Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

A birkák lázadása a "gorillák" ellen

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Fri Jan 27, 2012 11:06 pm    Post subject: A birkák lázadása a "gorillák" ellen Reply with quote

Végre kezd ébredezni ez a dicsö tót nemzet (Mikszáth szavaival), bár a magyarországi felvilágosultsághoz és múlt heti sokszázezres tömeghez még van mit pótolnia.

Ma este olyan történt Pozsonyban, ami még itt soha.

Tessék megnézni!

http://www.youtube.com/watch?v=kMAS76LJjek

http://www.youtube.com/watch?v=kMjai9fkztQ

A közéletben eddig ismeretlen, feltehetöen az Igor Matoviè vezette új párthoz (és a SIS-hez...) közel álló egyének "gorilla ellenes" tüntetést szerveztek ma késö délutánra Pozsonyba, vélhetöen sima (de rejtett) választási kampánycélzattal, a Facebook-on és ezen weboldalon keresztül:

http://web.protestgorila.sk/

A SNP téren még eléggé kicsi volt a tömeg, és a szervezök elvárásai szerint viselkedett. Az elnöki palotára már több minden hajigálva volt, mire azoban a parlamenthez ért, már több ezresre duzzadt, és kishíján lázadás tört ki, kishíján megrohamozta a parlamentet!

Dav demon¹trantov zúril, lietali vajíèka a banány
(A dühöngö tömeg tojásokat és banánokat dobált a parlamentre)

http://www.sme.sk/c/6234342/dav-demonstrantov-zuril-lietali-vajicka-a-banany.html

A tömeg vislekedése valószínüleg a hatalmat (és a szervezöket) is meglephette, nem hiszem, hogy ezzel számoltak volna. Hisz a parlamenthez kezdetben csak pár városi rendör volt kirendelve, a készenléti rendöri alakulatok sebtében, szinte az utolsó pillanatban érkeztek a helyszínre - mielött az iszonyúan dühös tömeg betört volna a parlamentbe.

Már videoklipp is készült róla: "Már nem vagyunk galamblelkü nemzet" címmel (persze nem mintha idáig is azok lettek volna)

http://www.youtube.com/watch?v=XmK6w866Wks

Egyébként nem tudom, észrevették-e a szlovákult értök, hogy az utóbbi idöben mennyire elterjedt a "birka" (ovce) és birkucik (oveèky) szó használata a szlovák közéletben, pl:

Ako také ovce
http://richardsulik.blog.sme.sk/c/282687/Ako-take-ovce.html

Gorily verzus ovce
http://robertkotian.blog.sme.sk/c/284921/Gorily-verzus-ovce.html

Lehet találgatni, hogy ezen emberi önérzetet sértö szó elterjesztéséért (a sme napilap honlapján keresztül) ki a "felelös" Wink
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 8:10 am    Post subject: Reply with quote

Különben a naivaknál naivabbak, akik azt hiszik, hogy az emberek majd elérnek valamit. Meg lehet változtatni a rendszert és a mostani politikát is el lehet küldeni a süllyesztőbe.

De ez csak kulisszacsere lesz.

Mert az ember nem változik. Á‰S a nép megint csalatkozni fog.

Az új politikai elit megint csak gorillák lesznek.

Az összeesküvéselméletek hívei azt hiszik van más jövő. Valamilyen gyerekes naivsággal hisznek egy jobb és igazságosabb jövőben.

Csak új kulisszák vannak, semmi több. Az embert kéne megváltoztatni (az ember alaptermészetét, motivációit és alkatát) ahoz, hogy más milyen legyen a holnap társadalma. De az ember az évezredek óta változatlan.

Ezzel nem azt mondom, hogy minden maradjon úgy, ahogy van. Csak azt mondom, hogy aki fel van lelkesedve azon, hogy na talán most végre lesz valami minőségi változás, annak mondom, hogy ébredjen fel. Olvasd el a Bibliát és megtalálod, hogy már 5 ezer évvel ezelőtt is az összes disznóságot ugyanúgy csinálták, mint ma.

Ami változott, hogy az akkori gorillák tevén jártak ma meg mobilt használtak. Csakis a kulisszák változtak.

A mostani handabandázó tömeg is csak az új kulisszákért üvöltözik, pedig azt hiszi, hogy történelmet csinál.
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 8:29 am    Post subject: Reply with quote

Ágy csak egy SIS-es ügynök beszél... sajnos a "munkásságod" a fórum ellehetetlenítésére nem sokat ér.

(Margóra: még az a kutya arany se akar valahogy "eldeflálódni", ismét visszakúszóban van a történelmi maximum felé. Pedig újabban erre építetted az egész lejáratásomra irányzott handabandádat Rolling Eyes)

Ha marad a hatalmi arogancia, abból még akár lázadás is lehet. A fönökeid a fákon lóghatnak majd mint a karácsonyfadíszek. Már most se sok hiányzott.

Az emberek már nem olyan naivak mint voltak 1989-ben.

Sokan tudják azt is, hogy Izlandon 2011-ben lényegében sikerrel járt az emberek lázadása - a mediális elhallgatás ellenére.

Protest: Budeme si musie» ¹tát vy¹trnga» opä»
http://aktualne.centrum.sk/domov/zdravie-skolstvo-spolocnost/clanek.phtml?id=1252645

Quote:
Bratislava - "Pred dvadsiatimi dvomi rokmi som presne na tomto mieste ¹trngal kµúèmi za budúcnos» mojich detí. Odvtedy poriadne podrástli," uká¾e na syna. V rukách nesie heslo - Za pravdu, ktorá ví»azí. "Teraz nastal èas sa kvôli budúcim generáciám opä» na toto námestie vráti»."

...

"Pamätám sa, keï som si prvýkrát preèítal ten spis, pocítil som hnev," prihovoril sa µuïom, "Nemohol som uveri», èoho sú niektorí µudia schopní. Myslím si, ¾e ten hnev, ktorí v¹etci teraz cítime, treba premeni» na nieèo pozitívne. Ás» pre tento hnev nevoli» je nonsens. Poïme voli», poïme sa stara» o veci verejné."

...

Uplynulé obdobie sa vo svete nieslo v znamení demon¹trácií. V tichu médií hlasno burácal Island ...
...

K hradnému và¹ku kráèa sprievod. Rodièia s de»mi, mladí i star¹í. Odhadnú» poèet hláv nie je vôbec jednoduché. "Mô¾e tu by» tri a¾ pä» tisíc µudí," konzultujú medzi sebou demon¹tranti. Tí vpredu narazia na zátarasy, tí vzadu obsadia okolité ulièky, preto¾e niet miesta. Poèu» hymnu, zábavné poznámky, ale aj vyhrá¾ky namierené k politikom.

Vzduchom lietajú banány a vajíèka. "Netreba sa necha» vyprovokova». Len ¾iadne násilie," opakujú si niektorí.

O niekoµko chvíµ padajú zátarasy a µudia kráèajú k budove Národnej rady. "S revolúciou me¹káme," povie Emil, "Otázka je, èo chcú v¹etci títo µudia dosiahnu». Preto¾e nestaèí poveda», nech odíde ten alebo ten politik. Treba ma» jasnú víziu, kam sa chceme posunú»."

Po troch hodinách uprostred mrazivého veèera sa skupina dievèat zohrieva nad sviecami pri soche Vítania. Spoza nich poèu» slová: "Policia je s nami." Z tisícového davu je zopár hàstok, ktoré sa delia o emócie: "Musíme vydr¾a» viac ako oni. Nesmieme to vzda»."

_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 10:49 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Ágy csak egy SIS-es ügynök beszél

Nem, az ügynök úgy beszél, mint Te.

Quote:
(Margóra: még az a kutya arany se akar valahogy "eldeflálódni", ismét visszakúszóban van a történelmi maximum felé. Pedig újabban erre építetted az egész lejáratásomra irányzott handabandádat )

Nem fejlődsz barátom. Pontosan megmondtam meddig áll fenn a deflációs forgatókönyv és mikor kell valami mást keresni helyette. Ez mindenképpen sokkal értelmesebb, mint csak egy irányt szajkózni (ami olyan ügynökökre jellemző magatartás). Ha elolvasnád azt, amit írtam, akkor látni fogod, hogy technikailag egy kicsit hamar kezdesz el örömködni. Még nincsenek olyan technikai szintek, ami alapján az újabb kört felfelé 100%-ra vehetnénk. Különben jó, hogy szólsz, mert eddig is mindig akkor szóltál, amikor fordulat következett be. De csináld csak, mert rengeteg pénzt hozol ezzel nekem a konyhára. Smile

Múltkor is, mikor szóltál, hogy csak az idióták hisszik azt, hogy az arany összeomlik én azonnal sortoltam a piacot. Ášgy 1820 USD/unc körül. Á‰s láss csodát, 1560-nál szépen ki tudtam lépni a pozícióból. Azóta meg várok egy újabb jelzésre, hogy érdemes foglalkozni ezzel a piaccal újra. Rá is nézek már, hisz most Tőled megjött a jelzés, hogy megint érdekes lehet odafigyelni. Természetesen pont az ellenkezőjét annak, amiről handabandázól ügynökkém. (kacsint) De vedd csak az aranyat, abba ne hagyd. Szükségem van a pénzedre. Ágy hozzá jutni sokkal elegánsabb, mint erővel szedni el az ostobáktól. Erre már rájöttek mások is. (kacsint)

Quote:
Ha marad a hatalmi arogancia, abból még akár lázadás is lehet.

Lesz is, és defenesztráció is. Nem is vontam kétségbe. Meg diktatúra meg stb. De ezek csak kulisszák. A gorillák maradnak majd.

Quote:
Az emberek már nem olyan naivak mint voltak 1989-ben.

Ez megint csak ügynökhazugság. Az emberek pontosan olyan naivak már 5000 éve. Ha nem jelent volna meg a gorilla a interneten, akkor is rájöttek volna valamire? Ha nem lennének naivak azt feltételezi, hogy a lázadás megtörtént volna az nélkül is, hogy valaki irányítaná azokat a naivokat. Á dehogy, 20 éve nem vettek az emberek észre semmit, csak mikor már valaki a szemükbe vágja, hogy lássatok is ne csak bambán nézetek. Gondolom a gorilla is egy pontosan kikalkulált terve arra, hogy a hatalmat átmentsék, mert a naivak majd pontosan úgy reagálnak majd, ahogy az ki van találva. Aki ma a tüntetéseket dicséri egyben azt is elismeri, hogy az ember képtelen magától bármire. Kell az irányítás a manipuláció stb, mert azok, akik kint dühöngenek azok dózisra csinálnak bármit. Ha kapnak dózist, akkor ugatnak, ha nincs dózis, akkor kussolnak. De maguktól nem csinálnak semmit.

Izlandot meg ne hozd fel példának. Nem fizetni a tartozásokat, akármilyen hülye tudja. Ez állítod példaként? Ezek alapján ha a bankod holnap nem adná ki a pénzedet, amit kölcsön adtál neki, akkor azt Te mosollyal fogod nyugtázni és vállonveregeted őket?

Várd csak ki a végét. Marhára sokat olvasol, de olyan keveset értettél meg a történelemből. Az izlandi példa 100-szor lejátszódott már, és mindig ugyanaz lett a vége. Á‰s nem lett szép vége, szóval csak ne örülj neki annyira. A mecsnek, még nincs vége. Szóval ne állítds itt példának, mert az azt jelenti, hogy ránk akarsz valamit tukmálni,. Az pedig azt jelenti, hogy rosszat akarsz.
Back to top
View user's profile Send private message
HabakukkoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Á‰n nem tudom ki mondta ezen a vitaportálon azt, hogy az emberi társadalom cselekvését a társadalom hangulata határozza meg, és ha megváltozik a hangulat, akkor megváltoznak az eseménysorok, és az a valami, ami eddig elfogadott volt, ilyenkor elfogadhatatlanná válhat.

Ki is mondta ezt Álomutas?

Tehát, akkor most van hangulatváltozás Szlovákiában vagy nincs?

Á‰s van lehetőség tényleges változásra vagy nincs?
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Sat Jan 28, 2012 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

Szia Habakukko!

Bevallom, hogy azt hittem senki sem olvassa azt, amit írogatok. Ennek ellenére egyre több visszajelzés jön arról, hogy azért az emberek olvassák. Á‰s emlékeznek rá. Köszönöm. (meghajlás)

A helyzet a következő:

Természetesen a hangulat változik Szlovákiában. Viszont nem az ember alkata változik, hanem csak a kedélyállapota. Ha Neked rossz a kedved attól az még Te vagy.

Tényleges változásra nincs lehetőség. Csak a kulliszák fognak változni. Az új politikai elit, aki majd lecseréli ezt a mostanit és akik egy új politikai rendszert is fog életbeléptetni az elején persze félni fog, hisz látja mad elődjei sorsát, ezért egy ideig még fenn fogja tartani a prudens elit látszatát, de abban a pillanatban, ahogy már biztonságban fogja érezni magát és hatalmát elkezdődik az a fajta bomlás, ami minden rendszert utolér előbb vagy utóbb és addig fog tartani, míg abból az új rendből sem lesz elegük az embereknek és akkor lecserélik egy látszólagosan másra, egy "jobbra". De az is csak kulisszaváltás lesz. Nézd meg az emberiség történelmét és ezt találod.

Az ember nem változik évezredek óta, ugyanzok a gyarlóságaink vannak. Mindig a könnyebb utat választjuk, kényelmesek vagyunk, érzelmeink rángatnak, hataloméhesek stb. Míg az ember alkata nem változik, addig minden politikai garnitúra tele lesz gorillával. Sokkal okosabb lenne ezt elfogadni, hogy ilyenek vagyunk, minthogy állandóan becsapjanak azzal, hogy majd ez az új jobb lesz.

Nem lesz jobb. Ugyanaz lesz, csak a körítés lesz más.

Ez persze úgy tűnik, hogy nem túl optimista álláspont. Az igazság az, hogy minden rendszernek szüksége van képzett és dolgos szakemberekre. Vagyis, aki érti a dolgát, annak igazából mindegy ép milyen a politikai divat. Azok csalódnak igazán, akik az utcára kimenve azt a hazugságot hiszik el, hogy az elit az, aki majd helyettük oldja meg az élet kérdéseit. Ezek az emberek azt hiszik, az új rendszerben majd nem kell dolgozni a "jó" kormány majd helyettük oldja meg a dolgokat.

Ha már annyira zavarja őket a gorilla féle korrupció, akkor kérdem én, hogy ezek az emberek miért tűrik el évtizedek óta azt, hogy az állam megkülönböztesse a multikat a helyi vállakozókkal szemben hatalmas adókiváltságokkal és más ajándékokkal? Vannak ma cégek akik egy megteremtett munkahelyre 1,5 millió koronányi vissza nem térítendő dotációt kaptak. Na ez a fajta korrupció az rendben van? Á‰vek óta csönd van körülötte és azok, akik most handabandáznak, azok miért nem mentek ki az utcára már régen? Hol volt az erkölcsük éveken keresztül? Félreértés ne essen, nem a gorillákat védem. Meg kéne őket büntetni. De azon már felmegy a szemöldököm, hogy most az elcsapott száz milliók kiverik náluk a biztosítékot, de hogy évek alatt milliárdokat korrumpált az a rendszer, amit ő is hathatósan támogatott, azt szóra sem tartja érdemesnek. Kicsit el vannak tájolva ezek az emberek. Ezek az emberek nem tudnak felelőséget vállalni, részrehajlóak, szóval megint csak azt fogják kapni, amit megérdemelnek: ujabb gorillákat. Meg persze gyerekmeséket egy jobb Svájcról.

Szóval nem lesz itt semmiféle változás. Aki változást akar az maga csinálja meg a maga szocializmusát azzal, hogy hasznára van a társadalomnak. Mert akármilyen rendszer lesz, képzett munkaerőre mindnek szüksége lesz.
Back to top
View user's profile Send private message
HabakukkoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Sun Jan 29, 2012 7:56 am    Post subject: Reply with quote

Nagyrészt egyetértünk. Á‰n azért nyitva hagynám azt a kérdést, hogy az emberi alkat változik-e?
Szerintem ez a társadalom és ez a gazdaság a velejéig romlott. Mindannyian benne vagyunk a Gorilla ketrecében. Á‰s ez a Gorilla ketrec megváltoztatta a kisemberek, kisvállalkozók orientációját, és ettől vált velejéig romlottá az egész. A közelmúlt és a most között az a különbség, hogy a kisember valahol talán hasznot is húzott a Gorilla ketrecből, meg nem is látta, hogy ő is benne van. Most látja, hogy ő is benne van, hasznot sem húz belőle, és látja hogy mások milyen irdatlan hasznot húztak belőle. Most látok esélyt a megtisztulásra és a tisztességes újra kezdésre - és erre kellene tolni a dolgokat. Aztán majd jön egy új periódus, amikor ugyanez ugyanúgy megtörténik, pontosan úgy ahogy írod, de most akkor is ki kell takarítanunk ezt a Gorilla ketrecet.
Back to top
View user's profile Send private message
AlomUtasJoined: 27 Oct 2014
Posts: 790

PostPosted: Sun Jan 29, 2012 10:30 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Á‰n azért nyitva hagynám azt a kérdést, hogy az emberi alkat változik-e?

Nekem vannak érveim az ellenkezőjére, de ok, akkor halljuk az érveket mellette. Változhat és hogyan az emberi alkat?

Quote:
Most látok esélyt a megtisztulásra és a tisztességes újra kezdésre - és erre kellene tolni a dolgokat.

Igen, igazad van, egy erkölcsösebb társadalom nyilván jobb lenne. Á‰n nem is az új rendszertől tartok, hanem attól, hogy az új rendszer mindig a régi lebontásával jár együtt. Míg 1989-ben ezt úgy-ahogy megúsztuk különösebb atrocitások nélkül, attól tartok, hogy ez a mostani bizony fájni fog. A demokrácia vereséget fog szenvedni és valamiféle diktatúra fog fellépni helyette.
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Mon Jan 30, 2012 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

Na organizátorov piatkového protestu podajú trestné oznámenie
(Büntetöfeljelentést tesz a parlament vezetése a tüntetés szervezöi ellen)

http://www.sme.sk/c/6237918/na-organizatorov-piatkoveho-protestu-podaju-trestne-oznamenie.html

Nos, nem tudom, én ezeket az embereket inkább már nem provokálnám tovább...:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EbZUWe3H--I

Confused

Kivéve ha pogromokat akarnak szítani, hogy aztán leszámolhassanak velük Question Question
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Mon Feb 06, 2012 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

A gorilla ketrec.

Magyarországon a választások utáni őszön szoktak olyan események lenni, mint most Szlovákiában. Engedjétek meg, hogy elengedjem a fantáziámat.
A magyar múlt elgondolkoztató. A magyar múltból tanulhatnának a szlovákiai tömegek.

Nézzük akkor 2006-ot. Győztek Gyurcsányék a választáson. Õsszel aztán kitört a balhé. Valaki kiszivárogtatta az öszödi beszédet. Ma sem tudni, ki volt a tettes, de utólag látszik, ki volt nyertese az ügynek.

Mi is történt valójában?
-A Gyurcsány kormány beszorítása a sarokba. Hogy olyan helyzetbe hozzák a kormányt, hogy az idegen hatalmak érdekben cselekedjen.

Nézzük a legutolsó csontot, a Malév ügyét. Gyucsányék mintegy ezer milliárdos kárt okoztak ezzel az üggyel a magyar népnek. Visszavásárlás, kártérítés, Ášniós büntetés, egyebek. Egy olyan cég miatt, mely mögött a bukáskor egy fillér dologi érték nem maradt.

A magyar emberek munkájának azért meg lett az eredménye:
-Abramovics, "A Chelsea tulajdonosa három luxusjachtja mellé potom 200 millió fontért vett egy negyediket is. Az Eclipse a világ legnagyobb magánhajója, 147 méter hosszú, 21 méter széles, van rajta diszkó, borpince, két helikopter-leszállóhely hangárral, és tengeralattjáró is."
http://sportgeza.hu/sport/jacht080402/
majd a http://www.mfor.hu/cikkek/Betamadta_Abramovics_Oszkot_Malev_ugyben_.html

Egy ember ezer milliárdos kárt okozott egy országnak. Nem semmi. Hanem azokat a vezetőket, akiket ő felhasznált, kézben kellett ám fogni erősen!
Á–sszehasonlításként: Ha jól tudom, a bankadóból évente 200 milliárd folyik be.
Egyik oldalon a mézes kenyér, a másikon a korbács. Á‰n úgy látom, a korbács szerepét a néppel játszatják el. A mézes kenyér, hogy az illetőket segítik a hatalomhoz, a korbács az, hogy figyelmeztetik az illetőket, a csőcseléket bármikor neki ugraszthatják a kormánynak.

Nem_programozhato írta november 9.- én - Belföld / "A hamis világforradalom Szlovákiában" topicban a következőt:
- "Skizofrén, nem? Annak a politikai pártnak, amely a 2000-es évek elején rászabadította Szlovákiára a nagybankokat és a multikat, és hagyta, hogy a Penta és a J&T hülyére szedjék magukat korrupciótól büzlö állami megrendeléseknek és a privatizációnak köszönhetöen, annak most egy képviselöje hirtelen bank- és tökeellenes tüntetéseket szervez!"

Szerintem Szlovákia a 2006- os magyarországi útra van terelve. Szlovákiában a jövő a 2006 - 2010 közti Magyarország jövője. Amikor is a kormány minden messziről jött idegennek kiszolgáltatta az országát. Meglehet, Gyurcsány 2006-ban úgy gondolta, most nem fogja eladni az országot. Nem sikerült neki. Ne feledjük, nincs igazi fehér, nincs igazi fekete.

Ahogy nálunk a kiszivárogtatást a titkosszolgálatok csinálhatták, Szlovákiában sem csinálhatják mások. A régi kapcsolatok a Nátó nemtörődömségének köszönhetően megmaradtak. Hogy ez ne legyen látható, elő lehet venni a magyar ellenes kártyát, lehet cigány konfliktusokat generálni, de ez Közép-Európa népeinek rohadt sokba fog kerülni.
A haszon elmaradása esetén mindent elő fognak szedni!!!

Annak ellenére, hogy haragszom Nem_programozhatóra, újból őt idézem a "A hamis világforradalom Szlovákiában" topicban leírtakkal:
- "Vajon ki pénzelheti ezt a rengeteg óriásplakátot? Melyik Soros alapítvány? "
http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=950&postdays=0&postorder=asc&start=0

Szerintem a "Gorilla ketrec" és az a sok plakát összefügg.
Back to top
View user's profile Send private message
HabakukkoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Mon Feb 06, 2012 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Nagyjából egyetértünk... A minap beszéltem egy erdélyi barátommal a Gorilláról. Azt mondta betonbiztos, hogy ezt külföldiek hozták nyilvánosságra.
Még párhuzamosság is van a wikileaks-os kormánybedöntések és a Gorilla között, hiszen nagyjából abban az időben indult el a Gorilla kiszivárogtatása is, csak évekkel ezelőtt a kutya sem akart foglalkozni a Gorillával. A magyarországi analógiát egy picit másképp látom. A helyzet abban hasonló, hogy volt egy választás 2006-ban, amit hajszálnyi előnnyel megnyertek a szoclibek, úgy hogy nem tették közzé a Statisztikai hivatal jelentését az ország gazdaságáról. Ezután kiderült az igazság az ország eladósodottságáról és a gazdasági állapotáról, a "pannon puma" közröhej tárgya lett, majd "kiszivárgott" az öszödi beszéd. Á‰s ezután rájött a szoclib bűnszövetkezet, hogy soha az életben nem alakíthatnak Magyarországon kormányt, és olyan mértékben kilopták az országot, hogy nincs mihez hasonlítani a történelemben.

1. Ášgy néz ki, hogy a márciusi választások meg lesznek tartva. "Nincs rá politikai akarat, hogy áttegyék őszre".


2. Megválasztunk egy kormányt, amelyről néhány hónap múlva kiderül, hogy sokkal nagyobb disznók vannak benne, mint azt a Gorilla alapján sejtettük volna.


3. A kormány népszerűsége kinullázódik, egy olyan kormány fog uralkodni, amelynek a tagjai tudják, hogy soha többé politikus nem lesz belőlük, és el kezdik kifosztani az országot oly mértékben, hogy a Gorillában leírtak gyermeteg szórakozásnak fognak tűnni a számunkra.


... és ekkor megjelenik a színpadon az a szereplő, amely a kiszivárogtatást indítványozta, és mindent eladnak neki még az anyjukat is.
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Tue Feb 07, 2012 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

Mennyire logikus!

Erre én nem gondoltam. Az a megélhetési politikus, aki tudja, hogy a politikától bármikor végérvényesen eltávolíthatják, az csak a pillanatnyi gazdasági előnyöket fogja nézni. Nem törődik azzal, hogy mi lesz a környezetével, mert meglehet, holnap már megélhetési gondjai lesznek. Tudja jól, a támogatói bármikor úti laput köthetnek a talpára.
Ágy aztán kihasznál minden pénzszerzési lehetőséget.

Mint a bégek a török világban.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Belföld All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group