View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nogradi
|
Posted: Fri Nov 26, 2010 10:39 am Post subject: |
|
|
Quote: | Az Mkp választási veresége a szlovákiai magyarok folyamatos identitásváltásának következménye. |
na ez a szemfényvesztés. az mkp és a híd programja érdemben egyforma volt. a szlovákiai magyarok identitásválltása mellett voltak az mkp eredményei növekvőek...9%-ról majd 12%-ra.
a híd felvállalta mindazt amit az mkp is. de ott meg is állt, az mkp meg sumákolva lebegtetett valamit amit maga se tudott megértetni a választókkal. a 4,3 %-ba meg azok is benne vannak akik nem hitték hogy híd bejut mint jómagam.... |
|
Back to top |
|
 |
Bendegúz
|
Posted: Fri Nov 26, 2010 10:59 am Post subject: |
|
|
nogradi wrote: |
a híd felvállalta mindazt amit az mkp is. |
Mit vállalt fel a Híd? |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 8:20 pm Post subject: |
|
|
Sehun senki?
Szerdahelyen Hájos vezet (parameter.sk) Komáromban ki tudja (a bumm.sk szokás szerint meghalt), szerintem a Marek fog nyerni. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:16 pm Post subject: |
|
|
Basti csomagolhat, a másik két jelölt közül az MKP-s áll jobban  _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:19 pm Post subject: |
|
|
Somorján Bárdos (MKP) kétharmados többséggel győzött, képviselők: MKP - 15, független - 3, Most - 1
A mostos polgármesterjelöltet még a független is megverte!!!
Nagy szó ez Bugárlandban... _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:28 pm Post subject: |
|
|
Ezek szerint mégsem Bugárland. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:30 pm Post subject: |
|
|
Komáromban már a tót vezet  _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:32 pm Post subject: |
|
|
Mivan? Na bumm (most már nekem is bejött)  _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Last edited by Janicsar on Sat Nov 27, 2010 10:35 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:34 pm Post subject: |
|
|
23:26
Komárom – Nagyjából a szavazatok felét már feldolgozták, Anton Marek előnye behozhatatlannak tűnik, Stubendek László a második, Bastrnák Tibor a harmadik. _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 10:36 pm Post subject: |
|
|
(a képviselőválasztási adatokkal bővitve) Dunaszerdahelyen Hájos Zoltán, az MKP polgármesterjelöltje szerezte a legtöbb szavazatot. Õ jelenleg is a város polgármestere, a Csallóköz "fővárosában" tehát a folytonosság mellett szavaztak a választópolgárok. Információink szerint a város 19 választókörzete közül 18-ban Hájos győzött, egyben pedig döntetlen körüli eredmény született.
Az MKP a 25 fős képviselői testületben is többséget szerzett, 13 mandátuma van. A Most-Hidnak 11 képviselője van. _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 11:08 pm Post subject: |
|
|
A bumm monnyon le. A parameter bezzeg működik  _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 11:19 pm Post subject: |
|
|
Ášgy néz ki, Komárom elveszett (
Stubendek megelőzte Bastrnákot. Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a kettejükre leadott szavazat Marekéval szemben.
A Most-Híd felvidéki magyarokat szétforgácsoló munkája újra meghozta a gyümölcsét.  _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 11:40 pm Post subject: |
|
|
Azért az MKP kiállíthatott volna egy karizmatikusabb jelöltet is. Sok magyar is Marekra szavazott, mert Bastrnákból elegük volt, Stubendek meg kb. annyira való polgármesternek, mint Kiss Péter MSZP elnöknek.
A képviselőknél mi a helyzet? _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
Janicsar
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 11:42 pm Post subject: |
|
|
Országosan nekem úgy tűnik, hogy a sorrend: függetlenek, MKP, Híd. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat. |
|
Back to top |
|
 |
beeblebrox
|
Posted: Sat Nov 27, 2010 11:52 pm Post subject: |
|
|
A dunaszerdahelyi járásban az MKP alaposan elpáholta a Mostot...
Dunaszerdahelyi járásbeli városok (Dunaszerdahely, Somorja, Nagymegyer):
MKP-Most 3:0 _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. |
|
Back to top |
|
 |
|