lelked rajta. de úgy látom, hogy csak támadsz és nem támasztos a gyűlöletedet alá semmi bizonyitékkal. Holnap én is előállhatok azzal, hogy te egy apagyilkos vagy és ne történik semmi, ha nem bizonyitom be akkor csak rágalmazok. Szerinted nem. Ášgyhogy elő a farbával barátom, nemcsak mocskolódni, bizonyitani is!!!!! Question Question Question Question Question Cool

Mata_Hari wrote:
Kedves Hazafi!
Valóban nem látsz a dolgok mögé.
Mióta vagy jelen a neten fórumozóként?
Mert az újszótól kezdődően a post.sk-n, őskukacon, Góbén sok tudósítás volt Zoboraljáról és a nemzetmentő lovagjainkról, melyek -ladányinak köszönhető- nem olvashatók.
Á‰rtelmes embernek nézlek, ezért a jelzáloghitelről gondolkozz csak el.
5 év után te jöttél ezzel, úgyhogy nem csak nekem, hanem minden zoboraljinak újdonság. Ha úgy lett volna, akkor az LL fanclub béresei már régebben előhozták volna.
De ha igaz is, akkor szerinted mennyi hitelhez juthatott Bógyi herceg, szerintem azzal nem sokra ment volna a kollégiumoknál, és ha mégis többszázezres sőt milliós hitelt vett fel, miből fizetné vissza, csak nem a középiskola és kollégiumokból?
Á‰s csak úgy mellékesen:
a nemzetmentő iskolaalapítás mögött a milliós vagyonszerzés állt, mert ahol nincs gyerek, ott ki részére épül iskola, a vállalkozó részére, mert erre meg lehet pumpolni a magyarországi alapokat és az MKP-n keresztül a szlovákiai pénzeket!
Hívd fel az alsóbodoki polgármestert, hogyan jutott Bógyi 4,2 hektár úrbérességi területhez, ahol most a híres ranch van, és hogy sikerült eltulajdonítani a község építőanyagát, melyből építkezni kezdett!
De a nyitrai ügyeket külön topicban folytathatjuk.

hazafi wrote:
Valóban nem vagyok régi fórumozó. csak régen figyelem a közéletet . Á‰n úgy tudom, hogy a rancs helyén egykor szeméttelep volt, amire Boldi hordatott rengeteg földet. Ez sem lenne igaz. A régi fórumon nem voltam jelen, mert csak nemrég van számitógépem. Azt sem tudom, hogy a klolégiumra vagy az iskolára felvett hiteleket miből lehet visszafizetni, gondolom az állami támogatásokbül, vagy az alapitványi támogatásokbül, de azokkal tudtommal el kell számolni , vagyis ilyen célra nem használhatók. hát hallottam az alsóbodoki polgármesterről is egyet s mást,, nem tudom megitélni, nem is tisztem. Ami az iskola látogatottságát illeti innen a Palócföldről sokan látogatják, az ismerőseim gyerekei közül is, valósz9nűleg azért működtethető.

Kedves Hazafi,
Mivel nem látsz a dolgok mögé, ajánlom, lapozd át a Nyitra és vidékét a www.felvidekforum.com - on, ugyan ez csak a töredéke a fórumokon megjelent zoboralji tudósításoknak, például a kukac.sk bezárásakor a Nyitra és vidéke és a Ladányi Lajos topicok vezették a látogatottsági és hozzászólási toplistát. Nem kényszerítelek, és nem győzködlek az igazunkról, csak egy kicsit gondolkozz el azon, amit olvasol tőlünk, és azon, miért hiányzik a cáfolat, miért olyan „egysíkú és egyoldalú”, miért lopták el Ladányiék a nickemet a Góbén, miért jelentkeztek be több „igazi” néven, miért jelentkeztek be Balkó Gabrielként stb.
Hogy többet tudj Zoboraljáról, adott a lehetőség, olvasd el, aztán jöhet a kérdezz-felelek.
Nyitra és vidéke
http://www.felvidekforum.com/viewforum.php?f=49&sid=3e9d3097b4989ecfca927ce2459dee2e
Back to top
View user's profile Send private message
BigmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1667
Location: Nagymegyer

PostPosted: Fri Aug 19, 2005 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Látod MH,a Hazafi jó ismerője a lovagjaidnak,vele hát színvonalas vitát folytathatsz róluk!Mi "csak" elhittük ,amit róluk írtál és vitára az nagyon kevés! Hajrá!!
_________________
Bár zord a harc,de megéri a világ....
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Fri Aug 19, 2005 10:26 am    Post subject: Reply with quote

Orulok hogy a téma idekerult. Teged ismerve (MH) a csirkevészrol is LL tehet, de mindegy mert az utobbi idoben nem minden LL-es hozzászólást olvasok el, lévén hogy mindig korbe ugyanaz. Kulonosebben nem is érdekel már..."Elvtárs" pedig a jó édes....
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 7:00 am    Post subject: Reply with quote

Látod bigman, ezelőtt megdícsértelek, hogy olyan bigmanosan fogalmaztál, és ismét a klónod jelentkezett, ha megszerzem a régi fórumok anyagát, akkor majd idézek, hogy „hittél“!
Hazafi honnan ismeri jól a lovagjainkat, az MKP elnökségen vagy az országos tanács ülésein beszélgettek,esetleg ellátogatott a ranchra vagy az LL fanclubba Nyitrán?
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 7:01 am    Post subject: Reply with quote

nogradi wrote:
Orulok hogy a téma idekerult. Teged ismerve (MH) a csirkevészrol is LL tehet, de mindegy mert az utobbi idoben nem minden LL-es hozzászólást olvasok el, lévén hogy mindig korbe ugyanaz. Kulonosebben nem is érdekel már..."Elvtárs" pedig a jó édes....

Nogradi elvtárs, pajtás vagy bármi,
Ladányi és a csirkevész - ha kell, akkor ezt is beveti a barátod a cél érdekében, és mi a célja?
Pénz és hatalom, mégha halottakon keresztül is!
Á‰s miért van szerinted körbe-körbe Ladányiról, mert két fórum anyaga eltűnt a netről a király utasítására, és ezért ismétlük önmagunkat, mivel nem dicshimnuszokat zengtünk róla, hanem a valóságot tártuk az olvasók elé, ami nem volt valami hízelgő a számára, ezért bezárták az újszót, megfenyegették a főkukacot, még folytassam?
De mint látom egyedül maradtam a nyitrai különítményből, a többieket már sikerült Lajosnak beszervezni az LL fanclubba valamilyen zsíros falat ellenében.
Akkor szóljatok, ha ladányi neve nem fog korespondálni a topic témájával, rendben mkp positive pajtások?!
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 7:02 am    Post subject: Reply with quote

Már említettem milyen befolyása van Ladányinak a médiáknál, ezt elsősorban Vrabec Máriának köszönheti, aki évek hosszú során az Ášj Szóban és Vasárnapban egyengette Lajos útját felfelé. Amint Duray asszisztense majd képviselő lett, azóta már pozíciójából eredően szolgálják őt a médiák.
A Generációk találkozása több teret kapott, mint például a beíratások Szlovákiában. Duna TV, a szlovák TV és rádió magyar adása, az Ášj Szó többször, a Vasárnapról egyelőre nem tudok, de nem kétlem, hogy terjedelmes beszámolót lapozhatnak az olvasók Ladányi fővédnök teljesítményéről és ami érdekes számomra, hogy a katolikus hetilapunk, a Remény kétszer is foglalkozik a Generációs találkozóval.
Mészáros Pétert nagyon megihlette ez a rendezvény, úgyhogy meginterjúvolta Ladányi képviselő urat, aki olyan szívhezszólóan nyilatkozott a „zoboralji magyarság összekovácsolásáról“, hogy aki nem ismeri, az elhiszi az önzetlen jótevő öntömjénezését.
A katolikus hetilapunk szerkesztőit, de a többi médiát sem érdekelte Szent László halálának 910. évfordulójára meghirdetett emlékmise, ennél sokkal fontosabb feladat volt résztvenni Ladányi tömjénezésén!
Még egy észrevétel, két főszereplője a Generációs remdezvényeknek(a miséző atya + a mo-i sztár) ügynök volt az átkosban, ígyhát „helyénvaló“ Ladányi véleménye:

Számunkra sokat jelent, hogy mások is törődnek a zoboralji hívek lelkivilágával.

A fiataloknak szóló szakmai segítségen kívül mindez arra is jó volt, hogy megismerjük a „sztár” emberi arcát. Az előadóét, aki tanúságot tesz emberségről, hitről és nemzeti értékekről.
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 7:58 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Nogradi elvtárs, pajtás vagy bármi,


El kell dontened hogy micsoda, asszerint fogok veled beszélni. ha még egyszer leelvtársozol, akár le is nácizhatlak, mivel pont ezt nem találom viccesnek.

LL-t illetoen pedig a stilusoddal egyre nehezebben ervénysulsz, ugyhogy ne csodálkozz ha magadra maradsz. LL Zoboralja "produktuma" ha a "királyotok" ilyen akkor ti magatok is hasonlóak vagytok, mert a politikus mindig a kozosség tukorképe. Ha meg nem tudtok magatok kozott rendet tartani, akkor úgy kell nektek. Cool
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 8:10 am    Post subject: Reply with quote

Egyébként ahoz mit szólsz amikor a post.sk fórumról is elkudtek, vajon azt is LL irányítja Question
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 8:38 am    Post subject: Reply with quote

Nógrádi testvér,
emlékszem egy vitánkra iskolaügyben, amikor védelmébe vetted az MKP-t, mikor ellene szavaztak a magyar igazgatóságnak, ezt úgy értelmeztem részedről, mint pártfeladat teljesítését. Elnézésedet kérem, többé nem elvtársozlak, bár te továbbra is mkp positivként viselkedsz, mert olyan dolgokat is védelmezel, melyekről nagyon kevés ismereted van, de a pártról csak jót lehet, ezért védeni kell, úgy van?
LL-t illetően nem az én stílusommal van gond, hogy elvesztek a nyitrai fórumozók, amögött inkább ladányit keresd, kit mivel győzött meg, mivel vásárolt meg, vagy mivel fenyegetett meg.
Ladányi nem Zoboralja, hanem Duray és az MKP produktuma, és ha még nem vagy teljesen vak vagy elvakult MKP-s, ezért látnod kellene, hogy az MKP válogatja maga részére az embereket vezető posztokra, nem csak a parlamentbe, hanem lefelé egészen a falusi szervezetek vezetéséig!
A rendcsináláshoz kellenek a médiák, melyek nekünk nincsenek a kezünkben, ezért voltak a fórumok és van most kettő is, csak mint látom Ladányinak mindenhova elér a keze!
a post.sk-t el kell olvasni!
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 8:59 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Nógrádi testvér,
emlékszem egy vitánkra iskolaügyben, amikor védelmébe vetted az MKP-t, mikor ellene szavaztak a magyar igazgatóságnak, ezt úgy értelmeztem részedről, mint pártfeladat teljesítését.


ez már jobb, de az értelmezésed rossz. amugy jobb lenne ha konkrétabban irnál. igy csak gondolom hogy a gimesi(?) iskolárol irsz. De a legjobb lenne ha konkrétan idéznél, pontoan kit, mit mikor és hogyan vettem védelmembe. a redcsináláshoz elég, ha fulon fogjátok vagy ignoráljátok a választásokon, amit írsz, csak olcsó kifogás.

Ami pedig az mkp-t illeti minálunk nincs tagsága és akármilyen furcsán hangzik, a megélhetési magyarok kozul mindenki az sdku, ano tagja, azelott pedig kss a rendszerváltás után meg sdl tagjai voltak. aki minalunk mkp-s, azt "túlzottan magyarkodónak" tartják. ugyhogy ahány ház annyi szokás.
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 9:17 am    Post subject: Reply with quote

Amúgy meg a védelmedbe vetted sok magyarországon tanuló diák perzekucióját azzal hogy mindenekfelett véded az NR otodik kart.
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 9:44 am    Post subject: Reply with quote

Nógrádi testvér!
A hozzászólásaid alapján ezt tapasztalom, mkp positive!
A Gímesi iskolára gondoltam, a régi kukacon, de lehethogy a www.felvidekforum.com „Zoboralja iskolái“ topicban megtalálható a véleményed erről az árulásról.
A választásokkal kapcsolatos véleményeddel nem értek egyet, az önkormányzati választásokon „fülönfoghatjuk vagy ignorálhatjuk“ a lovagokat, 2002-ben az Ášj Szó fórumnak és az ebből készült szamizdatnak köszönve meg is történt, Ladányi MKP-ja veszített Kálazon (ő nem), Paulis MKP-ja pedig totálisan becsődölt, senki nem jutott be az alsóbodoki parlamentbe.
Csakhogy a megyei és parlamenti választásoknál más a helyzet, itt nem a választók választják ki, hanem az MKP mondja meg, kit kell választani, de erről másik témában.
A „sok magyarországon tanuló diák perzekuciójának“ nem a Nyitrai Magyar Kar az okozója, hanem a szlovákiai magyar oktatáspolitika!!!
Zoboralji magyarként aki nem áll a kar mellé, az egy áruló!
De erre is külön téma kell!
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 11:52 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
A választásokkal kapcsolatos véleményeddel nem értek egyet, az önkormányzati választásokon „fülönfoghatjuk vagy ignorálhatjuk“ a lovagokat, 2002-ben az Ášj Szó fórumnak és az ebből készült szamizdatnak köszönve meg is történt, Ladányi MKP-ja veszített Kálazon (ő nem), Paulis MKP-ja pedig totálisan becsődölt, senki nem jutott be az alsóbodoki parlamentbe.


Miért csak Kálazon, és a tobbi falu Question Miért nem LL vesztett Kálazon:?: Kissé fonák ez így, nem Question

Quote:
Csakhogy a megyei és parlamenti választásoknál más a helyzet, itt nem a választók választják ki, hanem az MKP mondja meg, kit kell választani, de erről másik témában.


Nekem az az érzésem hogy komcsi módon gondolkozol, akkoriban volt "ajánlatos" elmenni szavazni. Ma nem muszáj. A tények: a megyei választásokon a NR járásnak semmi jelentosége az mkp részére, a tobbségi rendszer miatt ott az mkp 2001-es gyozelme a Km, Lv, Uj és Vs járásokban jott ossze, most is ezek lesznek számára a fontosak.

a parlamenti választásokon az mkp 2002-ben 7400 szavazatot kapott, miért nem maradtak otthon az emberek Question Ezt magyarázd meg.

Quote:
A „sok magyarországon tanuló diák perzekuciójának“ nem a Nyitrai Magyar Kar az okozója, hanem a szlovákiai magyar oktatáspolitika!!!
Zoboralji magyarként aki nem áll a kar mellé, az egy áruló!
De erre is külön téma kell!


Néhány idézet:

A probléma már évek óta téma a szlovákiai magyar oktatásügyben és sokan remélték, hogy az egyre nagyobb pedagógushiányra való tekintettel minél hamarabb és minél kevesebb pénzből sikerül megoldani, lényeges elmozdulást azonban csak a Közép-európai Tanulmányok Karának megalakulása hozott.A kar vezetői a győri Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Kar dékánjával egyeztetve a nyáron vegyes bizottságot hoztak létre és ennek tagjai megállapodtak abban, mely tantárgyakból kell a magyarországi főiskolákon végzett tanítóknak vizsgázniuk, hogy Nyitrán megkaphassák a magiszteri titulust

Szóval NR-an mondjág meg hogy az Mo-gi képzés jó vagy nem. Egy tótországi iskolában Exclamation

A bizottság megállapította, hogy a képzés tartalmát illetően lényeges különbségek vannak, ugyanis az alsó tagozatos tanulók oktatásában is jelentős szerepet kapnak azok a tantárgyak, amelyek az illető ország, illetve szűkebb régiójuk sajátosságaival foglalkoznak. Ebből kiindulva a szakbizottság megnevezte azokat a tantárgyakat, amelyekkel az érintett pedagógusoknak még foglalkozniuk kell ahhoz, hogy teljesítsék a nyitrai Konstantin Egyetem tantervét, és itt magiszteri titulussal kaphassanak diplomát.

...a konstantin egyetem tantervét kell teljesíteni....hihetetlen, felfoghatatlan

Akiket a dolog érint:

Minden megszólított azt mondta, felesleges és unalmas, idő- és pénzpocsékolás az egész, de ha ugyanazért a munkáért ugyanolyan fizetést akarnak kapni, mint a Szlovákiában végzett kollégáik, akkor nincs más megoldás, mint kifizetni és kibírni.

Most tízezer koronát ajánlottak egy szemeszterre, azt hiszem, meg sem fordult senkinek a fejében, hogy ne fizesse be, hiszen végül is tőlük függ, megkapjuk-e végre az államilag elismert diplomát. Amúgy marhaság az egész, ötödik napja ülök itt, de még semmit nem hallottam, amit az Apáczain nem tanultam volna. Sőt, azt kell mondanom, hogy az ottani képzés sokkal színvonalasabb volt, de hát egy hatnapos maratoni előadássorozattól nem is várhatunk többet” – mondta el az egyik fiatalember, aki azonnal neve elhallgatását is kérte, mert, mint mondta, szeretne még az idén levizsgázni és elfelejteni, hogy valaha Nyitrán járt.

Ha azt akarják, hogy végre legalább a többi, mélyen alulértékelt kollégával egyenrangúak legyenek, akkor a havi hatezer koronából kell most kigazdálkodniuk a szemeszterenként tízezer koronás tandíjat, az utazás, a szállás és étkezés költségét – vagyis a magiszteri titulus óvatosan számolva is legalább ötvenezer koronájukba kerül.Ehez már csak annyit tennék hozzá, hogy megkoszonhetitek Slavkovská asszonynak a "tobbletdiákokat" meg a nyúzásukat. 1996 elott mint minden civilizált országban voltak foiskolák meg magasabb szintu- egyetemek. Egyetemek tudtommal csak Pozsonyban, Kassán meg BB voltak (de az utóbbiban se vagyok biztos), ma minden mezei iskola egyetem beleértve NR-t, és a SJE-t is. 1996-ban egy tollvonással egyetemet csináltak fuggetlenul attól hogy nemcsak a fejlett országoktól vagyunk elmaradva de már a szomszédainktól is (ennek bizonyítéka hogy pl. Csehországba ozonlenek a diákok, onnan ide pedig nem). Tehát mi az akadálya egy Mo-i diploma PROBLÁ‰MAMENTES elismerésének ha nem a "majd mi megmutatjuk nekik" szemlélet, amiben igy már az ún. kar is partner Question Question Question

A cikk amúgy Vrabec-tól van. Kivancsi vagyok, vajon a megszólított diákok véleménye is a o muve, vagy egyenesen meghamisította oket Evil or Very Mad

http://www.ujszo.com/clanok.asp?vyd=20050121&cl=114212
Back to top
View user's profile Send private message
Mata_HariJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1155

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

A választásokhoz a „Jövőre választások“ topicban.

A nyitrai karhoz és Vrabechoz egyelőre csak annyit, hogy az újságírónő Ladányi és az MKP bértollnoka, az Ášj Szó szintén a pártot szolgálja.
2002-ben azt olvasták az olvasók Ladányiról, hogy a 70-es évek végén ő próbálta megmenteni a nyitrai gimnázium magyar osztályát, később kiderült, hogy semmi köze nem volt hozzá, csak öntömjénezés volt Vrabec tollából. Tehát a névtelen diákok sem biztos, hogy léteztek, ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden rendben van a külföldön tanuló magyar diákok akreditációja körül.
De kérdem én, tudták mibe mennek, mikor külföldi főiskolán vagy egyetemen tanulnak, vagy azok a diákok tudják mit ér majd a diplomájuk, akik a kihelyezett „mezei“ főiskolákon tanulnak?
Tehát nógrádi barátom, valamivel bonyolultabb ez a problémakör, és nem a nyitraiak a bűnbakok, hanem mások a felelősök ezért.
De mint előbb is írtam, erre külön topic kell, mint az újszón és az őskukacon voltak, és majd ott folytathatjuk.
Back to top
View user's profile Send private message
nogradiJoined: 27 Oct 2014
Posts: 2362

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

Nekem ez nem tunik off topicnak, de ha mégis, tedd át.

László Béla is benne volt a bizottságban, akik eldontotték hogy a magyar diploma nem jó. Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem hiszem hogy a Konstantin pszeudoEgyetem (KpE) jobb lenne mint az Mo-rol kihelyezett foiskolák, tekintettel arra hogy még a Pozsonyi UK-nak is problémái vannak a színvonal szintentartásával, pedig az már Slavkovská elott is egyetem volt. a KpE pedig egyszeruen csakúgy mint jónéhány más "társa" keresni akar a diákokon, akiknek ezt muszáj lenyelni. A egyszeri blokkos képzést pedig én is tapasztaltam már, hirtelen sok info, szart se jegyzel meg - ill. mégis, ha egyszer már tanultad. De akkor meg minek ez a bohóckodás, NR dicsosségéért Exclamation Question

http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2338721
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Goto page 1, 2, 3 ... 18, 19, 20  Next
Page 1 of 20

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group