| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
2010. Máj. 11. Kedd, 17:58

nagykukac
|
| Hozzászólás témája: "Álomutas" csevegötopikja |
|
|
Na akkor halljam, mit akarsz tölem, öcsike. Utóbbi két napban nem volt olyan hozzászólásom, amire kéretlenül se reagáltál volna. Ha valaki énvelem nem akar vitatkozni, akkor békén hagyom. Így diktálja az illem. Máskülönben az ilyet sikanérozásnak, pszichikai agressziónak hívják.
Nem szeretnék fenygetözni, de ha nem hagyod abba... |
|
| Hozzászólások: 278 |
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:07

kukac
|
| Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, azt nem irtad, hogy csak bizonyos szemelyek szolhatnak hozza.
De ha nem szolhat hozza senki, akkor vegso soron miert is csinaltad? Amit irsz, az lehet igaz is, en nem vitatom, nem ertem miert hiszed, hogy vitatkozom Veled? |
|
| Hozzászólások: 219 |
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:12

nagykukac
|
|
|
| Ide figyelj te kis aranyos, amennyiben buzeráns vagy, úgy biztosíthatlak, hogy hiába csinálod ezt. F*sz nincs! Érted? Felfogtad? F*sz nincs! Volt itt már pár hozzád hasonló kis aranyos a fórum története során, már kapásból sejtem, hogy ilyenkor ţöbbnyire mi szok lenni az ábra. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:20

kukac
|
|
|
| Mi szok lenni az abra? |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:24

nagykukac
|
|
|
| Ajánlanám valamelyik ismerkedöfórumot, ez itt egy szlovákiai magyar vitafórum. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:28

kukac
|
|
|
Es Te reprezentalod ezt az ertelmiseget?
Olvasd csak vegig, hogy milyen szinvonalat kepviselsz. Mondjuk az utolso par hozzaszolasodat.
Vitaforumon vitazni szoktak, de ahoz mondanivalo is kell.
Ha nem tudod megvedeni az allaspontodat (abban remenykedem, hogy talan megis csak mondsz egy esz ervet, hogy miert kell odafigyelni arra amit mondsz), akkor sertegetsz. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:30

nagykukac
|
|
|
| Öcsike.. hülye vagy mint a f*szom. Csak még nem tudsz róla. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:35

kukac
|
|
|
Mint mar irtam az osszeeskuveselmeleteknek szamtalan gyenge pontja van. Ugy gondolom, hogy egy egeszseges szellemu vitaban sok pro es kontra elhangozhatott volna.
De lehet, hogy lesz valaki, aki erdemben is hozza fog tudni szolni. Tehat olyan emberkek jelentkezeset varom, akik tudnak a temahoz erdemben hozzaszolni. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:40

nagykukac
|
|
|
És ki legyen az a más, te kis degenerált. Én nyitottam a világválságos blogot, még jóval a válság kitörése elött. Sok politikus és újságíró is olvassa. Számos dolog ott jóval elöre meg lett jósolva.
Tényleg képtelen vagy észrevenni magad? |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:46

kukac
|
|
|
Most mi a bajod? Hozzaszolunk a temaidhoz a Te altalad nyitott topicokon es most rinyalsz, mintha valaki lenyulna a jatekodat.
En mivel uj vagyok, gyorsan le akarom tesztelni ennek a forumnak a szinvonalat. Ezert a sok kerdes.
Egyelore csak az bizonyosodott be, hogy formalisan ertelmisegi ez az egesz. Ha lenne igazi kapacitas, akkor 5 perc alatt latnam a helyemet.
Legutóbb AlomUtas szerkesztette (2010. Máj. 11. Kedd, 18:55), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:54

nagykukac
|
|
|
És ki a fenének képzeled te magad, te kis aranyos, hogy azt hiszed, nekem az a dolgom, a te kérdéseidre válaszolgassak? Ha nem akarok, akkor nem akarok, még ha itéletidöid is fogsz firkálgatni a hozzászólásaim után. Esetleg majd írok egyet az adminnak. Harminc hozzászólást írni két nap alatt különben se egészen normális.
Montam: f*sz nincs.. ha esetleg ez a valós "bajod"  |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 18:56

kukac
|
|
|
Ha Te nem, akkor lesz mas. Vegso soron sok ertelmes egyen van itt.
Majd kiderul. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 19:15
![]()

törzskukac
|
|
|
| AlomUtas írta: |
Ha Te nem, akkor lesz mas. Vegso soron sok ertelmes egyen van itt.
Majd kiderul. |
Helló ÁlomUtas
Először is üdv
Másodszor is: elkövettél két óriási hibát:
1., Megpróbáltál kommunikálni a Vikinggel, többször is rámutatva, hogy hülyeségeket beszél. Ezt a barátunk nem tolerálja, úgyhogy meg is kaptad szépen a saját számonkérő topikodat.
2., Létezel. Ezt a barátunk nem tolerálja, mert ezen a fórumon csak egyetlen, zavaros nézeteket valló, összeesküvés-elmélet-hívőnek van hely. A múltkor megígérte, hogy elhúz a rákba, de behúzott farokkal csak visszaoldalgott, mikor rájött, hogy máshol senki se olvasná el.
Kellemes ténykedést errefelé. _________________ Ezek attól jóval bonyolultabb dolgok, melyeket logikusan (és meggyőzően) hangzó érvekkel csak úgy alá lehetne támasztani.
Legutóbb jclayton szerkesztette (2010. Máj. 11. Kedd, 19:29), összesen 1 alkalommal |
|
| Hozzászólások: 686 |
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 19:23

nagykukac
|
|
|
Álomutas, látom, ismét reagáltál rám a világgazdaságos blogban.
Tudod mit, vitasd meg inkább jcalyton úrral, ö is ilyen ifjú titánként kezdte mint te.
Én az ilyen nagyságokhoz képest mint te vagy jclayton úr teljesen hülye vagyok. Úgyhogy ne is törödj velem tovább. |
|
|
|
2010. Máj. 11. Kedd, 19:33

kukac
|
|
|
jclayton:
Kosz szepen a felvilagositast. Tenyleg kedves Toled.
HAHAHAHAHA!!!!
Nem_programozhato: Szoval szerencsed volt, hogy uj vagyok es nem ismerlek? Ezert volt ez a kis izgalom? A tobbiek mar fel sem vesznek?
Legyen szep napod! |
|
|
|
|