.de remélem b@zdmeg,azt jótékony célokra fordítod!!!
Nem is azt vitatta senki,hogy mennyit kapsz,hanem hogymint hidas kapod.
Kilóg a szerkó a gatya alól..!!!
Van egy megye. A megye tobbsegi tulajdonaban levo ceg testuletebe kineveznek egy magyart. Ugyan annak a megyenek egy masik tobbsegi tulajdonbanlevo cegebe kineveznek egy masik magyart. Az elso magyar szervezete letamadja a masik magyart. Bigman Te ezt erted?
udv vencel
...én azt nem értem , hogy ilyen "zsíros" flekkeket miért a megyei elnökök kapják, miért nem a Pityi Palkó Nagymagyarról, aki szintén MAGYAR!!!!!
_________________ Bár zord a harc,de megéri a világ....
vencel
2010. Március 6. Szombat, 11:02
törzskukac
Hozzászólás témája:
Bigman írta:
...én azt nem értem , hogy ilyen "zsíros" flekkeket miért a megyei elnökök kapják, miért nem a Pityi Palkó Nagymagyarról, aki szintén MAGYAR!!!!!
Megyeri PITYIPALKOM nem vagyok megyei elnok. Pityipalko vagyok.
vencel
czuczor
2010. Március 6. Szombat, 12:19
törzskukac
Hozzászólás témája:
vencel írta:
Bigman írta:
Megyeri PITYIPALKOM nem vagyok megyei elnok. Pityipalko vagyok.
vencel
Óóó de szerény... mily megható...
vencel
2010. Március 8. Hétfő, 22:18
törzskukac
Hozzászólás témája:
At kene irni a topik cimet, az MKP re:
„Ha a Magyar Koalíció Pártja jó eredményt ér el a választásokon és erőteljesen ott leszünk a szlovák parlamentben, akkor alkupozícióba kerülhetünk Robert Ficoval, és akkor alkudozni is lehet vele” – jelentette ki Csáky a Duna Televízióban.
Bigman
2010. Március 9. Kedd, 7:12
törzskukac
Hozzászólás témája:
vencel írta:
At kene irni a topik cimet, az MKP re:
„Ha a Magyar Koalíció Pártja jó eredményt ér el a választásokon és erőteljesen ott leszünk a szlovák parlamentben, akkor alkupozícióba kerülhetünk Robert Ficoval, és akkor alkudozni is lehet vele” – jelentette ki Csáky a Duna Televízióban.
Ha! Ha!! Ha!!!! hahaha.... _________________ Bár zord a harc,de megéri a világ....
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban