Vencel ehhez kéne egy jó (bátor)jogász is. Állod a per költségeit?
hawkeye ..... irj egy felhivast.... ki mennyit adna.... gondold at..
udv
vencel
magor
2007. Október 8. Hétfő, 21:04
kukac
Hozzászólás témája:
abraka kérd meg a SIS-t hogy finanszíroza meg ezt neked, ha már mást is fizet
abraka
2007. Október 9. Kedd, 6:14
törzskukac
Hozzászólás témája:
magor írta:
abraka kérd meg a SIS-t hogy finanszíroza meg ezt neked, ha már mást is fizet
Magorkám ne riogasd az embereket ezeket a hülyéségeket csupán a te fajtád veszi be. Akkor sorold fel, légy szives, ha te szerinted mást is fizetett pl mit?
Talán egy villát a Bár szigetén Szlota villa mellet, vagy BA kocsit teletankkal, bárhová, stb, Akkor rossz címen vagy. Az aljas vádaskodásokból már elegem van, a nehérfiúkból, és a sunyi felvidéki inteligenciából. Mindenki mindenkinek nyal és én aki legalább kimondom és próbálkozok, én vagyok a rossz, kész röhej. És még a te fajtád vádaskodik itt rendszeresen, rosszul vagyok tőletek és szégyeljétek magatokat, hogy effajta dolgokra kaphatóak vagytok egyáltalán. Fórumokban okoskodtok, neveteket nem meritek felvállalni, kik és milyenek vagytok?
Magorkám, " A gyanakvás és gyűlölet nem más, mint tudatlanság."
Szégyenlem magamat, még ti helyettek is. Miért nem tiltakoztok az utcán, miért nem vállaljátok nevetek, miért nem meritek kimondani, hogy itt Felvidéken valami nagyon nincs rendbe. Ugye könnyebb abba beleharapni, aki nem tud, vagy nem akar visszavágni. Visszavágjak, kinek esek neki azoknak akiknek az érdekiért fellépek, inkább nyelek és reménykedek, hogy az felvidéki magyarság jozanabbik része előbb-utóbb cselekedni fog.
Amit én eddig csináltam őszintén tettem, saját zsebre. Egy aki felelősségre vonhat a saját családom, mert a nyári kirándulásra való pénzt is elvertem rátok. Az se érdekel, hogy magorkám hiszed vagy se, a te véleményed számomra nullát jelent, egy nullától.
Tessék lehet tovább lövöldözni, csak a céltáblák ti magatok vagytok, nem én, az én lelkiismeretem tiszta, a tiétek pedig bűzlik az aljasságtól. Na bumm, jaj de mérges lettem, de már jobban vagyok. Egyébként sajnos igen volt egy sziszes ügynök közöttünk, de már nincsen, mert mikor megtudtam segberúgtam, bekameráztatta az egész nyári akciónkat, nem kevés pénzt kapott a listáért, hogy kik voltak ott Dunamocson nyáron, az a legszomorúbb, hogy nagymagyarnak tartja magát, mikor megmondtam neki még csak nem is tagadta, megtalálod Bár szigetén a Szlota villája mellett.
Idézet:
abraka írta:
Vencel ehhez kéne egy jó (bátor)jogász is. Állod a per költségeit? Kacsintó
hawkeye ..... irj egy felhivast.... ki mennyit adna.... gondold at..
udv
vencel
Jogász még lenne is, de sajnos pénz nincsen, a DFÖT fellebezéseket se tudtuk beadni 2x5000 SK végett. Pedig egy alkotmánybíró szerint nagy esélyünk lett volna. Rengeteg helyre hivogatnak, de rendre le kell mondanom, mert már benzinre sincs pénz,ez az igazság, s jön a magaor és telekürtöli a világot szönöszös terülj-terülj asztalkával. A Commora Aula honlapja is meg fog szünni október 23-án, mert az éves díjat a szerverhasználatért se tudjuk megfizetni, hol vannak azok a szönöszös pénzek? Ez mind miért? Mert egyesek telekürtölték a fél világot, hogy szönöszös ügynök vagyok, csak az a szomorú, hogy mindezzel Csáky rukkolt ki a TA3-on májusban, a nép mint kész tényt pedig megette. Hát igen a rosszat könnyebb elhinni, mint a jót. Gyáva ember, gyáva módszerei. Ugyanezt megcsinálta Benes-dekrétumokkal augusztusban. Csáky úr elfelejti: "Az igazság és a hitelesség a részletekben rejlik".
Mi lenne, ha egy szönöszös, végre már megkérdezné a szönöszöt, hogy szönöszös- e vagyok. Ilyenkor tényleg saját magamtól kérdezem, vajon miért csinálom mindezt, a magyarok szemében szönöszös tót bérenc vagyok, a szlovákok magyar ügynöknek tartanak és családom kiirtására fejpénzt írtak ki. Vajon tényleg miért is csinálom?!
Ne felejtsétek, a jövőnket most teremtjük!
gondolkozzatok el ezen:
"Annyit érünk, amennyit tudunk.
A szerencse is belefárad, ha sokáig a hátán kell hordania valakit.
Légy előbb önmagad ura, azután másoknak is ura lehetsz.
A bölcsnek több haszna van ellenségeiből, mint az ostobának barátaiból.
Hagyd el a dolgokat, mielott még azok hagynak el téged.
Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra.
A döglött oroszlán sörényét a nyulak is megcibálják.
A citromot kifacsarják, és eldobják.
Aki meg tudja mutatni, mit ér, kétszer annyit ér.
Ne tégy semmit első felindulásodban.
Az átmeneti visszavonulás később még győzelmet hozhat.
Aki magának tetszik, mindenki másnak visszatetszik.
A tiszteletet nem kierőszakolni, hanem megszolgálni kell.
Ne kezdj olyannal, akinek nincs vesztenivalója.
Semmi sem kíván több tapintatot, mint az igazság; Elmondásához ugyanannyi hozzáértés kell, mint az elhallgatásához.
ácsi.... a paraszt nem kap támogatást.... még mindig veri az isten ..... amióta kolektivizálták.
tehát legyen itt terminus technikus:
a paraszt az akit kolektivizáltak, és kontingenst szedtek töle. Ez a faj kihalóban van, és rendszerint nem engedik gazdálkodni a saját tulajdonán.
Vencel, leírtad helyettem is. annál rosszabb...mert akkor hova megy a támogatás azaz ki az igazi "vitaz" (?) :
9. októbra 2007 22:54, aktualizované
Ví»azom rozpočtovej bitky sú farmári. Priame platby budú ma» aj v budúcom roku na najvyąąej moľnej úrovni. Lídri koaličných strán sa v utorok po takmer ątvorhodinovom rokovaní dohodli, ľe platby pre poµnohospodárov budú 80 percent z úrovne starých členských krajín. Z pribliľne 12,5 miliardy korún, ktorú môľe koalícia navyąe rozdeli», získali zatiaµ najviac, 3,8 miliardy korún.
VukLuxKlan
2007. Október 10. Szerda, 8:16
törzskukac
Hozzászólás témája:
...megint a DAN nyert... _________________ ...a tyúk a mindenség végzete,le róla az összes tollal!!!
jeeg
2007. Október 18. Csütörtök, 20:10
kiskukac
Hozzászólás témája: Ez is a Fickó kormány rovására írható
A közvélemény, a polgárok félretájékoztatása és nemcsak M.H. ügyében, de a működő újfasiszta szervezetek ügyében is.
A Pospolitos» ugyanis működik, sőt több fiatalokból álló nacionalista és újfasiszta szervezetek amelyek kapcsolatot tartanak román és szerb hasonló szervezetekkel és elsődleges céljuk a magyarellenesség.
Kutyából nem lesz szalonna!
Fico maga mellé válogatta azokat a kutyákat,akik csak arra vártak,újra visszakapják hatalmukat.Ismét megerősödik a maffia,előkerüknek a régi be nem hajtott követelések-persze BMG-t megszégyenítő büntetőkamatokkal.Ilyen a most felröppent hír,hogy Besztercén a 300000 Sk-s tartozásért most 300 milliót kell kifizetni.A büntetőkamat 3 % / nap-ráadásul még kamatos kamatot is fizetnek.Persze semmilyen aklu nem jöhet szóba,ki kell fizetni maradéktalanul,mivel ez egy SMER közeli vállalkozónak jár.A 3%/nap már uzsorakamatnak számít,annak kéne megfizetni,aki aláírta a szerződést.Törlessze ő az élete végéig,de ne megint az államra legyen terhelve.
Nem csodálkoznák,ha előkerülne még egy-két "ducký váltó" is,amit az államnak kell kifizetnie.
A maffia is megnyugodhat,mecsiar apánk adott nekik annakidején lehetőséget,most csak nem fog ellenük dolgozni.Nyugodtan nekiállhatnak kimosni a pénzeiket,előkerülnek a szuper autók és közép ill.nagyvállalkozóként élik "becsületes" életüket.Nincs mitől tartaniuk,a bűneik meg lettek bocsájtva ,esetleg a másik klán követelhet elsőbbséget.
Ficonak meg kell tartani az állami cégeket (repülőtér),hisz csak ilyen cégeket lehet tunelozni.A repülőtérnél megy a spekuláció,vásárolják fel a földeket,telkeket,építik a holtelokat,leépítik a forgalmat.Aztán fillérekért megszerzi valaki pártközeli,később eladja a nagybefektetőknek.Ismert a recept.Csak az elő százmilliót kell megszerezni,aztán már megy magától. Arra meg már senki nem emlékszik,hogy honnan jött az a százmillió-esetleg a privatizációból, vissza nem fizetett banki kölcsön,vagy éppen az állami kasszából van eltérítve,nem beszélve a tönkrement cég adósságáról,stb.stb.
Apám mondta,hogy egyszer felelniük kell mindenért amit elkövettek.De ki büntetné meg őket ? Aki büntethetne az is közüllük való! Ráadásul már kinőtték magukat,megtisztulva a múlt szennyétől.
Mecsiar,szlota és a többi politikus csemeték dúsgazdag vállalkozók lettek, bebiztosítva anyagi felyzetüket az elkövetkező évezredre.
Pokiaµ bude mzdová úroveň prílią nízka, µudia budú odchádza» do zahraničia za prácou. Dnes pracuje v zahraničí 7,5 percenta zo vąetkých zamestnaných Slovákov. V Českej republike je to jedno aľ dve percentá," dodal Fico.
ehez képest a "kivándorolt" lengyelországot nem említi. nem véletlenul.
a minimálbér a tobbi V4 országban valóban magasabb. a jelenlegi kormány tehetne róla hogy ez változzon. eddig nem tesz csak járatja a pofáját. azonkivul ha utol is érnénk oket mi az a nyugati 50.000 stb. minimálbérekhez képest.
nogradi
2007. Október 26. Péntek, 7:53
törzskukac
Hozzászólás témája:
ezt kellene leadni minden újság címlapján meg a híradóban.
Slota vyhlásil, ľe „táto koalícia je nám prednejąia ako naąe presvedčenie“. Mečiar po hlasovaní povedal, ľe je unavený, je mu zima a odiąiel.
vencel
2007. Október 26. Péntek, 9:56
törzskukac
Hozzászólás témája:
nogradi írta:
ezt kellene leadni minden újság címlapján meg a híradóban.
Slota vyhlásil, ľe „táto koalícia je nám prednejąia ako naąe presvedčenie“. Mečiar po hlasovaní povedal, ľe je unavený, je mu zima a odiąiel.
Magunk között:
Ha vesszük az egészségügyi reform megszavazását anno, a veriteli pénzosztógép tevékenységét, a veritel igazgatótanácsának (és felügyelő) feltöltését "emkápésekkel" (is)való feltöltését, miközben ez a szeretett pártom háta mögött zajlott.... jobb ez igy..... ahogy fico ezt elvi feltételnek szabta meg a koal. belül.
... Örülök annak, hogy a rejtélyes barikádokon túli gazdasági összefonódásoknak FICO keresztebe tett.
tehát nincs mese a kovetkezo kormány elso feladatai kozott kell hogy legyen t.k. a nagykózházak r.t.-sítése.
remélem az AB tacsra teszi azt a tébolyt ami tegnap átment, ill. az állami kórházak privilegizálását. megj. a legkozelebbi "garantált" kózház nálunk a BB Roosevelt....
Návrh poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Jána Slotu, Anny Belousovovej, Rafaela Rafaja a Rudolfa Pučíka na vydanie zákona o zásluhách Andreja Hlinku o ątátotvorný slovenský národ a o Slovenskú republiku (tlač 396) - tretie čítanie. Hlasovanie o návrhu zákona ako o celku.
Klub ĄS – HZDS
[Z] Cabaj, Tibor [Z] Dľurina, Pavol [Z] Halecký, Jozef [Z] Haµko, Marián
[Z] Kotian, Miroslav [?] Kovarčík, Ján [Z] Kramplová, Zdenka [Z] Mečiar, Vladimír
[Z] Mikuą, Tibor [Z] Muąková, Ąudmila [Z] Rehák, Milan [Z] Sániová, Beata
[Z] Tarčák, Jozef [0] Tóthová, Katarína [?] Urbáni, Milan [0] Veteąka, Viliam
Klub SMER – SD
[Z] Babič, Ján [Z] Bačík, Branislav [0] Bobrík, Anton [0] Burian, Jozef
[0] Čech, Ján [Z] Číľ, Miroslav [Z] Faič, Vladimír [Z] Gabániová, Darina
[0] Galis, Duąan [Z] Glenda, Tibor [Z] Goga, Pavol [Z] Grečková, Lea
[Z] Horváth, Juraj [Z] Hradecký, Boris [Z] Jánoą, Vladimír [Z] Jarjabek, Duąan
[?] Jasaň, Viliam [?] Kondrót, Maroą [Z] Koąútová, Magda [Z] Kovačócy, Marián
[Z] Krajkovič, Mikuláą [0] Kubánek, Stanislav [?] Kvorka, Ján [Z] Laąąáková, Jana
[Z] Lebocký, Tibor [Z] Lukąa, Michal [Z] Madej, Róbert [0] Mamojka, Mojmír
[Z] Martinák, Ąuboą [Z] Matejička, Vladimír [Z] Mazúrová, Viera [0] Müllerová, Emília
[Z] Nachtmannová, Oµga [Z] Obrimčák, Peter [N] Paąka, Pavol [0] Pavlis, Pavol
[Z] Pelegrini, Peter [?] Petrák, Ąubomír [Z] Podmanický, Ján [?] Richter, Ján
[Z] Roąková, Ąubica [?] Senko, Ján [?] Smolková, Monika [Z] Valocký, Jozef
[0] Vaµová, Jana [Z] Varga, Ivan [Z] Záhumenský, Marian [?] Zala, Boris
[Z] Zmajkovičová, Renáta [Z] Zvonár, Ján
Klub SMK – MKP
[P] Andruskó, Imre [P] Bárdos, Gyula [P] Bastrnák, Tibor [P] Berényi, József
[P] Biró, Ágnes [P] Bugár, Béla [P] Csáky, Pál [P] Duray, Miklós
[P] Farkas, Iván [P] Gál, Gábor [P] Juhász, György [P] Köteles, László
[P] Miklós, László [P] Nagy, László [P] Pásztor, István [P] Sárközy, Klára
[P] Simon, Zsolt [P] Szigeti, János [P] Szigeti, László [P] Szögedi, Anna
Klub ĄS – HZDS
[Z] Cabaj, Tibor [Z] Dľurina, Pavol [Z] Halecký, Jozef [Z] Haµko, Marián
[Z] Kotian, Miroslav [Z] Kovarčík, Ján [Z] Kramplová, Zdenka [Z] Mečiar, Vladimír
[Z] Mikuą, Tibor [Z] Muąková, Ąudmila [Z] Rehák, Milan [Z] Sániová, Beata
[Z] Tarčák, Jozef [0] Tóthová, Katarína [P] Urbáni, Milan [0] Veteąka, Viliam
Klub SMER – SD
[Z] Babič, Ján [Z] Bačík, Branislav [Z] Bobrík, Anton [Z] Burian, Jozef
[Z] Čech, Ján [Z] Číľ, Miroslav [Z] Faič, Vladimír [Z] Gabániová, Darina
[0] Galis, Duąan [Z] Glenda, Tibor [Z] Goga, Pavol [Z] Grečková, Lea
[Z] Horváth, Juraj [Z] Hradecký, Boris [Z] Jánoą, Vladimír [Z] Jarjabek, Duąan
[Z] Jasaň, Viliam [Z] Kondrót, Maroą [Z] Koąútová, Magda [Z] Kovačócy, Marián
[Z] Krajkovič, Mikuláą [Z] Kubánek, Stanislav [Z] Kvorka, Ján [Z] Laąąáková, Jana
[Z] Lebocký, Tibor [Z] Lukąa, Michal [Z] Madej, Róbert [Z] Mamojka, Mojmír
[Z] Martinák, Ąuboą [Z] Matejička, Vladimír [Z] Mazúrová, Viera [Z] Müllerová, Emília
[Z] Nachtmannová, Oµga [Z] Obrimčák, Peter [Z] Paąka, Pavol [Z] Pavlis, Pavol
[Z] Pelegrini, Peter [Z] Petrák, Ąubomír [Z] Podmanický, Ján [Z] Richter, Ján
[Z] Roąková, Ąubica [Z] Senko, Ján [Z] Smolková, Monika [Z] Valocký, Jozef
[0] Vaµová, Jana [Z] Varga, Ivan [Z] Záhumenský, Marian [Z] Zala, Boris
[Z] Zmajkovičová, Renáta [0] Zvonár, Ján
Klub SMK – MKP
[Z] Andruskó, Imre [Z] Bárdos, Gyula [Z] Bastrnák, Tibor [Z] Berényi, József
[Z] Biró, Ágnes [Z] Bugár, Béla [Z] Csáky, Pál [Z] Duray, Miklós
[Z] Farkas, Iván [Z] Gál, Gábor [Z] Juhász, György [Z] Köteles, László
[Z] Miklós, László [Z] Nagy, László [Z] Pásztor, István [Z] Sárközy, Klára
[Z] Simon, Zsolt [Z] Szigeti, János [Z] Szigeti, László [Z] Szögedi, Anna
ha jól láttam akkor Urbáni nem szavazta csak meg az egész parlamentből? Csak nem a csendőrök leszármazottja?
Ami a Fico kormány bűnlajstromát illeti szépen növekszik. lassan visszatérnek a régi szép mecsiari idők a kilencvenes évekből. Hozzá nem értés, elszigetelődés, már csak azt kell kivárni, Slota mikor vizeli le az erkélyről valamelyik járókelőt és teljes lesz a kép.
Leépítik a rádiót, újra jönnek a nyelvrendőrök, szlovák helységnevek, leváltások az intézményeinkben-jönnek a hű alattvalók . Lehet készíteni az imakönyveket, szükség lesz rá!
Attila
2007. Október 31. Szerda, 9:26
törzskukac
Hozzászólás témája:
Bocs. Tájékozatlan vagyok.
Vyhlásenie Národnej rady Slovenskej republiky k 100. výročiu tragédie v Černovej. Hlasovanie o návrhu uznesenia, ktoré podal predseda NR SR P. Paąka.
Mi az, amit megszavaztak a mienink/MKP-sok is tulajdonképpen??
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban