Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

UFOk, idöutazás és egyéb örült dolgok

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Tue Sep 21, 2010 9:27 pm    Post subject: UFOk, idöutazás és egyéb örült dolgok Reply with quote

Az az "egyéb örült dolog" nem én vagyok, úgyhogy jó lenne, ha mindjárt az elején nem az én mentális állapotommal kezdenétek el foglalkozni.

A topik iratlan szabálya legyen az, hogy senkit ne legyen szabad leörültözni (mégha annak is gondolod az illetöt, tartsd meg magadnak), épp azon célból, hogy mindenki bátran, félelem nélkül elmondhassa, mit hisz olyan dolgokról, amik emberi ésszel már megmagyarázhatatlannak és felfoghatatlannak tünnek.

Tetszik vagy sem, mi is csak emlösállatok vagyunk, olyanok mint mondjuk a kutyusok, a mi elménknek is megvannak a határai. Ha pl. egy kutyus elé leteszed Mikszáth Kálmán valamelyik müvét, az soha nem fog rájönni arra, hogy abban a valamiben információ van belekódolva, csak a könyv szaga fogja érdekelni.

Valahogy így lehetünk mi is az Univerzum titkaival: gyakorlatilag minden itt heverhet a szemünk elött a Föld nevezetü bolygón, csak épp az agyunk korlátoltsága miatt képtelenek vagyunk ezekre rájönni.

Ami engem leginkább foglalkoztat:

Létezhet-e pl. idöutazás a gyakorlatban is v. csak Einstein trafált nagyon mellé? Egyáltalán mi a tér és mi az idö? Tényleg "objektív" dolgok v. ezek is csak szubjektíve a mi agyunkban léteznek? Ha az utóbbi, akkor talán nem is hangzik annyira képtelenül, hogy a tér is "meggörbülhet", pl. olyan környezetben ahol extrémül nagy energia rakódik le nagyon kis térfogatban mint pl. a fekete lyukak környezetében, s az ilyen "görbe terekben" az idö is máskép telik. OK, abbahagyom, tudom, hogy már füstöl az agyatok! Einstein foglalkozott ilyen dolgokkal.

Másik nagy rejtély: létezhetnek-e UFOk v. csak az illuminatik szórakoznak velünk? Itt most arra gondolok, hogy a legtöbb észlelt "UFO" valójában antigravitációs technológiával müködö titkos katonai légi eszköz lehet-e? A 80-as évek vége óta se az USA, se az oroszok, se Kína nem hozza nyilvánosságra, milyen "exotikus" kémrepülökkel v. légi eszközökkel rendelkezik.

Esetleg tényleg az idegenek lehetnek itt közöttünk..?

Nemrég találtam egy cikket, a Reuters hozta le, tehát nem valami megbízhatatlan pletykákat terjesztö weboldalacska:

http://www.reuters.com/article/idUS166901+15-Sep-2010+PRN20100915

Reuters wrote:
WASHINGTON, Sept. 15 /PRNewswire-USNewswire/ -- Witness testimony from more than 120 former or retired military personnel points to an ongoing and alarming intervention by unidentified aerial objects at nuclear weapons sites, as recently as 2003. In some cases, several nuclear missiles simultaneously and inexplicably malfunctioned while a disc-shaped object silently hovered nearby. Six former U.S. Air Force officers and one former enlisted man will break their silence about these events at the National Press Club and urge the government to publicly confirm their reality.


Több mint 120 katona beszámolóit dolgozzák fel az USAban arról, hogy nem identifikálható, sokszor tányér alakú légi eszközök bukkantak fel atomfegyverek tárolóhelyeinek közelében az elmúlt 20 évben.

Mik lehettek ezek, valódi UFOK v. kémrepülök? Vagy ez is jó kérdés: miért pont most hoz le a Reuters ilyen cikkeket, amikor ezen esetek nagy része még 10-20 évvel ezelött történt? Netán pszichikailag kezdtek el minket kondicionálni az illuminatik a jövöbeni hamis UFO inváziójukra, amiröl a Sátán is írt..? (mármintha bekövetkezik)

http://www.kukac.sk/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=884&start=0

666 wrote:
Ášj pletyka az is, hogy miután pár hónap múlva kitör a világban a pénzügyi összeomlás miatt a káosz, olyan, mely évszázadokként is csak egyszer tör ki, a sátánisták komolyan fontolgatják, hogy útjára engedik az idáig egyik legeszementebbnek számító tervüket: a mesterséges UFO inváziót! Elöször én is holtra röhögtem magamat, mikor hallottam róla, annyira abszurd, vagy tulajdonképpen nem is annyira... Az antigravitációs és holografikus technológiák már mind mind mesteri szinten vannak, csak épp jórészt eltitkolva, pl. UFO holográfiákat kivetíteni az égre a müholdakról vagy UFOs elrablásokat színlelni nem nagy kunszt, hogy aztán ti birkucik halálra rémüljetek, és remegjetek a már amúgy is nagy káoszban, és veszélyeztetve érezzétek magatokat mint fajt egy jóval fejletebb faj elöl, na és aztán azonnal tálalva is lesz a megoldás: az emberiségnek egyesíteni kell minden erejét, mivel a gonosz felsöbbrendü faj elöl csakis egy globalista világkormány lesz képes megvédeni az emberiséget........
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sun Oct 17, 2010 11:20 am    Post subject: Reply with quote

2010 szeptember 14:

http://www.earthtimes.org/articles/press/october-13-2010,1458028.html

Quote:
A newly-published book by a retired NORAD officer predicts October 13, 2010 as the tentative date for a fleet of extraterrestrial vehicles to hover for hours over the earth's principal cities. Author says the event to be the first in a series intended to avert a planetary catastrophe resulting from increasing levels of carbon-dioxide in the earth's atmosphere dangerously approaching a "critical mass."


Egy magasrangú nyugalmazott NORAD katonatiszt könyve 2010 okt 13-ra UFO jelenséget jósolt, az UFOk szerinte hosszú órákig fognak lebegni a Föld egy-két nagyvárosa felett. Az esemény szerinte az elsö lesz azon intézkedések sorában, melyek egy széndioxidkibocsátási katasztrófát hivatottak megakadályozni, UFO technológiák alkalmazásával (ennek eléggé "illuminati szaga" van, nem_progr. megj.)

Quote:
The book, Challenges of Change (3rd ed.), reports this event will be the initial interaction in a process leading to mankind's acceptance of the alien reality


A szerzö könyve (Stanley A. Fulham: "Challenges of Change", harmadik kiadás) szerint ez lesz az elsö azt hivatott interakció, hogy az emberiség elfogadja, valóban léteznek idegenek (és figyelnek minket)

Ezt komplett ökörségnek lehetne titulálni, hacsaknem:

2010 október 13, New York

Ismeretlen, fényes balonnak látszó tárgyak lebegtek az égben több óra hosszig New York felett okt 13-án. Bár balonra hasonlítottak, de mégse voltak azok, mert egyszerüen fizikai képtelenség, hogy egy balon annyi ideig teljesen mozdulatlanul tudjon lebegni egy helyben.

A jelenségröl a föáramlatú médiák is komplett tájékoztattak:

http://www.youtube.com/watch?v=jkOqMIBZP0sAz UFOt késöbb látták az USA több nagyvárosa felett is (pl. San Francisco)

Szerintem vagy a készülö hamis UFO invázió további felvezetése folyik (lásd a téma bevezetö hozzászólását) , és a látott UFO vagy hologram volt, vagy valami más, az amerikai hadsereg által birtokolt titkos légieszköz - személy szerint ezt tartom valószínübbnek, - vagy pedig abban lehet valami, amiröl David Icke ír a könyveiben, és ami miatt 100 emberböl 99 komplett elmeháborodottnak tartja Smile

David Icke: The Biggest Secret (A legnagyobb titok)
http://www.bookdepository.co.uk/book/9780952614760/The-Biggest-Secret

A könyve vagy igaz, vagy az idáigi legjobban megírt sci-fi, amit valaha is olvastam, sajnos nem áll módomban eldönteni. Aki tud angolul, az a bookdepositorytól megrendelheti (ingyen szállítanak az egész világba). Nem szokásom mindenféle könyveket ajánlgatni, de ez az egy garantáltan nyomot fog hagyni mindenkiben. Az UFOkat illetöen olyan dolgok vannak benne mint amiröl Molnár F Árpád beszél, ami azt hiszem azért van, mert mind Molnár F mind David Icke illuminatik.

Hogy pontosan mit tartalmaz a David Icke könyv, arról még majd írok, no de csak akkor, ha elötte megígéritek, nem leszek én is komplett elmeháborodottnak titulálva miatta ...
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sun Oct 24, 2010 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Disclaimer: amiröl most írni fogok, az szigorúan az "egyéb örült dolog" kategóriába tartozik!

Nézzük, mi is foglaltatik ebben a David Icke könyvben. A lényeg: hasonlóan az elmúlt legalább 200 év történelméhez, melyböl az illuminatik (Rothschildek, Rockefellerek, stb.) „kifelejtödtek“, vannak bizonyos dolgok, amik az emberiség biológiai eredetét illetöen is „kifelejtödtek“ a tankönyvekböl. Hogy az aktuális politikai hatalom mindig a szája íze szerint hamisítja a történelmet (és ez alól a mostani „demokrácia“ sem kivétel), ezt sokan tudjuk. Azt viszont már nem, hogy az információ a valódi biológiai eredetünk felöl is el lett ködösítve, olyannyira, hogy ez mára mindössze egy extrémül szük hatalmi réteg (illuminatik) tudását képezi. Legalábbis David Icke szerint.

Kik tehát a földönkívüliek? Mi vagyunk azok!! A mostani ember valójában majomember-földönkívüli hibrid, akinek a DNS-láncába kb. 200 000 évvel ezelött belenyúlt valami „erö“, mint ahogy jelen napjainkban már mi magunk is képesek vagyunk bizonyos fokig genetikailag manipulálni, vagy egyenesen klónozni az állatokat.

De tényleg, mitöl változott át „hirtelen“ kb. 200 000 évvel ezelött a homo erectus (görnyedt majomember) a mostani homo sapienssé, vagyis felegyenesedett, intelligens lénnyé. A homo sapiens esetében persze még bejön a képbe a neandervölgyi ösember is, de erröl annyi zürzavaros és egymásnak ellent- és semmitmondó „tudományos“ munka jelent már meg, hogy inkább hagyjuk ki a képböl, mert sajnos mindössze egy dolog biztos a neandervölgyi emberröl: az, hogy nem igazán tudunk róla biztosra semmit.

Az evolúció elmélete szerint egy felegyenesedési és intelligenciaváltozási átmenetnek évmilliókig kellett volna eltartani az ember esetében! Á‰s ez így is van az összes többi faj esetében. Ha megnézzük például a kutyákat, azok most is ugyanazon az értelmi szinten vannak mint 4-5000 évvel ezelött, ami nagyon jól szemlélteti ezt a nagyon lassú evolúciós dinamikát. A Homo erectus se változott annak idején majdhogynem semmit, egymillió év alatt se.

Utóbbi idöben viszont az ember ezer évenként változik annyit mint korábban egymillió alatt. Miért nincs ez így a többi faj, pl. a közeli fajrokon majmok esetében is, ezek miért nem követték ezt a „hiperbolikusan gyorsuló“ evolúciós dinamikát, és gyakorlatilag azon a szinten vannak most is, mint ahol évmilliókkal ezelött voltak, pedig ugyanazon érákon mentek keresztül mint az ember, beleértve a földi klímaváltozásokat is.

A nagy kérdés tehát: mitöl gyorsult fel az ember - és csakis és kizárólag az ember – evolúciója ilyen hihetetlenül?

David Icke és a jelenkori illuminatik misztikus "hite" szerint egy bizonyos Annunaki nevezetü extraterresztriális faj pár példánya érkezett a Földre kb. 200 000 évvel ezelött, pontosabban mondva a mai Afrika területére, és mivel az akkori ember állati szinten volt, belenyúltak a genetikai állományába, hogy könnyü legyen rabszolgásítani.. és ez csak úgy ment, ha „felnemesítették“ olyan szintre a DNS-ét, hogy kifejlödjön az intelligenciája olyan szintre, hogy pusztán hangkommunikáció által lehessen neki parancsolni ..

A "föáramlatú tudomány" több ezidáigi felfedezése – ha nem is bizonyítja, de ki se zárja – hogy ez akár még igaz is lehet.

Amit a jelenkori tudomány is elismer:

1. Mára majdhogynem bizonyított, hogy a mostani modern homo sapiens Afrikából, valahonnan a mostani Kenya v. ehhez közeli ország területéröl indult Föld körüli útjára.

2. Mindnyájan egy „közös anyától“ származunk – ez bármennyire is hihetetlen, de a legújabb DNS kutatások (DNS desequencing) mind erre utalnak.

3. A mai Zimbabwe területén már 100 000 évvel ezelött folytattak valakik bányászatot, pl. aranyat

A másik érdekes dolog az, hogy kultúrától és nemzetiségtöl függetlenül az összes régi emberi civilizáció fennmaradt mondáiban, népmeséiben ugyanazok a fantasztikus elemek vannak jelen: istenek, démonok, sárkányok, szörnyek stb. Ilyen szempontból nem különbözik a régi kínai civilizáció az ösi inka civilizációtól, söt, ugyanilyen fantasztikus lények tömkelege található az egyik legrégibb fent maradt írásos dokumentumunkban, a bibliai Á“szövetségben is!

Tudományosan bizonyított és dokumentált, hogy amikor az 1930-as években ausztrál kutatók egy addig a világtól teljesen izolált bennszülött törzsre bukkantak a dzsungelben valahol Papua Uj Guineában, és mihelyt a bennszülöttek meglátták a repülöjüket és egyéb fejlett technikai eszközeiket, azonnal Istenként kezdték el imádni a kutatókat!

A nagy kérdés: a homo sapiens is, még pár ezer évvel ezelött is, „istenekkel“ lehetett kapcsolatban? De vajon miféle „istenekkel“?

Á‰s ha pár ezer évvel ezelött az idegenek valóban itt voltak közöttünk, és DNS manipuláltak és rabszolgásítottak minket, vajon még most is itt lehetnek valamilyen formában közöttünk? Á‰s ha igen, lehet-e közük a mostani illuminatikhoz és a hajmeresztö, emberinek nem nevezhetö sátánista rituáléikhoz...

Á‰s honnan pl. a sárkányok eredete? Sárkányölö Szent György, az ösi kínai kultúra sárkányai, na és a londoni City (vagyis a korábbi templomos lovagok, majd a szabadkömüvesek) sárkányai egyaránt......

Amit idáig írtam, egyáltalán nem kell, hogy akár részben is igaz legyen. Magam se tudom, hogy mit higgyek. Amíg nem kerülnek elö konkrétabb bizonyítékok pro v. kontra, addig fenntartásokkal kezelem az ilyen feltételezéseket. Régen az effejta ezoterikus dolgokat „Fekete mágiának“ hívták, és volt olyan idöszak, hogy emberek kerültek máglyára miatta! Tény viszont, hogy egyidösek az emberiséggel, kultúrától és civilizációtól függetlenül. A véráldozás is.

Majd még ilyenekkel folytatom. Akit érdekel, írja be a googleba például, hogy „shapeshifting reptilians“ (multi-dimenzionális, alakváltoztató sárkányhüllö-ember hibridek), és olvasson.

Kérdés: miért van az alábbi képen Orbán Viktor sárkányhüllö szemekkel ábrázolva? Smile

http://www.hirhatter.com/orban_veernarancs.jpg

Mit akart vele a kép alkotója szimbolizálni? Aki ideírja, jutalmat kap..!
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Dec 04, 2010 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Bizonyos "konspiratív" weboldalak szerint ennek van nagy köze ahhoz, hogy a napokban erösen felfokozódott a Wikileaks üldözése:

WikiLeaks: new diplomatic cables contain UFO details, Julian Assange says
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8180528/Wikileaks-new-diplomatic-cables-contain-UFO-details-says-Julian-Assange.html

Quote:
New leaked diplomatic cables set to be published by Wikileaks will contain fresh details on UFOs, according to the website's founder Julian Assange.

...

He did not disclose what information was contained in the diplomatic memos obtained by the whistleblowing website. It also remains unclear when they will be published.


A Wikileaks titkos, UFO-kat is említö külügyminisztériumi táviratok nyilvánosságra hozását jelentette be, bár idöpontot nem jelölt meg, se arra nem tett utalásokat, kb. miröl is lehet bennük szó.

Á‰n erröl a szándékáról már egy hete tudok bizonyos webdoldalak információi alapján, de nem akarom elhinni, hogy ezt meg meri tenni!!

Ez ugyanis könnyen a feje tetejére állíthatja a világot, amennyiben a széles néptömegek (a "birkák") is tudomást szereznek róla.

Az ún. "jemeni csillagkapuról" van szó, az egyik legjobban eltitkolt jelenségröl jelen világban. A kiszivárogtató weboldalak szerint erröl szólhat sok 2009/2010-es titkos külügyi távirat.

Egy teljesen elképesztö jelenség, melynek létezését elöször magam is kétkedve fogadtam, és amely csak Albert Einstein idöutazásos relativitáselméleteivel magyarázható, vagy azzal se egészen... Hova tovább meggyözödésem azonban, hogy sok minden igaz lehet körülötte, amit ezek a kiszivárogtató weboldalak állítanak.

A jelenség puszta létezése az illuminatik titkos tudását képezte évszázadokon át. Az elmúlt évtizedekben is a lehetö legszigorúbb titoktartás alatt állt.

Ez az "izé" képes megzavarni a Föld mágneses mezejét is, és utóbbi ugye közismerten hatással van az idöjárásra. Egyes weboldalak szerint az extrém idöjárásnak a napokban köze lehet ehhez a jelenséghez, a jemeni csillagkapu ugyanis egy év után ismét szokatlanul felfokozott aktivitás jeleit mutatta, és hatalmas mágneses örvénylés (vortex) jelent meg fölötte, megzavarva ezzel a Föld mágneses eröterét. Á‰vtizedekig passzív volt, aztán 2009 vége felé aktivizálódott, s most ismét valami nagyon fura dolog történik körülötte, ami aligha magyarázható a (nyilvános) fizika elméletei szerint.

Ma már késö van, holnap v. holnapután leírom az egészet egy jó hosszú cikkbe, magyarázatokkal ellátva a weboldalamra (pokolraveluk.com). Ha esetleg valakit addig is érdekelne, és tud angolul, az keresgélhet a googleban, ezt a keresökifejeztést használva :

"stargate gulf of Aden"
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
harlequinJoined: 27 Oct 2014
Posts: 351

PostPosted: Sun Dec 05, 2010 2:47 pm    Post subject: Reply with quote

nem_programozhato wrote:
Egy teljesen elképesztö jelenség, melynek létezését elöször magam is kétkedve fogadtam, és amely csak Albert Einstein idöutazásos relativitáselméleteivel magyarázható, vagy azzal se egészen...

[...]

Ma már késö van, holnap v. holnapután leírom az egészet egy jó hosszú cikkbe

Ha lehet ird bele Einstein melyik elmeletere gondoltal, mert en ugy tudom egyikben sem irt idoutazasrol (leszamitva a fenysebesseghez kozel elofordulo (pontosabban ott eszreveheto) idodilataciot, mint az idoben elore torteno "idoutazast").
Melyik volt az az idoutazasos elmelete amire hivatkozol?
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sun Dec 05, 2010 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

Dehogynem, Einstein rengeteget foglalkozott a tér-idöt illetö dolgokkal.

Arra az Einstein elméletre gondoltam, amely kimondja, hogy az idö nem abszolút az univerzumban, hanem helyhez, lokalitáshoz kötött.

http://nol.hu/tud-tech/einsteinnek_igaza_volt__aki_felhokarcolo_tetejen_lakik_gyorsabban_oregszik

Quote:
Ezért lehetett alkalmas arra, hogy érzékelje az időnek a magasság növekedésével párhuzamos, Einstein által előre jelzett tágulását. Kiderült, hogy minden egy lábnyi (30 centiméternyi) magasságnövekedés a másodperc 90 milliárdod részével gyorsítja az idő múlását.


Meg ezekre a dolgokra:

http://divinecosmos.com/index.php/start-here/articles/337-new-philadelphia-experiment-revelations-part-i

divinecosmos.com wrote:
Remember Einstein's discoveries that space and time are part of one unified 'fabric'. This leads to the conclusion that an atom is simply a 'displacement' -- a vortex -- in space and time. All we have is a flow within space-time -- an aperture through which the flow may occur.


De Einstein elméletei nem adnak magyarázatot mindenre, meg szinte biztos, hogy nem helytállóak teljesen, azért írtam, hogy csak részben magyarázható a csillagkapu jelenség ezekkel.

A csillagkapu jelenség létezö dolog, de nem egészen nyilvánosak az ezzel kapcsolatos fizikai ismeretek. Esetleg keress utána a máig a nyilvánosság számára szönyeg alá söpört "Project Montauk"-nak, meg a "Philadelphia Experimentnek" (az elöbbi divinecosmos-os link is elég jó), meg azoknak a dolgoknak, melyek kimondják, hogy nagyon erös elektromos tér fekete lyukakat okozhat, hatására az anyag dematerializálódhat, majd átkerülhet egy másik tér-idö kontinuumba. Ezt tapasztalták meg a Philadelphia Experiment során is. Még a ´40-es években az USA-ban egy hajógyárban egyszer gigantikus elektromos töltést alkalmazva próbáltak hajótesteket összehegeszteni, ami nagyon furcsa, észbontó dolgokhoz vezetett, ebböl született meg a Philadelphia Experiment, de az egész el lett titkolva.

Á‰s ennek a jelenségnek egyfajta "természetes formái" a csillagkapuk, olyan értelemben, hogy ezek is képesek megbontani a tér-idö kontínuumot - de messze nincs megmagyarázva mi a fene is idézi elö ezt a jelenséget a természetben.

Egy nagyon kevés része ezeknek a máig eltitkolt tér-idös dolgoknak mintha már kezdene kiszivárogni a nyilvános tudományba is:

Could black holes be portals to other universes?
http://www.newscientist.com/article/dn11745

De ez a New Scientist cikk is csak a felszínt kapisgálja, és mintha dezinfo is lenne benne, az igazán érdekes dolgok máig titkosak, csak az amerikai hadsereg "fekete projektjeinek" a tudósai tudnak róluk.

Légy türelemmel, míg nem írom meg azt a cikket. Ma már neki álltam, de mindjárt az elején azon kaptam magam, hogy azt se tudtam, hol kezdjem el, mivel közérthetöen megírni ilyen dolgokat, az egyáltalán nem egyszerü dolog. Tovább fog tartani mint eredetileg gondoltam.
Á‰s azt se várd, hogy képes leszek bizonyos dolgokat megmagyarázni. De gondolatserkentönek és figyelemfelhívónak jó lesz.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
HabakukkoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 472

PostPosted: Sun Dec 05, 2010 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

Két témakör van amely az "ezoterikus" irodalomból átment a tudományos kutatás területére: Az egyik a maja próféciák miszerint 2012-ben valami lesz, mivel több napfizikai periódus találkozik. A másik meg a féregjáratok elmélete. A féregjáratokkal nagyon komolyan foglalkoznak. Ismereteim szerint a matematikai modellezése teljesen készen van, a fizikai modellel meg még nem tartanak sehol. Persze ha tartanának vele valahol, akkor nem biztos hogy tudnánk róla. A Csillagkapu című filmmel kapcsolatban van egy másik esemény is, ami kiemeli a filmet az írói fantázia köréből. Mielőtt Clintont megválasztották, nyilvánosan ígéretet tett, ha ő lesz az elnök, akkor nyilvánosságra hozza, hogy mi van a Roswelli eseményekből eltitkolva, ill. mi van az UFo-kal kapcsolatban eltitkolva. /Ezt már több elnökjelölt megígérte, de még egyik sem tartotta be Clintonig./ A második választási kampánya idején aztán a mellének szegezték a kérdést, hogy akkor mikor hozza nyilvánosságra ezeket a dolgokat. Erre azt válaszolta: hiszen már megtettem. Á‰s ekkor vége lett a kampánygyűlésnek. A rossz nyelvek azt mondják hogy ezt csak 2 dologra érthette: vagy a Csillagkapura vagy az X aktákra. Tehát az történt, hogy nyilvánosságra lett hozva, meg nem is.

Az UFO-kal kapcsolatban, ha figyelitek a folyamatokat az utóbbi néhány évben mintha, már nem adnának ki olyan sok pénzt azoknak a lehülyézésére, akik UFO-kal foglalkoznak. Ášgy tűnik, mintha valamilyen körökben megtört volna a jég, más körökben meg mintha már nagyon is szeretnék a sok fedőtörténetet visszacsinálni, de ez nem olyan könnyű. Ha van egy bejáratott kiszivárogtató - Wikileaks, amelynek minden kiszivárogtatásáról bebizonyosodik, hogy igaz, akkor megvan a módszer, hogy lehet a sok fedőtörténetet kinullázni, meg a sok lehülyézett ember helyzetét valahogy helyrehozni. Lehet, hogy a lehülyézett amberek kezében van valami, ami sokkal rosszabb, mint a kiszivárogtatás. Kíváncsian várom mi lesz, remélem szorgosan tájékoztatsz bennünket!
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Dec 18, 2010 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

Egy memóriatörölt katona elöjövö emlékei arról, ahogy a Marson szolgált egy ultratitkos katonai projekt keretében:

http://www.themarsrecords.com/

Az USA Space Command-ja ezeknek az ultratitkos "féregátmenetes" technológiáknak köszönhetöen már régóta embereket küldözget a Marsra, és nagy támaszponttal rendelkezik ott.

Söt, ezeket a féregátmenetes technológiákat használják más galaxisokba történö mélységi ürutazásokra is, és földönkívüliekkel való kapcsolattartásra.

Ez a Project Camelotnak nyilatkozó másik "fekete projektes" katona, Aaron McCollum, szintén ugyanarról beszél!
http://www.youtube.com/watch?v=22S2TNMf8v4

Még idöben is sokszor teljesen más idöszámításba került, miután átküldték a "jumpgate"-on.

A Marson szolgált katonát is miután 1976-ban "átdobták" a jumpgate-on a Marsra , 20 év szolgálat után visszaküldték a Földre, de úgy, hogy az idöt is visszapörgették 1976-ra. Tehát ugyanoda került vissza, ahonnét elküldték.

Ennyi véletlen nincs, ez a valami szerintem létezik már évtizedek óta, csak egészen idáig el volt titkolva. Csoda? Azt jó lenne tudni, miért hozzák ezeket az észbontó, szörnyüséges dolgokat most nyilvánosságra. A "Project Camelot" egy CIA közeli kiszivárogtató weboldal, maguk az illuminatik állnak mögötte. Ha ez a "black-op"-os katona, Aaron McCollum, is nem engedéllyel nyilatkozott volna a Project Camelotnak, már rég megölték volna, ehelyett viszont egyre nagyobb sztár válik belöle a "konspiratív interneten".

Iszonyatos dolgokról beszél. Aki nem erös idegzetü, az inkább ne nézze meg.

Mindkettö katona egyébként arról is beszél, hogy az amerikai hadsereg a szürke ET-kel ("gray aliens", google..) közösen használja ezeket a tér-idös féregátmeneteket.

Ha ez az örültség nyilvánosságra kerül egyszer, abba az emberiség egy része pszichikailag bele fog rokkanni (mondom vicc nélkül). Ugyanis a "múlt" és a "jövö" mint olyan, a jelen felfogás szerint, meg fog szünni, és azt nem tudom, hányan fogják ezt pszichikailag jól viselni.

Azt hiszem, a következö olvasmányom ez a köny lesz (az utolsó fejezete miatt):

Black Holes and Time Warps: Einstein's Outrageous Legacy
http://www.amazon.com/Black-Holes-Time-Warps-Commonwealth/dp/0393312763/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1292692301&sr=8-1#reader_0393312763

Quote:
Chapter 14
Wormholes and time machines in which the author seeks insight into physichal laws by asking: can highly advanced civilisations build wormholes through hyperspace for rapid interstellar travel and machines for travellign backward in time?


"14-es fejezet, mely arról szól, hogy tölünk jóval fejlettebb civilizációk képesek-e hiper-téren átívelö féregátmeneteket más csillagrendszerekbe való (idö) utazásra használni".

A könyv állítólag közérthetöen magyarázza el ezeket az elméleteket.

Csakhát úgy tünik, ismét - orwelli módon - az eltitkolt valóság mint fantázia van beállítva... szerintem a könyv szerzöje is tudja, hogy ezek az ET-ktöl szerzett technológiák már régóta léteznek a gyakorlatban is, az USA hadseregének titkos Space Command-ja már használja ezeket, talán azért szentel nekik külön fejezetet, de mint jövöbeni fantáziát állítja be....
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Mon Jan 03, 2011 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Á‰s ha pár ezer évvel ezelött az idegenek valóban itt voltak közöttünk, és DNS manipuláltak és rabszolgásítottak minket, vajon még most is itt lehetnek valamilyen formában közöttünk?

...

Á‰s honnan pl. a sárkányok eredete? Sárkányölö Szent György, az ösi kínai kultúra sárkányai, na és a londoni City (vagyis a korábbi templomos lovagok, majd a szabadkömüvesek) sárkányai egyaránt......


Léteznek-e földönkívüliek - 2. rész

Az írásban tovább fejtegetem az ún. ember-sárkányhüllö jelenséget, mellyel az utóbbi években tele van az "alternatív internet".

Az írás úgy ahogy van örült, na de lásd a topik címét Wink

Nem kell elhinni, mint szórakozás vagy abszurd komédia is jó lehet. Magam se tudom, mit higgyek, azért raktam az "Ezotéria" kategóriába.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sun Mar 06, 2011 5:49 pm    Post subject: Reply with quote

Ezt nemrég találtal egy magyar UFOs oldalon. A baj az vele, hogy nem biztos, hogy mind fantázia. Ahhoz már túl sok (titkosszolgálati) ember beszél ugyanarról (vagyis erröl), több tízéves távlatban, hogy mind fantázia legyen. Erröl írt legutóbb James Casbolt is az e-könyvében, és ilyenekröl és hasonlókról csevegnek néha a Fulford fórumon is a bennfentes emberkék. Na és erröl beszél Molnár F Árpád is, márminthogy az illuminatik felett is van felsöbbrendü hatalom, melynek a befolyása alatt állnak.

Arról is nagyon sok mende-monda kering, hogy a drakó-reptiloid alakváltoztató hibrideken (Chimera) keresztül vannak manipulálva a titkosszolgálatok, a globális politikai és bankárelit is.

A reptiloidok ("gyikok") legtöbbje a föld alatt él, többen együttmüködve az emberekkel a titkos mélységi földalatti katonai bázisokon mint Pine Gap Ausztrália alatt, Mount Hayes Alaszka alatt vagy Mount Perdido a Pireneusokban. De vannak állítólag olyan "bázisok" is, földalattiak és óceánok alattiak egyaránt - ahol csakis ET jelenlét van, és már több száz vagy akár ezer évesek is lehetnek.

http://paleoasztronautika.lapunk.hu/?modul=mcsop&a=224147

Quote:
Földünkkel kapcsolatban lévő idegen fajok.

A katonai-ipari-földönkívüli komplexummal együttműködő fajok.

Kis szürkék.

A földönkívüliek e faja magába foglalja a Zeta Reticuli rendszerében őshonos szürkék csoportját valamint az Orion csillagképből érkezőket is. Erről a fajról úgy tartják, a leggyakrabban alkalmazzák az eltérítéses módszert kutatásaik érdekében, s az ufóbalesetek kapcsán is a leggyakrabban említésre kerülnek.

Philip Corso ezredes Eisenhower elnöksége idején szolgált és később vezetője lett az Idegen Technológiák Hivatalának az Egyesült Államok hadseregénél a Kutatási és Fejlesztési Osztálynál, olyan ember, aki szintén jelentős szolgálati időt tudhat magáénak, s később az idegenek földi jelenlétével kapcsolatos információk „kiszivárogtatójává” vált.

Visszaemlékezéseiben azt állítja, saját szemével látta az egyik halott szürke lény tetemét az 1947-es roswelli eseményeket követően. A lényre tökéletesen illik a klasszikus leírás, négy láb magas, nagy fejjel, hatalmas fekete, mandula alakú szemekkel, vékony testalkat és törékeny karok és lábak. Egy másik közismert leírás Travis Waltontól származik, akit egy alkalommal a szürkék eltérítettek.

„Nagyon alacsonyak voltak, alacsonyabbak, mint öt láb, és nagyon nagy kopasz fejük volt, semmiféle arcszőrzet. A fejük kupola-alakú volt, hatalmas. Egyfajta „magzat” benyomását keltették. Hiányzott a szempilla és a szemöldök. Nagyon nagy szemük volt – hatalmas szemük – majdnem teljesen barna, semennyi fehér benne. A legkülönösebb rajtuk a szemük volt. Ember, azok a szemek, csak bámultak rám!”

A legtöbb kutató egyetért abban, hogy a szürkék mélyen érintettek egyfajta ember-szürke hibrid kifejlesztésében, az emberi evolúció következő lehetséges állomásaként. Corso ezredes szerint a szürkék érintettek egy Eisenhower adminisztráció idején kötött szerződés kapcsán is, egyfajta „hallgatólagos megállapodásban”, mely szerint a szürkék engedélyt kaptak civil emberek eltérítésére és ezáltal saját biológiai programjuk kiterjesztésére.

A szürkék igencsak aktívak az emberek eltérítésében, genetikai kísérleteikben, az emberek folyamatos ellenőrzésében beépített szerkezetek segítségével, tudat kontrollban, illetve agyprogramozásban, emberek klónozásában és hibrid emberek megalkotásában. Ezáltal szisztematikusan érintettek globális problémák keletkezésében, mint például az eltérítések kapcsán emberek tömegének traumatizálása, genetikailag módosított emberek megalkotása, implantátumokkal emberek követése, valamint igen jelentős egyedszámú csoportok tökéletes blokkolása hipnotikus tudat kontrollal, illetve agyprogramozással.

Magas szürkék/fehérek.

A szóban forgó csoport második prominens földönkívüli képviselője a Robert Dean által leírt magas szürkék. Õt idézve: „Igen nagy csoport. Amikor azt mondom nagy, elsősorban a magasságukat értem ez alatt. 180-240 centiméteresek, de előfordul közöttük a 270 centiméteres magasság is. Emberszerűek, de nagyon halvány a bőrük, szinte teljesen fehér, a testük teljesen szőrtelen.”

Dr. Arthur Horn szerint a magas szürkék az Orion csillagképből érkeznek, irányító szerepet játszanak a kis szürkék vonatkozásában. „A kis szürkéket tevékenykedésük során a 210-240 cm magas szürkék irányítják. A szürkéknek azt a csoportját jelentik, mely „diplomáciai” küldetéseket teljesít, többek között titkos megbeszéléseket folytatnak földi kormányok vezetőivel. A szürkéket úgy emlegetik általában, ezen belül pedig a 90-150 cm magas kis szürkéket különösképpen, mint egyfajta zsoldosokat.

A magas szürkék diplomáciában játszott szerepére William Cooper, korábbi haditengerészeti felderítő tanácsadó ad megerősítést, aki, állítása szerint, saját szemével látta azokat a titkosított dokumentumokat, melyek Eisenhower elnöksége alatt születtek, s a magas szürkékkel kötött hallgatólagos egyezményeket tartalmazzák, 1954 kezdetétől.

1954 vége felé a Föld körül keringő nagy orrú szürke szövetségesek leszálltak a Légierő Holloman bázisán. Egyfajta keret-megállapodást kötöttek. Ez a faj a következőképpen azonosította magát: az Orion csillagkép egyik, a mi általunk Betelgeuze névvel ellátott, vörös csillagának, rendszeréből érkeztek. Állították, bolygójuk haldoklik, s a jövő egy még ismeretlen időpontjában lehetetlenné válik az élet rajta számukra.

A Légierő Holloman bázisa Ášj-Mexikóban, a jelentések szerint, folyamatosan helyszínt biztosít a magas szürkékkel való találkozóknak. 1972-73-ban, példának okáért, két producer, Robert Emenegger és Allan Sandler, miközben a Légierőről forgattak filmet, kérésre megtekinthettek egy rövid felvételt az említett bázison, valószínűleg a magas szürkékkel folytatott, 1971-es találkozóról. Meglehet, hogy a magas szürkék egyfajta hibrid fajt alkotnak, mely az emberi faj és az kis szürkék genetikai anyagának kombinációjaként jött létre.

A magas szürkék puszta léte bizonyíthatja egy működő modell létezését, az emberi és kis szürkék által hordozott génállomány kombinálhatóságáról, és egyben magyarázza, miért az övék a vezető szerep a kis szürkék emberekkel kapcsolatos „interakcióiban”. A magas szürkék a legmélyebben érintettek a genetikai kísérletekben, az emberi lény és a szürke lények hibridjének megteremtésében, agyirányításban és az „árnyék kormányokkal” kötött megállapodásokban. A magas szürkék által kiváltott globális problémák a genetikailag módosított emberek megteremtése, implantátumok segítségével egyes emberek folyamatos ellenőrzése, egész embertömegek tökéletes passzivitásba süllyesztése hipnotikus agyirányítással, az elit döntéshozók befolyásolása, valamint beépülés a nemzeti titkosszolgálatokba.

Gyíkemberek (Reptilianidák)

A csoport következő prominens képviselője a Dean által humanoid fajként bemutatott, hűllőszerű karakterekkel rendelkező, 180-210 cm magas gyíkemberek (reptilians). A gyíkemberek fajának leírásakor egyaránt szóba kerül a földi és más csillagrendszerek is, mint földönkívüli eredet.

R. A. Boulay töménytelen időt áldozott a legkülönfélébb történelmi források elemzésére, ennek eredményeként kijelenti, komoly források támasztják alá azt a feltevést, miszerint földönkívüli gyíkember fajok népesítették be a Földet egykoron, s fontos szerepet játszottak az emberi faj megteremtésében.

Thomas Castello, a Dulce bázis korábbi tisztje szerint, létezik egy szigorúan titkos földalatti létesítmény ahol számos földönkívüli faj tevékenykedik az USA nemzeti titkosszolgálataival közös programokon; a gyíkemberek a kezdetektől fogva egymás mellett dolgoztak emberekkel, s más, földönkívüli fajokkal:

„… néhány gyíkfaj [reptilians] őshonos földlakó. Az „idegenek” vezető faja a gyíkembereké… Rendkívül régi fajt jelentenek itt a Földön, a felszín alatt élnek… A gyíkemberek úgy hivatkoznak önmagukra, mint „őshonos földiek”. Talán ők azok, akiket „bukott angyalok” (Molnár F féle szóhasználat itt is, nem_prog. megj) néven ismerünk, talán nem. Más szavakkal, mi [meggyőződésük szerint] betolakodók vagyunk a Földön…

Amikor Vezető Biztonsági Technikusként dolgoztam a bázison [Dulce], napi gyakorisággal kellett kommunikálnom velük. Ha bármi probléma adódott, ideértve a biztonsági dolgokat vagy a videokamera-rendszert, engem hívattak. A gyíkemberek „dolgozó osztálya” volt az, aki rendszeresen alacsonyabb szintű működési állapotba hozta a fizikai laboratóriumot a Dulce bázison.”

Castello szerint a Dulce bázis alacsonyabb szintjein az emberi jogokat szinte semmibe veszik, fogságban tartanak embereket az emberi-földönkívüli társult vállalkozás vezetői.
William Hamilton, jól ismert UFO kutató, egyaránt vizsgálta a Dulce bázist és Thomas Castello állításainak megbízhatóságát, úgy találta, mind a bázis létére, mind az állítások tartalmának megalapozottságára nézve a kijelentések szilárd alapokon nyugszanak.

Thomas történetét valószínűleg rendkívül nehéz lesz elhinni vagy elfogadni. Látszólag olyan, mint egy éjszakai rémálom. Az viszont egyértelmű, valami különleges dolog történik a Dulce bázison. Thomas ismeri a választ? Talán iszonyatos igazság rejlik a folyamatosan megfigyelhető ufótevékenység, eltérítések és állatcsonkítások mögött.

Kormányaink titkosszolgálatai már évtizedek óta kísérik figyelemmel az idegenek aktivitását. A rendkívüli állítás rendkívüli magyarázatot igényel. Talán csak egy szimpla szereplői vagyunk egy hatalmas csillagközi birodalomnak.

Hamilton következtetéseivel kapcsolatosan, miszerint Castello állításai megbízhatóak, írtam egy tanulmányt a Dulce bázisról, s úgy találtam a hozzáférhető információk szinte tökéletesen egyeznek Castello kijelentéseivel az emberi jogok súlyos megsértése kapcsán, különböző idegen fajok, az Egyesült Államok titkosszolgálatai és a velük együttműködők által.

Linda Moulton Howe, oknyomozó újságíró és ufókutató, interjút készítet Jim Sparxszel, egy „eltérített kontakttal”, aki – állítása szerint – számos, a Földön őshonos gyíkemberrel találkozott. Sparx szavai szerint az őshonos gyíkembereknek megvan a saját kultúrájuk a Földön, s az emberiséggel már évezredek óta kapcsolatban vannak, hol segítve, hol egyszerűen rezervátumként kezelve bennünket.

Sparx szavai szorosan egybecsengenek egy másik „kontakt”, Ole K. kijelentéseivel, aki határozottan állítja, találkozott egy nőnemű gyíkemberrel, „Lacerta Files”-szel. Lacerta elmondása szerint a Földön élő gyíkembereket határozottan el kell különíteni a földönkívüli gyíkemberektől, akik csak időszakosan keresik fel bolygónkat.

Miközben Ole K. kijelentései közül néhány vitatható, a teljes kép egybehangzó és összecsengő Sparx és mások kutatásaival a gyíkemberek kapcsán, és mindenféleképpen érdemes megfontolásra a gyíkemberek földi tevékenységének jobb megértése kapcsán. Lacerta elmondása szerint a gyíkemberek magatartása az emberiséggel kapcsolatban óvatos, hiszen úgy tekintenek ránk, mint valamiféle primitív fajra, mely a Földet tápláló más idegen fajok egyfajta birtoka.

A Földön őshonos gyíkemberek, Sparx elmondás alapján, egyfajta „betakarítást” végeznek az emberek között, ami nem veszélyezteti az emberiség fennmaradását a bolygón. E kijelentést azt sugallja, hogy a gyíkemberek követik a megállapodásokat „kötelező” jelleggel, hiszen erre kényszerítik őket a náluk sokkal nagyobb erőt képviselő idegen fajok, akiket Lacerta említett.

Á–sszegzésként elmondható, hogy a kiszivárogtatók és a kontaktok eddigi állításai szerint, megfogalmazható az a határozott állítás, miszerint létezik egy őshonos gyíkember faj a Földön, mely jelentősen érintett az emberiség elitjének manipulálásában, gazdasági intézmények befolyásolásában, vallási hiedelemrendszerek irányításában, katonai tevékenységben, valamint az emberiség eltüntetésében a történelem színpadáról.

A globális problémák folyamatos keltéséért szintén az (őshonos) gyíkemberek felelősek, ideértve az emberi jogok súlyos megsértését, az elit korrumpálását és uralom alá hajtását, a média és az üzleti élet ellenőrzését, vallási dogmák összezavarását, a történelmi amnéziát és a agresszivitás kultúrájának elterjesztését.

Sárkányok (drakonidák)

A legellentmondásosabb „kiszivárogtatás” és kontaktok által közölt beszámoló egy földönkívüli „mester gyíkember” fajra, a drakonida-reptilianida (sárkánygyík) kultúrára vonatkozik, mely a Sárkány csillagkép alfájáról, a 215 fényévre lévő, egykoron sarkcsillagként ismert Thubánról származik.

Alex Collier szerint a drakonidáknak vagy sárkányembereknek két fő kasztja van, az első a harcosok osztálya, tagjai 210-240 cm magasak, s az egész galaxisban rettegett lények harci képességeik miatt. A másik osztálya a drako-reptilianida fajnak az „uralkodói vonal”, melyet „Ciakarok” néven ír le, akik testalkatuk, pszichikai képességeik és hatalmas szárnyaik miatt, esetleg azonosíthatóak a földi hagyomány által leírt sárkányokkal, amennyiben Collier-nek igaza van:

„A drakonidák hatalmas képviselői a gyíkember fajnak. Létezik egy „Ciakar” néven ismert uralkodói réteg. Testmagasságuk 4.4 métertől 6.5 méterig terjed, súlyuk elérheti a 900 kg-ot. Szárnyakkal rendelkeznek és félelem keltőek. Rendkívüli tisztánlátó képességgel rendelkeznek, hihetetlenül intelligensek és nem mindennapi módon félelem keltőek.”

Collier állítja, hogy a drakonidák, világnézetük szerint, a galaxis legelőször létrejött intelligens faja, s biológiai úton sok-sok világot élőlényekkel népesítettek be. A drako-reptilianidák ezért úgy tekintenek magukra, mint az általuk „ellenőrzött” világok, ideértve a Földet is, természetes uralkodóira, az emberiségre pedig mint alacsonyabbrendű fajra. A drakonidák érdekeltek a Föld javainak és erőforrásainak betakarításában, tudván azt, hogy ezek az erőforrások igen hatékonyan felhasználhatók számukra.

Ágy tűnik, szigorú hierarchia uralkodik a drako-reptilianidák és más, ugyanebbe a csoportba sorolt földönkívüli fajok között. Thomas Castello szerint az Alfa Draconisról származó gyíkemberek, a drako-reptilianidák uralmuk alatt tartják a Földön őshonos gyíkembereket, azok a magas szürkéket, s azok pedig a kis szürkéket.

Figyelemreméltó, hogy Castello szintén beszámol a drakonidák vezető kasztjáról, a szárnyas Ciakarokról, akiket rendkívül könnyű „sárkányokként” azonosítani. Jefferson Sousa, brazíliai ufókutató, megerősíti a magas szürkéket is felölelő hierarchia, valamint a Mester gyíkember faj létezését.

Az eddig bemutatott valamennyi földönkívüli faj a jelek szerint számos, egymást átfedő megállapodást kötött, melyek valamilyen formában kapcsolódnak az Egyesült Államok nemzeti titkosszolgálatai és a szürkék között kötött szerződésekhez.

A drakonidák a katonai-ipari-földönkívüli komplexum (MIEC) csúcsán (rejtőzve) ellenőrzésük alatt tartják a földönkívüliek jelenlétével kapcsolatos információkat, illetve technológiájukat. A drakonidák minden jel szerint igen aktívak az emberiség elitjének, intézményeinek és gazdasági rendszerének, katonai fejlesztéseinek, a földi klíma tönkretételének, háborúk kirobbantása és a hanyagság elterjesztésének ellenőrzésében, miközben elvonják az emberiség erőforrásait, manipulálják a szürkéket és más gyíkember fajokat.

A drakonidák tevékenysége globális problémákat okoz, mint például az általános jólétre való törekvés, az elit és intézményrendszerének korrumpálása, etnikai/vallási zavargások keltése, emberi jogok megsértése, bűnöző jellegű kultúrák és a terrorizmus elterjesztése, végül ide sorolható a drogkereskedelem és a szervezett bűnözés is.

_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Thu Nov 10, 2011 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=44:titkolt-dolgok-feregjaratok-es-idoeutazas&catid=14:tudomany&Itemid=50

Quote:
Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás

A féregjáratok, és az ebböl adódó idöutazás és mélységi ürutazás lehetösége valós dolog. Az ezzel kapcsolatos tudományos ismeretek jóval de jóval elöbbre állnak mint ami a jelenkori , „kisembereknek szánt“, erösen intézményesített tudományban el van ismerve. Valójában létezik egy jóval fejlettebb, „fekete tudomány“ is. A globális elit már évtizedek óta kapcsolatban áll földönkívüliekkel, aminek köszönhetöen létrejött egy a mélységi földalatti katonai bázisokon kialakított, szigorúan titkos kutatási rendszer, és emberek szük csoportja több ezer évvel magasabb fejlettségi szintre került a maradék emberiségtöl az ET-ktöl kapott ismereteknek köszönhetöen. Tudom, hogy ezek nem könnyen hihetö dolgok, és félek is, hogy a magyarság ezen helyzet tudatosításával, és ezen dolgok megértésével is úgy lesz, mint anno az 1940/50-es években volt a rádióhullámokkal, amikoris sokan még akkor se akarták elhinni, hogy létezhet egy számukra teljesen érzékelhetetlen elektromágneses spektrum a „levegöben“, amikor az elsö rádiókészülékük megszólalt a konyhájukban, hanem inkább szétszedték azt, és keresték benne a kisembereket.

Már Albert Einstein általános relativitáselmélete is leszögezte, hogy a tér és az idö valójában „görbe“, és függvénye olyan dolgoknak mint a gravitáció, s hogy emiatt például a háromdimenziós térben, amiben élünk, a háromszög szögeinek összege sem pontosan 180 fok. Aztán kimondja még, hogy az idö nem "abszolút" az univerzumban, nem telik mindenhol egyforma mértékben, hanem mindig viszonyított (relatív) egy adott helyhez, ami már önmagában is posztulálja az idöutazás lehetöségét.

Az idö kimondottan a fizikai anyag egyfajta tulajdonsága, és nem telik teljesen egyformán már magának a Földnek a gravitációs terében se!

http://nol.hu/tud-tech/einsteinnek_igaza_volt__aki_felhokarcolo_tetejen_lakik_gyorsabban_oregszik

Mint ahogy a cikk is írja, már egy lábnyi (30 centiméternyi) magasságnövekedés is a másodperc 90 milliárdod részével gyorsítja az idő múlását, arányban a gravitációs erö csökkenésével. Az idö lassabban telik ott, ahol erösebb a gravitációs tér. Az idö múlásának gyorsasága összefügg a mágnesességgel is!

De Einstein rájött más dolgokra is, ö volt az, aki lerakta az ún. Einstein-Rosen hidak, más szóval féregjáratok (vagy féreglyukak) elméletének alapjait is:

http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A9regj%C3%A1rat

S mint ahogy a sulinet cikke is írja:

http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/2000/0021/lyukak/lyuk.html

Quote:
"Az Einstein-féle általános relativitáselméletnek számos, a józan ész számára meghökkentő következménye van. Közülük is talán a legbizarrabbak az úgynevezett féreglyukak: olyan „alagutak” a téridőben, amelyek kapcsolatot teremtenek két különálló világ vagy a mi világunk két távoli pontja között. Nemrég egy orosz elméleti fizikus olyan átjárható féreglyukak létezésének lehetőségéről számolt be, amelyek kellően stabilak és elég nagyok is ahhoz, hogy rajtuk keresztül akár intergalaktikus kapcsolatot létesítsünk...
A féreglyukak számos paradoxonra vezetnének (egyebek között lehetővé teszik az időutazást!)

...

A talán kissé meghökkentő lehetőséget - bár ebben a témakörben majdnem minden elképzelés rendelkezik ezzel a tulajdonsággal -, hogy univerzumunk egy féreglyuk, más néven Einstein-Rosen híd belsejéből született, Nikodem Poplawski (Indiana University) vázolta fel legújabb tanulmányában"


A jelenkori szigorúan eltitkolt valóság az, hogy a wikipédia és a sulinet állításaival szemben a féregjáratok létezése már messze nem elméleti, hanem nagyonis gyakorlati, Poplawski elmélete pedig helyes (bár valószínüleg még ö se tudja).

A féregjáratok létrehozásának technológiáját kb. 30 évvel ezelött megkaptuk a szürke ET-ktöl, mert igen, ezt a „trükköt“ használják a tölünk jóval fejlettebb civilizációk is a mélységi ürutazásra, s ennek köszönhetöen gyakorlatilag már mi is egy perc (!) alatt képesek vagyunk teleportálni bárkit a Marson levö titkos katonai ürbázisunkra, lásd például ezt a cikket:


Eisenhower dédunokája nem kíván a Marson levö titkos emberkolónia lakóihoz csatlakozni
http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/whistleblower-laura-magdalene-eisenhower-ike-s-great-granddaughter-outs-secret-mars-colony-project

Féregjáratok segítségével már képesek vagyunk eljutni távoli csillagrendszerekbe is. Igen, már most. De az egész el van titkolva.

A féregjáratok gyakorlati létezésére egyébként az ET-ktöl függetlenül is rájöttünk, még valószínüleg az 1940-es években. Az egész akkor kezdödött, amikor egy amerikai hajógyárban gigantikus elektromos töltés alkalmazásával próbáltak hajótesteket összehegeszteni, s amikoris nagyon fura dolgok történtek: a hajótest közelében található kisebb alkatrészek egyszerüen eltüntek, valahova teleportálódtak. Mint késöbb kiderült, a hajótest körül egy ilyen Einstein-Rosen híd (féregjárat) alakult ki.

http://divinecosmos.com/start-here/articles/337-new-philadelphia-experiment-revelations-part-i

Ennek a felfedezésnek köszönhetöen jött létre késöbb az ún. „Philadelphia Experiment“, melynek részletei máig titkosak.

http://www.philadelphia-experiment.com

„Rossz nyelvek“ szerint az amerikaiknak már akkor az 1940-es években sikerült egy hajót több tíz mérfölddel messzebbre teleportálniuk ezen kísérlet keretében! A bizarr történetröl késöbb, a nyolcvanas években film is készült:

http://www.amazon.co.uk/Philadelphia-Experiment-DVD-Nancy-Allen/dp/B003TFUJMW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1297338687&sr=8-1

A féregjáratok kialakulása összefügg a(z elektro)mágnesességgel. mágnesesség az a „mágikus erö“, amit bár tökéletesen tudunk matematikailag modellezni, azt viszont egyáltalán nem értjük máig se, miért jön létre, és hogy mi is lehet a lényege, s hogy miért is van hatással nemcsak a térre, de az idöre is.

De nem megyek további részletekbe a féreglyukakat illetöen, mert az felül lenne minden jelenlegi (kis)emberi felfogóképesség határán. Esetleg annyit, hogy az ET-ktöl átvett technológiák segítségével ún. pszichés tulajdonságokkal rendelkelkezö emberek agyhullámainak felhasználásával is tudunk féregjáratokat létrehozni. Az egész azt a (nyilvános) emberi tudománny által idáig keményen elvetett nézetet látszik igazolni, hogy spiritualitás (a lélek) és a fizikai világ „létrehozása“ közt komoly összefüggések vannak, s ahogy ez a weboldal is írja:

http://mkh.web4.hu/cikk/az-ebredes-cimu-film-szovegvaltozata

"Néhányan odáig elmennek, hogy azt mondják, a magasabb tudásra való törekvés ördögi dolog.Á‰s bár más szinten, ugyan ez a helyzet sok tudóssal is. Megértik a dolog mechanikáját, de sokan elutasítják, hogy a spiritualitást vigyenek bele és ragaszkodnak a mechanikus törvényeikhez. Mindkét megközelítés önmagában hibás, mert egyik sem veszi figyelembe a másik érveit és egyik sem veszi figyelembe vagy ismeri el az érzések és érzelmek valódi természetét. Viszont az érzések és érzelmek a megoldás kulcsai. Az érzéseken és érzelmeken keresztül jön létre és ölt formát a valóság."

Ennek a pár sornak azon emberek szemében, akik tudnak ezekröl a féregjáratos és teleportálós technológiákról, ugyancsak bizarr, kettös értelme van...

Akit esetleg bövebben érdekelne a téma, az keressen utána a „Montauk project“-nek, és az ún. „Montauk chair“-nak.

_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Thu Nov 10, 2011 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=65:latnoki-kepessegek-halalkoezeli-elmenyek-feregjaratok-es-a-tobozmirigy-1-resz&catid=19:ezoteria&Itemid=56

Látnoki képességek, halálközeli élmények, féregjáratok és a tobozmirigy

Quote:
Elözmény: Jóslat Magyarország jövöjéröl 1992-böl (klikk!) .

Az illuminátusi piramis tetején található „mindent látó szem“ valójában nem a szemgolyónkat, hanem az ún. „harmadik szemünket“, a koponyánkban található, a szemünkhöz hasonló felépítésü tobozmirigyet jelképezi. A valós látnoki képességekkel rendelkezö emberek tobozmirigye ugyanis hasonlóan müködik, mint egy miniatür féregátmenet , ergo elméletben „mindent látó“. A látnok a téridöben (múltban, jelenben és jövöben egyaránt) oda tudja „fókuszálni“ a tobozmirigyét, ahová csak akarja, mivel abban hasonló kvantumjelenségek játszódnak le , mint azokban a csillagkapukban (féregátmenetekben) , amiket az ET-k, azok UFO-i , s most már a legnagyobb titokban a földi háttérhatalom is - a szigorúan titkos „black projektek“ keretében - mélységi ürutazáshoz használ!! Ilyen valós látnoki képességekkel rendelkezö emberekböl bár nagyon kevés van, viszont léteznek. Aki nem érti, miröl beszélek, az olvassa el a „Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás“ (lásd fentebb a topikban) és „Az Univerzum titkai a Kabbalában, idöjóslatok a Biblában“ címü írásokat, mielött ebbe belekezd (különben félö, hogy elmeháborodottnak fog tartani).

Ez egyáltalán nem sci-fi.

Az amerikai hadsereg és CIA látnoki képességekkel („remote viewing“) foglalkozó közös projektjének kódneve a hetvenes évek elejétöl egészen 1995-ig „Project Stargate“, „Csillagkapu projekt“ volt - ami nem volt véletlen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_Project

A wikipédia szerint a projekt több mint húsz évig létezett, sikertelen volt, majd 1995-ben megszünt. Valójában egyik állítás sem igaz. A CIA mind a mai napig alkalmaz professzionális látnokokat (ún. „psychic“-eket), meglehetösen nagy efektivitással.

A legnagyobb értékük viszont az ilyen speciális képességgel bíró embereknek a háttérhatalmi „fekete projektek“-ben van: tobozmirigyük elektromágneses müködése ugyanis letapogatható, „felerösíthetö“, s végsöképpen mélységi ürutazásra használható féregátmenet (csillagkapu) nyitására is alkalmazható! A valóság ezen esetben jóval túlmutat a legvadabb sci-fi filmeken is. Aki már utánakeresett korábban a Montauk projektröl szóló információknak, az érti, miröl beszélek.

Létezik ugyanis egy „valami“, egyesek hiper-térnek, mások asztrális dimenzióknak nevezik, aminek létezése messze túlmutat azon a háromdimenziós téren és lineáris idön, amit az ember mint „realitást“ érzékel.

Ez az a „valami“, amit a látnoki képességekkel bíró emberek tobozmirigye, mint egyfajta „rádióantenna“, is fogni tud. S ez az a „valami“, amibe az ember tudata halálközeli élmények lejátszódásakor is bekerül. A két jelenség egy és ugyanaz. Mint tudjuk, a távozó elött is lejátszódhat tértöl és idötöl függetlenül bármi, többnyire a saját élete, valamint a látnok („remote viewer“) is rá tud hangolódni a tér és idö (múlt és jövö egyaránt) bármely pontjára. Elméletileg bárhol a Földön (vagy az univerzumban), annak „múltjában“ és „jövöjében“ egyaránt.

A két jelenség lényegét a jelenlegi orvostudomány még nem érti. De azért már kezdenek sejteni ezt-azt. Mint ahogy ez a halálközeli élményekkel foglalkozó weboldal is írja:

http://www.near-death.com/experiences/experts06.html

Quote:
"His latest work, Where God Lives, by Melvin Morse with Paul Perry, builds on the author's previous research into NDEs to reveal a startling truth: that all of us have the biological potential to interact with the universe not just when we are dying, but at any time during our lives - by learning to stimulate an under-utilized area of the brain the authors call "the God Spot.... "


Quote:
"Dr. Mervin Morse, a washingtoni egyetem professzorának és Paul Perry-nek „Ahol az Isten él“ c. könyve rámutat egy elképesztö igazságra: mindnyájunknak megvan az a biológiai adottsága, hogy nemcsak haldokláskor, hanem bármikor még életünk során „interaktív kapcsolatba kerüljünk az univerzummal“ („Istennel“) – amennyiben rájövünk, hogyan lehet stimulálni az agyunknak egy bizonyos – ma még kihasználatlan - „isteni pontját“.


Az orvosok már felfigyeltek arra is, hogy:

http://www.near-death.com/evidence.html#a46

Quote:
„Some of the most credible remote reviewers, such as Joseph McMoneagle, received their remote viewing powers from a near-death experience“


Quote:
„Néhányan a leghíresebb látnokok közül, mint például Joseph McMoneagle ezen képességeiket azután szerezték, hogy halál közeli élményeken estek át.“


Mind a haldokló mind a látnok (remote viewer) ugyanis valóban „Istennel kommunikál“. Elöbbi ráadásul visszatéröben van ahhoz.

Az emberi tudat mint elektromágnesesség („fény“) nyilvánul meg a háromdimenziós világban. Mint „tudattal rendelkezö elektromágnesesség“. Azoknak az UFO-knak az esetében is, melyek mint „egyszerü fénygolyók“ jelennek meg az égbolton, sokszor nem sima technikai fényröl van szó, hanem úgyszintén „tudattal rendelkezö elektromágnesességröl“, „fénylényekröl“. A tölünk jóval fejlettebb ET fajok ugyanis képesek teljesen dematerializálódni, és úgyszintén mint „tudattal rendelkezö elektromágnesesség“ megjelenni a 3D világban.

A tudat nem szünik meg a halál után sem. Aki nem hiszi, tegye fel magának a félig-meddig vicces kérdést: hogyan múlhat el a tudat a halál után, amikor egy de-facto (lineáris) idö nélküli dimenzióba kerül át? Elmúlni csak idöben lehet...

Á‰pp ezért találta mondani (ill. elszólni magát) egyszer Albert Einstein is egy barátja temetésén:

http://rescomp.stanford.edu/~cheshire/EinsteinQuotes.html

Quote:
"Now he has departed from this strange world a little ahead of me. That means nothing. People like us, who believe in physics, know that the distinction between past, present, and future is only a stubbornly persistent illusion"


Quote:
"Az hogy ö (a barátja) elöttem távozott el ebböl a fura világból, nem jelent semmit. Az olyan emberek mint mi, kik hisznek a (kvantum) fizikában, már tudják, hogy a különbség múlt, jelen és jövö közt nem más, mint magát makacsul tartó illúzió."


Az illuminátusi elit már régóta tud ezekröl a dolgokról, csak hallgat felölük. Nem más mint HATALMI MEGFONTOLÁSBÁ“L. Ha ugyanis az emberek ezeknek az információknak a birtokába jutnak, és hihetönek is találják azokat, már nem fognak annyira félni a haláltól, ami miatt viszont kevésbé lesznek megfélemlíthetöek, irányíthatóak. Csak a haldoklás (az átmenet) borzalmas, maga a halál már nem az.

S most térjünk rá az „antennára“, a tobozmirigyre, melynek már az ókori civilizációkban is nagy jelentöséget tulajdonítottak. Annak ellenére sejtették, hogy fontos szerepe lehet, hogy már az ókori ember tobozmirigye is olyannyira vissza volt fejlödve, hogy nem volt alkalmas semmilyen látnoki képességre.

http://www.alvasportal.hu/index.jsp?target=harmadikszem

Quote:
"A homlok közepén kifejlõdõ harmadik szem a mitológiában és jónéhány kultúrában gyakran visszaköszönõ téma A hinduizmusban a harmadik szem motívuma megszokottnak számít, leggyakrabban egy a szemük fölé tett pötty alakjában hordják magukon az emberek, és Pottu-nak nevezik. Elõfordulnak más elnevezések is, például Bindi, Tilakam vagy Tika. Ez a jelkép mára annyira elterjedt lett, hogy sokan divatból hordják. Kevésbé ismert azonban az, hogy ez a jógával és meditációval kialakuló harmadik szemet jelképezi"


A hinduk mindig is tudták, hogy a tobozmirigynek köze van az intuícióhoz. A látnoki képességek „alapfokozata“ ugyanis nem más mint az intuíció. Az intuíció és a tökéletes látnoki képességek közt persze található egy átmeneti skála is. Akit bövebben érdekel a téma, annak ajánlom figyelmébe ezt: http://rvhungary.blogspot.com/search/label/pszi-k%C3%A9pess%C3%A9g

A tökéletes látnoki képességgel megáldott ember ezen tulajdonsága többnyire a DNS-be van belekódoolva. Akinél ez a kód hiányzik (az emberek 99,999 százalékánál), annak az agya SOHA nem tud olyan állapotba kerülni, hogy teljesen tisztán „fogni tudja“ az „isteni dimenziót“. Kivéve esetleg azután, ha halál közeli élményeken esik át. Kitartó meditáció alkalmazásával az ember legfeljebb az intuíció magasabb szintjére képes eljutni.

S hogy mi különbözteti meg a látnok („remote viewer“) tobozmirigyét a többi emberétöl? A látnok agya képes arra, hogy tökéletes elektromágneses „pajzsot“ vonjon a nagyjából borsónagyságú tobozmirigy köré úgy, hogy az teljesen elizolálódjon a környezö háromdimenziós tér „referenciális elektromágnesességétöl“. Ennyi. Mihelyt ez megtörténik, a tobozmirigy belsejében - valahol a folyadékban - máris kialakul a hipertér, az „isteni dimenzió“, amit aztán a látnok agya „látni képes“.

Ugyanarról a fizikai jelenségröl van szó , amit késöbb a „Philadelphia experiment“ során a tudósok egy hajó teleportálásánál is „életre hívtak“, persze nagyságrendekkel felerösítettebb formában, és amire eredetileg - teljesen véletlenül - hajógyári munkások figyeltek fel még a második világháború elején valahol az USA-ban akkor (lásd: „Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás“ c. írást) , amikor hatalmas hajótesteket próbáltak összehegeszteni gigantikus elektromos töltés alkalmazásával, aminek hatására viszont a hajótest közelében található kisebb alkatrészek is néha nyomtalanul eltüntek. A gigantikus elektromos töltés ugyanis néha tökéletesen elizolálta az alkatrészeket a környezö háromdimenziós tér „referenciális elektromágnesességétöl“, minek hatására azok körül hipertér alakult ki, és emiatt valahova véletlenszerüen teleportálódtak. A látnok tobozmirigyében létrejövö hipertér (féregjárat) természetresen túlzottan miniatür ahhoz, hogy bármit is „felszippantson“, viszont ahhoz épp elegendö, hogy a látnok agya érzékelni tudja a miniatür féregjárat másik végén létrejövö „téridöt“ (múltat, jelent és jövöt egyaránt). Ez a látnoki képességek titka.

Egyébként a látható fény, ami a szemünkbe bekerül, is a tobozmirigy folyadékjába van továbbítva mint elektromágneses inger, és eléggé hasonló úton-módon kerül be az agyunkba a tobozmirigyen keresztül mint látott információ.

Általánosságban mondva tehát: mihelyt a háromdimenziós téridö egy „kockája“ tökéletesen el van izolálva a környezö tér „referenciális elektromágnesességétöl“ (ez csak EM pajzzsal lehetséges, ami nem engedi át a környezö EM energiákat), a „kocka belsejében“ létrejön a hipertér (féregátmenet). A téridö, amiben élünk, „összetartó ragasztója“ ugyanis nem más mint az elektromágnesesség. Ne kérdezd, hogy miért.

Pár nap múlva folytatás következik.

További információkért addig is ajánlanám ezt az angol nyelvü blogot:

http://psychedelicadventure.blogspot.com/2009/06/pineal-gland-stargate-time-travel.html


_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group