tegnap volt egy műsor az mtv-n. benne megkérdezte DI Hillert, hogyan látja a választások előtti (Ibolykának) tett igéretét, miszerint törölni fogják az örökösödési adót. Öröm volt nézni, ahogy Hiller önelégült pofával, de nagyon kedvesen elküldte DI-t a p.ba.
Na ennyit tud most elérni az MDF. _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el.
nogradi
2006. Április 26. Szerda, 15:52
törzskukac
Hozzászólás témája:
mi a gond ezzel DI a TV-nezoknél úgy jott ki a dologból hogy o az aki jót akar, a szocik meg nem. csak így tovább
Idézet:
Még így is pofátlanul olcsó a gáz Magyarországon, az adófizetők pénzéből fűtik a milliomosok uszodáit, ha ez nektek megfelel, akkor a te bajotok.
ez már csak így van, Svk-ban magas gázár, magas áfa - aki sokat fogyaszt, sokat fizet. Nem kitudja mi, de mégiscsak igazságosabb mint dotálni boldogot-boldogtalant a kozosbol.
Hawkeye
2006. Április 26. Szerda, 16:05
kukacmester
Hozzászólás témája:
nogradi írta:
mi a gond ezzel DI a TV-nezoknél úgy jott ki a dologból hogy o az aki jót akar, a szocik meg nem. csak így tovább
a másik oldalról nézve meg "bezzeg ha nem különcködik a kampányban,..." _________________ Az okos enged. ...aztán ott áll üres kézzel, és gondolkozhat, hol cseszte el.
beeblebrox
2006. Április 27. Csütörtök, 7:30
törzskukac
Hozzászólás témája:
Janicsar írta:
beeblebrox írta:
Természetesen vannak benne túlzások, de hát könyörgöm, melyik választási programban nincsenek? Akkora mindenesetre nincs, mint Megyó "NEM LESZ GÁZÁREMELÉS"-e 2002-ből.
A földgáz világpiaci árát a köolaj ára alapján határozzák meg. 2002-ben 30 dollár körül volt kőolaj, most 70 USD. Dzurinda is azt mondta, hogy nem lesz több gázáremelés, oszt amikor megugrottak a világpiaci árak, akkor kénytelen voltak emelni, ha nem akartak visszatérni a dotációkhoz.
Még így is pofátlanul olcsó a gáz Magyarországon, az adófizetők pénzéből fűtik a milliomosok uszodáit, ha ez nektek megfelel, akkor a te bajotok.
Itt nem arról van szó, hogy megfelel-e vagy nem, hanem pofátlanul ezzel b@szták át a választók ezreit. Mert mit mond az öreg bácsika falun, aki nem ért a világgazdasághoz: "ej, a Megyó aszonta, nem lesz gázáremelés, én biza rászavazok". _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
NT
2006. Április 27. Csütörtök, 7:49
törzskukac
Hozzászólás témája:
Ej, Orbán meg aszonta, hogy tizennegyedik havi nyugdíj, meg teljes foglalkoztatottság (jó, tudom, nem egészen így gondolta, de a bácsika nem tudhassa, hogy ő hogy is gondojja). Szóval, hantázni tud mindegyik. Ettől szép egy ilyen kampány. _________________ N. T.
nogradi
2006. Április 27. Csütörtök, 8:01
törzskukac
Hozzászólás témája:
Idézet:
"ej, a Megyó aszonta, nem lesz gázáremelés, én biza rászavazok".
ill.
ej, a Viktor aszonta, hogy csokkenni fog az áram ára, én biza rászvazok".
Janicsar
2006. Április 27. Csütörtök, 8:02
törzskukac
Hozzászólás témája:
beeblebrox írta:
Itt nem arról van szó, hogy megfelel-e vagy nem, hanem pofátlanul ezzel b@szták át a választók ezreit. Mert mit mond az öreg bácsika falun, aki nem ért a világgazdasághoz: "ej, a Megyó aszonta, nem lesz gázáremelés, én biza rászavazok".
Még mindig nem érted? Amikor megigérték nem tudhatták, hogy a gáz világpiaci ára elszabadul. Ez miért lenne átba-szás, ha megváltoznak a külső körülmények, amiket nem tudnak befolyásolni.
A gázár közüli Fidesz kampány egy tipikus példája a politikai demagógiának, amit a hozzád hasonlók meg be is vesznek.
De a csúcs a két forduló közti Fidesz kampány volt: az MSZP kiürítette az államkasszát, és ha kormányra kerül, akkor megszorító intézkedéseket fog bevezetni. Jó tegyük fel, hogy az első állítás igaz. De azt nem mondta meg Orbán, hogy ők hogy hozzák rendbe a gazdaságot, honnan vesznek majd lóvét. Csak igérgetett, 14., vagy hanyadik nyugdíj stb. Most akkor nem üres a kassza, vagy a szöveg demagóg. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
beeblebrox
2006. Április 27. Csütörtök, 8:42
törzskukac
Hozzászólás témája:
Janicsar írta:
beeblebrox írta:
Itt nem arról van szó, hogy megfelel-e vagy nem, hanem pofátlanul ezzel b@szták át a választók ezreit. Mert mit mond az öreg bácsika falun, aki nem ért a világgazdasághoz: "ej, a Megyó aszonta, nem lesz gázáremelés, én biza rászavazok".
Még mindig nem érted? Amikor megigérték nem tudhatták, hogy a gáz világpiaci ára elszabadul. Ez miért lenne átba-szás, ha megváltoznak a külső körülmények, amiket nem tudnak befolyásolni.
A gázár közüli Fidesz kampány egy tipikus példája a politikai demagógiának, amit a hozzád hasonlók meg be is vesznek.
De a csúcs a két forduló közti Fidesz kampány volt: az MSZP kiürítette az államkasszát, és ha kormányra kerül, akkor megszorító intézkedéseket fog bevezetni. Jó tegyük fel, hogy az első állítás igaz. De azt nem mondta meg Orbán, hogy ők hogy hozzák rendbe a gazdaságot, honnan vesznek majd lóvét. Csak igérgetett, 14., vagy hanyadik nyugdíj stb. Most akkor nem üres a kassza, vagy a szöveg demagóg.
:DDDDDD
NA látom nyomod a tipikus szoci kifogást. Minden valamirevaló szakember tudhatja, hogy az olaj ára nem stabil és bármikor elindulhat fölfelé. Ennek ellenére ezzel kampányolni szerintem a választók átb@szása. Amúgy elárulom, nem akkor emelték először, amikor megugrott a világpiaci ár, hanem nem sokkal a választások megnyerése után.
Nézd meg most mi van: Gyurcsány a 2 forduló között azt mondta szó szerint: "nem lesznek megszorítások"! Hazudnak mint a vízfolyás. Már most arról ír a blogjában hogy lesz akiket fájdalmasan érintenek a reformok. Sőt, most nagy kegyesen a Fideszt is bevonná a munkába, persze amikor 4 éven keresztül eszetlenül osztogattak, akkor nem kellett a Fidesz. Most már viszont jó volna a megszorítások népszerűtlenségét megosztani velük.
Azt mondom, a Fidesz nagy marha lenne, ha leülne velük tárgyalni. Egyék meg, amit főztek, meg a birkák is akik rájuk szavaztak!
A másik dologhoz csak annyit: a kassza üres, ez nyilvánvaló. Az is, hogy ki ürítette ki. Namost ha én valakire rábízom a pénzemet hogy befektesse és elb.ssza, arra nem fogom utána még a házamat is rábízni. De úgy látszik, én már csak ilyen hülye vagyok... _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
abraka
2006. Április 27. Csütörtök, 8:53
törzskukac
Hozzászólás témája:
Szerintem, mindegy ki nyerte volna meg ezt a választást, az EÚ
világosan megmondta a háztartási költségvetést nagyon
gyorsan rendbe kell rakni, ez nem kérés ez parancs volt,
megszorítások nélkül pedig nem lehet, Gyurcsán jobb köntösbe
öltöztette ezt a témát, azért nyert.
A kőolaj világpiaci ára szabadáras, lényegében nem függ a hazai
politizálástól.
www.commorakozigaz.shp.hu _________________ www.commorakozigaz.shp.hu
nogradi
2006. Április 27. Csütörtök, 9:13
törzskukac
Hozzászólás témája:
Idézet:
Egyék meg, amit főztek, meg a birkák is akik rájuk szavaztak!
Én is azt gondolom, de akkor mi a gond A Fidesz osztogatós programját legalább nem lehet majd számonkérni. És van esélyuk hogy 4 év múlva csinálnak egy normálisat.
beeblebrox
2006. Április 27. Csütörtök, 9:25
törzskukac
Hozzászólás témája:
nogradi írta:
Idézet:
Egyék meg, amit főztek, meg a birkák is akik rájuk szavaztak!
Én is azt gondolom, de akkor mi a gond A Fidesz osztogatós programját legalább nem lehet majd számonkérni. És van esélyuk hogy 4 év múlva csinálnak egy normálisat.
Na ahogy én ezeket ismerem, 2010-ben is a Fidesz 1998-2002-es kormányzására fogak majd hivatkozni... _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
nogradi
2006. Április 27. Csütörtök, 9:57
törzskukac
Hozzászólás témája:
Idézet:
Na ahogy én ezeket ismerem, 2010-ben is a Fidesz 1998-2002-es kormányzására fogak majd hivatkozni...
abba belebuknak...8 évig még eddig nem kormányzott senki. De ez nem jelenti azt hogy az ellenzék gyozni fog. Mert mi van ha mondjuk a ciklus elején letudját a restrikciókat és a végén megint lesz mibol osztogatni
beeblebrox
2006. Április 27. Csütörtök, 10:09
törzskukac
Hozzászólás témája:
nogradi írta:
Idézet:
Na ahogy én ezeket ismerem, 2010-ben is a Fidesz 1998-2002-es kormányzására fogak majd hivatkozni...
abba belebuknak...8 évig még eddig nem kormányzott senki. De ez nem jelenti azt hogy az ellenzék gyozni fog. Mert mi van ha mondjuk a ciklus elején letudját a restrikciókat és a végén megint lesz mibol osztogatni
Megvan a valószínűsége. Attól függ, mekkora most a baj valójában (biztos vagyok benne hogy nagyobb, mint amekkorát az MSZP mond). Jönnek majd még EU pénzek is, igaz az is attól függ mennyi, hogy a kormány hogy teljesíti a feltételeket. Több hitelt nemigen tudnak felvenni, lassan ikerdeficitjük lesz. Nem beszélve a leminősítések következtébeni kamatnövekedésről. És ne feledjük, nálunk talán már 2009-ben euró lesz, ott pedig... hát jó esetben 2013-ban. _________________ Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Janicsar
2006. Április 27. Csütörtök, 10:50
törzskukac
Hozzászólás témája:
beeblebrox írta:
:DDDDDD
NA látom nyomod a tipikus szoci kifogást. Minden valamirevaló szakember tudhatja, hogy az olaj ára nem stabil és bármikor elindulhat fölfelé. Ennek ellenére ezzel kampányolni szerintem a választók átb@szása. Amúgy elárulom, nem akkor emelték először, amikor megugrott a világpiaci ár, hanem nem sokkal a választások megnyerése után.
Nézd meg most mi van: Gyurcsány a 2 forduló között azt mondta szó szerint: "nem lesznek megszorítások"! Hazudnak mint a vízfolyás. Már most arról ír a blogjában hogy lesz akiket fájdalmasan érintenek a reformok.
A másik dologhoz csak annyit: a kassza üres, ez nyilvánvaló. Az is, hogy ki ürítette ki. Namost ha én valakire rábízom a pénzemet hogy befektesse és elb.ssza, arra nem fogom utána még a házamat is rábízni. De úgy látszik, én már csak ilyen hülye vagyok...
És az nem átb@szás, ha tudom, hogy üres a kassza, azt mondom, hogy ha az MSZP kerül kormányra, akkor jönnek a megszorítások. De ha én kerülök kormányra, ígérek fűt-fát, akkor csupa jó lesz itt, nem lesznek megszorítások, osztogatni fogok. Kérdem én miből? Van itt külonbség a szocik meg a Fidesz között? Nincs, mindkettő hazudott. Egyik kutya, másik eb, csak az eb kitűzte a kokárdát.
Viszont a szociknak legalább van egy olyan referenciájuk, mint Bokros Lajos.
Akárhogy szidják most Ibolyát, ő legalább előre kimondta az igazságot, hogy be kell csukni a kasszát!
Amúgy meg minek volt köszönhető a Fidesz kormány gazdasági eredménye? A Bokros csomagnak! Na puff, és azzal nyertek 98-ban, hogy szidták a Bokrost. Amit Bokros megspórolt, azt szétosztották, és az osztogatást folytatták Megyóék. Ezért nincs pénz a kasszában, mert kölcsönpénzből emelték a szocik a fizetéseket, meg a nyugdíjakat. És ezért volt hazugság és elhibázott lépés a Fidesz "Rosszabbul élünk, mint 4 éve" c. kampánya, mert az emberek az osztogatott pénzből jobban élnek. _________________ Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
nogradi
2006. Április 27. Csütörtök, 11:00
törzskukac
Hozzászólás témája:
Nem emlékszem a 2 forduló kozotti Fidesz kampányfilm pontos szovegére, de azt mondta véletlenul OV, hogy a Fidesz megszorítások nélkul is ki tudja vezetni a országot a válságból....kb. van akkora át@aszás mint a GyF-féle "nem lesznek megszorítások".
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban