Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

´Angyalka´Merkel rokonsága

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 9:10 pm    Post subject: ´Angyalka´Merkel rokonsága Reply with quote

De mielött belekezdenék, arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy szavazzon!! (lásd fentebb)


_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Na de hogy egy picit többet is eláruljak: feltette már valaki magában a kérdést, mi olyan különleges ebben az "Angyalkában", hogy életpályája során szinte mindig minden sikerült neki?

Nézzünk az életrajzából pár mozzanatot:

http://en.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel#Early_life

Quote:
a former senior member of Merkel's Christian Democratic Union, states in his book[5] that the family's ability to travel freely from East to West Germany during the following years, as well as their possession of two automobiles, leads to the conclusion that Merkel's father had a "sympathetic" relationship with the communist regime, since such freedom and perquisites for a Christian pastor and his family would have been otherwise impossible in East


Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angyalkával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, angyalka apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!

Quote:
While a student, she participated in the reconstruction of the ruin of the Moritzbastei, a project students initiated to create their own club and recreation facility on campus. Such an initiative was unprecedented in the GDR of that period, and initially resisted by the University of Leipzig. However, with backing of the local leadership of the SED party, the project was allowed to proceed


Egyetemi évei alatt Angyalka fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angyalkának az is megengedett . A cikk még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.

Aztán jött a rendszerváltás, gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik ...

Nem!

Quote:
Her party merged with the west German CDU[12] and she became Minister for Women and Youth in Helmut Kohl's 3rd cabinet


Angyalka azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után!

Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 36 éves, szintúgy ismeretlen komcsibébije azonnal Helmut Kohl kormányába került?!

Vajon hogyan csinálhatta?

Na ennyit "étvágygerjesztönek"

Tessék szavazni!!
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Fri Feb 04, 2011 11:14 pm    Post subject: Reply with quote

60% vs 40% ...

Ma este belinkeltem az infot Angyalkáról a Fulford fórumra, azzal a rejtett szándékkal, hogy kiabáljanak le a tölem jobban tájékozottabbak, amennyiben hülyeségnek tartják.

De ha nem lesznek rá holnap estig negatív reakciók, akkor ide is leírom..


Ne tessék holnap sokat vacsorázni, nehogy az érzékeny lelkületüeket a hányinger kerülgesse töle.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Feb 05, 2011 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

Itt is vagyok.. mielött rátérnék Angyalkára, írok pár sort Németország jelenkori szerepéröl..

Á‰ppenséggel találtam róla egy egész jó cikket a Henry Makow weboldalon is, mely most 2011 januárjában jelent meg:

http://www.henrymakow.com/illuminati_about_to_change_hor.html

Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek.

Mint ahogy a cikk is írja:

Quote:
For the present, the next stage in the Illuminati's grand strategy will be something few are expecting, or even think possible. The next world-dominating empire is going to be a Europe forged on the basis of a Berlin-Vatican axis.


A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.

S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!

Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává.

Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót. (ha már a globális pénz és az új világrend nem is biztos, hogy sikerülni fog nekik) Á‰pp a tegnapi sme-ben olvastam, hogy totálisan egybe akarják olvasztani már az eurozóna államainak pénzügyi, adó és szociális rendszereit is.

http://ekonomika.sme.sk/c/5752534/merkelova-a-sarkozy-navrhuju-uzsiu-fiskalnu-spolupracu-v-unii.html

Egy másik apró "érdekesség" az is, hogy újfajta EU logó jelent meg nemrég, a 33 lépcsös szabadkömüves piramis tetején található, illuminati sátánista szimbólumnak számító "mindent látó szem" "EUs stílusban", hogy én ezen mennyire meglepödtem!Európa totális egybeolvasztásának fö protézséje a mi Angyalkánk, gondolom, ezt idáig se volt nehéz észrevenni. Ha nincs a Merkel-kormány maximális támogatása, már talán nincsen EURO se. De vajon ki lehet ez az Angyalka, aki KIVÁ‰TEL NÁ‰LKÁœL támogat minden illuminati célkitüzést. Angyalkánk egy volt azon kevés nyugat-európai vezetök közül, akik támogatták még a 2003-as iraki háborút is!

S akkor most, a következö hozzászólásban nézzük meg, mit írt az "Office of Naval Intelligence" nevü amerikai katonai titkosszolgálat kiszivárogtató oldala még 2007 januárjában, s amit gondolom, nem igazán hitt el azóta se senki, pedig alighanem igaz!!

(folyt. következik)
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Feb 05, 2011 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.whatdoesitmean.com/index973.htm

http://www.scribd.com/doc/23546015/Angela-Merkel-Is-Hitler-s-Daughter

A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:

http://www.shoah.dk/doctors/clauberg.htm

Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták az illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.

A bevezetö hozzászólásban levö képen az Angela Merkelre feltünöen hasonlító hölgy nem más mint Eva Braun, Adolf Hitler élettársa.

Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba. Nem furcsa, hogy amikor mindenki inkább menekült az egykori NDK-ból Nyugat-Németországba, akkor egy luteránus pap Hamburgból fogja magát, és a feleségével együtt a kommunista NDK-ba költözik, akkor amikor a kommunista blokkban (még épp hogy meghalt Sztálin) javában folyt az egyház üldözése, papokat és szerzeteseket börtönöztek be, végeztek ki, és kolostorokat zártak be. Az egyezség szerint aztán Angyalkát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is).

Angyalka sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 36 évesen. Angyalkával ugyanis az illuminatiknak kezdettöl fogva nagy tervei voltak. Mint ahogy a kiszivárogtató oldal is írja:

Quote:
Today, the Daughter of Hitler, holding the same office as her father, Chancellor of Germany, is now the most powerful human being on our Earth as she is also the President of the European Union (EU) and the head of the powerful Western Economic Block known as the G-8.

More concerning, however, is that her Fathers dream of uniting Europe under German/Vatican control through war is now to be accomplished by his Daughter using deception.


Amit egykor nem sikerült elérni az édesapjának nyers eröszakkal, az most lehet, a lányának - kifinomult átverés alkalmazásával - sikerülni fog. Európa egybeolvasztásáról van szó.

Angyalka mindig is totális bábu volt, mindenfajta önállóság nélkül, a lehetö legsötétebb körök szolgálatában, azokéban, akik 1933-ban az édasapját is hatalomra juttatták. Vatikáni és illuminati (Rothschild) kontroll alatt áll, és a titka miatt zsarolható.PS: hogy mit hisz a Tiszlet Olvasó ezekröl az állításokról, azt ráhagyom. Azt majdhogynem biztosra veszem, hogy valamilyen NAGY TITOK lehet Angela Mekel körül, ez tulajdonképpen "ordít" a hivatalos életrajzából is, mely túl sok fura elemet tartalmaz ahhoz, hogy teljesen igaz legyen.

Á‰s azt is hihetönek tartom, hogy valóban a lombikleánya lehet a Führernek. Fiatalabb korában tulajdonképpen egészen hasonlított Hitlerre, öregebb, "kancellár korára" pedig egyre jobban jön bele Eva Braun formájába. Lehet ez véletlen? Az is érdekes, hogy soha nem született gyereke.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sun Feb 06, 2011 7:30 am    Post subject: Reply with quote

A Hitler rokonságot elvetem.

Attól a "The Gost Write" még működhet.

"Az apa evangélikus lelkész, akit NDK-béli gyülekezetbe küldenek szolgálni. Beilleszkedik, nem is rosszul, a rendszer a hozzá lojálisak közé sorolja –bár a Hamburgból hozott latin-angol tanár feleség nem taníthat. "

"Az elsőszülött lány (utóbb két testvére születik) tiszta kitűnő az általános –és a középiskolában. Egyébként úttörő, majd az FDJ (a helyi KISZ) tevékeny tagja, még ifjú kutatóként is a helyi szervezet agit.-prop. titkára."

"De nem marad el a konfirmáció, sem az egyházi esküvő, amikor – még a lipcsei egyetem fizikus hallgatójaként - három éves kapcsolat és hosszabb együtt-élés után hozzámegy ugyancsak fizikus diáktársához. Tíz négyzetméteres szobában laknak, diáktársaikkal lakó-közösségben. A jelek szerint elégedetten. Angela az egyetemen is kitűnő, így utána (1978) az Akadémia Fizikai Kémiai Kutató Intézetébe vezet az ifjú tudós útja. "

"Angela 1986-ban doktorál és négy évvel később, 1990-ben, a nagy fordulat évében kezd politizálni."

forrás: http://www.ger-mania.hu/nemetpolitika/merkel-bio-42578.html

Magyarországon Angela Merkel csak úgy lehetett volna kitűnő tanuló, ha apja beáll besúgónak. Nálunk ha az apa csak egy kicsit megpróbálta befolyásolni a környezetét, és nem szolgálta ki a rendszert, gyereke kedvét azonnal elvették a tanulástól.
Az én apám bűne az volt, hogy tisztelték a szülő falumba. Nem csoda, a szocializmus előtt a faluban banda gazda volt.
Ágy az iskolában az első évek nekem keservesen teltek. A tanító nénitől mindig én kaptam. Bárki belém kötött az iskolába, csak én lehettem a bűnös.
Gyorsan megtanultam, nekem nem szabad tudnom semmit, mert én buta vagyok.
Ášgy látszik, Angela Merkel az Isten segítségével nem került ilyen helyzetbe. Pedig az apját az evangélikus egyház küldte oda, ahonnan az idő tájt mindenki menekült. Az ateista Stasinak meg nem tűnt fel Merkel családja. Kit zavar egy nyugatról jött lelkész, nem igaz?
Pedig Európában az egyházak jelenleg is nyögnek az ateista titkosszolgálatok nyomása alatt. Ez nem tűnik fel senkinek? ( Most: Gyermek porno képek letöltése)

Ášgy látszik, a Stasi rövidnadrágos gyerekek gyülekező helye volt. Itt, Magyarországon keresték a lehetséges politikai ellenfeleket. Akiről feltételezték, hogy az imperialisták ügynökévé válhat, azt már a reakciós gondolatok kipattanása előtt letaposták.

Mindenkinek javaslom a Szellem írók című film megtekintését.
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sun Feb 06, 2011 10:45 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Az ateista Stasinak meg nem tűnt fel Merkel családja. Kit zavar egy nyugatról jött lelkész, nem igaz?


Igen.. egy sztálinista kommunista rendszerben, mint Walter Ulbrichté volt 1954ben, kit nem zavart egy osztályellenségnek számító lelkész, pláne ha a halálos ellenségnek számító Nyugatról jött

(használd az eszedet)

Meg itt is:

Quote:
Angela 1986-ban doktorál és négy évvel később, 1990-ben, a nagy fordulat évében kezd politizálni

...

... s a fizikusból született ifjú politikusnő pályája innen kezdve ível felfelé, mégpedig meredeken.

...

Helmut Kohl, aki már korábban felfigyelt az új arcra „keletről” nem igazán fontos, de látványos tárcát ad neki kormányában: a 34 éves Angela a nő- és az ifjúsági ügyek minisztere lesz. Majd még 1991 végén a CDU elnökhelyettese.


Egy addig ismeretlen fizikusból röpke másfél év alatt miniszter, és Helmut Kohl pártjának elnökhelyettese lesz.
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
JanicsarJoined: 27 Oct 2014
Posts: 1071
Location: Egy város

PostPosted: Mon Feb 07, 2011 1:26 pm    Post subject: Reply with quote

A nyolcvanas évek vége felé néhány napot az NDK-ban töltöttem. Amikor egy templom környékén jártunk, akkor meglepetten láttuk a tömött sorokban vonuló híveket. Csehszlovákiában abban az időben (főleg nagyvárosban) nem nagyon volt divat (vagy inkább ajánlatos) templomba járni, ott meg nem fértek be a templomba az emberek. Az idegenvezető látva meglepetésünket felvilágosított, hogy az NDK-ban a pártvezetők, tagok is rendszeresen járnak templomba, Isten és Marx minden gond nélkül megférnek egymás mellett. Tehát Merkelék simán lehettek akár párttagok, funkcionáriusok is.
_________________
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Tue Feb 08, 2011 7:53 am    Post subject: Reply with quote

No, NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Back to top
View user's profile Send private message
walkmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 665

PostPosted: Sun Mar 20, 2011 3:27 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.parameter.sk/rovat/kulfold/2011/03/20/lealltak-az-angela-merkelt-szallito-helikopter-motorjai-majdnem-lezuhant
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Wed Mar 23, 2011 2:20 pm    Post subject: Reply with quote

Az nem müszaki hiba volt, hanem merényletkísérlet Angyalka ellen!

http://www.whatdoesitmean.com/index1463.htm

Merkel ugyanis nemet mondott a líbiai invázióra, amivel nagyon rossz fát tett a tüzre a gazdái szemében, akik kancellárt csináltak belöle. Hiába no, a leánygyermek nem mindig üt az apjára, és ez az ö esetében tényleg nagy szerencse Wink

A helyzet tegnap annyira feszültté vált hogy:

http://www.jovonk.info/2011/03/22/friss-hir-nemetorszag-kivonja-csapatait-libiai-hadmuveletekbol

Quote:
Németország visszavonja csapatait a földközi-tengeri NATO hadműveletekből. Az eddig ott állomásozó német csapatokat ismét német parancsnokság alá helyezik. A német kabinet holnap dönt arról, hogy vállal-e plusz felderítési feladatokat Awacs felderítőgépekkel Afganisztánban, hogy a Líbia ellen műveletekben résztvevő gépeket tehermentesítsék.

Németország egyetlen német katonát sem akar a Líbia elleni hadműveletekben látni. A térségben tartózkodó két fregattot és két naszádot, fedélzetükön 550 német katonával, ismét nemzeti parancsnokság alá helyezik. De kivonják azt a 60-70 német katonát is, akik Awacs felderítőgépekkel hajtottak végre küldetéseket a térségben (ezen a gépek legénysége nagy arányban német katonákból áll).

Németország távol akarja tartani a katonáit a Líbia elleni katonai beavatkozástól. Korábban Németország a Líbia ellen hozott ENSZ-határozat meghozatalakor is tartózkodott a szavazástól, nem kis feszültséget teremtve ezzel. A NATO hivatalosan leghamarabb holnap avatkozhat be katonai erővel, ha a tagállamok egy újabb határozatot hoznak erről.


Valójában senki se tudja igazán mire vélni a dolgok "érthetetlen" alakulását, kivéve, ha tud arról, mi is volt Merkel "helikopteres ügye" valójában...
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Sat Dec 10, 2011 11:15 am    Post subject: Reply with quote

http://ujszo.com/online/kozelet/2011/12/06/slota-egy-bajuszkas-nemet-fickorol-es-merkelrol

Quote:
Ján Slota, az SNS elnöke szerint a pénzügyi unió Németország túlzott dominanciájához vezetne. "Annak a bajuszkás fickónak a 30-as és 40-es években tankokkal és ágyúkkal sem sikerült leigáznia Európát, (Angela) Merkel asszonynak ez lassanként egyetlen lövés nélkül is sikerült" - vont párhuzamot a politikus vélhetőleg Adolf Hitler egykori náci vezér és a jelenlegi német kancellár között.


Smile
_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Thu Mar 22, 2012 7:24 am    Post subject: Reply with quote

A KGB fogságában.

Idézet:
"Merkel puccsot fontolgathatott Orbán ellen"
forrás: http://www.magyarhirlap.hu/belfold/merkel_puccsot_fontolgathatott_orban_ellen.html

Á–sszenő, ami összetartozik. Merkel, Simor, Róna Péter ugyanahhoz a csoporthoz tartozik.

Utólag fényezem magam: Január elején a bekiabálóba beírtam: Valakik forradalmat akarnak csinálni líbiai mintára, Pesten.

Tessenek gratulálni!
Back to top
View user's profile Send private message
nem_programozhatoJoined: 27 Oct 2014
Posts: 598

PostPosted: Thu Oct 11, 2012 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

2012. október 9:

Athénban ezrek tüntettek Merkel kancellár ellen

http://nol.hu/kulfold/athenban_ezrek_tuntettek_merkel_kancellar_ellen

Quote:
"Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat! " feliratok szerepeltek."

_________________
http://www.pokolraveluk.com
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group