Kukac archí­vum Forum Index Kukac archí­vum
A www.kukac.sk archívuma
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Tömeges madár és halpusztulások
Goto page 1, 2  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház
View previous topic :: View next topic  
Author Message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Sun Jan 09, 2011 12:53 pm    Post subject: Tömeges madár és halpusztulások Reply with quote

Titokzatos halál: madarak ezrei hullottak holtan az égből
http://www.mno.hu/portal/757142

Több ezer halott madár zúdult egy amerikai kisvárosra
http://index.hu/tudomany/blog/2011/01/04/tobb_ezer_halott_madar_zudult_egy_amerikai_kisvarosra/

Mysterious bird deaths hit Sweden
(Rejtélyes madárpusztulások Svédországban is)

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12118839

It's raining birds on Western Australia
(Mint az esö, úgy hullanak ki az égböl a madarak Nyugat-Ausztráliában is)

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/article6403600.ece

More mystery bird deaths reported in Louisiana
(Még több rejtélyes madárpusztulás Louuisianaban)

http://news.yahoo.com/s/nm/20110104/lf_nm_life/us_louisiana_birds

Ášjabb tömeges madárpusztulás az Egyesült Államokban
http://hvg.hu/vilag/20110104_tomeges_madarpusztulas_usa

Quote:
A tömeges madárpusztulás pár nappal azután történt Louisianában, hogy a szomszédos Arkansas államban nagyjából ötezer feketerigó pusztult el.


Ášjabb tömeges madárpusztulás történt az Egyesült Államok déli részén. Ezúttal Louisiana államban találtak nagyjából ötszáz madártetemet, és az állatok pusztulását nem tudják megmagyarázni - közölték kedden helyi tisztségviselők.


A jelenséget az ún. "világító felhök" ( http://en.wikipedia.org/wiki/Noctilucent_cloud ) okozzák, melyek normál körülmények közt csak a légkör legfelsöbb rétegeiben találhatóak, az elmúlt napokban és hetekben viszont felgyorsult a Föld mágneses pólusváltása, aminek köszönhetöen bejutottak a Föld "belsö" légkörébe.

Világítófelhök éjszaka:
http://www.wired.com/wiredscience/2009/07/nightclouds/

Egészen pontosan mondva így müködik ez a jelenség:

http://www.whatdoesitmean.com/index1437.htm

Quote:
According to this report, the rapid shifting of our planets poles is allowing the normal streams of solar wind that buffet Earth's magnetic field to enter into our lower atmosphere at nearly 700 kilometers per second carrying with them parts of the deadly space clouds that have “mysteriously” been appearing in greater numbers around the globe these past few years.


A Föld felgyorsulóban levö mágneses pólusváltása miatt a napkitörések "energiafelhöi" mintegy 700 km/sec gyorsasággal "becsapódnak" az alsó légrétegekbe, miközben magukkal sodorják a légkör felsö rétegeiben található ún. "világító felhök" mérgezö részecskéit...

Quote:
Not just mysterious are these clouds, this report continues, but they are also deadly as they are comprised of the poisonous gas Hydrogen Cyanide which gives them their electric blue-like colour.


... többek között hidrogén cianidot

Ez okozza a madarak pusztulását, és a halakét is, amennyiben ezek a cianid részecskék "belelövödnek" a vizekbe az öket viharosan lesodró, napkitörések okozta "energiafelhök" által.

Weather radar shows something unusual around time birds fell
http://beforeitsnews.com/story/344/804/Weather_radar_shows_something_unusual_around_time_birds_fell.html

Quote:
The spot on the radar is estimated to be between 1,300 and 1,400 feet in the air and Buonanno points out it doesn't move like a cloud or rainstorm would.


Ezért van az, hogy mint ez a cikk is írja, a meteorológiai intézetek radarjai szokatlan energiafelhamozódást indikáló "foltokat" mutattak ki azon területek felett és abban az idöben, ahol és amikor a madarak hirtelen elpusztultak.

A meteorológiai radar kimutatta a napkitörés okozta energiafelhalmozódást, viszont a madarakat nem ez az elektromágneses "energiafelhö" ölte meg, hanem azok a mérgek, amik a légkör felsö rétegeiböl, a "világítófelhökböl" ( http://en.wikipedia.org/wiki/Noctilucent_cloud ) le lettek sodorva......
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 9:06 am    Post subject: Reply with quote

Tisztelt 666!

A következőt írtam 2010. Augusztus 10. Kedden a Gyurcsány és a többi mszp-s, szdsz-es debil tpoicba az "Az "úri elit" felelőssége." című hozzászólásomban:

"Á‰rdekes hírek jöttek mostanába a médiából.
- A Tokaji szőlőtermés 30 %- a tönkrement.
- A szokott gabonatermésnek csak a kétharmadát tudják learatni a gomba fetőzések miatt.
- Ehhez hozzá teszik: a hozzá nem értés miatt.

Kimegyek a kertbe, mit látok? - Az orgonám levelei meg vannak sárgulva. Ilyent se láttam még! Egy - egy nagyobb eső után a növények szinte visszabújnak a földbe. Régebben az esőtől üdék lettek. Egy hete volt talán az első eső, amely után nem sárgultak a növények."
------------------------
Megjegyzem, ez a jelenség augusztus óta nem volt tapasztalható.

Hidrogén cianid, világító felhők.
Amikre utaltál, és a linkek is utaltak, azt mind valósnak ítélem meg. Egy dolog kivételével.
Á‰n vitatkoznék a hidrogén cianid forrásával kapcsolatban. Mert szerintem ez a mérgező anyag a repülőgépek hajtóművében keletkezik. Tíz ezer méter magasságban már kimutatható mennyiségben található a hidrogén. A szén ott van a repülőgépben. A hajtómű melege pedig a boszorkány konyha. A titkosított adalék anyagok összetételéről meg nem szabad senkinek sem tudnia.

Felettem három légifolyosó van. Az ég halkan, de állandóan zúg. Arra a zúgásra először az iraki háború idején figyeltem fel. Akkor az Unió energia fogyasztásának a többszörösét égették el a fejem felett egy hazugság miatt. Az "úri elit" féktelen pénz szórásának eredményeként mára az a zúgás állandó lett.
Az Unióban élünk. Az Unio pedig az Airbussal van elfoglalva. Ahelyett hogy nekiállt volna gyors vasutat építeni.

Ugye a tíz wattos izzót lekapcsolom, közben pedig az autó kijáró fűtve van. Ha nem, akkor meg a kétezer wattos klíma hűti az utcát.
Környezet védelem? Cirkusz a pórnépnek.

Hogy működik Európa éghajlata mostanában? Az északi sarkról meginduló hideg légrétegek lecsúsznak az Atlanti óceán felett, felmelegszenek a Szahara feletti légáramlattól, és a Kárpátokat megkerülve Svédország felé térnek vissza. A Közép-Európa fölött a repülőgépekből kiáramló szennyeződés (mivel melegebb), nagy magasságokba összegyűl, (amit a napfény melegen tart), sodródik, és minden úgy zajlik, ahogy a linkekbe le van írva.

Egy gyerek mesélte, hogy látta, amint a szelektíven gyűjtött papírt, üveget, műanyagot egy autóra borították ki a szomszéd városban.
Vajon ha tényleg ilyen történik, észre vesszük azt?

Ugye a legfőbb dolog a profit.
Back to top
View user's profile Send private message
666Joined: 27 Oct 2014
Posts: 95

PostPosted: Wed Jan 12, 2011 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

rodnas2 wrote:
Hidrogén cianid, világító felhők.
Amikre utaltál, és a linkek is utaltak, azt mind valósnak ítélem meg. Egy dolog kivételével.
Á‰n vitatkoznék a hidrogén cianid forrásával kapcsolatban. Mert szerintem ez a mérgező anyag a repülőgépek hajtóművében keletkezik.


Azokban is, de nem csak ott.

Mint ahogy a kiszivárogtatóoldal is írja:

http://www.whatdoesitmean.com/index1437.htm

Quote:
Noctilucent Clouds began to first appear over our Earth in 1885 as our world began its full assent into what is called the Industrial Revolution... etc.


A világítófelhök elöször 1885-ben jelentek meg a Föld felsö légrétegeiben, az ipari forradalom elörehaladtával.

Már egy-két föáramlatú újság is kezdi kapisgálni, hogy mi történhetett, de a pánik elkerülése végett a teljes igazság alighanem soha nem lesz megírva.

Mystery as thousands of birds fall from sky
http://www.theaustralian.com.au/news/nation/mystery-as-thousands-of-birds-fall-from-sky/story-e6frg6nf-1111112807484

Quote:
The Department of Agriculture and Food, which conducted the autopsies, has almost ruled out an infectious process. Acting chief veterinary officer Fiona Sunderman said toxins were the most likely cause but the deaths could be due to anything from toxic algae to chemicals and pesticides. Dr Sunderman said there were no leads yet on which of potentially hundreds of toxins might be responsible. Some birds were seen convulsing as they died. Michelle Crisp was one of the first to contact the DEC after finding dozens of dead birds on her property one morning.


Az ausztrál Mezögazdasági Minisztérium, mely a madártetem-boncolásokat végezte, kizártnak tartja, hogy infekció végzett velük. Az egyik föállatorvos szerint mérgezés pusztította el a madarakat. De állítólag nem tudták megállapítani (hazudik - saját megj.), milyen méreg. Hozzátette még, hogy a madarak hirtelen, görcsök közepette pusztultak el... a ciánmérgezés tipikus tünetei
_________________
<div>Bátran beszélek, mert tudom, hogy úgyse fogja senki se elhinni</div>
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sun Jan 16, 2011 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Mindig azt a tényezőt kell vizsgálni, amelynek hatása a legnagyobb a vizsgált folyamatra.
Á–kológiai katasztrófa árnyékában nem azzal kell foglalkozni,hogy a tehén szellentett e egyet, vagy nem, hanem hogy melyik az a tényező, amelyik a legjobban befolyásolja a környezetet.

Ha van olyan szennyeződés, ami ugyan látható, de a környezet, a természet azonnal hatástalanítja, feldolgozza, nem befolyásoló tényező. Hanem, azzal a szennyeződéssel, amely tartósan fenn marad, és csak lassan képes a természet körforgásába beépülni, igenis foglalkozni kell. (-lene.)
Ha szellent a tehén, legfeljebb a tehén környezetében a növények gyorsabban fejlődnek, a növények egészségesebbek lesznek. A tehenek csak akkor jelentenek veszélyt a környezetre, ha tízezrével tartják egy helyen őket.
Tudod, ott a trágya. Az segít a talaj minőségen. Ha össze hordanak egy kupacba tízezer tonnát, az bizony senkinek nem jelent jót.

A talaj felszínén keletkező széndioxid, és szennyeződés viszonylag gyorsan eltűnhet.
Mennyi olaj folyt ki a Mexikói-öbölben? Rengeteg. Azt mára az ottani (meleg) környezet feldolgozta. De szerintem a tízezer méter felett lévő repülők szennyezése tartósan fent marad. A magasban a növények azt nem tudják feldolgozni. Abban a magasságban rendkívül hideg van. Nincsenek felhők, ezért a szennyeződést tartósan tudja melegíteni a nap. Ha tiszta a levegő, a napsugár csak keresztül hatol a légrétegen. Hideg marad a felső réteg. A hajtóművekből kiáramló egyébként is magas hőmérsékletű szennyeződés a napsugárzás hatására melegebb marad a környezeténél, így tartósan fent marad. Akkumulálódik. Minél több gyűlik össze, annál melegebb lesz, annál nagyobb szennyező felhők fognak kialakulni. Ez pedig öngerjesztő folyamat. A természet próbál védekezni ez ellen. A golf áramlás (szerintem) kezd leállni. Ágy a levegő áramlások biztosítják a hőmérséklet kiegyenlítést az északi sark, és az egyenlítő között. A nagyobb légmozgások a szennyező felhők ellen hatnak. - Egyenlőre.
Ahol ez az égi katymasz megmozdul lefelé, ott jósolható annak káros hatása.

Európa bürokratáit ez nem zavarja. Nekik jól esik egy kis iszogatás a Brüsszel - Strasburg közti repülő úton.
De te kapcsold le az energia takarékos izzót.
Ha valaki azt mondja, nincs igazam, érveljen.
Az európai elit meg hallgat, sunnyog. Már amelyik fel tudja fogni hogy mi történik velünk, meg a földünkkel.
Back to top
View user's profile Send private message
KondorJoined: 27 Oct 2014
Posts: 9

PostPosted: Tue Jan 18, 2011 12:16 am    Post subject: Reply with quote

rodnas2 wrote:

Ha szellent a tehén, legfeljebb a tehén környezetében a növények gyorsabban fejlődnek, a növények egészségesebbek lesznek. A tehenek csak akkor jelentenek veszélyt a környezetre, ha tízezrével tartják egy helyen őket.
Tudod, ott a trágya. Az segít a talaj minőségen. Ha össze hordanak egy kupacba tízezer tonnát, az bizony senkinek nem jelent jót.


Es a regi, legendas tobb tizezres bolenycsordak?!
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Tue Jan 18, 2011 8:13 am    Post subject: Reply with quote

Á‰n azt hittem korábban, hogy ez vicc!

Idézet:
"A Der Spiegel hírmagazin cikkében a német Foodwatch fogyasztóvédelmi szervezet átfogó tanulmányából idézett adatokat, amely szerint a német mezőgazdaság évente 133 millió tonna szén-dioxidnak megfelelő káros gázt termel, míg a gépjárművek részesedése 152 millió tonna.

Az agráriumon belül a "főbűnös" az állattenyésztés, azon belül is a szarvasmarha-tartás. A falusi idill jelképének tekintett, a zöld mezőn békésen kérődző tehén valóságos "klímagyilkos": mint minden kérődző, folyamatosan böfög és szellent, amivel metánt bocsát ki. Ez a gáz pedig 23-szor károsabb a légkörre, mint a szén-dioxid. "
forrás: http://tudatosvasarlo.hu/cikk/klimagyilkos-tehenek-mezogazdasag-jelentosen-hozzajarul-legkor-melegedesehez

Á‰s ezt nem egy magyar, hanem állítólag egy német lapban közölték!
Te Atya Ášr Isten!
Hová jutott Európa!
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Thu Sep 06, 2012 7:35 am    Post subject: Reply with quote

Ha a média nem tudósít tömeges pusztulásról, az még nem jelenti azt, hogy az nem fordul elő.

Az időjárás változás tendenciája egyre rémisztőbb számomra. Félek tőle, Európa átlépett egy olyan kritikus pontot, amelyen már nincs vissza lépési lehetőség.

Egy olyan közösségben, ahol a közösség zászlójáról lehazudják Szűz Mária tizenkét csillagát, minden közösség elleni bűntett szó nélkül maradhat.

Ami az Ášnióban folyik, az több mint az emberiség elleni bűntett. A lakosság elől minden környezet védelemmel kapcsolatos adatot elzárnak. A tudatlanságba süllyedt népeket aztán úgy manipulálják, ahogy a multinacionális cégeknek hasznos.

Európában berohadt minden. Változásra teljesen alkalmatlan a környezet.
A légi közlekedést már rég le kellett volna állítani Európa felett. Rég működnie kellene a gyorsvasutak tömkelegének Madrid és Kiev között.

Repülőgépek ezrei repülnek fejünk felett. Ontják a széndioxidot. Teljesen feleslegesen. Mert egy környezet barát világ atomenergiával, (majd fúziós energiával) és villamos energiával kellene hogy működjön.
Csakhogy Európa megfogta magát. Anglia, Franciaország a repülőgép gyártásra állt be. Bármilyen valós környezet védelmi intézkedés a repülőgép ipart érintené, ami azonnal bedöntené a két országot. Tíz éve még csak néhány repülőgép hallatszott, mára az égbolt folyamatos halk zúgássá vált.
Ha egyenletes levegő nyomással számolunk, a levegő réteg vastagsága fejünk felett nem több tíz ezer méternél. Egy repülőgép száz méteres körzetben telíti a levegőt széndioxiddal. Száz repülőgép egy függőleges száz méteres belélegezhető sávot iktat ki teljesen a fejünk fölül.

Ne tévesszen meg senkit az, hogy a széndioxid nem látszik.
Valamikor Magyarországon hadat akartak volna üzenni a Trabantoknak, aminek igazi oka az volt, hogy a gyors autók tulajdonosait idegesítették a lassú járművek. Közutakon akarták volna ellenőrizni az egészségre ártalmas járműveket. Majd mikor megjelent az első ilyen vizsgáló aútó, és kiderült, a Zsigák ötször több egészségre ártalmas anyagot bocsátanak ki, mint a Trabantok, a bevizsgáló aútók gyorsan eltűntek.

Félművelt világ Európa. Most volt hír, hogy Olaszországban bezárják az utolsó szénbányát. Mint mondták, a széndioxid kibocsátás miatt.
Azért én megkérdezném a Brüsszeli "szákhembereket", szerintük ha a földgáz elég, mi keletkezik belőle? - Oxigén?
A különbség annyi, az egyik látszik, a másik pedig nem.
Mint ahogy szerintem egyszerűbb volna a széntüzelésű erőművekre szűrőket kifejleszteni, építeni.
Csakhogy a Gazpromnak ez nem annyira kedvező. Õk tudnak lobbizni. Az Ášnió polgárai nem.

Ebben az évben alig volt eső. Ahol én lakom, szerintem 50 mm-nél nem volt több. Mégis, ha az a kevés leesik, a növények egy része szinte pusztul az esőtől.
Ne feledjük, a növényeknek életfontosságú a széndioxid!!!!

Az alföldön már több helyen láttam, hogy egyes növény kultúrák fölött póznák tetejére fóliát feszítettek ki vízszintesen. Gyanítom, ez nem "UV"sugarak, hanem a szennyezett eső elleni védekezés miatt.

Mit írtam egy évvel ezelőtt ugyanebben a topicban?
"Az északi sarkról meginduló hideg légrétegek lecsúsznak az Atlanti óceán felett, felmelegszenek a Szahara feletti légáramlattól, és a Kárpátokat megkerülve Svédország felé térnek vissza. A Közép-Európa fölött a repülőgépekből kiáramló szennyeződés (mivel melegebb), nagy magasságokba összegyűl, (amit a napfény melegen tart), sodródik, és minden úgy zajlik, ahogy a linkekbe le van írva."

Ebben az évben szerintem 90% -ban délről fújt a szél. Emlékeztetnék arra, hogy a Mohi atomerőművet azért építették oda, ahova, ha véletlen sugárszennyezett levegő kerül ki belőle, Budapest fölé vigye azt a szél.
Ha baj lesz, most már nem oda fogja vinni a szél.
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sun Sep 09, 2012 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

Idézet:
"'2031-re a világ utasszállító flottája 110%-kal bővül majd a jelenlegi valamivel több, mint 15550 gépről több mint 32550-re. Ugyanebben az időszakban a világ teherszállítóinak száma is majdnem megduplázódik 1600-ról 3000 gépre."
"Több mint 28 ezer repülő kell majd a következő 20 évben"
forrás: http://hungarian.cri.cn/321/2012/09/06/202s150954.htm

Azt írja a fentebb említett forrás, hogy ennek az emelkedésnek az okát a fejlődő országok középosztálya (vagyis gazdagodása) fogja okozni.
A fejlett világ végleg megsemmisíti magát. Politikusainak hazudozása pont a fejlett világ régióját teszi lakhatatlanná. Gondoljunk bele pld. hogy az iraki háború mennyire segítette a globális felmelegedést.
Mi haszon volt félmillió iraki halálából? - Semmi, de semmi!

Ha az európai lakosságon kell ütni, Brüsszel azonnal intézkedik. De ha a multik érdekéről van szó, mélyen hallgatnak. A multik érdekében akár sivataggá is válhat Európa.
Téved Franciaország, Németország, ha azt hiszik, őket ez a folyamat nem érinti. Ha a környezetük sivataggá válik, utána ők jönnek sorra.

Egyre rémisztőbb dolgokat hallani a GMO növényekkel kapcsolatban is.
Idézet: "A tanulmány során Dr. Surov és csapata megfigyelte a születő hörcsögöket, azok növekedési ütemét, a szaporodás gyakoriságát, ütemét és ezeket az adatokat összevetették az állatok étrendjével. Néhány generáció elteltével a GMO-val kiegészített étrenden felnőtt hörcsögök teljesen meddővé váltak."
forrás: http://idokjelei.hu/2012/08/ujabb-bizonyitek-hogy-a-gmo-k-meddoseget-okoznak/

Igazi időzített bomba Európa őslakói számára. Mikor az robbanni fog, már nem lehet ellene tenni semmit!
Butaságból elkövetett népirtás. Anyagi haszonszerzés miatt.
A százszor nagyobb emberi populációk pillanatok alatt fognak mutálódni. Az európai ember el fog tűnni. Õ csak lombik bébiként fog megszületni, - ha egyáltalán lesz ilyen szerencséje.

Brüsszel megtesz mindent annak érdekében, hogy minden szemetet megetessenek az Ášnió lakosságával. Hiába védekezik pld. Magyarország, a GMO termelés ellen, ha a lakosságát elárasztják azok a termékek, amik két három generáció múlva meddővé teszik lakosságát.
Tehetik, az állam ellenőrző, védő funkcióját megsemmisítették.

Á‰n sajnálom ezt a buta, nagyképű, hazudozó bandát. Arroganciájuktól fogva elfoglalták a vezető posztokat. Az ott elkövetett hibáik miatt előbb utóbb felelniük fognak.
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sat Sep 15, 2012 5:34 am    Post subject: Reply with quote

Idézet:
"Ellenállóvá válhattak az amerikai kukoricabogarak a génmódosított kukorica hatóanyagával szemben, jelentette be az USA környezetvédelmi hivatala múlt héten."
forrás: http://index.hu/tudomany/2012/09/14/ellenallnak_a_kukoricabogarak_a_gm_kukoricanak/

Miért? Mit vártak?

Mit is írtam 2011. Augusztus 2.-án a Kukac kávéház/Álomutas csevegő topicjában?
Idézem magam:
"Az emberek generációja most harminc év körül van. A rovarok, bogaraknál 25 nap. Az emberek a mutációs harcokban rendkívül vesztesek. Ki lehet irtani a bogarak, rovarok 99%- át egy pillanat alatt. De ami megmarad, hatalmas nagy életteret kap. Á‰s csak azok maradnak meg, amelyek ellenállókká váltak. Az ember újból kiirtja őket, és közben egyre rezisztensekké válnak a méreggel szemben."

Azt hiszem, a túlnépesedési probléma megoldódik.

Nem normális az a világ, ahol mindig egy tanulatlan embernek van igaza!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sat Sep 15, 2012 5:35 am    Post subject: Reply with quote

Európa tragédiája

Idézet:
"Hatalmas mennyiségű olvadt édesvíz gyűlt össze a Jeges-tenger egy szűk régiójában."
forrás:http://toochee.postr.hu/europara-veszelyes-a-jeges-tengeri-edesviz

Idézet:
"A Kanadától és Grönlandtól északra fekvő területek nyári jégvastagságának mértéke például az egy évtizeddel ezelőtti nyári hónapokban mért 5-6 méterről mára 1-3 méterre csökkent."
forrás:http://mno.hu/tudomany/jegmentesse-valhat-a-jeges-tenger-1098964

Idézet:
""Egy kevesebb mint 26 ezer négyzetkilométernyi területen több mint száz forrást, vagy fáklya-szerű kiáramlást számoltunk össze, amelyeken keresztül metán árad fel a felszínre a fenékről és egyenesen a légkörbe szökik" - mondta Igor Szemiletov, az Orosz Tudományos Akadémia szakembere."

Idézet:
"Először szelte át egy kínai jégtörő a Jeges-tengert, jelezve az ázsiai ország növekvő érdeklődését az északi-sarki térség iránt, ahol a klímaváltozás okozta olvadás miatt új kereskedelmi utak nyílhatnak meg."
forrás:http://www.delmagyar.hu/vilagvevo/eloszor_szelte_at_a_jeges-tengert_kinai_jegtoro/2293730/

-----------------------------
A kommentem:

Európa megsemmisítése hatalmas ütemben halad. A brüsszeli idióták a folyamatból nem értenek semmit. A folyamatok beindultak, változtatni a jövőn jelentősen már nem tudnak.

Szerintem a folyamatok akkor indultak be, amikor megjelentek a hatalmas tankhajók, óceánjárók, és "meglovagolták" a Golf áramlatot. Sok kicsi sokra megy. Ezzel az emberiség belenyúlt a természetbe.

Európa lefejezése akkor fog bekövetkezni, ha megindul a Jeges tengeren a kereskedelmi forgalom. Az óceán járók felkavarják a tengervizet, és az nem fog befagyni többé. A jeges tenger hőmérséklet stabilizáló szerepe megszűnik.
Á–tödik osztályos fizika.

Az biztos, Európa ebbe belepusztul. Az oroszoknak viszont nagy hasznuk lesz belőle. Ášgyhogy a folyamatokat egy kicsit meggyorsítják.

-----------------------------

Idézet:
"Oroszország a világ legnagyobb atommeghajtású jégtörő hajójának megépítését tervezi"

----------------------------

Idézet:
"Riasztó jelek: az ősi apokalipszis megismétlődhet? "
forrás: http://www.globalisfelmelegedes.info/index.php?option=com_content&view=article&id=752:riaszto-jelek-az-si-apokalipszis-megismetldhet&catid=26:mi-vat&Itemid=51
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Mon Oct 22, 2012 5:12 am    Post subject: Reply with quote

Idézet:
"„Véres eső” esik majd Svédországban"
"A tudósok ezt azzal magyarázzák, hogy az esőcseppekben felhalmozódik a Szaharából származó por."
forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2012_10_20/91880539/

Amit egy évvel ezelőtt leírtam, azt most egy orosz oldal igazolja. Ášgy látszik, az Ášnió vezetői lenézik a lakosságot. Nem tartják alkalmasnak azt arra, hogy közöljék vele a valóságot.
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Mon Oct 22, 2012 5:41 am    Post subject: Reply with quote

Mikor lesz újabb nagy földrengés Kaliforniába?

Egyre jobban mozog a csendes-óceáni-lemez. Ášgy látom, szélein mindenütt földrengések, vulkán kitörések. Egyedül a kaliforniai szakasz az, amelyik "hallgat".

Idézet:
"5.3 erősségű földrengés az Egyesült Államokban"
forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2012_10_21/91947224/

A fenti még csak egy picike jelzés.
Ha tudnék angolul, én figyelném a kaliforniai ingatlan piac történéseit.
Gyanítom, tökéletes előre jelző lesz.
-Avagy paranoiám maximális.
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Sat Dec 08, 2012 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Idézet:
"A japán kikötőbe megérkezett a történelem első olyan cseppfolyósított gáza, amelyet Európából szállítottak az észak-tengeri útvonalon"
forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2012_12_06/A-japan-kikotobe-megerkezett-a-tortenelem-elso-olyan-cseppfolyos-tott-gaza-amelyet-Europabol-szall-tottak-az-eszak-tengeri-utvonalon/
Back to top
View user's profile Send private message
rodnas2Joined: 27 Oct 2014
Posts: 1559

PostPosted: Tue Dec 11, 2012 8:34 am    Post subject: Reply with quote

Idézet:
"A föderatív Hessen fővárosában, Wiesbadenben a hatóságok karantént rendeltek el egy Hollandiából érkező sétahajón, a fellépő emésztőrendszert megtámadó vírusfertőzés miatt. A betegség tüneteit előző este fedezték fel 4 embernél a hajó fedélzetén,"
forrás:http://hungarian.ruvr.ru/2012_12_08/Norwalk-v-rus-okozta-jarvanykitores-egy-setahajon/

- Nem ez az első Németországból érkező vírus fertőzéssel kapcsolatos hír.Jönnek a hírek, mennek a hírek, elfejtem az eseteket, hiába turkálok az általam beírtak között, nem találom őket hogy bizonyíthassam az ilyen témájú beírásaimat. Egyet tudok - nagyon sok ilyen volt már. Emlékezzünk csak a nem rég lezajlott coli baktérium contra spanyol uborka esetére.
Az is Németországban történt.

Paranoiám azt mondja, valaki teszteli "betegség iparát" Németországon.

Na, vajon ki lehet az?
Back to top
View user's profile Send private message
walkmanJoined: 27 Oct 2014
Posts: 665

PostPosted: Tue Jan 15, 2013 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

Ezért nem kell ember a mezőgazdaságba.

Az ilyen intenzív termeléssel , feldolgozással tized annyi helyen meg lehetne termelni az élelmünket.Csak az a kérdés mennyibe kerül.

http://youtu.be/adbLQjGmrCQ

Itt már preventíven permeteznek, gondolom hetente többször is, az állatokat meg orvossággal tömik, belekeverve a takarmányba azokat.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Kukac archí­vum Forum Index -> Kukac kávéház All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group